FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
evo sanse da se dovede kvalitetan igrac jer je Almir Halilovic napustio Zvjezdu tako da ga Azmir treba odma dovesti, jbg Tuzla je njegov grad i za manje pare bi se vratio kuci! takodjer je slobodan i Srdjan Savic i on je rodjen u Tuzli (Pozarnici) tako da i njega treba pokusati dovesti mada ce biti teze nego sa Halilovicem 

Sloboda Tuzla
Sta je sa Almira Bekica i Senada Mujica ? Da li bi oni mogli biti nova pojacanja za narednu sezonu ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Mujic ce vrlo vjerovatno opet u Slobodu a za Beku ne znam jer sve ovisi o Mamicu! imao je dobru sezonu tako da je vrlo moguce da ostane u Hercegovini u Sirokom ili Zrinjskom..... Mamic ima dobre odnose s tim klubovimaharry_90 je napisao/la:Sta je sa Almira Bekica i Senada Mujica ? Da li bi oni mogli biti nova pojacanja za narednu sezonu ?
Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Sta je sa Almira Bekica i Senada Mujica ? Da li bi oni mogli biti nova pojacanja za narednu sezonu ?
ja sam se cuo s mujicem neki dan i kaze da je voljan pomoci, kao trebaju mu pripreme dobre i da se dobro spremi

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ko ce se bolan za manje para vratiti kuci,de ljudi uozbiljite se malo..Samo parama se mogu dovesti prava pojacanja,ne nekim lokalpatriotizmom ili ti ne znam cime vec..Odbrana nam je beton,osim lijevog beka jer je Nezic rupa,tu pod hitno dovesti dobrog igraca,2 krila ofanzivna pod hitno,napadac pod hitno,al ne onaj sto ce se graditi i glavom golove davati,tako se fudbal vise ne igra,a pogotovo ne u ovoj nasoj ligi..I jedan covjek u sredinu terena da je brz,da iznese loptu..I Tinu maknut s gola,covjek prima golove samo takve,uzeo mi/nam je makar 2 godine zivota ove sezone,da ne govorim o mogucem povratku u PL...Ovo su pojacanja sa kojim se ova liga moze hladno i lagano uzet...fukaratz je napisao/la:evo sanse da se dovede kvalitetan igrac jer je Almir Halilovic napustio Zvjezdu tako da ga Azmir treba odma dovesti, jbg Tuzla je njegov grad i za manje pare bi se vratio kuci! takodjer je slobodan i Srdjan Savic i on je rodjen u Tuzli (Pozarnici) tako da i njega treba pokusati dovesti mada ce biti teze nego sa Halilovicem
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
druze znas i sam zbog cega je Halil otisao, Sabovic mu dugovao 10 plata i covjeku pukao film. u Zvjezdi je igrao za 1200 u Slobodi bi igrao i za mozda ispod hiljade to ti je 100%Slatinash_7 je napisao/la:Ko ce se bolan za manje para vratiti kuci,de ljudi uozbiljite se malo..Samo parama se mogu dovesti prava pojacanja,ne nekim lokalpatriotizmom ili ti ne znam cime vec..Odbrana nam je beton,osim lijevog beka jer je Nezic rupa,tu pod hitno dovesti dobrog igraca,2 krila ofanzivna pod hitno,napadac pod hitno,al ne onaj sto ce se graditi i glavom golove davati,tako se fudbal vise ne igra,a pogotovo ne u ovoj nasoj ligi..I jedan covjek u sredinu terena da je brz,da iznese loptu..I Tinu maknut s gola,covjek prima golove samo takve,uzeo mi/nam je makar 2 godine zivota ove sezone,da ne govorim o mogucem povratku u PL...Ovo su pojacanja sa kojim se ova liga moze hladno i lagano uzet...fukaratz je napisao/la:evo sanse da se dovede kvalitetan igrac jer je Almir Halilovic napustio Zvjezdu tako da ga Azmir treba odma dovesti, jbg Tuzla je njegov grad i za manje pare bi se vratio kuci! takodjer je slobodan i Srdjan Savic i on je rodjen u Tuzli (Pozarnici) tako da i njega treba pokusati dovesti mada ce biti teze nego sa Halilovicem
Sloboda Tuzla
I da obavezno naci novog golmana,jer kao sto rece @slatinash_7 oduzemio je dvije godine zivota,plus kakve je smijesne golove primao,koji su nas kostali bodova.. vratiti Pirica ili Mujkica na gol
Sto se tice odbrane tu su Grado i Gojkovic,probati dovesti Pantica i Efendica,na sredini nam je potreban kvalitetan veznjak,tu bi nam Okanovic dosta pomogao,al jbg ispao je iz forme,nezz kakav bi bio kad bi se vratio..u napad jednog iskusnog dovesti i novi trener,jer ovaj blage veze nema..

Sto se tice odbrane tu su Grado i Gojkovic,probati dovesti Pantica i Efendica,na sredini nam je potreban kvalitetan veznjak,tu bi nam Okanovic dosta pomogao,al jbg ispao je iz forme,nezz kakav bi bio kad bi se vratio..u napad jednog iskusnog dovesti i novi trener,jer ovaj blage veze nema..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Karic ostaje trener 99% jbg ni meni se ne svidja! a nek dovode koga god zele samo da nemaju veze sa Husarom i Ademom! tako da odma otpada Piric, Zoletic...... Smajlovic a on bi nam najbolje sjeo u napaduharry_90 je napisao/la:I da obavezno naci novog golmana,jer kao sto rece @slatinash_7 oduzemio je dvije godine zivota,plus kakve je smijesne golove primao,koji su nas kostali bodova.. vratiti Pirica ili Mujkica na gol![]()

Sloboda Tuzla
- TzBulevar87
- Kontakt:
Gledam šta pišu ovi kurci, pogotov ovaj HZBvB/SL89/CR7/ Leo Messi/ RF/ Kobe Bryant i ne znam ti više šta. Ako te zanima nešto iz proteklog rata javi se meni na bilo koji način, u familiji svojoj imam i Zlatnih Ljiljana pa bi ti proslijedio informacije iz prve ruke. Kao prvo naglasio bi da prilikom intoniranja himni navijačka skupina Fukare Tuzla još uvijek nije ušla na tribinu tako da aplauz nije samo njihova reakcija već reakcija publike koje je bilo iz svih gradova TK (pa i iz tvog Lk je bilo brat bratu min. 200 ljudi). Rekao bih da je omjer Tuzlaka i ostalih sa kantona bio 60:40 na tribini. Dakle kralju, nidje veze da su samo tuzlaci aplaudirali na himnu srbije.
Idemo dalje. Nisam mislio ali opet moram spomenut 2005. i Marakanu kada je se pokazao patriotizam i ovog puta sav respect za Robijaše i Red Army koji su tada bili najbrojniji uz Fukare. Navijačku skupine koji ti nosiš ispod svog avatara neću ni da spominjem, oni sami najbolje znaju koliko ih je "bilo" kao i njihovih komšija iz tog grada. Posljednje gostovanje reprezentacije u Grčkoj na kojem su opet Fukare bile najbrojnije i to mora nešto da ti govori. Ako mi ne vjeruješ pitaj svoju braću sa tribine za ovo sve ako uopšte znaš koja je tvoja tribina.
Imam pitanje za ovog što postavlja ovo za koncerte na 6. april u Tz.. Daj mi priloži neku sliku vatrometa na taj dan ili javnog koncerta (dakle na otvorenom), pusti se ti klubova i njihovih organizacija, znači organizacija grada Tuzle???
Idemo dalje. Nisam mislio ali opet moram spomenut 2005. i Marakanu kada je se pokazao patriotizam i ovog puta sav respect za Robijaše i Red Army koji su tada bili najbrojniji uz Fukare. Navijačku skupine koji ti nosiš ispod svog avatara neću ni da spominjem, oni sami najbolje znaju koliko ih je "bilo" kao i njihovih komšija iz tog grada. Posljednje gostovanje reprezentacije u Grčkoj na kojem su opet Fukare bile najbrojnije i to mora nešto da ti govori. Ako mi ne vjeruješ pitaj svoju braću sa tribine za ovo sve ako uopšte znaš koja je tvoja tribina.
Imam pitanje za ovog što postavlja ovo za koncerte na 6. april u Tz.. Daj mi priloži neku sliku vatrometa na taj dan ili javnog koncerta (dakle na otvorenom), pusti se ti klubova i njihovih organizacija, znači organizacija grada Tuzle???
075
- badblueboylivno
- Kontakt:
Dosta više spominjanja Bosanaca, Srba, Turaka, Nijemaca, židova, pijace, bombardiranja, kamenovanja, himne, vatrometa, Sarajeva, majke, sestre. Ovo je sportski forum i držte se rasprave o sportu, kako vam se više da?
Sljedeća akcija je ban.
moderator
Sljedeća akcija je ban.
moderator
Hayley <3
buraz evo da ti kazem drugarski, mnogo se pravis pametan i pises prvi o stvarima za koje sumanjam da si do kraja upucen..pri tome ne mislim samo na ovu tekmu. Pratim forum koliko mogu i koliko imam vremena (iz tog razloga se slabije aktivno i ukljucujem) smanji malo emocije i dozivljaje i razmisli o onome sto pises. A kad sam vec spomenuo utakmicu od prekjucer da te napomenem da je upravo nasa grupa jedina koja se moze time pohvaliti da ni jednu himnu nisu izvizdali (mozda u mejdanu protiv izraela ali nisam siguran jer se ne sjecam u potpunosti) kako na domacim tako i na gostujucim terenima.. pogotovo ne susjednih zemalja kako srb tako ni hrvatske to znaju barem oni koji su bili u Sl Brodu na pripremnom turniru. I ne znam kako ti uspijeva da se u isto vrijeme kad se desi odredjena akcija ili u vrijeme igranja tekme, nadje na ovom forumu po par tvojih postova koji ''objasnjavaju'' sta se desilo. Oni koji treba da znaju, znat' ce a kad se i raspravlja o bilo cemu niko nema pravo da u ime grupe istupa pa ni na forumu zna se ko te stvari odradjuje. I ne branim ti niti te napadam, pisi ti sta god mislis da treba ali imaj na umu ovih par savjeta. do sljedeceg puta, pozdravTzBulevar87 je napisao/la:Kao prvo naglasio bi da prilikom intoniranja himni navijačka skupina Fukare Tuzla još uvijek nije ušla na tribinu tako da aplauz nije samo njihova reakcija već reakcija publike koje je bilo iz svih gradova TK (pa i iz tvog Lk je bilo brat bratu min. 200 ljudi).

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
- Kontakt:
MA SAMO SLOBODA

Kako lijepa lekcija.Nadam se da bulevar ima neko opravdanje ili nesmije odgovoriti svome kolegi.brazzo je napisao/la:buraz evo da ti kazem drugarski, mnogo se pravis pametan i pises prvi o stvarima za koje sumanjam da si do kraja upucen..pri tome ne mislim samo na ovu tekmu. Pratim forum koliko mogu i koliko imam vremena (iz tog razloga se slabije aktivno i ukljucujem) smanji malo emocije i dozivljaje i razmisli o onome sto pises. A kad sam vec spomenuo utakmicu od prekjucer da te napomenem da je upravo nasa grupa jedina koja se moze time pohvaliti da ni jednu himnu nisu izvizdali (mozda u mejdanu protiv izraela ali nisam siguran jer se ne sjecam u potpunosti) kako na domacim tako i na gostujucim terenima.. pogotovo ne susjednih zemalja kako srb tako ni hrvatske to znaju barem oni koji su bili u Sl Brodu na pripremnom turniru. I ne znam kako ti uspijeva da se u isto vrijeme kad se desi odredjena akcija ili u vrijeme igranja tekme, nadje na ovom forumu po par tvojih postova koji ''objasnjavaju'' sta se desilo. Oni koji treba da znaju, znat' ce a kad se i raspravlja o bilo cemu niko nema pravo da u ime grupe istupa pa ni na forumu zna se ko te stvari odradjuje. I ne branim ti niti te napadam, pisi ti sta god mislis da treba ali imaj na umu ovih par savjeta. do sljedeceg puta, pozdravTzBulevar87 je napisao/la:Kao prvo naglasio bi da prilikom intoniranja himni navijačka skupina Fukare Tuzla još uvijek nije ušla na tribinu tako da aplauz nije samo njihova reakcija već reakcija publike koje je bilo iz svih gradova TK (pa i iz tvog Lk je bilo brat bratu min. 200 ljudi).
STIGLI SMO U CARSIJU I SVE VAM JE PROPALO NIJE DA VAS MRZIMO AL" NAM SE DOPALO
brazzo je napisao/la: buraz evo da ti kazem drugarski, mnogo se pravis pametan i pises prvi o stvarima za koje sumanjam da si do kraja upucen..pri tome ne mislim samo na ovu tekmu. Pratim forum koliko mogu i koliko imam vremena (iz tog razloga se slabije aktivno i ukljucujem) smanji malo emocije i dozivljaje i razmisli o onome sto pises. A kad sam vec spomenuo utakmicu od prekjucer da te napomenem da je upravo nasa grupa jedina koja se moze time pohvaliti da ni jednu himnu nisu izvizdali (mozda u mejdanu protiv izraela ali nisam siguran jer se ne sjecam u potpunosti) kako na domacim tako i na gostujucim terenima.. pogotovo ne susjednih zemalja kako srb tako ni hrvatske to znaju barem oni koji su bili u Sl Brodu na pripremnom turniru. I ne znam kako ti uspijeva da se u isto vrijeme kad se desi odredjena akcija ili u vrijeme igranja tekme, nadje na ovom forumu po par tvojih postova koji ''objasnjavaju'' sta se desilo. Oni koji treba da znaju, znat' ce a kad se i raspravlja o bilo cemu niko nema pravo da u ime grupe istupa pa ni na forumu zna se ko te stvari odradjuje. I ne branim ti niti te napadam, pisi ti sta god mislis da treba ali imaj na umu ovih par savjeta. do sljedeceg puta, pozdrav
Dokaz?
Pobjeda je bolja od orgazma!
- Probisvjet
- Kontakt:

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
pa dokaz su ti upravo utakmice Slobode i reprezentacije.. Valjda znas i sam koji je stav grupe odnosno prve ekipe po tom pitanju te zastava koje se nose i kace na ogradu...Gorki je napisao/la: Dokaz?
Da se ne ide previse u off imaju privatne poruke a one zato i sluze

It was turned around so that right looked wrong
Vidi Šeće ko momakProbisvjet je napisao/la:![]()

Hibrid u danima slave 

"Lekciju"?Tayyp je napisao/la:Kako lijepa lekcija.Nadam se da bulevar ima neko opravdanje ili nesmije odgovoriti svome kolegi.brazzo je napisao/la:buraz evo da ti kazem drugarski, mnogo se pravis pametan i pises prvi o stvarima za koje sumanjam da si do kraja upucen..pri tome ne mislim samo na ovu tekmu. Pratim forum koliko mogu i koliko imam vremena (iz tog razloga se slabije aktivno i ukljucujem) smanji malo emocije i dozivljaje i razmisli o onome sto pises. A kad sam vec spomenuo utakmicu od prekjucer da te napomenem da je upravo nasa grupa jedina koja se moze time pohvaliti da ni jednu himnu nisu izvizdali (mozda u mejdanu protiv izraela ali nisam siguran jer se ne sjecam u potpunosti) kako na domacim tako i na gostujucim terenima.. pogotovo ne susjednih zemalja kako srb tako ni hrvatske to znaju barem oni koji su bili u Sl Brodu na pripremnom turniru. I ne znam kako ti uspijeva da se u isto vrijeme kad se desi odredjena akcija ili u vrijeme igranja tekme, nadje na ovom forumu po par tvojih postova koji ''objasnjavaju'' sta se desilo. Oni koji treba da znaju, znat' ce a kad se i raspravlja o bilo cemu niko nema pravo da u ime grupe istupa pa ni na forumu zna se ko te stvari odradjuje. I ne branim ti niti te napadam, pisi ti sta god mislis da treba ali imaj na umu ovih par savjeta. do sljedeceg puta, pozdravTzBulevar87 je napisao/la:Kao prvo naglasio bi da prilikom intoniranja himni navijačka skupina Fukare Tuzla još uvijek nije ušla na tribinu tako da aplauz nije samo njihova reakcija već reakcija publike koje je bilo iz svih gradova TK (pa i iz tvog Lk je bilo brat bratu min. 200 ljudi).

- TzBulevar87
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: ASD, Skojevska, tuzlanskinacin, Zlatu075 i 22 gosta.