Latvija-Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Latvija-Bosna i Hercegovina
U koliko je tekma ? 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
18:30 h.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Dobar je hordas_bec samo sto previse slusa zenu pa ne smije 1000€ da odigra .. Hajde ba hordas odigraj, reko je Pape svima koji uplate do 1.000€ nadoknaditi stetu, u slucaju da ne dobijemo Latvijce.hordas_Bec je napisao/la:zizu1991 je napisao/la:hordas je vječiti optimista.Sjećam se večeri pred tekmu sa Grcima, svi govore da nam je samo pobjediti, a kralj kaže biti će 2 gola razlike.
![]()
Zna čovjek, nema šta
hvala ti jarane, svaka cast kad si zapamtio moje rijeci![]()
......sjecam se jednog lika iz njemacke, uplatio tada 1000€ hc na bosnu.......uvijek sam bio optimista, ali i na jednu ruku realista
......i ovaj put tvrdim isto, da cemo dobiti u hc-u, jer ako zelimo na svjetsko prvenstvo, onda tu nema puno razmisljanja protiv jedne latvije.....
Da ne bude OT, mislim da ce ova utakmica biti rijesena u 1. poluvremenu.
Citam da se ovaj njihov selektor oslanja na neka 2-3 mladica.. Covjece pa oni ce se kitiukaki kad vide Dzeksona, Spahu i ostale ispred sebe. 0:3 Dzeko Pjanic Salihovic
a ko prenosi tekmu?
Bosna - Turska (Salihovic):georgiev je napisao/la:nesto sad kontam ne mogu se sjetiti,od toliko golova u kvalifikacijama sto smo dali zna li neko je li bio ijedan iz slobodnog direktno,ako nije,kad je bio zadnji iz slobodnog gol sto smo postigli ?
[youtube][/youtube]
Luksemburg - Bosna (Pjanic):
[youtube][/youtube]
Bosna - Luksemburg (Misimovic):
[youtube][/youtube]
Norveska - Bosna (Misimovic)... uh i ovo je golcina svoje vrste:
[youtube][/youtube]
Bilo ih je jos (vjerovatno) al ovo su neki sto sam se sjetio, jah ima i onaj sto Baljic postize Spaniji, al da ne trpam i ovako prevelik post, DOSTA!
- dino_velez
- Kontakt:
Zna li iko ukoliko treniraju danas nasi u Rigi?
-
- Kontakt:
hahahahahahaha dobra ti ta........ja mislim da ce biti rezultat tipa 1:4 ili 0:5, a strijelci dzeko, salihovic, ibisevic i lulicJerryLouis je napisao/la:Dobar je hordas_bec samo sto previse slusa zenu pa ne smije 1000€ da odigra .. Hajde ba hordas odigraj, reko je Pape svima koji uplate do 1.000€ nadoknaditi stetu, u slucaju da ne dobijemo Latvijce.hordas_Bec je napisao/la:zizu1991 je napisao/la:hordas je vječiti optimista.Sjećam se večeri pred tekmu sa Grcima, svi govore da nam je samo pobjediti, a kralj kaže biti će 2 gola razlike.
![]()
Zna čovjek, nema šta
hvala ti jarane, svaka cast kad si zapamtio moje rijeci![]()
......sjecam se jednog lika iz njemacke, uplatio tada 1000€ hc na bosnu.......uvijek sam bio optimista, ali i na jednu ruku realista
......i ovaj put tvrdim isto, da cemo dobiti u hc-u, jer ako zelimo na svjetsko prvenstvo, onda tu nema puno razmisljanja protiv jedne latvije.....
Da ne bude OT, mislim da ce ova utakmica biti rijesena u 1. poluvremenu.
Citam da se ovaj njihov selektor oslanja na neka 2-3 mladica.. Covjece pa oni ce se kitiukaki kad vide Dzeksona, Spahu i ostale ispred sebe. 0:3 Dzeko Pjanic Salihovic

Raja ne zna tacan termin pocetka tekme a ti pitas kad treniraju danas u Rigidino_velez je napisao/la:Zna li iko ukoliko treniraju danas nasi u Rigi?

Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
Jbg radim.. tek sam kuci oko 16h i tad cemo krenut sa raspaljivanjembvb je napisao/la:Kad ces upaliti rostilj?FliX je napisao/la:Ja imam jednu brigu vezano za ovu utakmicu.. posto ce nas petorica gledat tekmu, pred kucom, uz rostilj.. ne znam hoce li nam biti dosta 2kile cevapa ?![]()
![]()
Najbolje ti je oko 10.00 i onda po potrebi dodavati drva jer se ne zna tacno vrijeme utakmice.

- dino_velez
- Kontakt:
Jbg burazer mi tamo, pita mene pa da ode da gledaMravnjak je napisao/la:Raja ne zna tacan termin pocetka tekme a ti pitas kad treniraju danas u Rigidino_velez je napisao/la:Zna li iko ukoliko treniraju danas nasi u Rigi?
Po člancima piše da je večeras, a u koliko sati, ne znamo. jbg 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
dino_velez je napisao/la:Jbg burazer mi tamo, pita mene pa da ode da gledaMravnjak je napisao/la:Raja ne zna tacan termin pocetka tekme a ti pitas kad treniraju danas u Rigidino_velez je napisao/la:Zna li iko ukoliko treniraju danas nasi u Rigi?
Zmajevi će u glavnom gradu Latvije boraviti u hotelu Radisson Blu Daugava, a danas će u 18,30 sati prema našem vremenu održati trening na stadionu Skonto.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
http://sportsport.ba/bh_fudbal/bh-zasta ... gom/106573" onclick="window.open(this.href);return false;
Šta učini forum, raja se već danas počela skupljat da ne propuste utakmicu
Šta učini forum, raja se već danas počela skupljat da ne propuste utakmicu

- dino_velez
- Kontakt:
Hvala ti, znali slućajno iko jeli otvoren trening?
Kad je tekma?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Koja tekma?
-
- Kontakt:
Razbit ce mo Latviju ko Bozo mecku..
))))))

[youtube][/youtube]
Evo sad vidjeh da ima neka utakmica sutra u 18:30, vidio ovu najavu na FACE TV. Zna li neko o kojoj se tačno utakmici radi, za šta se igra i ko su ovi što ih Marjan nabroja? Ovaj Lolić, Ćeko, Misketović...ko su ti momci??
Evo sad vidjeh da ima neka utakmica sutra u 18:30, vidio ovu najavu na FACE TV. Zna li neko o kojoj se tačno utakmici radi, za šta se igra i ko su ovi što ih Marjan nabroja? Ovaj Lolić, Ćeko, Misketović...ko su ti momci??

Zadnja izmjena: Bukowski, dana/u 06 jun 2013, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho
"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."
6.3.1902
"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."
6.3.1902
Jucer.Otelo je napisao/la:Kad je tekma?
kakvi cevapi , ja kad imam takvu ekipu za gledanje tekme , onda kupim 5 kg krilcad ii prejedu se i zadovoljno odu kucamarevan je napisao/la:Neće. Iz ličnog iskustva sa utakmice Grčka-BiH znam da kila nije dovoljna za dvoje. Još je to muško-žensko kombinacija. A kod tebe petorica na 2 kg? Ne čačkaj mečku i uzmi barem četiri kile, preporučeno pet.FliX je napisao/la:Ja imam jednu brigu vezano za ovu utakmicu.. posto ce nas petorica gledat tekmu, pred kucom, uz rostilj.. ne znam hoce li nam biti dosta 2kile cevapa ?![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.