Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Zna li neko koje sve pozicije moze igrati Aspas ? I na kojoj je najbolji ?
Znaci zelim odgovor od nekoga ko ga je gledao, a ne informacije sa Transfermarkta, FIFE, PESa, Managera itd...
Znaci zelim odgovor od nekoga ko ga je gledao, a ne informacije sa Transfermarkta, FIFE, PESa, Managera itd...
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
po meni se jako dobro snalazi kao second striker, znaci iza napadaca
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- RodgersBOSS
- Kontakt:
http://liverpoolfc.com/news/latest-news ... y-friendly" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako stvari sada stoje nasa prva pripremna utakmica ce biti protiv Prestona 13 jula.
http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... et-4065143" onclick="window.open(this.href);return false;
Aspas bi izgleda uskoro trebao postati done deal.Cak nas i na twitteru prati.
I za kraj po meni najbolja vijest mada ne bas toliko pouzdana:"West Ham pristao Carrollu dati 100 k/pw".
Kako stvari sada stoje nasa prva pripremna utakmica ce biti protiv Prestona 13 jula.
http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... et-4065143" onclick="window.open(this.href);return false;
Aspas bi izgleda uskoro trebao postati done deal.Cak nas i na twitteru prati.

I za kraj po meni najbolja vijest mada ne bas toliko pouzdana:"West Ham pristao Carrollu dati 100 k/pw".
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
- donCorleone1892
- Kontakt:
http://www.lfc-balkan.com/2/post/2013/0 ... -julu.html
Prijateljska u julu sa Prestonom
3. augusta protiv Olipyakosa
http://www.lfc-balkan.com/2/post/2013/0 ... blinu.html
10. august protiv Celtica
auu biće zanimljivo
Prijateljska u julu sa Prestonom
3. augusta protiv Olipyakosa
http://www.lfc-balkan.com/2/post/2013/0 ... blinu.html
10. august protiv Celtica
auu biće zanimljivo

Kakvi su vam ovo dresovi,kao u Power Rangers jbt 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ma nije ko power rangers ovo je ko da su ih delboy i rodney napraviliharry_90 je napisao/la:Kakvi su vam ovo dresovi,kao u Power Rangers jbt

- donCorleone1892
- Kontakt:
Liverpool are on course to complete the £7.7 million (9 million euros) signing of striker Iago Aspas from Celta Vigo within the next 48 hours, a **** told ESPN.
Aspas scored 12 goals in 34 matches during the season just completed to help his club survive in the Spanish top flight.
A fee was agreed between Liverpool and Celta Vigo last week, and the player is expected on Merseyside for a medical once a few minor details regarding the deal have been sorted out.
The 25-year-old, who can play as a main forward, a second striker or out wide, broke into Celta Vigo's first team in 2008 after graduating from their youth set-up.
He is set to become Liverpool's second signing of the summer, following the arrival of central defender Kolo Toure on a free transfer from Manchester City.
Manager Brendan Rodgers is considering moves for Shakhtar Donetsk's Armenian attacking midfielder Henrikh Mkhitaryan and Schalke's Greece international centre-back Kyriakos Papadopoulos. And the club are understood to have made a £3 million (3.5 million euros) offer for Sporting Lisbon central defender Tiago Ilori.
The 20-year-old is currently on duty with Portugal at the Toulon Tournament in France.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Kad bi dosli njh 5 i otisli samo Carrol i Skrtel ovo bi bio dobar transfer period za nas .
- donCorleone1892
- Kontakt:
prava riječ solidan, jer opet se ide na rizik. Ja ne kažem da Aspas i Henrik nisu dobri i talentovani ali brate moj nisu n idokazani pa što odna da mi se dokazuju u klubu kao što je Liverpool.nerkolfc je napisao/la:Kad bi dosli njh 5 i otisli samo Carrol i Skrtel ovo bi bio dobar transfer period za nas .

Pa kontam nekako ostaviti ove igrace , Downinga , Shelveya i Coatesa uz ova pojacanja moglo bi se ici po FA kup i Capital One bez umaranja Suareza i Coutinha i Gerrarda i tako tih nekih glavni igraca .
-
- Kontakt:

Da li su ove "baklje" na dresovima za zrtve hillsborougha, negdje sam procitao da je to u njihovu cast i da ih na dresu ima 96
- Ponos Torina
- Kontakt:

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Dobro popravlja se LFC nisu platili jos jednog polovnjaka sa 30, 40 mill 

Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
Liverpool u svojoj historiji platio samo jedan transfer preko 30 miliona funti i ti se našao pametovati. Da je makar neko drugi, nego navijač Reala našao pametovati o transferima i preplaćivanju.Mravnjak je napisao/la:Dobro popravlja se LFC nisu platili jos jednog polovnjaka sa 30, 40 mill

By the way:
Hvala Bogu.Breaking News: Daniel Sturridge should be fit for start of Premier League season after ankle scan reveals injury not as bad as feared
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
@hendersone,teska srca
al slazem se s tobom u vezi komentara gospodina iznad na ovoj temi...

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Cuj jednogLiverpool u svojoj historiji platio samo jedan transfer preko 30 miliona funti i ti se našao pametovati. Da je makar neko drugi, nego navijač Reala našao pametovati o transferima i preplaćivanju

Pametnom dosta.Postao/la Sage dana 06 jun 2013, 15:36
@hendersone,teska srca al slazem se s tobom u vezi komentara gospodina iznad na ovoj temi...
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI