Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Greivis
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la Greivis » 06 jun 2013, 13:06

Unofficialpage je napisao/la: Iskreno ne bi me puno iznenadilo kad bi Tsonga uzeo RG. Ima publikupred sobom, sjajno igra i nista nije iskljuceno. Ko zna koliko ce Rafa i Nole igrat. Mogu oni ko i Isner i Mahut neki maraton odigrat. :D
Bravo decko!
Tsonga odlicno igra, i najvece sanse mu dajem da uzme ovo.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

nisam
Kontakt:

Post Postao/la nisam » 06 jun 2013, 13:12

Jadni Federer, neće više moći da drma 70 miliončića godišnje jer par klinja iz BiH misle da on više ne treba da igra. :cry:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 jun 2013, 13:24

Greivis je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la: Iskreno ne bi me puno iznenadilo kad bi Tsonga uzeo RG. Ima publikupred sobom, sjajno igra i nista nije iskljuceno. Ko zna koliko ce Rafa i Nole igrat. Mogu oni ko i Isner i Mahut neki maraton odigrat. :D
Bravo decko!
normalno... kad bi se gađali traktorima
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 06 jun 2013, 13:38

Consigliere je napisao/la:
retro je napisao/la:Kada je Murray plakao, onda je je proglasen emotivcem, a Federer "plackom". :mrgreen:

Inace, Nole do kraja :!:
Murray je izgubio finale Wimbledona i vjerovatno je osjecao da je izdao svoj narod koji decenijama ceka svog pobjednika. Federer je plakao zato sto je izgubio jedno u nizu finala. To ti je kad streber place sto je dobio cetvorku iz nekog predmeta... ali u cetvrtom srednje! :mrgreen: Iskreno, meni je bilo neugodno gledati.
Federer je plakao zato sto je tada trebao izjednaciti Samprasov rekord,par mjeseci poslije,opet je plakao na Roland Garrosu zato sto ga je uspio izjednaciti.Svejedno,bolje da place nego da govori publici da mu lizu onu stvar.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 jun 2013, 13:45

darker10 je napisao/la: Federer je plakao zato sto je tada trebao izjednaciti Samprasov rekord,par mjeseci poslije,opet je plakao na Roland Garrosu zato sto ga je uspio izjednaciti.Svejedno,bolje da place nego da govori publici da mu lizu onu stvar.
Govori i Federer publici, familijama igraca, sudijama sve i svasta, ali ti i ja Schweizer deutsch ne razumemo. Ali, kada se oglasi na engleskom, ima tu poprilicno materijala za "navlacenje" price, ako je nekome do toga stalo. ;)

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 06 jun 2013, 13:47

MaGiCa je napisao/la:
darker10 je napisao/la: Federer je plakao zato sto je tada trebao izjednaciti Samprasov rekord,par mjeseci poslije,opet je plakao na Roland Garrosu zato sto ga je uspio izjednaciti.Svejedno,bolje da place nego da govori publici da mu lizu onu stvar.
Govori i Federer publici, familijama igraca, sudijama sve i svasta, ali ti i ja Schweizer deutsch ne razumemo. Ali, kada se oglasi na engleskom, ima tu poprilicno materijala za "navlacenje" price, ako je nekome do toga stalo. ;)
Ne vidim da je nesto navukao gnjev publike na sebe.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 jun 2013, 13:54

darker10 je napisao/la: Ne vidim da je nesto navukao gnjev publike na sebe.
I :?: Time pokazujes sta konkretno :?:

Nije Djokovic psovao publiku pa onda dobio odijum od njih, vec je bilo obratno. ;)

Anyway, to je nevazno. Tema je GS, a od GS turnira trenutno se igra samo RG. Patkometrija tipa "ko je veci", "ko ima lepsu devojku", "ko place kad pobedjuje, a ko kad gubi"... nije nesto sto bi trebalo da bude u opusu onoga cime se forumasi bave ovde.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 06 jun 2013, 14:31

DANTES je napisao/la:
Greivis je napisao/la: Bravo decko!
Drug, ja ti inace sve pogadjam. Tako da se ne iznenadis kad Tsonga bude pehar dizao.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 06 jun 2013, 15:02

Ferrer u 4 seta, Đoković u 4 seta ( ali **** 4 seta ).
I think I'm a pussy one.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 06 jun 2013, 15:36

Greivis je napisao/la:
DANTES je napisao/la:
Greivis je napisao/la: Bravo decko!
Drug, ja ti inace sve pogadjam. Tako da se ne iznenadis kad Tsonga bude pehar dizao.
Ahaa, a Bayern ispao već u grupi :roll:

Inače, bilo bi bolje da Tsonga prodje zbog otpora u finalu, ali je mislim svima jasno da pobjednik Rafa-Nole osvaja RG.Novak u prednosti ako se ja pitam uprkos činjenici gdje se igra. ;)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 06 jun 2013, 15:42

Edin TM87 je napisao/la:Nije valjda da trazite neka objasnjenja zasto je Federer plakao da bi dokazali nesto ovom bindu?
To na moj racun?
Aj, da cujemo zasto je profesionalni teniser plakao zbog izgubljenog meca?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 jun 2013, 15:51

Isto što su Van Buyten i Arjen Robben plakali kada su uzeli titulu LP.
Isto što je Samuel Osei Kuffour plakao nakon poraza u LP od United-a.

Svako ko se bavio profesionalno nekim sportom zna kakav je osjećaj biti 1 a zna kakav je i osjećaj biti 2. Suze radosnice, te suze tuge su sastavni dio sporta.

Pa Kinez onaj je plakao kada je pobijedio u plivanju na duge staze. Evra na intoniranju himne Francuske, onaj Koreanac (Sjeverna) također, Hakkinen plakao u F1 nakon problema sa gumom itdddddddddddddd.

Svi su oni profesionalci.

Kakav bi to bio sport bez emocija ?

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 06 jun 2013, 16:03

finale koje željno očekujem navijački i zbog svega ostalog je Rafa-Ferer i završiće 3-1 abd. I Novaka ćemo sutra dobiti 3-1

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 06 jun 2013, 16:14

Neutral je napisao/la:Isto što su Van Buyten i Arjen Robben plakali kada su uzeli titulu LP.
Isto što je Samuel Osei Kuffour plakao nakon poraza u LP od United-a.

Svako ko se bavio profesionalno nekim sportom zna kakav je osjećaj biti 1 a zna kakav je i osjećaj biti 2. Suze radosnice, te suze tuge su sastavni dio sporta.

Pa Kinez onaj je plakao kada je pobijedio u plivanju na duge staze. Evra na intoniranju himne Francuske, onaj Koreanac (Sjeverna) također, Hakkinen plakao u F1 nakon problema sa gumom itdddddddddddddd.

Svi su oni profesionalci.

Kakav bi to bio sport bez emocija ?
Ma, uopste nije bitno kako sada gledamo na to. Jedino je bitno da se sjecam svoje originalne reakcije na tu scenu koja je bila nevjerica, jer nisam mogao vjerovati da se sampion i br1 svjetskog tenisa tako ponasa nakon poraza.
Prihvatljivo bi mi bilo da je:
- dijete, recimo neko s 18 godina igra finale AO-a i neko ga isprasi, neiskustvo, emocije- OK
- recimo, Tim Henman u finalu Wimbledona, svi znamo koliko ga je cekao i nikad docekao, daje recimo usao i izgubio, ocekivano bi bilo da se slomi, slicno kao i Murray..
- neko na zalasku karijere a igra (prvo) finale, recimo Ivanisevic da je izgubio 2001...
Znaci Roger Federer, br 1 svjetskog tenisa u tom trenutku i prema nekima najbolji teniser svih vremena place jer je izgubio jedno u nizu dobijenih finala protiv najveceg rivala pred milionima gledatelja....
Jadno i bijedno.
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 06 jun 2013, 16:18

Sta je bolan jadno i bjedno ?

Jadno i bjedno je doci i laprdati gluposti o covjeku koji je jedna od najutjecajnijih licnosti na Svijetu.Osobi koja je Tenis digla na veci level.

Federer je veliki gospodin i van terena.

Suze ?

Tu je samo pokazao koliko je veliki.Pored silnih GS titula place se za jednom.Tu je u drugu ruku i pokazao koliko je veliki Rafa.

Nema potrebe da smaras 2 stranice o suzama Rogera koje su nesto sasvim normalno u Svijetu sporta.Ovo je ipak individualni sport koji je prepun emocija koje jako cesto i odlucuju pobjednike turnira. ;)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 06 jun 2013, 16:24

Kad Nadal zaplace zbog izbubljenog meca, pricacemo... do tada.... ;)

Kelner69
Kontakt:

Post Postao/la Kelner69 » 06 jun 2013, 16:47

Ovo je prvi post od mene na ovoj temi,neb' da puno pametujem,samo ću reći
Consigliere brate mnogo si glup :(

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 jun 2013, 17:06

slika

slika

slika

slika

itd

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 jun 2013, 17:18

Prva slika - Sampras saznao da mu je trener smrtno bolestan.

Druga slika - Agassi osvojio RG i kompletirao career GS.

Treca slika - Djokovic obnovio povredu ramena i morao da preda JMDPu, sto je Argentinu odvelo do finala DCa.

Cetvrta slika - Murray izgubio od Federera u finalu AO2010 i zaplakao.

Peta slika -

slika

Sesta slika -

slika
Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 06 jun 2013, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 jun 2013, 17:20

6 slika haters gonna hate.

Federer najveći svih vremena 8-)

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.