AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Evil Genius II

Re: AS Roma

Post Postao/la Evil Genius II » 06 jun 2013, 02:04

hjeb'o steka, vratite nam riisea.

slika
cast je bila igrati sa ovim Bogom od igraca 8-)

inace, novi trener je admir_sa. ceka se samo zvanicna objava i kolutanje ociju :D

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 06 jun 2013, 09:00

Sada je Sabatini preuzeo na sebe sve. Pise se da je sada Rudi favorit za klupu. Kao dvoboj njega i Bielse. A postoji mogucnost i za Manciniem.

Totalno neozbiljno. :roll:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 06 jun 2013, 09:32

da.
baldini je dao otkaz i ide u tottenham, tako da je sabatini i sportski direktor i generalni menadzer il' kako se vec zove ta titula u bosanskom jeziku. dakle, saga se nastavlja i sasvim je sigurno reci da nam je uprava totalno nesposobna.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 jun 2013, 13:31

Evil Genius II je napisao/la:da.
baldini je dao otkaz i ide u tottenham, tako da je sabatini i sportski direktor i generalni menadzer il' kako se vec zove ta titula u bosanskom jeziku. dakle, saga se nastavlja i sasvim je sigurno reci da nam je uprava totalno nesposobna.

Jedan covek bi mogao da poveze te redove, moj @Il Genio Brutto.

slika

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 06 jun 2013, 14:38

Evil Genius II je napisao/la:allegriju nudili 3,5 mil € po sezoni, manciniju bi dali 4, a blancu ne mogu dati 2,5 miliona i to je jedini razlog zasto on vrlo vjerovatno nece biti novi trener :roll:
ne mogu vjerovati :roll: Jbga, moj favorit je odavno Bielsa, i Rudi mi se više dopada od Blanca. Ali, onako realno, mislim da sa Laurentom ne bi bilo fule, tj. najmanji rizik bi bio. Nekako mi se čini najozbiljnijim od ove trojice :mrgreen:
O Manciniju ne želim razmišlajti. Sve bih mu oprostio, i to što je Lazial i što nas je zayebo sa Interom. Ali(!), on je jednostavno loš trener. Mister Spale je pravio budalu od njega u međusobnim duelima...
NAPRIJED NARODE!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 07 jun 2013, 14:05

slika
ja sam vise za ovu mrcinu, @magica.

i romi i njemu je sreca okrenula ledja u posljednjih par godina. zasto to ne bi zajedno promjenili 8-)
MaGiCa je napisao/la: @Il Genio Brutto.
Genio del Male, molim lepo :mrgreen:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 jun 2013, 18:05

Sabatini: "Trener ce biti objavljen sredinom slijedece sedmice. 90% ce biti stranac a ne talijan. Definitivno ce biti sjajna Roma. Prestizna je osoba u pitanju. Ovoliko dugo trazimo jer zelimo da napravimo najbolji izbor."
cuj ga što nam opet muda za bubrege prodaje :evil: :evil:
nema potpisa

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 07 jun 2013, 18:16

ma to ce biti ovaj iz Lilla garant :roll:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 07 jun 2013, 19:30

http://sportsport.ba/ino_fudbal/napoli- ... elu/106647" onclick="window.open(this.href);return false;

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 07 jun 2013, 20:46

lupa De Laurentis gluposti, demantovano sinoc iz unicredita.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 08 jun 2013, 01:27

Mesečini da Bielsa nije vise trener Atletica,eto njega nama :roll:
embrace the chaos

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 08 jun 2013, 10:44

novi trener ce vjerovatno biti neko ko je jos uvijek pod ugovorom sa drugom ekipom i cisto zbog administrativnih problema tj raskida/isteka tog ugovora moramo cekati do naredne sedmice. dakle, vodeci se ovom logikom blanc i mancini otpadaju iz utrke te nam ostaju garcia, bielsa (oba trenera ostaju bez posla jer im ugovori isticu za par dana) i taj neki mister x.
nudio je 40 miliona za njih dvojicu ali ovi su mu rekli da moze dobiti samo osvalda :D

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 08 jun 2013, 10:48

Procitao sam da je Zeman odbio Pescaru zato sto se jos uvijek nada da ce dobiti novu sansu u Romi :roll:

Sto prije se rijesi pitanje novog trenera to bolje. Sabatini kaze da ce Roma biti odlicna. Vidjet cemo to u sljedecoj sezoni. Kada su od nje ocekivali da bude dobra ona je podbacila a kada sada se ocekuje fijasko Roma bi mogla iznenaditi.

Izgleda da ste sredili Benatiu prema Skyu. Takodjer ste se raspitivali i o Nainggolanu. 60% navijaca je glasalo za prodaju De Rossia.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 08 jun 2013, 10:52

najnovija glasina kaze da ce iduce sedmice garcia biti predstavljen kao novi trener, te da ce sa njim biti predstavljeni jos benatia, nainggolan i rafael ( golman santosa).

to za zemana je samo medijska patka. covjeku treba odmor nakon katastrofe sa romom i mislim da je to jedan od razloga zasto je jos uvijek bez posla.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 08 jun 2013, 10:56

Evil Genius II je napisao/la:najnovija glasina kaze da ce iduce sedmice garcia biti predstavljen kao novi trener, te da ce sa njim biti predstavljeni jos benatia, nainggolan i rafael ( golman santosa).

to za zemana je samo medijska patka. covjeku treba odmor nakon katastrofe sa romom i mislim da je to jedan od razloga zasto je jos uvijek bez posla.
ovo bi bio mnogo dobar posao za Romu ali opet za sve je kljucan dobar trener. Takodjer par bekova ne bi bilo lose dovesti. Treba trener koji ce imati damu da ostavi Tottia na klupi i koji ce smijeti da ga izvede kao i da smiri usijave glave kao sto je to slucaj sa Osvaldom.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 08 jun 2013, 11:00

lijevi bek je prioritet jer uci u novu sezonu sa balzarettijem i dodom bi bilo krajnje neozbiljno. desna strana je koliko toliko pokrivena sa torosidisom, a i mali marcos moze odigrati beka po potrebi. sto se tice osvalda on je 99% bivsi igrac rome i samo je pitanje koji klub je dovoljno lud da plati tih nekih 17ak miliona za njega. totti je ove sezone igrao skoro sve utakmice jer je bio u strasnoj fizickoj formi (zahvaljujuci zemanu) ali mislim da ce vec naredne sezone igrati puno manje, ko god da bude novi trener.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 08 jun 2013, 11:30

TMW kaze da je Nainggonal na korak od Rome. To bi bila vrhunska kupovina.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 08 jun 2013, 11:34

IlPrincipino je napisao/la:ma to ce biti ovaj iz Lilla garant :roll:
Je li ti znaš uopće ko je Rudi Garcia?
Čemu toliko omalovažavanje? Znaš li ti šta je on sve postigao sa Lillom?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 08 jun 2013, 11:37

od svih pomenutih imena meni je garcia najbolji izbor za novog trenera. ponajvise zbog odnosa sa mladim igracima ali i same igre koja je najbliza spallettijevoj (koja je meni nesto najljepse sto se desilo kako pratim romu). ako se ne varam uzeo je prvenstvo sa lilleom u poprilicno jakoj konkurenciji, solidno su gurali u ligi prvaka i uz par pojacanja, podrsku uprave mogao bi napraviti dobre stvari sa romom.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 08 jun 2013, 11:38

Henderson je napisao/la:
IlPrincipino je napisao/la:ma to ce biti ovaj iz Lilla garant :roll:
Je li ti znaš uopće ko je Rudi Garcia?
Čemu toliko omalovažavanje? Znaš li ti šta je on sve postigao sa Lillom?
Znam ali Blanc mi je bio bolja opcija.

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.