Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Iako mi je duša zajebavati Madridiste, sinoć je Real bio dobar, u prvom poluvremenu na trenutke čak i bolji, ali Barcelona je iskusnija, tjelesni spremnija i individualno jača momčad. Uglavnom remi bi bio najrealniji, ali jbg...
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Pipita je napisao/la:Jedva cekam drugu utakmicu na Bernabeu, kad smo im ovdje pokazali da mozemo protiv njih, onda cemo ih kod kuce pobjediti sigurno, jos pogotovo ako se uigramo

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Ova pita je tako simpatičan lik, da na trenutak čak mi ga bude žao. Šta ćeš kad sam osjećajan.
Problem je sto je RONALDO izasao vec bio kad smo imali igraca vise..a on je samo i pravio pometnju gore u napadu sa Kakom..posle ovaj nije mogao sam..Higuani i Benzem jos moraju pure jesti za el clasico..Raul ili Rud da su njihovi godina nebi Real izasao sa 0 sa NOU CAMPA..al ebiga nije tata vise mlad da zabija u el clasicu :mrgreen:mislim da ce proci puno vremena da neko dostigne Raula toliko godina u klubu i toliko golova...ma ne samo u Realu,,nego opcenito u i drugim klubovima....Raul je tatamajestic24 je napisao/la:Iskeno-SLABI STE. One prilike koje su imali Ronaldo i Marcelo su vas puno kostale. A najvise me cudi to sto s igracem vise pola sata ,niste napravili nista. Benzema na klupi![]()
,odmah sam znao da cete izgubiti.
do aprila nista od El Clasica....liga je zelena..i jos puno je bodova u igri..nemoramo da gledamo na el clasico La ligu mozemo da osvojimo do el clasica :mrgreen:u MadriduStole iz Bora je napisao/la:Pipita je napisao/la:Jedva cekam drugu utakmicu na Bernabeu, kad smo im ovdje pokazali da mozemo protiv njih, onda cemo ih kod kuce pobjediti sigurno, jos pogotovo ako se uigramo![]()
![]()
Najveca sudijska greska je sto nije svirao penal kad je Ronaldo prosuo Pikea k'o rizu, a ovaj ga rukama srusio. Pa ona kartonada Realovih igraca, za obicne faulove dobijali su zute kartone, a prevarant Henry nabija loptu poslije prekida igre i bude mu oprosteno.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
ma ebes sada penal nije bio sviran...jer se igralo u katalunji..i onaj sudija od kako sudi El Clasico samo neki pehovi se desavaju kontra nas..Harrison je napisao/la:Najveca sudijska greska je sto nije svirao penal kad je Ronaldo prosuo Pikea k'o rizu, a ovaj ga rukama srusio. Pa ona kartonada Realovih igraca, za obicne faulove dobijali su zute kartone, a prevarant Henry nabija loptu poslije prekida igre i bude mu oprosteno.

Mes_Que_Un_Club je napisao/la:samo ih zezajte, uprite u njih k'o u zivotinju, hahahahahahahahaahahahaaaaaaaa

jao cega se sve neces nagledati aje postova....a jeste mislili da cete zabiti 6 komadanidjo_barca je napisao/la:a prije tekme pricate "joj razbicemo ih,plakace katalonija ne izvlaci se sadsolidus je napisao/la:Mes_Que_Un_Club je napisao/la:pored svega, cekam da nam navijaci reala cestitaju,....
ewo citam vijest na netu, kazu igraci barce ovako , citiram : "kad nam real nije dao gol sa igracem vise zadnjih pola sata tekme,odlucili smo da sljedeci el classico zapocnemo sa 7 igraca,jer ovo nema smisla". hahahahahahahahaha
popisam se na vasih 250 miliona, vidjeli smo vas veceras,.....
u jednom kadru,perez digo glavu u zrak kao ne slan ovan,.... broji zvijezde, i govore "dje su moji milioni"...
vratite se na ovoj realovoj temi zadnjih 20 postova, pa procitajte koje ambicije imaju, hahahahaha, bruka ziva.
pa **** te reis...nova ekipa novi trener..ne mosh preko noci bit uigran
et vi neka ekipa , smijesni ste veceras bili !
lafo ponovice se santiago bernabeu i onih SEST hahahahahahaha![]()
ne moze uvijek 6 komada,polako

Da kazem jos da jucersnji El Clasico se vidjelo puno..da Barca nije bolja i da ce Madridu biti drukcija slika kad odu u goste.naprotiv mi smo igrali konkretnij nogogmet dok su oni cekali na gresku i kao domacin je docekali uz srecu i pomoc svojih naivjaca koji su svim i svacim pokusavali igrace Reala da odstrane van tekme,,npr RONALDA SA LASERIMA ,,STETA STO JE MED.OSOBLJE ZAHTJEVALO OD PELLEGRINA DA GA ZAMIJENI BAS KAD JE BUSQUETS DBIO CRVENI..AL EBIGA SEZONA JE DUGA...Tvrdim da ce liga se osvojiti ranije od El Clasica..ili oni ili mi...
Prije oni nego vi... lol
ok..to je toje misljenje..Offside je napisao/la:Prije oni nego vi... lol
Ne treba se ljudi ba previse uzbidjivati, ljudi su bili bolji za taj jedan gol. I mi smo mogli pobijediti, ali nismo, ****, Ronaldo je moro dati onaj gol! Po meni nije bio offside, znaci regularan go. Pepe slabo prati covjeka, al desava se. Najbitnije je da je razlika samo 2 boda i da ima jos puno da se igra a Real moze samo bolji postati.
REAL MADRID
naravno kumeRobert@05 je napisao/la:Ne treba se ljudi ba previse uzbidjivati, ljudi su bili bolji za taj jedan gol. I mi smo mogli pobijediti, ali nismo, ****, Ronaldo je moro dati onaj gol! Po meni nije bio offside, znaci regularan go. Pepe slabo prati covjeka, al desava se. Najbitnije je da je razlika samo 2 boda i da ima jos puno da se igra a Real moze samo bolji postati.

De okanite se te price. Real je ekipa koja je jos u fazi kreiranja. Vi tu svoju Barcu i njenu omladinsku skolu uzdizete ima toliko. Prosle godine ste nas dobili 2:6, a kako i ne bi kad nam je u ekipi kolo vodio jedan Robben kojeg cas ima, cas nema. Sad ste imali priliku pokazati se protiv Ronalda i ostale ekipe i bogami niste bas najbolje izgledali na terenu. U narednih par kola ce Real ponovo biti prvi na tabeli, vi ste toga svjesni jer igrate sve slabije.
@ Navijaci Reala - i vi se malo morate smiriti. Kad budemo prvi na tabeli i mi cemo se uzdici...
@ Navijaci Reala - i vi se malo morate smiriti. Kad budemo prvi na tabeli i mi cemo se uzdici...
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Koliko treba da se ekipa kreira? Nije bilo dovoljno 12 kola + utakmice LP-a? Pa majka mu stara nije Perez kupio 7-8 juniora ili mladjih igraca pa da ih uigrava vec je kupio GOTOVE igrace kojima, mislim, ne treba toliko puno da se uigraju, Ipak su to sve igraci koji imaju i previse utakmica u nogama. Ako je do uigravanja problem ..Pipita je napisao/la:De okanite se te price. Real je ekipa koja je jos u fazi kreiranja.
AMAR OSIM
Jarane, ok...Sve udure, al možel mi reći koliko ova ekipa Barce igra zajedno ?! U Real su došli momci iz svih liga, bar ovih velikih... Nisu isti fudbalski temperament imali, sada to sve treba posložit, a po meni Pellegrini nije trener za to al eto, nadam se da griješim...Stole iz Bora je napisao/la:Koliko treba da se ekipa kreira? Nije bilo dovoljno 12 kola + utakmice LP-a? Pa majka mu stara nije Perez kupio 7-8 juniora ili mladjih igraca pa da ih uigrava vec je kupio GOTOVE igrace kojima, mislim, ne treba toliko puno da se uigraju, Ipak su to sve igraci koji imaju i previse utakmica u nogama. Ako je do uigravanja problem ..Pipita je napisao/la:De okanite se te price. Real je ekipa koja je jos u fazi kreiranja.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
ma necemo se mi uzdici nama je mijesto tamo...oni mogu da se dive svom snu..koji ce trajiti jos malo..svemu dodje kraj..i onda nova epizoda Reala i tako u krug,,,Barcina,,Realova...........Pipita je napisao/la:De okanite se te price. Real je ekipa koja je jos u fazi kreiranja. Vi tu svoju Barcu i njenu omladinsku skolu uzdizete ima toliko. Prosle godine ste nas dobili 2:6, a kako i ne bi kad nam je u ekipi kolo vodio jedan Robben kojeg cas ima, cas nema. Sad ste imali priliku pokazati se protiv Ronalda i ostale ekipe i bogami niste bas najbolje izgledali na terenu. U narednih par kola ce Real ponovo biti prvi na tabeli, vi ste toga svjesni jer igrate sve slabije.
Xavi se cekao jako punoooooooooooo 26,7 god.......mislim da je as igracina onaj pravi, mislim posle Eura 08 koda ga je nesto opalilo i njega i Spaniju repku:mrgreen: sijedi je na klupi podosta puta..a vec muje 28 god....GunnerS je napisao/la:Jarane, ok...Sve udure, al možel mi reći koliko ova ekipa Barce igra zajedno ?! U Real su došli momci iz svih liga, bar ovih velikih... Nisu isti fudbalski temperament imali, sada to sve treba posložit, a po meni Pellegrini nije trener za to al eto, nadam se da griješim...Stole iz Bora je napisao/la:Koliko treba da se ekipa kreira? Nije bilo dovoljno 12 kola + utakmice LP-a? Pa majka mu stara nije Perez kupio 7-8 juniora ili mladjih igraca pa da ih uigrava vec je kupio GOTOVE igrace kojima, mislim, ne treba toliko puno da se uigraju, Ipak su to sve igraci koji imaju i previse utakmica u nogama. Ako je do uigravanja problem ..Pipita je napisao/la:De okanite se te price. Real je ekipa koja je jos u fazi kreiranja.
pa ja dajem svoj zivot da se vi necete nikad uigrati kao mi(barcelona),sta ti kontas da cete ovu ekipu zadrzati jos dugi niz godina... e pa necete vidjet ces...mi po sezoni dovodimo 3 4 igraca od kojih najvise 2 ili3 igraju u prvoj postavi (zavisno od povreda)... reci mi eto,sta ti mislis kao veliki navijac reala ili bilo koji drugi clan na forumu koji podrzava vas da real ako ne osvoji ove sezone ista da ce zadrzati ekipu?to je moje pitanje, sjecas se predprosle sezone barce kada nismo nista osvojili koliko smo igraca promijenili! barca i real je velika razlika, real moze da bude prejak i najjaci ali nikad nikad nece imati igru kao barcelona dok u nas igraju ovi igraci iz la massije!!!real ce mozda osvajati itd. ali nikad nece imati igru barce cemu teze svi pravi navijaci reala!!!!GunnerS je napisao/la:Jarane, ok...Sve udure, al možel mi reći koliko ova ekipa Barce igra zajedno ?! U Real su došli momci iz svih liga, bar ovih velikih... Nisu isti fudbalski temperament imali, sada to sve treba posložit, a po meni Pellegrini nije trener za to al eto, nadam se da griješim...Stole iz Bora je napisao/la:Koliko treba da se ekipa kreira? Nije bilo dovoljno 12 kola + utakmice LP-a? Pa majka mu stara nije Perez kupio 7-8 juniora ili mladjih igraca pa da ih uigrava vec je kupio GOTOVE igrace kojima, mislim, ne treba toliko puno da se uigraju, Ipak su to sve igraci koji imaju i previse utakmica u nogama. Ako je do uigravanja problem ..Pipita je napisao/la:De okanite se te price. Real je ekipa koja je jos u fazi kreiranja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.