zasto na pp, ako radi postavi ovdetruts je napisao/la:našao sam addon uz pomoć kojeg možeš pročitat poruku a da onom drugom ne piše "seen", radi na Mozilli, Chrome-u i Safariju, pa ko hoće na pp
provjereno radi

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
zasto na pp, ako radi postavi ovdetruts je napisao/la:našao sam addon uz pomoć kojeg možeš pročitat poruku a da onom drugom ne piše "seen", radi na Mozilli, Chrome-u i Safariju, pa ko hoće na pp
provjereno radi
prebaci na engleski i imat cesdrugipokusaj je napisao/la:Kako se ono na fb stavlja kako se osjecas...vidim da to mnogi furaju, a nigdje nemam tu opciju ili je to imam na ovom novog izgledu fb?
Da se nisu oni stavili u off il su tebe stavili na offRikardo je napisao/la:Imate li vi problema sa cahtom ovih dana ?
Meni nesto ne fercera, za neke prijatelje mi pokazue da su offline a zapravo su online, znaci nema one zelene tacke pored imena a online su. Ja sve vdimo sta oni pisu, lajkuju, itd. a pokazuje ih off.
Sad moze biti da su one opcije da budes vidljiv samo za neke, ili da se od nekoga sakrijes. Mozda me neko sakrijo, ali sad da imam takve ne vjerujem.
Da nije neki bug ?
najludje mi je kad pisem drugaru nesto, kaze nije on nego njegova djevojka, kao usla na njegov profil, dao joj sifru, provjerava ga nesto, cccOTNYS_YNWA je napisao/la:Pa po meni je papučar svako ko, dok je u vezi, piša sjedeći. ( Ako me razumiješ)
+1fera je napisao/la:termin papucar su izmilili oni koji su ljubomorni na neciju srecu. mene boli neka stvar jel neko papucar ako je njemu ljepo sa zenom nije moja stvar da komentarisem.
a tebi je vidio sam nedavno lijepofera je napisao/la:termin papucar su izmilili oni koji su ljubomorni na neciju srecu. mene boli neka stvar jel neko papucar ako je njemu ljepo sa zenom nije moja stvar da komentarisem.
Papastathopoulos je napisao/la:I meni u pm..neki dan usao na fb, vec sam ranije stavio da sam offline, mala mi tu bila, i kontam da sam rahat malo kad stize za par min od nje poruka na fb "da nisi slucajno tu?"..a po belaju joj rekao da idem spavatSemirr je napisao/la:desava li se nekome da kad stavi da je offline, drugi opet vide da si onlineja stavim da sam off i onda opet dolaze poruke, na pitanje jaranu zar vidis da sam online, kaze malo si online, malo offline, bas se ne mozes ni sakriti
![]()
a evo malo i realnosti![]()
i tako ona kaze, cas offline, cas online..pa reko u pm, ne mozes se vise ni sakrit
Isti slučaj.jbmilan je napisao/la:Do fejsa je.. jer ja nisam NIKAD online na FB, a u zadnje vrijeme me stalno prikazuje kao online, i udjem sa jaranovog profila, stoji da sam online, kliknem na sebe, otvori chat prozor i onda pise da sam offlineJbm li im majku ubise me ljudi porukama, a ne volim komunicirat niskim preko tog qrca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.