da si bio na utakmici znao bi...elle je napisao/la:eto objasnise ti za zastavu ... Nego koja je nacionalisticka pjesma ? Jedna si Jedina ?l87 je napisao/la:a jel im treba yastava armije bih na utakmici u bl i poceli su odma sa provokacijama npr. **** borac **** banja luku itd. al necu da se raspravljam vi ste uvjek u pravu internet huligani
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Zato pitam sto nisam bio.caire je napisao/la:da si bio na utakmici znao bi...elle je napisao/la:eto objasnise ti za zastavu ... Nego koja je nacionalisticka pjesma ? Jedna si Jedina ?l87 je napisao/la:a jel im treba yastava armije bih na utakmici u bl i poceli su odma sa provokacijama npr. **** borac **** banja luku itd. al necu da se raspravljam vi ste uvjek u pravu internet huligani
![]()
![]()
Bio sam na Grbavici, gledao Zelju i Leotar ...
Претрес је " на " " у $ " ' ? ', " " '-а ? &, $ " ножева, ? ?, ", застава " транспарената $ $ - & је & за $ & & Aцо ?.
sta reci...
sta reci...

- BlueSharks
- Kontakt:
nema nam druge nego vjerovati ratnim zločincima, koji još uvijek obavljaju ovakve i još važniji funkcije......vašeg cinizma mi je na vrh glave.....popušili ste ga danas u sred od banja luke od "turaka"l87 je napisao/la:Претрес је " на " " у $ " ' ? ', " " '-а ? &, $ " ножева, ? ?, ", застава " транспарената $ $ - & је & за $ & & Aцо ?.
sta reci...

Strauss Junior
l87 je napisao/la:Претрес је " на " " у $ " ' ? ', " " '-а ? &, $ " ножева, ? ?, ", застава " транспарената $ $ - & је & за $ & & Aцо ?.
sta reci...
Imas li jos nesto da kazes u vezi danasnjeg poraza

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:l87 je napisao/la:Претрес је " на " " у $ " ' ? ', " " '-а ? &, $ " ножева, ? ?, ", застава " транспарената $ $ - & је & за $ & & Aцо ?.
sta reci...
Imas li jos nesto da kazes u vezi danasnjeg poraza
na pobjedi sam cestitao to je posteno i cisto...svaka cast danas ste bili bolji
l87 je napisao/la:Претрес је " на " " у $ " ' ? ', " " '-а ? &, $ " ножева, ? ?, ", застава " транспарената $ $ - & је & за $ & & Aцо ?.
sta reci...
Zastave i transovi sigurno više bole od riječi.

http://www.fksinfo.com/np-993-Bordo_tim ... a_Luku.htm
Na kraju se moramo zahvaliti domaćinima iz FK Borac na gostoprimstvu i profesionalizmu koje su iskazali prije, u toku i poslije utakmice te ćemo poželjeti da ovakav prijem i uslove imamo i na drugim gostujućim terenima širom BiH.
dobro, samo to je stara zastava bih od 1992-1998 godine,necemo se vise raspravljati cestitke jos jednom na pobjedi i vidimo se na kosevu

-
- Kontakt:
E v ja sad iz bl,daleko je cicka joj materina
,ipak se isplatio odlazak kod trodjaka malo za Bajram i usput sam tekmu mog voljenog kluba odgledao i na kraju se radovao,odakle da pocnem,u gradu je vladala atmosvera ko da gostuje barsa
,sve se diglo na noge,i stari i mlado,nazalost opet misam mogao uci sa hordama,al oni i kasnili valjda zbog pretresa,kako sam cuo njih nekoliko,ko da su teroristi jebote
,ja rodjak i dvije cure banjalucanke Maja i Nina smo usli na istok,al nismo isli medju lesinare bili smo pri kraju tribine,na stadionu sigurno je 10-tak milja,lesinari su jos jednom dokazali svoj nacionalizam dizanjem one retardne parole
,al najjaci trenutak je bio kad je Sarajevo zabilo gol,ja i rodjak skocili,zaboravili da smo medju dusmanima,u po frke moj rodjo galami,m... vam j... sto ga pustate,jooj dobro smo prosli u pm
,horde su dosle u dobrom broju njih oko 250,a da nisu imali problema sa prevozom,od prevoznika su dobili su samo jedan bus,ostali su isli sa autima i kombijima,a da su svi koji su zeljeli mogi ici sigurno bi napunili one tri montazne tribine... Et toliko od mene,odoh se tusnut... 

vazno je da je sarajevo sve teze utakmice odigralno na strani. na proljece na kosevu gostuju i siroki i zrinjski i borac i zeljo... 

Evo samo cu reci,da mi je u jednu ruku i ajmo reci "drago" sto ste nas pobijedili,jer sam pred utakmicu citao komentare tipa,nema prijenosa,pokrasce nas,Borac namjesta utakmice kod kuce,sudije ovo ono.Nadam se da se sad svima dokazalo da Borac svoje utakmice igra posteno,i da ko god dodje u BL i nadigra Borac odnijece bodove kuci!Tako je i bilo sa Sarajevom,i nema se sta puno raspravljati.Samo nek se ovakva utakmica ponovi na Kosevu zadnje kolo,sa identicnim rezultatom za gosta! 

Treci put castimo
-
- Kontakt:
hvala vam bordo momci ,
neka zivi Bosna nasa drzava JEDNA JEDINA
neka zivi Bosna nasa drzava JEDNA JEDINA
jedan klub jedan grad HZSA nasa je Bosna na nas ponosna
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Gerrard je napisao/la:
Joj kako Skoro gura onom liku loptu kroz noge haha![]()
Nego gdje je bio onaj Leonid , jel se tako taj pokemon zove ili grijesim
mislim da se zove leonid

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Ako koga interesuje samo da javim, da je danas nabajramskom turniru u prvo utakmici Sarajevo pobjedilo 3-2 Olimipka. Sva tri gola za nas dao Rizvanović. Drugu utakmicu igramo u 17 sati uz direktan prenos na hayatu
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ne bih da se mjesam ali mislim da nisi u pravu osim ako nisu nesto promjenili u rasporedu.alenpitar je napisao/la:Ako koga interesuje samo da javim, da je danas nabajramskom turniru u prvo utakmici Sarajevo pobjedilo 3-2 Olimipka. Sva tri gola za nas dao Rizvanović. Drugu utakmicu igramo u 17 sati uz direktan prenos na hayatu
Program turnira
1. kolo (30. novembra):
Sarajevo - Olimpik (10 sati)
Velež - Travnik (11)
Željezničar - Novi Pazar (12)
Vrbanjuša - Slavija (13)
2. kolo:
Sarajevo - Velež (16)
Željezničar - Vrbanjuša 17.05)
Travnik - Olimpilk (18)
Novi Pazar - Slavija (20)
U pravu si da NTV Hayat danas u 17:00 daje direktan prijenos sa turnira ali po programu Sarajevo svoju drugu utakmicu igra u 16:00.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Moguce ali mi rece igrac Sarajeva da igraju u 17 , pa sam zbog toga napisao
Danas je javljeno na turniru da Sarajevo igra u 17 sati, pa sada ne znam vidjet cemo kada dođe vrijeme. Uglavnom ja cu gledati uzivo pa bilo i ne bilo na tv-u
Cista laz za oduzete zastave i transp. jer je poznato da horde nose samo jedan trans koji ih sve predstavlja,a to je ,,horde zla,, i ni jedan drugi i na kosevu i na strani. A to sto policija rs tako kaze objesi macku o rep......l87 je napisao/la:Претрес је " на " " у $ " ' ? ', " " '-а ? &, $ " ножева, ? ?, ", застава " транспарената $ $ - & је & за $ & & Aцо ?.
sta reci...
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
sigurno igra drugi tim samo sa par prvotimaca
to rizvanoviću kralju, samo trpaj

to rizvanoviću kralju, samo trpaj

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Dobrinja12345, feniksptica, gh0stHZ, Haksss, jurisicduska, Lavcina, mire971, misstianopenaldo, NazorUso, PAPE3, riki46, tajsamja, THEC i 78 gostiju.