FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anelbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la anelbavarac » 06 jun 2013, 00:11

Prevelika cifra to bez daljnjeg,ali imam osjecaj da ce nasi keshirat 30 mil. ko iz pichke :mrgreen:

Ako ode Gomo a kako stvari stoje to je pitanje dana, jasno ce biti kao dan da ce platiti trazen iznos 8-)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 jun 2013, 00:17

Ako Lewa dođe to će biti predpostavljam za 20-25mil sa bonusima i ni eura više.Watzke je pod take it or leave it u svakom slučaju neće dobiti koliko je zamislio.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 jun 2013, 00:17

To bi meni ličilo na "u inat" transfer.

Gotze je doveden jer nisu htjeli riskirati sa Neymarom, davati toliko novca za igrača koji se nije dokazao u Evropi. Bayern je imao loših iskustava sa Južnoamerikancima od Jose Ernesta Sosa, Julian Daniel dos Santos, Breno Vinicious Borgesa (Breno), pa su rekli da će dovoditi samo dokazane igrače.

Jedini pogodak u posljednje vrijeme je bio Martin Demichelis.

Kad se sjetim Bayerna i interes za Aguerom, no Atletico ga je masno platio jer Bayern nije htio riskirati.

Jan Kirchoff je povrijeđen, ne zna se još koliko će odsutan biti. Vrijeme je napokon došlo da se pokaže da li je Jerome Boateng wc igrač. Ovo je sezona gdje može dosta dobiti ali i dosta izgubiti. Djelovao mi je pomalo nespremno u ovim utakmicama koje je igrao što je krajnje neobičajno za bilo kojeg igrača Bayerna.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 06 jun 2013, 00:23

Ako Gomez ostane u Bayernu, nema logike da dovodimo jos jednog napadaca,onda ce vjerovatno Lewat doci kao slobodan igrac,mada sumnjam da ce domuzari htjeti zadrzati nezadovoljnog igraca kada ga mogu dobro unovciti ;)

Opet ponavljam sve zavisi da li ce Gomez ostati ili otici,to je moje neko logicno razmisljanje.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 06 jun 2013, 00:31

Neutral je napisao/la:Gotze je doveden jer nisu htjeli riskirati sa Neymarom, davati toliko novca za igrača koji se nije dokazao u Evropi. Bayern je imao loših iskustava sa Južnoamerikancima od Jose Ernesta Sosa, Julian Daniel dos Santos, Breno Vinicious Borgesa (Breno), pa su rekli da će dovoditi samo dokazane igrače.
Da mislim da sam čitao da je Pepova prva želja nakon potpisivanja bila Neymar ali je Uli rekao ne nećemo rizikovati sa ne provjerenim igračem jer smo se prethodno "opekli" sa Brenom pa su kao zamjenu doveli Gotzea. ;)

@anelbavarac
Mislim da je Gomezov odlazak već gotova stavr, i pitanje je dana kada će se to obznaniti javnost ime novog Gomezovog kluba.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 06 jun 2013, 00:52

proFCB je napisao/la:
autogol je napisao/la:Evo odlican HD snimak finala lige prvaka,vrijedi skinuti i imati u arhivi ;)

http://kat.ph/uefa-cl-2013-final-boruss ... 53819.html
Koji je kanal radio prijenos i na kojem je jeziku komentator?
Engleski jezik,sky sport,evo i screenshoot ;) Rezolucija je 1280 x 720 i to je najveca na koju sam naisao :)

slika

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 06 jun 2013, 09:33

Interesantna situacija oko pojacanja, ocekujem jos dva nova igrca ovog ljeta, siguran sam da Gomez ide tako da bi trebao doci jedan napadac, Lewandowski je naravno najblizi al ja se nadam da ce to ipak biti igrac iz inostranstva navise bih volio vidjeti Suareza al eto. I jedan stoper bi trebao doci ja se nadam I.Martinez iz Real Sociedada, jer momak je stvarno igracina i ima petlju.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 06 jun 2013, 10:04

Neutral je napisao/la:To bi meni ličilo na "u inat" transfer.

Gotze je doveden jer nisu htjeli riskirati sa Neymarom, davati toliko novca za igrača koji se nije dokazao u Evropi. Bayern je imao loših iskustava sa Južnoamerikancima od Jose Ernesta Sosa, Julian Daniel dos Santos, Breno Vinicious Borgesa (Breno), pa su rekli da će dovoditi samo dokazane igrače.

Jedini pogodak u posljednje vrijeme je bio Martin Demichelis.

Kad se sjetim Bayerna i interes za Aguerom, no Atletico ga je masno platio jer Bayern nije htio riskirati.

Jan Kirchoff je povrijeđen, ne zna se još koliko će odsutan biti. Vrijeme je napokon došlo da se pokaže da li je Jerome Boateng wc igrač. Ovo je sezona gdje može dosta dobiti ali i dosta izgubiti. Djelovao mi je pomalo nespremno u ovim utakmicama koje je igrao što je krajnje neobičajno za bilo kojeg igrača Bayerna.
Aguero je trebao kod nas i stvarno je za razliku od svih tih nabrojanih bio velika klasa već onda i tu bi napravili odličan posao no tada nismo imali novaca za riskiranje tako da to prihvaćam.

Što se tiče Jeromea, rekao sam da me još samo interesira Boatengova partija u uzvratu protiv Barcelone i onda će se vidjeti da li je klasa ili ne.

Nakon te tekme više nemam niti najmanju sumnju u kvalitet ovog igrača. Po meni su on i Dante vrhunski par i ne treba ih mijenjati nikako.

U finalu Lige Prvaka ona greška dok ga je Robert pretrčao ako se sjećam dobro i to je sve od pogrešaka. Problem je u tome što ljudi kod njega gledaju svaku najmanju pogrešku i onda ga zbog neke sitnice smatraju promašajem.

Istina, Boateng ima problema sa koncentracijom ali i u tom pogledu se drastično popravio na proljeće.

Dobro, možda sam subjektivan ali u Boatengu sam uvijek vidio odličnog igrača i po meni bi on uvijek igrao u početnih 11 jer jednostavno posjeduje iznimne kvalitete a sada je očito potpuno stasao u pravog igrača.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 06 jun 2013, 10:18

Gomezov menađer izjavio da Gomez odlazi tako da je to već gotova stvar: http://www.welt.de/sport/fussball/bunde ... ayern.html

S druge strane ne bi mi toliko navaljivali na Lewu da ovog ne mislimo prodati.

Po meni, jasan znak Guardiole koga želi vidjeti u Bayernu i očito njegova želja.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 06 jun 2013, 10:27

Lewat je pokazao da je izrastao u svjetsku klasu kako u velikim utakmicama Lige Prvaka tako i u Bundeski u kojoj je nemilosrdno trpao vec nekoliko sezona.

Citav svijet je vidio sta je uradio Realu u prvoj utakmici.

Njegovim dovođenjem bi bila perverzija u napadu nevidjena. Nek je Barca dovela Neymara, nek ce Real Balea opet bi Bayern imao najbolji Roster u svijetu fudbala.

Nadam se da ce Madnzukic nastaviti sa fantasticnim partijama da pokaze Levandowskom da ce se morati boriti za pocetnih 11, pa da ovaj pocne nazad vracati kao i Robben, pa koja bi to sila od napadaca bila.

Onakva zavrsnica, brzina i okret u napadu, + presing na zadnje vezne 8-)
Tu ce jos cesto proraditi stara veza sa Gotzeom... uh uh, Evropa ce da drhti.

Mandzukic, Levandowski, Pizarro
Iza njih Muller, Ribery, Gotze, Kroos, Robben, Shaqiri :o
Iza njih Schweinsteiger, Martinez, Gustavo :shock:

NASTAVAK DOMINACIJE I ODBRANA TITULE JE NEMINOVNA :)
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 06 jun 2013, 10:39

Znaci sve se manje vise zna... Gomo ode, a Levat ce da dodje...

DA mi je drago, nije ni sekunde eto...
Stern des Südens

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 06 jun 2013, 11:13

Ribery produžio do 2017 a Buyten do 2014 ...

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 06 jun 2013, 11:14

BadrHari je napisao/la:Lewat je pokazao da je izrastao u svjetsku klasu kako u velikim utakmicama Lige Prvaka tako i u Bundeski u kojoj je nemilosrdno trpao vec nekoliko sezona.

Njegovim dovođenjem bi bila perverzija u napadu nevidjena. Nek je Barca dovela Neymara, nek ce Real Balea opet bi Bayern imao najbolji Roster u svijetu fudbala.

Nadam se da ce Madnzukic nastaviti sa fantasticnim partijama da pokaze Levandowskom da ce se morati boriti za pocetnih 11, pa da ovaj pocne nazad vracati kao i Robben, pa koja bi to sila od napadaca bila.

Ovo izgleda premoćno. :D :D :D

Šta reći više, jednostavno vrhunska ekipa i na svim pozicijama smo duplo pokriveni. Ja ću dodati još jedan red ispod sredine:

Iza njih Alaba, Dante, Boateng, Badstuber, Buyten, Lahm, Rafinha 8-)

Lewandowski je klasetina od igrača i jednostavno se savršeno uklapa u ovaj Bayern.

Bit ćemo opet iznimno jaki slijedeće sezone. :D :D

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 06 jun 2013, 11:15

Trebamo ocekivati u narednim danima prelazak Lewata u Bayern,samo mislim da ce bit malo poteskoca oko odstete jer cifru koju domuzari traze je prevelika za igraca koji ima godinu dana ugovora.

Zvanicno Ribery produzio sa Bayernom do 2017 :D 8-)

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 06 jun 2013, 11:18

anelbavarac je napisao/la:Trebamo ocekivati u narednim danima prelazak Lewata u Bayern,samo mislim da ce bit malo poteskoca oko odstete jer cifru koju domuzari traze je prevelika za igraca koji ima godinu dana ugovora.

Zvanicno Ribery produzio sa Bayernom do 2017 :D 8-)
Super za Francka evo i Buyto produžio za još jednu godinu. Zanima me što njie sa Pizzarom završeno oko produženja

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 06 jun 2013, 11:29

Stefan Effenberg je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:Lewat je pokazao da je izrastao u svjetsku klasu kako u velikim utakmicama Lige Prvaka tako i u Bundeski u kojoj je nemilosrdno trpao vec nekoliko sezona.

Ovo izgleda premoćno. :D :D :D

Šta reći više, jednostavno vrhunska ekipa i na svim pozicijama smo duplo pokriveni. Ja ću dodati još jedan red ispod sredine:

Iza njih Alaba, Dante, Boateng, Badstuber, Buyten, Lahm, Rafinha 8-)

Lewandowski je klasetina od igrača i jednostavno se savršeno uklapa u ovaj Bayern.

Bit ćemo opet iznimno jaki slijedeće sezone. :D :D
Tako je.

Jos napomenuti da Levandowski ima SAMO 24 GODINE.
S obzirom da svi veliki igraci koji dodju u Bayern imaju zelju da tu i ostanu, (Ipak je to Minhen), Osigurali smo se igracem koji je na nivou Cavania, Falcaa a mladji je od njih, jeftiniji od njih (duplo/troduplo), i vremenom moze postati i bolji od njih.

Volim kad Bayo ovako genijalno posluje 8-)
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 jun 2013, 15:03

Sačekajmo dok Robert potpiše ako će ikako potpisivati ugovor. Nisam ga nikada htio u Bayernu, no nisam ni Javija pa na kraju čovjek postao ubica :mrgreen:

Lijepo da je Bilal produžio, znači do 34 godine ostaje. Volio bi da završi karijeru kod nas.

Arjen Robben mora ostati, mlad je Shaqiri da iznese čitavu sezonu sam na desnom krilu, a moguće je da Muller igra također na toj poziciji jer će cener biti zauzet od strane Toni und Mario.

Žao mi je pojedinaca koji će na klupu a igrali bi u svakoj drugoj ekipi u prvih 11

Neuer

Lahm Boateng Dante Alaba

Schweini Javi

Robben Gotze Ribery

Robert

Kako da u prvih 11 ne bude jedan Muller, ako on bude igrao umjesto Robbena izgubiti ćemo na prodornosti, no bolje pokrivanje u odrabni. Shaqiri može igrati i mijenjati na lijevom krilu RIbery-a a može igrati i na desnom krilu što je za njega velika prednost. Imam osjećaj da će Shaqiri igrati više kod Pep-a nego što neki pretpostavljaju, mogao bi biti "otkriće" sezone iako je i ovako creme de la creme.

Dolazak novog napadača bi probudio inat u Mandže, što je dobro. Kako se sezone približavala kraju Mandžo se činio lijenim, nije ispoljavao tu poznatu agresivnost koji je posjedovao na početku sezone.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 06 jun 2013, 15:05

Mozda se Shweini zasitio Baye.. Mogao bi malo na otok.. 8-)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 06 jun 2013, 15:49

trxel je napisao/la:Mozda se Shweini zasitio Baye.. Mogao bi malo na otok.. 8-)
Možda se RVP zasitio otoka..Mogao bi malo u Bundesligu.. 8-)
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 06 jun 2013, 15:52

Tek mu prvi trofej sa Unitedom.. :)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.