Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
jaaaoo da dodje jovetic wengeru bi pojo gov.no ko cevap
ma kakav caroll
on vrijedi 35 ili kolko već samo zato jer je napuhani englez,a ne zbog kvalitete,kao i većina ostalih engleskih trabanata kojima su cijene zbog nacionalnosti troduple od realne vrijednosti

- AaronRamsey
- Kontakt:
cuj mancini 

Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo

da li je Wenger šifru zaboravio ? xD
ne znam , sa Higuainom se svasta moze dogoditi , moze jednostavno eksplodirati u Arsenalu , a moze i biti polovnja , kakvim ga i ja smatram . Šanse su 50:50 , znaci , ako ga dovede Wenger ide na rizik .
Ne znam , svi hoce neko veće "ime " u svijetu fudbala , neki ga vole , neki ne , al' kako god , mora se priznati da je Higuain "ime " u svijetu fudbala .
** ARSENAL **
.. limVo likČe !!
.. limVo likČe !!
-
- Kontakt:
Higuain je precijenjeni polovnjak koji nije u karijeri vaznog gola zabio. Obicna krampa koja je u stanju da fuli i ono sto Giroud ne bi fulio.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
mitrovic, onaj mali iz aston ville, nisu pojačanja ljudi, nego to je samo zato što je Wenger u pitanju pa eno ga doveo dijete opet. Arsenal je otpustio 10 igrača iz mladog pogona, pa se sad popunjaje taj kadar novim igračima. Ne mogu duhovi igrat hebote.
Što se tiče Higuaina hladan sam, ako dodje nek dodje drago mi je, ako ne dodje opet mi je drago. Znam da će Giroud bit 2 put bolji sljedeće sezone znači ima da uvalja barem 30 golova. walcott isto tako daće barem 20+ golova nekakvih . A hajmo realno i nije Arsenalu bio problem napad. Nije bilo utakmice u kojoj je Giroud ili neki drugi špic syebo sve šanse, nego je kriv bio obično vezni red koji nije stvorio 2 šanse svega. Tako da...
E sad da će wenger trošit, jednostavno mora. Arshavin je prodat, još ako ode Gervinho znači jovetić mora doć (
) skilavi amin otišo' znači od prodaje verme nema ništa, i ako se dovede još kakvo dijete na tu poziciju znači djuro baj ba. Biće zanimljivo uglavnom
I samo da spomenem glasine o Runiju i plati koju spominju da će dobijat u Arsenalu od 300 k sedmično sa riječima

Što se tiče Higuaina hladan sam, ako dodje nek dodje drago mi je, ako ne dodje opet mi je drago. Znam da će Giroud bit 2 put bolji sljedeće sezone znači ima da uvalja barem 30 golova. walcott isto tako daće barem 20+ golova nekakvih . A hajmo realno i nije Arsenalu bio problem napad. Nije bilo utakmice u kojoj je Giroud ili neki drugi špic syebo sve šanse, nego je kriv bio obično vezni red koji nije stvorio 2 šanse svega. Tako da...
E sad da će wenger trošit, jednostavno mora. Arshavin je prodat, još ako ode Gervinho znači jovetić mora doć (

I samo da spomenem glasine o Runiju i plati koju spominju da će dobijat u Arsenalu od 300 k sedmično sa riječima

Vođa zna.
Nemora nitko doć samo da Koscienly ostane 

Goal.com
Rooney prihvatio ponudu od 300 k sedmično.
- Marsal
- Kontakt:
AA23 je napisao/la:Goal.com

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Marsal
- Kontakt:
Alajhmanet omladino!
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... e-the-club" onclick="window.open(this.href);return false;
Dakle odlaze Arshavin, Squillaci i Denilson. Prema mojim informacijama Arshavin je imao plaću od 80 hiljada funti sedmično, Squillaci od 60 hiljada i Denilson od 50 hiljada. Sedmična ušteda u budžetu za plate 190 hiljada funti, mjesečna od 760 hiljada funti i godišnja ušteda od 9 miliona i 120 hiljada Funti. 9 120 000

http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... e-the-club" onclick="window.open(this.href);return false;
Dakle odlaze Arshavin, Squillaci i Denilson. Prema mojim informacijama Arshavin je imao plaću od 80 hiljada funti sedmično, Squillaci od 60 hiljada i Denilson od 50 hiljada. Sedmična ušteda u budžetu za plate 190 hiljada funti, mjesečna od 760 hiljada funti i godišnja ušteda od 9 miliona i 120 hiljada Funti. 9 120 000

Nisi ti za prava,odlicno baratas ciframa.Marsal je napisao/la:Alajhmanet omladino!![]()
1946
- Marsal
- Kontakt:
Nisam ja ni za kukuruza realno.Head je napisao/la: Nisi ti za prava,odlicno baratas ciframa.
Ali na Managerima uvijek mi Financial Control na 100%

Giroud strikes again. 1 na 1 sa golmanom i naravno ništa.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Oslobodjena plata za Rooneya,taman tu je tu negdje 200 miljaMarsal je napisao/la:Alajhmanet omladino!![]()
Imam osjecaj da se tu nesto kuha

SLOBODA NAVIJAČIMA
Kakav crni GIROUD,jjadni mi ako novi napadač ne dodje, pu.
-
- Kontakt:
Marsal je napisao/la:Jednom vodio neki klub iz Prve lige RS-a, znači igrač mi traži 20 funti sedmično, ja mu dajem najviše 15 i ode frajer na free transfer. Nema labavo.

Wengerova škola.

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- brzitesanj
- Kontakt:
Benteke je pravi izbor za Arsenal, Giroud može samo biti backup i ništa više.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Rockefeller
- Kontakt:
To je haman pa svima u krvi.Shanks je napisao/la:Marsal je napisao/la:Jednom vodio neki klub iz Prve lige RS-a, znači igrač mi traži 20 funti sedmično, ja mu dajem najviše 15 i ode frajer na free transfer. Nema labavo.![]()
Wengerova škola.

Stvarno ne znam čovjeka koji se fura na FM i navija za Arsenal a da ne štedi i ne prodaje igrače.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.