moRAja je napisao/la:Moj Aleme dokaz kako su sposobni ti je predzadnje kolo protiv Slavije i u sta su nas doveli poslje njega. Toliko o Taninoj sposobnosti
rekao sam ti, da su dostigli svoj maksimum, jednostavno, nemaju više ideja, i vrijeme je za promjene, s tim što treba dodati da je jedna od rijetkih pozitivnih stvari ta, što je VELEŽ dobio novce od UEFA-e za pomoćni teren...na skupštini bi moglo biti burno, jer ako bi se tražila smjena Tane, onda bi to značilo odlazak i Nikšića, koji je koliko sam upućen mnogo pomogao klubu, e sad je pitanje postoji li dogovor da se izvrši tiha smjena na čelu kluba, bez većih potresa, i da Tana ostane u klubu, a da na njegovom mjestu dođe eto Kodro, ova bi varijanta bila jedna od mogućih...ali realno, već bi se sada trebali znati novi ljudi za UO, jer je hem skupština blizu, a hem i prvenstvo, plus ono najgore, za godinu dana nam ističe licenca u PL, jer ako ne nabavimo reflektore, sav trud ode u 3 p.m....
P.S. lažem, ovaj uprava je evo drugu godinu zaredom obezbijedila obje licence tj. za PL i za euro takmičenja, sređena papirologija oko stadiona, tj. dobili smo pravo na 40 godina korištenja stadiona, što je eto povuklo odmah i ovo da smo dobili lovu za umjetni teren, treba biti realan... i sam je tanović nedavno rekao, treba još jača uprava i novi, što govori da je i sam najavio neke promjene...