RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

RodjeniiBrato
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la RodjeniiBrato » 05 jun 2013, 16:38

VELEZDOGROBA je napisao/la:anel hebibovic na pragu pelaska u sarajevo....ugovor mu istice 30.07.2013 godine tako da ode džabe u sarajevo....
toliko o ovoj upravi
Zašto su onda na oficijalnoj stranici napisali da ima do juna 2014 ?

Evo link gdje to piše:

http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628" onclick="window.open(this.href);return false;
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

samolijevo
Kontakt:

Post Postao/la samolijevo » 05 jun 2013, 19:09

RodjeniiBrato je napisao/la:
VELEZDOGROBA je napisao/la:anel hebibovic na pragu pelaska u sarajevo....ugovor mu istice 30.07.2013 godine tako da ode džabe u sarajevo....
toliko o ovoj upravi
Zašto su onda na oficijalnoj stranici napisali da ima do juna 2014 ?

Evo link gdje to piše:

http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628" onclick="window.open(this.href);return false;
Koliko ja znam, sa Hebibovicem je potpisan amaterski ugovor. Da su potpisali profesionalni ugovor, morali bi platiti Igmanu naknadu za treniranje. A svi znamo koliko vrijede amaterski ugovori, mogu se ponistiti dok kazes keks. Zato se iskreno nadam da ce sa Leticem potpisat profesionalni ugovor da mozemo ostvariti neku zaradu na njemu.

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 05 jun 2013, 20:44

toliko o ovoj upravi
Ma ja nastavlja se ustaljena praksa ,ko imalo vrjedi vec nakon jedne dobre sezone ,dize sidro i napusta klub,pa ovo je bas da se covjeku smuci. Sad ce svi osuti paljbu po upravi,al ja se pitam imaju li ovi igraci imalo morala,dovedes ga iz kukuruz lige ,i on vec nakon jedne premier ligaske sezone ,tako lako okrece ledja klubu,i za stotinu dvije maraka vise ,prelazi u drugi klub u nasoj ligi,itako godinama,nebi me cudilo da cujemo da odlazi i Letic,Majkic, i ajmo opet jovo na novo.A,ovo za Kodru daj boze,ljepo je se nadati,mada ciszo sumnjam da bi se on prihvatio te u najmanju ruku nezahvalne uloge,pogotovo jer je i sam izjavio da se zasitio svega,ako i dodje mozda ce tu bit cisto kao neki savjetnik il slicno.

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 05 jun 2013, 20:48

Znači nastavljamo po starom.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

saffet
Kontakt:

Post Postao/la saffet » 05 jun 2013, 21:25

konjicanin01 je napisao/la:
toliko o ovoj upravi
Ma ja nastavlja se ustaljena praksa ,ko imalo vrjedi vec nakon jedne dobre sezone ,dize sidro i napusta klub,pa ovo je bas da se covjeku smuci. Sad ce svi osuti paljbu po upravi,al ja se pitam imaju li ovi igraci imalo morala,dovedes ga iz kukuruz lige ,i on vec nakon jedne premier ligaske sezone ,tako lako okrece ledja klubu,i za stotinu dvije maraka vise ,prelazi u drugi klub u nasoj ligi,itako godinama,nebi me cudilo da cujemo da odlazi i Letic,Majkic, i ajmo opet jovo na novo.A,ovo za Kodru daj boze,ljepo je se nadati,mada ciszo sumnjam da bi se on prihvatio te u najmanju ruku nezahvalne uloge,pogotovo jer je i sam izjavio da se zasitio svega,ako i dodje mozda ce tu bit cisto kao neki savjetnik il slicno.
Upoznat sam sa cjelokupnom situacijom u klubu i van njega,ovdje nije stvar ni morala,niti poštenja,već je stvar preživljavanja i gledanja dalje u budućnost. Sta treba ostati ovdje,zivjeti sa 600-700 KM mjesecno,daj Bože da je mjesečno ,jer im kasne 3 plate,a niti jedna premija nije isplaćena. To je stvar uprave sto potpisuje ugovore,amaterske na 1+1,misle da su time uštedili,jer nisu obavezni platiti nista prijasnjim klubovima za treniranje,a ne znaju koliko su izgubili ovako kada ode jedan kvalitetan igrač,sto finansijski,sto u igrackom smislu. Niko momka nije nazvao da popričaju kako dalje,a koliko se sjećam prije otprilike mjesec i po,momak je dao intervju gdje je rekao da već ima ponuda od drugih klubova,a da mu je ipak Velež u prvom planu i da će s njima prvo popričati. I cak nakon toga niko ga nije kontaktirao oko produzenja ugovora,ili potpisivanja tog famoznog profesionalnog,koji je nasim ljudima u upravi misaona imenica. Momku zelim sve najbolje i iskreno se nadam da će uprava konačno početi raditi racionalnije,tražeći neki kontinuitet i gledajući dalje u budućnost,a ne da se svake godine nakon prve polusezone moramo boriti za opstanak sa Travnikom,Radnikom,Rudarom itd...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 jun 2013, 21:27

Kakav je bek Hebibovic? Je li prodoran,brz, zna li ubaciti? :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 05 jun 2013, 21:42

http://sportsport.ba/bh_fudbal/hebibovi ... zom/106536" onclick="window.open(this.href);return false;

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 05 jun 2013, 21:45

Ipak nije sve kako se tvrdi na forumu,evo momak kaže da ima ugovor do ljeta iduće godine?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 05 jun 2013, 21:48

emil02in je napisao/la:Ipak nije sve kako se tvrdi na forumu,evo momak kaže da ima ugovor do ljeta iduće godine?
ali amaterski, znaci da vrlo lahko se moze ponistiti ugovor i da predje besplatno

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 05 jun 2013, 21:49

Letic i Hebibovic ce se pojaviti na prozivci Sarajeva. Obojica kao slobodni igraci prelaze kod nas danas je sve dogovoreno.

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 05 jun 2013, 21:52

Mi pravimo igrace i onda ih drugi kupuju i tako u krug :twisted: :twisted: Do kad vise??????????????????''

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 05 jun 2013, 22:16

DANAS SAM TO PROCITAO U DNEVNOM LISTU KAO PREDSJEDNIK SARAJEVA PREGOVARAO S HEBIBOVICEM-......

EVO PRAVE INFORMACIJE I JA SE IZVINJAVAM

Desni bek koji je eksplodirao u prošloj sezoni našao se na meti Sarajeva, iako sa klubom iz Mostara ima važeći ugovor, istina amaterski u trajanju od još godinu dana.

Osim Hebibovića, zanimljiv Sarajevu je i lijevi bočni Bojan Letić.

"Kontaktirali su me trener i direktor Sarajeva. Bili su konkretni, ponudili su mi dobre uslove za prelazak u Sarajevo, ali ja sa Veležom imam važeći ugovor koji traje do ljeta naredne godine", kaže Hebibović, te dodaje:

"Interes Sarajeva godi, jer je to klub koji je konstantno u vrhu i koji gotovo uvijek igra u Evropi, ali Veležu ne želim okrenuti leđa i eventualno otići na ružan način. Ovdje sam se afirmisao i tom klubu dugujem koliko i matičnom Igmanu iz Konjica odakle je sve krenulo".

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 05 jun 2013, 22:21

aS_Roma je napisao/la:Letic i Hebibovic ce se pojaviti na prozivci Sarajeva. Obojica kao slobodni igraci prelaze kod nas danas je sve dogovoreno.
Cuo sam da ce se isto pojaviti Negredo i Jesus Navas :lol:
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 jun 2013, 22:27

kod ovakvih stvari krivica je obostrana i uprave ali i igrača...uprava se lako odriče svojih igrača, a igrači VELEŽA smatraju svojom odskočnom daskom, i ovoj praksi mora doći kraj, a ljudi iz drugih klubova su nekorektni, pa i bezobrazni prema VELEŽU jer pregovaraju bez znanja kluba, bilo je takvih primjera, a izgleda ima ih i sada...

ZATO OVA PRIČAO OKO DOLASKA NOVIH LJUDI U KLUB NA ČELU S MEHOM KODROM POSTAJU SVE VIŠE REALNOST JER OVA TRENUTNA UPRAVA JE DOSTIGLA SVOJ MAKSIMUM I NE ZNAJU ŠTA I KAKO DALJE?

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 05 jun 2013, 22:31

Moj Aleme dokaz kako su sposobni ti je predzadnje kolo protiv Slavije i u sta su nas doveli poslje njega. Toliko o Taninoj sposobnosti
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 05 jun 2013, 22:35

VELEZDOGROBA je napisao/la:DANAS SAM TO PROCITAO U DNEVNOM LISTU KAO PREDSJEDNIK SARAJEVA PREGOVARAO S HEBIBOVICEM-......

EVO PRAVE INFORMACIJE I JA SE IZVINJAVAM

Desni bek koji je eksplodirao u prošloj sezoni našao se na meti Sarajeva, iako sa klubom iz Mostara ima važeći ugovor, istina amaterski u trajanju od još godinu dana.

Osim Hebibovića, zanimljiv Sarajevu je i lijevi bočni Bojan Letić.

"Kontaktirali su me trener i direktor Sarajeva. Bili su konkretni, ponudili su mi dobre uslove za prelazak u Sarajevo, ali ja sa Veležom imam važeći ugovor koji traje do ljeta naredne godine", kaže Hebibović, te dodaje:

"Interes Sarajeva godi, jer je to klub koji je konstantno u vrhu i koji gotovo uvijek igra u Evropi, ali Veležu ne želim okrenuti leđa i eventualno otići na ružan način. Ovdje sam se afirmisao i tom klubu dugujem koliko i matičnom Igmanu iz Konjica odakle je sve krenulo".
ma ajde anele da ce sarajevo 1000 km kakav ruzan nacin bola :D

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 05 jun 2013, 22:38

Je li itko danas gledao pionire?

Troglav nanio Veležu prvi poraz ove sezone, nakon 17-1-0 u ligi i demoliranja Zrinjskog u finalu lige ispriječili se momci iz Livna.
Hayley <3

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 jun 2013, 22:43

moRAja je napisao/la:Moj Aleme dokaz kako su sposobni ti je predzadnje kolo protiv Slavije i u sta su nas doveli poslje njega. Toliko o Taninoj sposobnosti
rekao sam ti, da su dostigli svoj maksimum, jednostavno, nemaju više ideja, i vrijeme je za promjene, s tim što treba dodati da je jedna od rijetkih pozitivnih stvari ta, što je VELEŽ dobio novce od UEFA-e za pomoćni teren...na skupštini bi moglo biti burno, jer ako bi se tražila smjena Tane, onda bi to značilo odlazak i Nikšića, koji je koliko sam upućen mnogo pomogao klubu, e sad je pitanje postoji li dogovor da se izvrši tiha smjena na čelu kluba, bez većih potresa, i da Tana ostane u klubu, a da na njegovom mjestu dođe eto Kodro, ova bi varijanta bila jedna od mogućih...ali realno, već bi se sada trebali znati novi ljudi za UO, jer je hem skupština blizu, a hem i prvenstvo, plus ono najgore, za godinu dana nam ističe licenca u PL, jer ako ne nabavimo reflektore, sav trud ode u 3 p.m....

P.S. lažem, ovaj uprava je evo drugu godinu zaredom obezbijedila obje licence tj. za PL i za euro takmičenja, sređena papirologija oko stadiona, tj. dobili smo pravo na 40 godina korištenja stadiona, što je eto povuklo odmah i ovo da smo dobili lovu za umjetni teren, treba biti realan... i sam je tanović nedavno rekao, treba još jača uprava i novi, što govori da je i sam najavio neke promjene...
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 05 jun 2013, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 05 jun 2013, 22:45

moRAja je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:Letic i Hebibovic ce se pojaviti na prozivci Sarajeva. Obojica kao slobodni igraci prelaze kod nas danas je sve dogovoreno.
Cuo sam da ce se isto pojaviti Negredo i Jesus Navas :lol:
Budi realan mladi momci, zeljni dokazivanja i borbe za vrh tabele, u Velezu ne mogu nista postici.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 jun 2013, 22:50

Ne kontam kakve su priče sa takvom sigurnošću. Evo izađe članak u novinama da Hebibović ostaje. Šta ćemo sada ?
Jel bila pogrešna info ? Prenosite gradske priče po forumu. Nigdje veze.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.