U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 jun 2013, 21:13

htcxone je napisao/la:faris hadnzić-samir radovac? SRAMOTA!
Alem Plakalo takodjer, masina za golove u omladinskoj ligi + i iz zelje ima dosta dobrih igraca.

@Eborg da su oni izgubili 2-3:0 pa hajde ali ovo je sramota, normalno da cu biti jedan od "generala".
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Anon
Kontakt:

Post Postao/la Anon » 05 jun 2013, 21:16

:oops: 6:0 strasno, iznenađen sam i ljut nekako, mislim 6:0 pa stid bi me bilo istrcat sljedecu tekmu...

Ja licno sam davao podrsku Karačiću svo ovo vrijeme, govorio sam da mu treba dati sansu, i dobio ju je, mislim da treba odmah dati ostavku kakav god rezultat napravio u ove dvije utakmice, ovakav poraz je neoprostiv, pa nisu Brazil.Čovjeku se zahvalit i dovest nekog drugog, koga ni sam ne znam, al mora neko postojati da je bolji. Izgubiti 6:0 je neoprostivo, nije uspio pripremiti igrace ni fizicki ni psiholoski, ma nikako...

Nisam gledao tekmu, ne znam kakva je igra al mogu samo pretpostavit :(, igrače treba dobro opametiti za ovo, pa ne igraju lopte ispred skole ili na livadi, halo reprezentacija, udaraj se, trci, klizi, sto su ovo neki manekeni kod nas...

Ovo je previse, ne znam sta bih rekao...SRAMOTA :evil:
Glory Glory Manchester United

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 05 jun 2013, 21:19

Eborg je napisao/la:A da smo pobijedili onda biste ovdje kakili kako je mlad i perspektivan stručnjak i da se pokazalo da i kod nas ima talenta kao i kada su izborili ovu elitnu rundu kvalifikacija. :roll:

Što ste šutili kada je objavljen spisak pa nije bilo tih igrača? Rijetki su se tada javili i spominjali ta imena.

Najlakše je biti general poslije bitke. Uvijek ispadneš stručnjak.
Bilo je na forumu njih nekoliko koji su se bunili zbog spiska! ne treba svakog zvati koji je vani? ali treba procijeniti sta je najbolje i dati priliku mnogima , jer ako ovaj Modic nije odusevio u 2 tekme (cini mi se) ne znaci da nece biti dobar ipak je u AC Milanu :? pa makar preko veze bio tamo, mislim da daleko bolji i spremiji nego neki iz 1Fed.L
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 jun 2013, 21:22

Nemam šta da kažem. Mogu samo da ponovim za mnogima, veliki, sramotan poraz.
Sada lagano svi tražimo krivca, a pick je na selektoru.
Istina je da je roster mogao biti drugačiji, al makar sada znamo kako se radi u našim omladinskim selekcijama bez pretjeranog oslanjanja na ino - snage.

Lijepo buđenje, nema šta.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 jun 2013, 21:24

davno je neko rekao " ne moze se na grahu igrat" :D , nisam gledao tekmu ali imam osjecaj da je to ovdje slucaj, dok ima snage to i ide solidno, kasnije debakl.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 jun 2013, 21:24

Koji su na tabeli?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 05 jun 2013, 21:25

Ovo postaje zalosno svako hvali svoga konja a liga nam u ku.?cu a u svakoj ekipi po vama imamo najmanje po 4 ronalda

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 05 jun 2013, 21:26

Sarajlijc@ je napisao/la:Koji su na tabeli?
Juniori Gradine su razvalili Sarajevo u Srebreniku 2:0 ne vjerujem da su ovi imali šuta Handžić se nije vidio isto tako i Radovac i Plakalo i Čomaga i ostale tarabe taj Handžić neće moć ni za Klis igrat.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 05 jun 2013, 21:27

Vandelanoitte je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Koji su na tabeli?
Juniori Gradine su razvalili Sarajevo u Srebreniku 2:0 ne vjerujem da su ovi imali šuta Handžić se nije vidio isto tako i Radovac i Plakalo i Čomaga i ostale tarabe taj Handžić neće moć ni za Klis igrat.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

zrinjke
Kontakt:

Post Postao/la zrinjke » 05 jun 2013, 21:46

vendeta87 je napisao/la:
Eborg je napisao/la:Zar Čiva nije nigdje negdje u Njemačkoj u Fortuni na posudbi/probi?

Npr. znam da su Duraković (Austria Lustenau) i Imamović (Lokomotiv Moskva) imali strašnih kikseva te da Modić (AC Milan) nije pokazao ništa specijalno kada su igrali za U-19 ali zar zaista nema mjesta za Radovca (Sarajevo) i Popovića (Čelik)?
Zato je ovaj Satara iz Koazre na spisku ili ovaj Markovic (negdje igra u Norveskoj) to nigdje veze nema.
Ovaj Markovic je rodbina nekome od ovih glavnih u U19, cini mi se Jahi Muratu, momak igra na kraju svijeta, nitko pojma nema gdje je to i redovan je na okupljanjima, dok se ovi iz Njemacke zapostavljaju, mada ne mora znaciti, da ako su clanovi kluba nekog u Europi, da su bolji od nasih domacih ovamo, kao ovaj Imamovic neki, ko zna u kojoj ekipi Lokomotiva igra, i igra li uopce, i taj Modic, nigdje veze, ali eto, u svakom slucaju puno je igraca iz Sirokog, a po meni samo je Maric opravdano u sastavu, ovaj Spikic je rupa, Petrovic nista posebno, pogotovo na ovom nivou, kao i ovaj Odak.

zrinjke
Kontakt:

Post Postao/la zrinjke » 05 jun 2013, 21:54

]
Eborg je napisao/la:Zar Čiva nije nigdje negdje u Njemačkoj u Fortuni na posudbi/probi?

Npr. znam da su Duraković (Austria Lustenau) i Imamović (Lokomotiv Moskva) imali strašnih kikseva te da Modić (AC Milan) nije pokazao ništa specijalno kada su igrali za U-19 ali zar zaista nema mjesta za Radovca (Sarajevo) i Popovića (Čelik)?
Zato je ovaj Satara iz Koazre na spisku ili ovaj Markovic (negdje igra u Norveskoj) to nigdje veze nema.[/quote]

Kozara je prošle godine u juniorskoj kategoriji bila prvak BiH i ne treba potcjenjivati njihove omladince. Uostalom, mislim da je Šatara standardni prvotimac u Kozari. Bolje i to nego biti junior ne znam gdje.[/quote]
Pa Vasilj je standardan u premierligasu Zrinjskom ili Piric u Gradini ili Radovac u Sarajevu pa nisu pozvani. Ne treba zvati igrace iz prve lige RS i FBIH to su jednostavno kukuruz lige.[/quote]

Vasilj je standardan slucajem raznoraznih okolnosti, momak dobro brani udarce, ali je u prekidima očajan, mi imamo u juniorima boljeg golmana od njega, a to je Bandic, momak koji je 95. dakle ulazno godiste juniora, a ovo mu je 3. sezona u juniorima, a moze i dogodine igrati ( " onclick="window.open(this.href);return false; ), potpisao je takodjer za 1. tim kao i Vasilj, koji je dosao tu prije par godina i isto je godiste kao i Bandic, ali je branio za kadete prosle sezone, jer je Bandic branio za juniore, i ove godine kad su oba juniora postala i po godinama, Bandic je bio 1. golman, ali na poziv Dinama ode na probu i kad se vratio docekala ga je klupa, jer Vasilj ima oca koji mu je velika podrska i sigurno da ga gura svim silama (Vladimir Vasilj, bivsi reprezentativac Hrvatske, 3. mjesto na SP 1998 u Japanu, 3. golman, Dinamo, Zagreb, Turska) i Vasilj ode u 1. tim i dobije priliku, a ovaj ostade i dalje u juniorima, a bolji je od Vasilja, koji ne zasluzuje biti u U19, jer je bolji Plakalo od njega, kao i Reuf Durakovic, koji nije pozvan, Kjosevski je pozvan koliko vidim.

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 05 jun 2013, 22:16

U-19 idite sadit blitvu sram vas bilo :oops: :oops: :oops:
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 05 jun 2013, 22:28

Sad nam treba biti jasno zasto nam je turska najveci domet za prodaju nasih zvjezdica

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 05 jun 2013, 22:33

pisao sam ja prije par dana:

KARAČIĆU ODLAZI!!!!

:lol:

ali opet cu rec, ne stvara se ekipa nakon godinu nekog rada, godinu dana dobre lige itd..jebote koja ekipa je seniorska pa se nikad nigdje nije plasirala, koja imena su igrala itd..malo se zapitajte

rugate se austriji i nazivat ih skijašima a nemate pojma kakve oni škole imaju, uvjete itd. tako da vam priča glupa totalno..

otići će Karačić, kad tad..Široki će i dalje prodavat svoje juniore, neki će igra možda i za Hrvatsku a vi ćete pljuvat po Širokom radi toga kao što sad pljujete na ove (Špikić, Marić, Odak su priključeni prvoj ekipi Širokog za one koji neznaju, Petrović je mlađi, on je još junior.)..a repka ce i dalje igrat kako igra, spiskove će pisat bolesnici po forumima, nabrajat 158 igrača koje treba pozvat i svi će se nadat da će se seniori plasirati na neko natjecanje napokon..i sve će se vrtiti u krug..sve dok se iz temelja sstvari ne pokrenu i srede..

a o domaćem natjecanju će se i dalje pričar o smanjivanju, a igrat ćemo na stadionima bez reflektora, na bazenima, blatu, prelaziti preko paleta do terena itd itd itd

živjeli
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 05 jun 2013, 22:35

vidjet ćete kad dobijemo francuze i svedjane, u to sam siguran 100%, necemo se plasirati a raja ce opet veličati Tonija...

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 05 jun 2013, 22:43

mrsic07 je napisao/la:vidjet ćete kad dobijemo francuze i svedjane, u to sam siguran 100%, necemo se plasirati a raja ce opet veličati Tonija...
Sa onakvog igrom samo prehladu mozemo dobiti..... Covjece od ebene Austrije primiti 6 komada.....
Ara me je malo razocarao, mada uistinu kad se vidi on ovdje osim Cere i nema s kim igrati..... Vecina menadjerskih Kari.nih igraca ovdje nastupa i prodaje se preko iste....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 05 jun 2013, 22:48

MrMuscle je napisao/la:
mrsic07 je napisao/la:vidjet ćete kad dobijemo francuze i svedjane, u to sam siguran 100%, necemo se plasirati a raja ce opet veličati Tonija...
Sa onakvog igrom samo prehladu mozemo dobiti..... Covjece od ebene Austrije primiti 6 komada.....
Ara me je malo razocarao, mada uistinu kad se vidi on ovdje osim Cere i nema s kim igrati..... Vecina menadjerskih Kari.nih igraca ovdje nastupa i prodaje se preko iste....
Ne odskače Hodžić ništa od ovih i on je taraba samo malo bolja.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

11plavih
Kontakt:

Post Postao/la 11plavih » 05 jun 2013, 22:58

Ali su zato igrači iz Gradine izostavljeni nepotrebno :lol:

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 05 jun 2013, 22:59

Vandelanoitte je napisao/la:
MrMuscle je napisao/la:
Ne odskače Hodžić ništa od ovih i on je taraba samo malo bolja.
Ti druze bolje da si bio intiman sasebom nego sto si uzeo vremena da napises to.. :?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 05 jun 2013, 23:03

On odskace od ovih i to mnogo.... Sigurno najveci talent u BiH od perioda Dzeke u omladincima Zelje .... Al' kao sto rekoh ne moze sam.... Fudbal je timska igra.... uglavnom kad zavrsi jos jedan cirkus ciklus sto prije kod Vlade u mladu repku.... Jer sa ovim panjevima i menadjerskim igracima u U-19 seleciji nece dobro zavrsiti....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, dedo26, Fudo, Goalgetter, Google Adsense [Bot], HariTz, meecko, perun, Proximic, soko i 55 gostiju.