Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
Re: Teretana
http://www.vjezbaj.com/vjezbe/podlaktica/" onclick="window.open(this.href);return false; Možda može pomoć kojahodža je napisao/la:hajde preporučite neke vježbe za podlakticu

Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ne znam gdje bi postavio pitanje pa cu ovdje 
da li je nekad neko od vas koristio "plibex" tablete ? to su tablete s b vitaminima bla bla...uglavnom, kazu da dobro poticu apetit...dobijaju se bez recepta, 30 tableta manje od 3 KM...kazu da se fakat bolje jede kad se to popije prije obroka....jel neko upoznat s tim tabletama ?
hvala unaprijed

da li je nekad neko od vas koristio "plibex" tablete ? to su tablete s b vitaminima bla bla...uglavnom, kazu da dobro poticu apetit...dobijaju se bez recepta, 30 tableta manje od 3 KM...kazu da se fakat bolje jede kad se to popije prije obroka....jel neko upoznat s tim tabletama ?

hvala unaprijed

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Papastathopoulos je napisao/la:ne znam gdje bi postavio pitanje pa cu ovdje
hvala unaprijed
Ne znam ništa što se tiče tableta, ali ako želiš bolji apetit , slobodnu uzmi i b-complex u apoteci , mazneš dvije ujutro dobiješ apetit. Ne vjerujem da su te "plibex" nešto čudotvornije od b-complex-a .
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma uzmi b complex, i vidjet ces apetit...
hodza, ma brate lagano teretanica, raste onda sama podlaktica, ja je ni ne radim, a imam je dobru, vratilo, razboj, benc, biceps... sve kad to radis, vuce dosta podlaticu
hodza, ma brate lagano teretanica, raste onda sama podlaktica, ja je ni ne radim, a imam je dobru, vratilo, razboj, benc, biceps... sve kad to radis, vuce dosta podlaticu

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
hvala obojici...a koliko su otprilike te ? znaci, samo popijem dvije ujutro prije dorucka ? nista rucak, vecera ?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ja sam pio jednu ujutru, jednu navecer
- Papastathopoulos
- Kontakt:
prije jela jel ? i jesil osjetio poboljsanje, to jest da vise jedes ?
- Amoxicillin
- Kontakt:
ja sam im'o vrlo dobru iako nisam trenir'o..Bosniacum Lilium je napisao/la: hodza, ma brate lagano teretanica, raste onda sama podlaktica, ja je ni ne radim, a imam je dobru, vratilo, razboj, benc, biceps... sve kad to radis, vuce dosta podlaticu
što ti je praksa kući

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Ja sam prije dok sam imao slab apetit trosio neki sirup, preporucio mi doktor.Ali jbg, ne znam kako se zove, uglavnom bio je u smedjoj cetvrtastoj boci i zaista je odlican.Ako se sjetim napisacu ovdje.Nije toliko jeftin, oko 25KM je boca cini mi se, ali vrijedi svake marke.Papastathopoulos je napisao/la:ne znam gdje bi postavio pitanje pa cu ovdje
hvala unaprijed
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ma uzmes riblje ulje iz apoteke, a to su glupostiSheyi je napisao/la:Pa pitanje, kako ga uzimati, uzeo sam litar.
A ovo:
Riblje ulje uzrok raka debelog crijevaČuli ste za omega-3 masne kiseline? Riblje ulje puno je ovih zdravih masti. Začuđuje zato novo istraživanje koje je povezalo kolitis i agresivni rak debelog crijeva s ribljim uljem.
Mnoga su ispitivanja pokazala kako riblje ulje može pomoći u snižavanju triglicerida, visokog krvnog tlaka i rizika od srčanog napada kod osoba s utvrđenim bolestima srca. Međutim, sada je ustanovljeno kako ono možda i nije uvijek dobro.
Na Sveučilištu Michigan su dokazali kako riblje ulje povećava rizik kolitisa i raka debelog crijeva kod laboratorijskih miševa koji su skloni upalnoj bolesti crijeva. Ulcerozni kolitis je upalna bolest crijeva koja uzrokuje čireve na sluznicu rektuma i debelog crijeva, što rezultira bolovima u trbuhu, proljev i gubitak težine
Miševi koji su dobivali povećanu količinu ribljeg ulja razvili su smrtonosni rak debelog crijeva u kasnijem stadiju, a povećana upala zbog prekomjernog unosa omega-3 DHA kiselina doprinijela je razvijanju tumora za samo mjesec dana. Čak su i male doze ulja rezultirale povećanom ozbiljnošću raka i agresivnom napredovanju bolesti.
Voditelji studije naglašavaju kako njihovi rezultati ne znače kako bismo trebali prestati uzimati riblje ulje, nego se štetna količina treba točno ustanoviti. Za sada ne znaju koliko je dovoljno, a koliko previše.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 4 Beta
Ma dvije dnevno uzmeš , ja sam pio ujutro uz doručak da bih imao preko dana bolji apetit, vala navečer da legnem gladan nije mi to neštoPapastathopoulos je napisao/la:prije jela jel ? i jesil osjetio poboljsanje, to jest da vise jedes ?

Znam ja za desnuhodža je napisao/la:hajde preporučite neke vježbe za podlakticu

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
od toga najvise rasteAmoxicillin je napisao/la:ja sam im'o vrlo dobru iako nisam trenir'o..Bosniacum Lilium je napisao/la: hodza, ma brate lagano teretanica, raste onda sama podlaktica, ja je ni ne radim, a imam je dobru, vratilo, razboj, benc, biceps... sve kad to radis, vuce dosta podlaticu
što ti je praksa kući

Amoxicillin je napisao/la:ja sam im'o vrlo dobru iako nisam trenir'o..Bosniacum Lilium je napisao/la: hodza, ma brate lagano teretanica, raste onda sama podlaktica, ja je ni ne radim, a imam je dobru, vratilo, razboj, benc, biceps... sve kad to radis, vuce dosta podlaticu
što ti je praksa kući
ma ja to više uživo, pa mi je zato slaba

FORZA MARŠAL !!!
Jedeš zobene i ne treba ti b kompleks.
Vitamini B-kompleksa se nalaze u žitaricama koje se svakodnevno konzumiraju više puta, pa je rijetko da dolazi do deficita.
Počni se malo više baviti nekim fizičkim poslom, trening, hodanje, biciklo itd pa će ti automatski doći apetiti.
Vitamini B-kompleksa se nalaze u žitaricama koje se svakodnevno konzumiraju više puta, pa je rijetko da dolazi do deficita.
Počni se malo više baviti nekim fizičkim poslom, trening, hodanje, biciklo itd pa će ti automatski doći apetiti.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nemoj momka odvracat. B complex ekstra stvar.
Zobene = b kompleks. Imam ih i ja kući, dobre su kao i vitamin c. Samo sam rekao da je b kompleks = zobene, žitarice.
A dao sam mu savjet kako povećati apetit.
A dao sam mu savjet kako povećati apetit.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 06 jun 2013, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ajd dobro,
cema, uzmi b complex puno ce te jeftinije doci, a i brze ce ti otvorit apetit
cema, uzmi b complex puno ce te jeftinije doci, a i brze ce ti otvorit apetit
Kako ili gdje se moze prosiriti ona rupa od tega za sipku ne moze mi na sipku za benc.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.