Latvija-Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Latvija-Bosna i Hercegovina
Tv podgrmec prvo pol. a drugo tv haber kutija
- Goalgetter
- Kontakt:
Pape najavio da ima dilemu jos hoce li staviti Medunjanina ili Stevanovica, te da cemo igrati sa 3 ofanzivna vezna, mislim to ce ovako izgledati onda:
-------------------- Begovic ---------------------
Mujdza --- Spahic --- Zukanovic --- Salihovic
------------------ Zahirovic ----------------------
Steva ------------- Pjanic ----------------- Lulic
---------- Dzeko ------------- Ibisevic -----------
Jako hrabro, krene li ovako Pape. Mada mislim ipak da ce dati prednost Medunjaninu naspram Stevanovicu, i pojacati vezni red.
Jako hrabro, krene li ovako Pape. Mada mislim ipak da ce dati prednost Medunjaninu naspram Stevanovicu, i pojacati vezni red.
uplaćujem stan, auto i pola familije na našu pobjedu, bolje im je da ne zajebu 

Treba takav sastav i biti. Ta jedanaestorka je fizicki i kondiciono spremna da odradi ovu tekmu. Nemamo mi koristi od Medunjanina ako je on 75% fizicki spreman. To je odmah igrac manje i, samim time, vise se prostora stvara za Latvijce. Bekovi Latvije nece moci da razvlace teren i da previse idu u napad zbog naseg izuzetno jakog napada, i jakih krila. S' obzirom na to, vec je lakse nasoj zadnjoj liniji. Najbolja nam odbrana je jak napad i da kontrolisemo tempo/tj. posjed lopte.Goalgetter je napisao/la:Pape najavio da ima dilemu jos hoce li staviti Medunjanina ili Stevanovica, te da cemo igrati sa 3 ofanzivna vezna, mislim to ce ovako izgledati onda:
Moja prognoza: 3-0(Pjanic, Ibisevic, Salihovic)
Ma lako je tako jarane. Svi mi znamo rezultat, al hajd pogodi u kolko igrajuEvolution87 je napisao/la:a i jeste dosadili vise sa ovim kad je tekma.![]()
u petak 3-0 za nase

P.S Imaju li koeficijenti u kolko je utakmica?
Ja samo ne shvacam ove pojedince kao da su pali sa marsa, ili u proteklih mjesec dana nisu upalili TV ili na internteu, novinama procitali rijec o utakmici kad se igra i u koliko sati.
Jos dođu i pitaju ima li uopste prenosa, jos da pitaju da li se igra u Zenici, Rigi ili na Madagaskaru, mislim stavrno jeste li pojedini toliko tupavi ili sta vec.
Da zakljucimo:
Utakmica se igra u petak (7.juna, 2013.) u Rigi glavnom gradu Latvije sa pocetkom u 18:30 po NASEM vremenu, a tada je u Latviji 19:30 jer su druga vremenska zona!!!
Jos dođu i pitaju ima li uopste prenosa, jos da pitaju da li se igra u Zenici, Rigi ili na Madagaskaru, mislim stavrno jeste li pojedini toliko tupavi ili sta vec.
Da zakljucimo:
Utakmica se igra u petak (7.juna, 2013.) u Rigi glavnom gradu Latvije sa pocetkom u 18:30 po NASEM vremenu, a tada je u Latviji 19:30 jer su druga vremenska zona!!!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Na kladionici pise u 18:30 tako da je to to. 
Pape daj konacno Sesu sansu

Pape daj konacno Sesu sansu

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Joj Stevanovića ko Ghangam style...

Ok,posto smo rijesili pitanje oko pocetka utakmice,zna li neko kakvo ce vrijeme biti?
Ok znaci utakmica pocinje u 19.30 i igra se u bangladesu
- Goalgetter
- Kontakt:
Danas je bilo kise, dok ce u toku dana u petak biti do 24 stepena, a za vrijeme tekme oko 19 stepeni. Dakle jako toplo.sedra je napisao/la:Ok,posto smo rijesili pitanje oko pocetka utakmice,zna li neko kakvo ce vrijeme biti?
Jucer kad se Marijan javljao iz Rige bilo 26 stepenisedra je napisao/la:Ok,posto smo rijesili pitanje oko pocetka utakmice,zna li neko kakvo ce vrijeme biti?

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Nije nego u Singapuru. Stange dogovorio da igramo na neutralnom terenu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Samo da ne pada, da ne upropasti noc nakon utakmice. (ovo govorim za BiH)
A tamo je malo svjezija klima.
A tamo je malo svjezija klima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Fin je ovaj stadion pravo, da su nama u ligi ovakvi...

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

ZZtop10 je napisao/la:Jucer kad se Marijan javljao iz Rige bilo 26 stepenisedra je napisao/la:Ok,posto smo rijesili pitanje oko pocetka utakmice,zna li neko kakvo ce vrijeme biti?
Uh dobro je to,ali nije mi jasno kako mene na tom face tv nikad ne potrefi neka sportska emisija

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mocno majkemi. Svaka cast onom ko je to napravioGoalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]

ako je dilema između Harisa i Steve, mislim da će Haris igrati, čisto zbog iskustva, a i ne treba zaboraviti bitan faktor kod Papeta, igranje u klubu .. ja ne znam koga bih više volio vidjeti, kao prvo ne znam kakavu formaciju ćemo igrati, a kao drugo, imam povjerenje u obojicu, a vjerovatno je vrijeme da Stevo počne dobivati veće odgovornosti u repki
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ja se nadam da nece.Kao sto rece Pape treba nam pobjeda a da bi to ostvarili bitno je napadati.JTS je napisao/la:ako je dilema između Harisa i Steve, mislim da će Haris igrati, čisto zbog iskustva, a i ne treba zaboraviti bitan faktor kod Papeta, igranje u klubu .. ja ne znam koga bih više volio vidjeti, kao prvo ne znam kakavu formaciju ćemo igrati, a kao drugo, imam povjerenje u obojicu, a vjerovatno je vrijeme da Stevo počne dobivati veće odgovornosti u repki
Sa Mudonjom ni tamo ni vamo.
Jednostavno,probit,prebit ih u prvom poluvremenu a u drugom se Svraka.Sesar,Vrske i kompanija mogu zayebavati ako treba.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.