U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Zar Čiva nije nigdje negdje u Njemačkoj u Fortuni na posudbi/probi?
Npr. znam da su Duraković (Austria Lustenau) i Imamović (Lokomotiv Moskva) imali strašnih kikseva te da Modić (AC Milan) nije pokazao ništa specijalno kada su igrali za U-19 ali zar zaista nema mjesta za Radovca (Sarajevo) i Popovića (Čelik)?
Npr. znam da su Duraković (Austria Lustenau) i Imamović (Lokomotiv Moskva) imali strašnih kikseva te da Modić (AC Milan) nije pokazao ništa specijalno kada su igrali za U-19 ali zar zaista nema mjesta za Radovca (Sarajevo) i Popovića (Čelik)?
Zato je ovaj Satara iz Koazre na spisku ili ovaj Markovic (negdje igra u Norveskoj) to nigdje veze nema.Eborg je napisao/la:Zar Čiva nije nigdje negdje u Njemačkoj u Fortuni na posudbi/probi?
Ma dok god mi budemo pričali šta će nam djeca iz dijaspore, nisu ništa bolji od naše djece, ovakve će nam se stvari dešavati.
Kako se u košarci pametno radi. Najmanje je igrača pozvano iz naše lige
Što je previše, previše je. Ovo je do selektora. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kozara je prošle godine u juniorskoj kategoriji bila prvak BiH i ne treba potcjenjivati njihove omladince. Uostalom, mislim da je Šatara standardni prvotimac u Kozari. Bolje i to nego biti junior ne znam gdje.vendeta87 je napisao/la:Zato je ovaj Satara iz Koazre na spisku ili ovaj Markovic (negdje igra u Norveskoj) to nigdje veze nema.Eborg je napisao/la:Zar Čiva nije nigdje negdje u Njemačkoj u Fortuni na posudbi/probi?
Pa on i sto je pozvao iz nase lige pozvao je one koji nisu nista pokazali, ima kvaliteta u nasoj ligi u tom uzrastu samo sto Karacic forsira Siroki, Sarajevo i Zeljo od 18 pozvanih igraca 4 iz Sirokog (Petrovic, Spikic, Odak i Maric), 3 iz Sarajeva (Plakalo, Civa i Muaremovic) i 3 iz Zelje (Hodzic, Sadikovic i Kjosevski) i jos 2 dvojica za koje neznam odakle ih je izvukao (Satara i Markovic). Od tih 12 igraca realno je na spisku trebalo biti samo dvojica Hodzic i Maric koji su stvarno odlicni igraci.delija je napisao/la:Ma dok god mi budemo pričali šta će nam djeca iz dijaspore, nisu ništa bolji od naše djece, ovakve će nam se stvari dešavati.
Pa Vasilj je standardan u premierligasu Zrinjskom ili Piric u Gradini ili Radovac u Sarajevu pa nisu pozvani. Ne treba zvati igrace iz prve lige RS i FBIH to su jednostavno kukuruz lige.Eborg je napisao/la:Kozara je prošle godine u juniorskoj kategoriji bila prvak BiH i ne treba potcjenjivati njihove omladince. Uostalom, mislim da je Šatara standardni prvotimac u Kozari. Bolje i to nego biti junior ne znam gdje.vendeta87 je napisao/la:Zato je ovaj Satara iz Koazre na spisku ili ovaj Markovic (negdje igra u Norveskoj) to nigdje veze nema.Eborg je napisao/la:Zar Čiva nije nigdje negdje u Njemačkoj u Fortuni na posudbi/probi?
Pa eto ta ista Gradina je došla iz kukuruz-lige i vraća se u istu a ti bi Pirića. Ne bih se složio da ih ne treba zvati. Uostalom, da nije bilo tog istog Plakala ne bi mi ni vidjeli kvalifikacija, on je dobro branio nakon što je Duraković dobio nogu iz U-19.
Mi mislimo da ako neko dolazi iz njemačkog kluba da je odmah bolji od naših igrača. A to što igra sa nekim lijevim selima tamo nema veze.
Mi mislimo da ako neko dolazi iz njemačkog kluba da je odmah bolji od naših igrača. A to što igra sa nekim lijevim selima tamo nema veze.
Igrac koji igra ta Salke Omerbasic, odigrao 21 tekmu postigao 5 golova i imao 3 asistencije njegov klub zavrsio na prvom mjestu juniorske lige Njemacke i ide u doigravanje za prvaka, Hajtic iz Kaizerslauterna odigra sve tekeme svog kluba postigao 19 golova u prvenstvu i 3 u kupu gdje su nesretno izgubili u finalu, Kasumovic odigra 25 utakmica u Hanoveru i postiga 5 golova i nekoliko puta trenira sa prvim timom i to tebi nije dovoljno da bi bili bolje od tamo nekog Satare iz Kozare.Eborg je napisao/la:Pa eto ta ista Gradina je došla iz kukuruz-lige i vraća se u istu a ti bi Pirića. Ne bih se složio da ih ne treba zvati. Uostalom, da nije bilo tog istog Plakala ne bi mi ni vidjeli kvalifikacija, on je dobro branio nakon što je Duraković dobio nogu iz U-19.
To je taj Karacic, kojeg sam nedavno iskritikovao, pa neki skosise kao da sam ih polio vrelom vodom.
Pozdrav za onog seljacica iz gorazda.
Pozdrav za onog seljacica iz gorazda.
Upravo sam i mislio na Hajtića. Mislim da je liga u kojoj igraju njihovi juniori jedna od najslabijih u Njemačkoj. Ali yebayi ga, on igra u Njemačkoj, mora da valja.vendeta87 je napisao/la:Igrac koji igra ta Salke Omerbasic, odigrao 21 tekmu postigao 5 golova i imao 3 asistencije njegov klub zavrsio na prvom mjestu juniorske lige Njemacke i ide u doigravanje za prvaka, Hajtic iz Kaizerslauterna odigra sve tekeme svog kluba postigao 19 golova u prvenstvu i 3 u kupu gdje su nesretno izgubili u finalu, Kasumovic odigra 25 utakmica u Hanoveru i postiga 5 golova i nekoliko puta trenira sa prvim timom i to tebi nije dovoljno da bi bili bolje od tamo nekog Satare iz Kozare.Eborg je napisao/la:Pa eto ta ista Gradina je došla iz kukuruz-lige i vraća se u istu a ti bi Pirića. Ne bih se složio da ih ne treba zvati. Uostalom, da nije bilo tog istog Plakala ne bi mi ni vidjeli kvalifikacija, on je dobro branio nakon što je Duraković dobio nogu iz U-19.

Igrao je i Čolić, pa je došao u PLBiH u Čelik i nije mogao prdnuti kako treba i vratio se da igra sa automehaničarima tamo. A mediji ga najavljivali kao Ronalda sa njemačkim stilom igre.

Eborg nije ta liga toliko losa u kojoj Kaizerslautern igra a Hajtic je njihov najbolji igrac, al eto pokazali su se oni kroz kup za juniore gdje su dosli do finala. Njega samo zeza sto je u Kaizerslauternu slaba prohodnost iz maldjih uzrasta u prvi tim.
I dalje mislim da ne treba potcjenjivati vlastite snage.
Kod nas "lista talenata u inostranstvu" ne podrazumijeva listu talenata već listu igrača KOJI SE UOPĆE NALAZE u inostranstvu.
Čim mu je pored imena FC Dudenhosen mora da valja, ha ja.
Kažem opet, Kozara je bila prvak BiH i momci su se trudili i to pošteno osvojili i to treba cijeniti. Gojković (Sloboda) je jedan od najboljih stopera u Prvoj ligi FBiH, igrao je u reprezentaciji lige sa 18 godina. Treba to malo poštovati.
Kod nas "lista talenata u inostranstvu" ne podrazumijeva listu talenata već listu igrača KOJI SE UOPĆE NALAZE u inostranstvu.
Čim mu je pored imena FC Dudenhosen mora da valja, ha ja.

Kažem opet, Kozara je bila prvak BiH i momci su se trudili i to pošteno osvojili i to treba cijeniti. Gojković (Sloboda) je jedan od najboljih stopera u Prvoj ligi FBiH, igrao je u reprezentaciji lige sa 18 godina. Treba to malo poštovati.
Glavu gore..Puno sam vise ocekivao od nasih mladica,al kad sam vidjeo rezultat umalo da ne upadnem sa stolice
Mozda je problem trener,mozda su igraci..il jednostavno nadolazeca generacija nema kuveta..sta reci,koju posluku porati..kome
Saljem poruku svima onima koji igraju a neznaju,skijasi ih izdominirase hehe
Bice bolje..

Mozda je problem trener,mozda su igraci..il jednostavno nadolazeca generacija nema kuveta..sta reci,koju posluku porati..kome

Bice bolje..
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Osim radovca poziv je morao dobiti I rijad bajic koji je najbolji igrac omladinske premijer lige...pa handzic pa ovi gore pobrojani ...ovi seljacici listice osim marica su smijurija obicna isto kao I trener I'm...meni nijejasno kako savez moze da dozvoli ovom smrdonji da ogranicava nasu repku ovako
Sramota ! Ja još ko tokmak x2 uplatio 20 € patrijotski mislijo da će mo pobijediti kad ovi naši zagrdiše
- Sarajlijc@
- Kontakt:
****, tako je to kad nema mjesta za jedne od najvecih talenata nase drzave Radovca i Handzica.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
faris hadnzić-samir radovac? SRAMOTA!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
A da smo pobijedili onda biste ovdje kakili kako je mlad i perspektivan stručnjak i da se pokazalo da i kod nas ima talenta kao i kada su izborili ovu elitnu rundu kvalifikacija.
Što ste šutili kada je objavljen spisak pa nije bilo tih igrača? Rijetki su se tada javili i spominjali ta imena.
Najlakše je biti general poslije bitke. Uvijek ispadneš stručnjak.

Što ste šutili kada je objavljen spisak pa nije bilo tih igrača? Rijetki su se tada javili i spominjali ta imena.
Najlakše je biti general poslije bitke. Uvijek ispadneš stručnjak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.