Tih 400 KM je za njih jedna kap u moru, a napravit ce si dobru reklamu.ŠB_Fidelis je napisao/la:Naplacuju ti ih 1 marku uz pretplatu od minimalno 400 maraka mjesecno za iduce dvije godine i ocekujes da ih nekome daju besplatnu?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Hocu da kazem : neces tek tako vidjeti novca od takvih lihvarskih kompanija.
...Život za Široki...
Shvatam sta zelis reci, ali kao da je pod moranjem da to bude neki telekom. Moze biti i neka druga djelatnost. Ima ljudi koji bi onako za svoju dusu pomogli. Ja da imam previse para rado bi barem nesto pomogao. Eno covjek u Srebreniku je donirao konstrukciju za onu gostujucu tribinu, jer zeli pomoci. Ima takvih ljudi, samo se treba potruditi doci do njih. Najlakse je preko TV-a moliti najvece korporacije koje jedva cekaju da nekog naguze.
- moustapha
- Kontakt:
Nadam se da si mlad, pa ovako naivno razmisljas. Fudbal je davno postao biznis, i niko nece ulagati pare u njega ako ne ocekuje neki povrat. Jedino neki zaludjeni navijaci, ali takvi su uglavnom dekintirani.Signore je napisao/la:Shvatam sta zelis reci, ali kao da je pod moranjem da to bude neki telekom. Moze biti i neka druga djelatnost. Ima ljudi koji bi onako za svoju dusu pomogli. Ja da imam previse para rado bi barem nesto pomogao. Eno covjek u Srebreniku je donirao konstrukciju za onu gostujucu tribinu, jer zeli pomoci. Ima takvih ljudi, samo se treba potruditi doci do njih. Najlakse je preko TV-a moliti najvece korporacije koje jedva cekaju da nekog naguze.
#divovi
- Armageddon2012
- Kontakt:
eh,evo me,juče sam morao otići,ali rekoh da ćemo danas nastaviti
...đe su pile,duke i baja koji tvrde da željezničar nenadyebivo sve ispunjava,reprogramira,uplaćuje...da im ja kažem par podataka iz njihovog kluba?
jeste znali da malom zolotiću nije uplaćivano socijalno (zdravstveno) osiguranje,a da je dijete moralo na operaciju nakon one teške povrede protiv zrinjskog?
ali eto,nek te vaše veze u savezu bar jednom poslužiše u nešto korisno,pa je operaciju platio fs bih..!....radi se o mladom reprezentativcu i nije se tražila dlaka u jajetu da se povreda nije desila na reprezentativnoj utakmici...i nek je plaćeno,ali čisto da znate koliko ste "regularni" u izvršavanju svojih obaveza
hoćete još informacija iz vašeg kluba?

jeste znali da malom zolotiću nije uplaćivano socijalno (zdravstveno) osiguranje,a da je dijete moralo na operaciju nakon one teške povrede protiv zrinjskog?

ali eto,nek te vaše veze u savezu bar jednom poslužiše u nešto korisno,pa je operaciju platio fs bih..!....radi se o mladom reprezentativcu i nije se tražila dlaka u jajetu da se povreda nije desila na reprezentativnoj utakmici...i nek je plaćeno,ali čisto da znate koliko ste "regularni" u izvršavanju svojih obaveza

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Hocemo daj nam jos informacija iz naseg klubaArmageddon2012 je napisao/la:eh,evo me,juče sam morao otići,ali rekoh da ćemo danas nastaviti...đe su pile,duke i baja koji tvrde da željezničar nenadyebivo sve ispunjava,reprogramira,uplaćuje...da im ja kažem par podataka iz njihovog kluba?
jeste znali da malom zolotiću nije uplaćivano socijalno (zdravstveno) osiguranje,a da je dijete moralo na operaciju nakon one teške povrede protiv zrinjskog?![]()
ali eto,nek te vaše veze u savezu bar jednom poslužiše u nešto korisno,pa je operaciju platio fs bih..!....radi se o mladom reprezentativcu i nije se tražila dlaka u jajetu da se povreda nije desila na reprezentativnoj utakmici...i nek je plaćeno,ali čisto da znate koliko ste "regularni" u izvršavanju svojih obaveza![]()
![]()

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Smatrao sam te malo ozbiljnijim sagovornikom,kako će bilo ko uplaćivati doprinose igračima koji iznose skoro 70% plate?pa bolan ugasili bi se svi u roku od pola godine.Armageddon2012 je napisao/la:eh,evo me,juče sam morao otići,ali rekoh da ćemo danas nastaviti...đe su pile,duke i baja koji tvrde da željezničar nenadyebivo sve ispunjava,reprogramira,uplaćuje...da im ja kažem par podataka iz njihovog kluba?
jeste znali da malom zolotiću nije uplaćivano socijalno (zdravstveno) osiguranje,a da je dijete moralo na operaciju nakon one teške povrede protiv zrinjskog?![]()
ali eto,nek te vaše veze u savezu bar jednom poslužiše u nešto korisno,pa je operaciju platio fs bih..!....radi se o mladom reprezentativcu i nije se tražila dlaka u jajetu da se povreda nije desila na reprezentativnoj utakmici...i nek je plaćeno,ali čisto da znate koliko ste "regularni" u izvršavanju svojih obaveza![]()
![]()
a što se Zole tiče,NSBIH se i sam ponudio da snosi troškove operacije,kao i Džeko,što mu je ponudio da plati troškove rehabilitacije bilo gdje,što govori o ljudskoj vrijednosti mladog reprezentativca.
nego poruči te Maleti i Boki da ne peglaju brkatog šefa,iako se nude da igraju za platu,da brko nije zainteresovan,a to traje od zime i bezveze troše telefon

Einigkeit und Recht und Freiheit
- Armageddon2012
- Kontakt:
za maletu ne znam,ali to da se boka nudi željezničaru je smiješno...
iz tvog posta sam zaključio da smatraš normalnim da klub ne plaća igračima doprinose,i da uefa to podržava?
na taj način klubovi od igrača prave socijalne slučajeve,jer godine prolaze a ti ljudi trebaju danas sutra ići u penziju,liječiti se oni i njihove porodice....
iz tvog posta sam zaključio da smatraš normalnim da klub ne plaća igračima doprinose,i da uefa to podržava?
na taj način klubovi od igrača prave socijalne slučajeve,jer godine prolaze a ti ljudi trebaju danas sutra ići u penziju,liječiti se oni i njihove porodice....
Re: $: Premijer liga BiH - opcenito
Čuj Boka se nudi Želji, hahahaha. 

podržava,naši su klubovi UG,a ne firme.UEFIN MONITORING glasi u tri najvažnije stavke što se naših klubova tiče:Armageddon2012 je napisao/la:za maletu ne znam,ali to da se boka nudi željezničaru je smiješno...
1.nesmije biti duga prema državi (porez-reprogam)
2.prema dobavljačima
3.prema zaposlenicima u klubu
svi igrači moraju imati potpisane ugovore
Einigkeit und Recht und Freiheit
Ne nudi se Boka, cak ne znam ni ko je to ali se nudi MaletaRedBlue je napisao/la:Čuj Boka se nudi Želji, hahahaha.
Znači isprvno je ne uplaćivati doprinose. E svašta. Kada bi se donosila odluka dali uplaćivati doprinose ili ići na titulu većina bi izabrala titulua. Sramota, zato i jesmo gdje jesmo. Ako klubovi nemaju novaca za obaveze, neka smanje maximalno izvajanje za plaću, pa neka dovedu u rangu plaće i igrače. Ili nek igraju drugu ligu, tamo je jeftinije. Bruka i sramota od lige ma koji god to klub bio, pogotovo za prvaka .domorocki je napisao/la:Smatrao sam te malo ozbiljnijim sagovornikom,kako će bilo ko uplaćivati doprinose igračima koji iznose skoro 70% plate?pa bolan ugasili bi se svi u roku od pola godine.Armageddon2012 je napisao/la:eh,evo me,juče sam morao otići,ali rekoh da ćemo danas nastaviti...đe su pile,duke i baja koji tvrde da željezničar nenadyebivo sve ispunjava,reprogramira,uplaćuje...da im ja kažem par podataka iz njihovog kluba?
![]()
a što se Zole tiče,NSBIH se i sam ponudio da snosi troškove operacije,kao i Džeko,što mu je ponudio da plati troškove rehabilitacije bilo gdje,što govori o ljudskoj vrijednosti mladog reprezentativca.
nego poruči te Maleti i Boki da ne peglaju brkatog šefa,iako se nude da igraju za platu,da brko nije zainteresovan,a to traje od zime i bezveze troše telefon
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
Pa kad uzmes da u ostalim klubovima nema ni plata onda je to zlatno izuzetak je Siroki ostali nebi mogli ni drugu ligu igrat pogotovo ovi sto se busaju da su cak uspjeli izboriti evropu a njihov ih igrac povali jer su mu duzni pare.maxmore je napisao/la:
Znači isprvno je ne uplaćivati doprinose. E svašta. Kada bi se donosila odluka dali uplaćivati doprinose ili ići na titulu većina bi izabrala titulua. Sramota, zato i jesmo gdje jesmo. Ako klubovi nemaju novaca za obaveze, neka smanje maximalno izvajanje za plaću, pa neka dovedu u rangu plaće i igrače. Ili nek igraju drugu ligu, tamo je jeftinije. Bruka i sramota od lige ma koji god to klub bio, pogotovo za prvaka .
Onda je sramota da se bilo tko ističe kao veliki klub/šampion ili bilo kojim drugim epitetom. I svi koji ne ispune obaveze koje su im zadate odmah u startu sezone/ ili nekom roku , oduzimati bodove. Onda neće biti ni sapunice na kraju ko će u evropska natjeca ni ničega. Nisi platio, -3 boda. Pa sada igraj za prvaka.pile87 je napisao/la:Pa kad uzmes da u ostalim klubovima nema ni plata onda je to zlatno izuzetak je Siroki ostali nebi mogli ni drugu ligu igrat pogotovo ovi sto se busaju da su cak uspjeli izboriti evropu a njihov ih igrac povali jer su mu duzni pare.maxmore je napisao/la:
Znači isprvno je ne uplaćivati doprinose. E svašta. Kada bi se donosila odluka dali uplaćivati doprinose ili ići na titulu većina bi izabrala titulua. Sramota, zato i jesmo gdje jesmo. Ako klubovi nemaju novaca za obaveze, neka smanje maximalno izvajanje za plaću, pa neka dovedu u rangu plaće i igrače. Ili nek igraju drugu ligu, tamo je jeftinije. Bruka i sramota od lige ma koji god to klub bio, pogotovo za prvaka .
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 05 jun 2013, 14:48, ukupno mijenjano 4 puta.
Široki . Brate samo Široki!
Lištica
Lištica
pile87 je napisao/la:Ne nudi se Boka, cak ne znam ni ko je to ali se nudi MaletaRedBlue je napisao/la:Čuj Boka se nudi Želji, hahahaha.
A kao Maleta se nudi,a vi ga necete?:(:(:(:lol::lol::(:(:(
- Armageddon2012
- Kontakt:
maxmore je napisao/la:Onda je sramota da se bilo tko ističe kao veliki klub/šampion ili bilo kojim drugim epitetom. I svi koji ne ispune obaveze koje su im zadate odmah u startu sezone/ ili nekom roku , oduzimati bodove. Onda neće biti ni sapunice na kraju ko će u evropska natjeca ni ničega. Nisi platio 3 boda. Pa sada igraj za prvaka.pile87 je napisao/la:Pa kad uzmes da u ostalim klubovima nema ni plata onda je to zlatno izuzetak je Siroki ostali nebi mogli ni drugu ligu igrat pogotovo ovi sto se busaju da su cak uspjeli izboriti evropu a njihov ih igrac povali jer su mu duzni pare.maxmore je napisao/la:
tačno,zato sam im i napisao ovu informaciju za Zolotića,jer su se juče počeli hvaliti kako sve živo ispunjavaju a ustvari prave socijalne slučajeve od svojih fudbalera.
Nije mi nece ga Amar kaze da bi bio samo trosak! Mi smo imali nasu legendu Besliju pa ne igra vise iz istog razloga!fredi je napisao/la:
A kao Maleta se nudi,a vi ga necete?:(:(:(:lol::lol::(:(:(
Pa Maleta je za Besliju izmislio svijet,a ne fudbal. Al nebitno
Kolko godina unazad pratis fudbal.. dvije, tri ili pet?fredi je napisao/la:Pa Maleta je za Besliju izmislio svijet,a ne fudbal. Al nebitno

Beslija je prije odlaska u inostranstvo bio najbolji igrac PL, i vec tada je haman igrao za repku.... kasnije i u Genku dokazao da je klasa, i predje za visemilionski ( 2,5 ili 3 mil nisam siguran) iznos u Skotsku u Hearts.... a njegova plata je bila ja msm ko svih igraca PL zajedno... Preko milion godisnje....FliX je napisao/la:Kolko godina unazad pratis fudbal.. dvije, tri ili pet?fredi je napisao/la:Pa Maleta je za Besliju izmislio svijet,a ne fudbal. Al nebitno
I kasnije povrede su ga unistile, i zato se vratio u Zelju.......
Taj Maletic dalje od Partizana nije maknuo, al' da je i on dobar jeste, pogotovo za nase Lige.... Msm igrao je za Zenit kada su doticni bili gola kit.a..... Al' ni tu nije nista pokazao, ne znam je l' odigrao ijednu utakmicu....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.