A vidju ribara egrandecapitano je napisao/la:Jarane,onoliko koliko je roma bitna juvi i interu toliko je nama bitan lazio.slazem se da su juve inter i milan jedan svijet ali odma iza toga svijeta ide roma pa napoli viole lazio itd..to sta roma spada u talijansku veliku cetvorku s njima sve govori,odi na wikepediju i procitaj o seriji a ,.sta pise koliko ima svijetskih klubova i ko ih cini..lazio je s njima u prici hahahhaha..i kao drugo to sta san iz dalmacije ne znaci da sam ribar,ja vrijedam tvoj klub ali ne i tebe a ti si se na mene okomio..ja san jarane moj bia dosada na vise utakmica nego sts ces ti biti do kraja cilog zivota, a mislin da to jedan ribar ne moze priustit,zato se ne lozi tu i mici se s teme na kojoj nisi dobrodosa..

Pogledaj malo De Rossija, Tottija i njihovo ponasanje u derbiju, pogledaj navijace koji jebu mater igracima poslije izgubljenog derbija i gadjaju autobuse od igraca, pogledaj nerede koju budu u Rimu za vrijeme derbija pa ces vidjeti koliko on znaci jedni drugima, a ti nam ovdje prodajes Marjanova muda.
Tvojom logikom ni Dinamo-Hajduk nije derbi jer je Hajduk za Dinamo **** zesca. Onda neznas pojam derbija i sta je bitno u derbiju. Zato ribaru, fataj se barke i Poljuda, to ti je izgleda plafon.