AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

samadhi
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la samadhi » 04 jun 2013, 19:43

grandecapitano je napisao/la:Jarane,onoliko koliko je roma bitna juvi i interu toliko je nama bitan lazio.slazem se da su juve inter i milan jedan svijet ali odma iza toga svijeta ide roma pa napoli viole lazio itd..to sta roma spada u talijansku veliku cetvorku s njima sve govori,odi na wikepediju i procitaj o seriji a ,.sta pise koliko ima svijetskih klubova i ko ih cini..lazio je s njima u prici hahahhaha..i kao drugo to sta san iz dalmacije ne znaci da sam ribar,ja vrijedam tvoj klub ali ne i tebe a ti si se na mene okomio..ja san jarane moj bia dosada na vise utakmica nego sts ces ti biti do kraja cilog zivota, a mislin da to jedan ribar ne moze priustit,zato se ne lozi tu i mici se s teme na kojoj nisi dobrodosa..
A vidju ribara e :) . Dajem ti priliku da se dostojanstveno povuces sa teme a ti se jos vise kopas nebulozama. Sta bolan pricas "nama je/nije bitan Lazio", sta nama, kome nama, ti si jedan od milion sto si se nafuro da je jedna Roma sa 5 osvojenih trofeja u 15 godina velikan il calcia. **** te wikipedija, sta si se ufatio wikipedije tamo svako pise ko sta hoce. Cuj velika cetvorka. Juve, Milan, inter pa onda ide Lazio, Roma, Napoli, Viola.....To ce ti reci bilo ko imalo zna nesto o talijanskom fudbalu.

Pogledaj malo De Rossija, Tottija i njihovo ponasanje u derbiju, pogledaj navijace koji jebu mater igracima poslije izgubljenog derbija i gadjaju autobuse od igraca, pogledaj nerede koju budu u Rimu za vrijeme derbija pa ces vidjeti koliko on znaci jedni drugima, a ti nam ovdje prodajes Marjanova muda.

Tvojom logikom ni Dinamo-Hajduk nije derbi jer je Hajduk za Dinamo **** zesca. Onda neznas pojam derbija i sta je bitno u derbiju. Zato ribaru, fataj se barke i Poljuda, to ti je izgleda plafon.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 04 jun 2013, 20:02

slika

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 04 jun 2013, 20:06

Evil Genius II je napisao/la:
:mrgreen:

Nego, eto vam napokon normalnog trenera :mrgreen: , taman da sezone koje dolaze budu zanimljivije, u biti, jedan sam od rijetkih optimista što se tiče calcia i da se konačno rade prave stvari, ali trebat će vremena.

Ako ovaj ne popravi vašu odbranu, i trebaju ovi Laziali da vas meze. :mrgreen:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

grandecapitano
Kontakt:

Post Postao/la grandecapitano » 04 jun 2013, 21:26

Ope on.. Ja u kupe ti u špade,kazen ti da ne usporedujus romu s lazion,i ne stavljaj je u isti lonac,roma je bolji jaci i popularniji klub kako u rimu tako u italiji tako u svitu,nemoj stavljat sve u istu teču,i dosta vise,roma je bolji klub vi ste osvojili kup italije i bok,,roma inter milan juve prave talijasbku veliku cetvorku i dosta..

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 04 jun 2013, 21:34

Primirje, primirje :mrgreen:
Nećemo više o "Derby della capitale" do daljnjeg. Jbga, izgleda da smo dobili novog trenera a mi pišemo o nekim tamo glupostima oko kojih se nećemo nikad složiti ni između, ni sa onima anamo.

Dakle, Laurent Blanc! Još nije službeno koliko vidim, on se povezuje i sa PSG-om ako Carlo ode u Madrid, ali čini se da je Blanc veoma blizu Rome. Meni se čini dobar trener, u Bordeauxu je radio odličan posao, pa i u reprezentaciji sve do onog skandala. Ne bih imao ništa ni protiv Bielse ni protiv Garcie, samo da se što prije sve završi..
NAPRIJED NARODE!

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 04 jun 2013, 22:54

Mislim da je Blanc odlican izbor (nadam se makar malo dugorocnije rjesenje).
Unica grande amore

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 05 jun 2013, 06:14

nije to jos nista gotovo. mancini i garcia su jos uvijek u igri, a sve bi tebalo biti ozvaniceno danas/sutra. baldini zeli talijana za trenera, sabatini je za garciu, dok pallotta zeli sto brze rjesenje tj blanca tako da ne iznenadjuje ovaj cirkus.

jeb'o lud zbunjenog

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 05 jun 2013, 08:48

kakav mancini, kru' te? što me zabrinu sad :x
NAPRIJED NARODE!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 05 jun 2013, 08:56

slika

fakat ce me glava zabolit' od svih ovih glasina.

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 05 jun 2013, 12:14

grandecapitano je napisao/la:Ope on.. Ja u kupe ti u špade,kazen ti da ne usporedujus romu s lazion,i ne stavljaj je u isti lonac,roma je bolji jaci i popularniji klub kako u rimu tako u italiji tako u svitu,nemoj stavljat sve u istu teču,i dosta vise,roma je bolji klub vi ste osvojili kup italije i bok,,roma inter milan juve prave talijasbku veliku cetvorku i dosta..
Dobro dijete ba, roma je tik iznad velike trojke, odmah iza Barce, Uniteda i Reala a pola Kine i US and A navija za mega popularnu Romu. U Italiji postoji izreka "sedam sestara" za sedam najjacih ekipa, kakva velika cetvorka, saberi se malo.

Gori sam ja sto sa ribarima dobi 15 ljeta ulazim u neke rasprave.

Nego da pitam ove malo ozbiljnije, sta je reci za Mancinija, ukoliko preuzme Romu bi li odobravali, sa obzirom na njegovu istoriju sa Laziom? Al ako je Zeman toliko popularan medju romanistima, iako je tri godine bio u Laziju prije Rome, neznam sto bi Mancinija uzeli za zub?

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 05 jun 2013, 14:15

ne znam jesam li jedan od ozbiljnijih al' pokusacu ti odgovoriti.
zeman je covjek koji je ostao u dobrom sjecanju romanistima iz nekoliko prostih razloga, a to su prije svega totti, atraktivan fudbal koji je preferirao i otrovne strelice koje se nije libio odapeti u pravcu sjevera. covjek nije lazial, jednostavno je trenirao rivala prije nego li je dosao u romu, postao romanista i to je to. sto se tice mancinija tu je skroz druga prica jer bivsi je igrac (sto je jako bitno) i trener nazia, vodio je inter u vremenu kada neki romanisti, kao sto i sam vidis, vjeruju da su bili veci rivali nego nazio i po misljenju mnogih (a slozio bih se sa tim misljenjem) covjek je uzasan trener koji je imao srecu da trenira vec formirane ekipe podebljane bogatom upravom koja vecinom udovoljava njegovim potrosackim hirovima, sto u romi dakako nece imati ako dodje do toga da postane novi trener.

grandecapitano
Kontakt:

Post Postao/la grandecapitano » 05 jun 2013, 14:29

Mancini je odlican,ali trenira je on i inter,sta je tri puta gore.Uzea nan je scudetto ispri nas i kupa dva..bas sam cita intervju kad ga je pitalo s obzirom na proslost s laziom i interom jel biste preuzeli vucicu,on je reka bez obzira na sve da je profesionalac i da je spreman preuzet,on je najbolji izbor jer je provjeren u italiji i engeskoj,kakav blanc kakav garcia,ako njih uzmu necu ni gledat slj sezonu..

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 jun 2013, 15:02

mene je ono u kupu tako ubilo da nemam volje ni pisati ovde, a ni misliti o Romi. Sjebali su mi ponovo godinu samo tako, a ako kojim slucajem dodje hajvan mancini sjebat ce mi i narednih 5 minimalno
nema potpisa

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 05 jun 2013, 15:03

auuu
Roberto Mancini has been contacted by Roma. This afternoon according to Sky Italy Roma mgmt will decide if to match his wages
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 05 jun 2013, 15:04

ako dodje manicini..ja vise romu ne gledam
Unica grande amore

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 05 jun 2013, 16:51

allegriju nudili 3,5 mil € po sezoni, manciniju bi dali 4, a blancu ne mogu dati 2,5 miliona i to je jedini razlog zasto on vrlo vjerovatno nece biti novi trener :roll:

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 05 jun 2013, 18:57

Daj Blana bre,kakav crni Mancini,e uprave nam glupe u pm,tacno ce nas u crno zaviti
embrace the chaos

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 05 jun 2013, 21:21

ode stekelenburg ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 jun 2013, 00:34

svi normalni klubovi vec riješili pitanje trenera, a ebo me svak ako ga mi postavimo do dvadesetog. na kraju ce biti neki parmak kojeg niko živ nije htio, tipa mancini i slicne budale
nema potpisa

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 jun 2013, 00:39

Kad Zemana vrate opet :lol:

4.5 miline, slabo je to. Neće vam valjda sada Curci braniti :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: zamorano1plus8 i 5 gostiju.