Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
ovi novi dresovi su sramota kao i vecina stvari koja se desava liverpoolu od kad su ga amerikanci preuzeli.
nije ni cudo sto svi hoce da idu pa valja ovo sranje obuci i izaci da te citav svijet vidi.
nije ni cudo sto svi hoce da idu pa valja ovo sranje obuci i izaci da te citav svijet vidi.
You are someone else I am still right here
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ovo kombinacije za bejzbol.
ja stvarno ne znam sto su im trebale ove boje na dnu dresa, kako uopste taj neko smije da se predstavi i da kaze da je on dizajner :OO . Pa kako ga nije stid izac pred narod :/

Zar nije ovako ljepše,e moj dizajneru yebo ti Otelo ženu

- Ponos Torina
- Kontakt:
Lijepi Adidas i Carlsberg

Ovaj je garant dao djetetu svom da crta ovu garnituru

Ovaj je garant dao djetetu svom da crta ovu garnituru

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 05 jun 2013, 00:01, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Pare su bitne, boli me qrac za dizajn.Nismo mi nikakva modna agencija, nego fudbalski klub.Ugovor sa Warriorom je strašan i zbog toga nemate pravo da se žalite. 

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Carroll trazi 100k sedmicno od West Hama
Ne znam stvarno kako moze biti tako pohlepan i cime misli da je zasluzio toliku platu. Ako zbog ovoga propadne transfer, a nisu ludi da mu daju te pare tako da vjerovatno hoce, zvanicno ce postati najveca greska kluba svih vremena, ako to vec nije.

Ne znam stvarno kako moze biti tako pohlepan i cime misli da je zasluzio toliku platu. Ako zbog ovoga propadne transfer, a nisu ludi da mu daju te pare tako da vjerovatno hoce, zvanicno ce postati najveca greska kluba svih vremena, ako to vec nije.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
ovo kazem bez zayebancije, iako su i ovi katastrofalni ipak su bolji od proslogodisnjih 

Još nam samo ovo trebaDespite a transfer fee not being agreed, Liverpool defender Daniel Agger has agreed terms with free-spending AS Monaco. (****: Eurosport)

- Ponos Torina
- Kontakt:
Sve izvjesnije Toby i Papa 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Mislis da ECHO , Sky Sports i ekipa nebi znali da se to desilo ? Niko nista ne spominje .EBSCO je napisao/la:Još nam samo ovo trebaDespite a transfer fee not being agreed, Liverpool defender Daniel Agger has agreed terms with free-spending AS Monaco. (****: Eurosport). Mada ako ulete velike pare može se nać adekvatna zamjena.
ovo vjerovatno nije istina,ali da li je istina da rodgers zeli na anfieldu za 14 milki IVANA RAKITICA.EBSCO je napisao/la:Još nam samo ovo trebaDespite a transfer fee not being agreed, Liverpool defender Daniel Agger has agreed terms with free-spending AS Monaco. (****: Eurosport). Mada ako ulete velike pare može se nać adekvatna zamjena.
Mozda ga ima u vidu , ali sam siguran da su Henrik , Eriksen veci prioriteti .seadreds je napisao/la:ovo vjerovatno nije istina,ali da li je istina da rodgers zeli na anfieldu za 14 milki IVANA RAKITICA.EBSCO je napisao/la:Još nam samo ovo trebaDespite a transfer fee not being agreed, Liverpool defender Daniel Agger has agreed terms with free-spending AS Monaco. (****: Eurosport). Mada ako ulete velike pare može se nać adekvatna zamjena.
Nema potrebe.seadreds je napisao/la:
da li je istina da
rodgers zeli na anfieldu za 14 milki IVANA
RAKITICA.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
Upravo mi je dosla ponuda na PES-u za Jordana Hendersona ni manje ni vise od Barcelone
Prodat je za 34 miliona Eura
Kakav komitet daj mene sto se tice transfera

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Agger je u do polusezone bio katastrofa, sjećam se dobro svih njegovih grešaka koje su nas koštale bodova. Eh sada, kako je sezona odmicala on je bio sve bolji i bolji, nakon odlaska Carre bio bi veliki hendikep da i on ode. Vidjećemo, Monaco je spreman iskeširati koliko god Liverpool bude tražio, ali čisto sumnjam da će to interesovati danca:

evo monaco nudi 25 miliona eura za AGGERA
seadreds je napisao/la:
film je odlican ,radnja se vrti oko jednog navijaca liverpoola i biveg igraca sarajeva koji pokusavaju stici u Istanbul na inale LP 2005,dio filma je sniman i u sarajevu. U filmu se jos pojavljuje kenny dalglish, carragher i gerrard.
morate ga pogledati