HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
-
- Kontakt:
Re: HKK Široki
Iskreno čestitam igračima i stručnom štabu Širokog, kao i svim korektnim navijačima, na velikoj borbi i zanimljivoj finalnoj seriji. Da Široki nije bio dobar, ne bi ni ova serija bila interesantna.
Ne znam kakvi su planovi uprave, ali ovaj tim zaista ima šta da kaže u sezonama koje dolaze. Ima tu materijala i ovakvog i onakvog, ali se najiskrenije nadam da će biti povučeni pravi potezi, i da ćemo sljedeće sezone u ABA ligi opet imati jak BiH dvojac. Bez jakog Širokog košarka u BiH ne može biti ista.
Ne znam kakvi su planovi uprave, ali ovaj tim zaista ima šta da kaže u sezonama koje dolaze. Ima tu materijala i ovakvog i onakvog, ali se najiskrenije nadam da će biti povučeni pravi potezi, i da ćemo sljedeće sezone u ABA ligi opet imati jak BiH dvojac. Bez jakog Širokog košarka u BiH ne može biti ista.
vlade hvala i sve najbolje!
nemogu da ne spomenem, u pm i prijenos i sve..pa koji je ono ****..ni vremana ni usporenih nista..ko da igramo 5. ligu tunguzije...
nemogu da ne spomenem, u pm i prijenos i sve..pa koji je ono ****..ni vremana ni usporenih nista..ko da igramo 5. ligu tunguzije...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Burno je ljeto pred nama,Ramo nam je vec otisao,vjerovatno odlazi i Sakic,a ABA ligu cemo sigurno igrati
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
ma igrat ce garant..osatvit okosnicu ekipe, dovest par jefitnijh igrača i razvijat svoje, davat priliku itd., ako smo mogli ove moci cemo i sljedeceAndroid je napisao/la:Burno je ljeto pred nama,Ramo nam je vec otisao,vjerovatno odlazi i Sakic,a ABA ligu cemo sigurno igrati
Ali igrate prvu ligu BiH, sta si ti ocekivaoKevin je napisao/la:vlade hvala i sve najbolje!

-
- Kontakt:
Hvala i tebi, druže.Kevin je napisao/la:vlade hvala i sve najbolje!
Znači, RTRS je opet briljirao. Srećom sam bio u dvorani, pa se nisam morao nervirati još i zbog toga.
barem vrijeme i ponovljene snimke u finalnoj utakmici uposljednjih 2-3 minute, barem toJHam je napisao/la:Ali igrate prvu ligu BiH, sta si ti ocekivaoKevin je napisao/la:vlade hvala i sve najbolje!
nemogu da ne spomenem, u pm i prijenos i sve..pa koji je ono ****..ni vremana ni usporenih nista..ko da igramo 5. ligu tunguzije...![]()
trebas biti sretan sto je uopste bilo prenosa, u tom terminu pocinju serije, sto je kod nas dosta gledanije od "tamo neke kosarke"Kevin je napisao/la:barem vrijeme i ponovljene snimke u finalnoj utakmici uposljednjih 2-3 minute, barem toJHam je napisao/la:Ali igrate prvu ligu BiH, sta si ti ocekivaoKevin je napisao/la:vlade hvala i sve najbolje!
nemogu da ne spomenem, u pm i prijenos i sve..pa koji je ono ****..ni vremana ni usporenih nista..ko da igramo 5. ligu tunguzije...![]()

Svaka čast ekipi, falilo je samo malo sreće i muda Baraću pri izvođenju onih slobodih bacanja. Vjerujem u našu upravu i očekujem titulu već sljedeće sezone.
Čestitke Igokei,zaslužili su tu titulu, iako moram priznati, očekivao sam više od momčadi koja je bila prva u ABA ligi
Čestitke Igokei,zaslužili su tu titulu, iako moram priznati, očekivao sam više od momčadi koja je bila prva u ABA ligi

Da se razumijemo ova Igokea bi u ABA ligi bila 9-10-11 .
To nije ekipa koja je osvojila prvo mjesto u regularnom dijelu ABA lige u toj ekipi nisu igrali Radukić i Klještan 40. minuta zajedno , Radukić bi bio u ekipi kada se neko povrijedi i to je to
To nije ekipa koja je osvojila prvo mjesto u regularnom dijelu ABA lige u toj ekipi nisu igrali Radukić i Klještan 40. minuta zajedno , Radukić bi bio u ekipi kada se neko povrijedi i to je to
iste uvijete su imali svi..imas znaci 4 igrača koje plaćaš ohohoho protiv Širokog čiji kompletan roster je duplo jeftiniji od te četvorice, stvarno da se zapitaš jelde?gugugug je napisao/la:Da se razumijemo ova Igokea bi u ABA ligi bila 9-10-11 .
bez standardnih Ramljaka i Peršića.
glupo ti pravdanje
Nije pravdanje nego kažem ono što je činjenica i ne može niko reći da nije tako kada je tako da je Igokea iz ABA lige jača od ove Igokee za 20 razlike bar .
Igokea je praktično igrala 4-5 jer si im mladi igrači očajni
Da dođe Kobe koji je plaćeniji sam 100 puta više od Širokog i da igra sam izgubio bi ne samo od Širokog nego da se skupi 5. forumaša dobili bi ga i pored toga što on toliko košta , Igokea ima dvojicu isprepadanih mladih igrača u odnosu na Baraća recimo koji je vrhunski potencijal takođe i Bošnjaka ...
Limit Mladih igrača Igokee je Bih liga , dok i Barać i Bošnjak mogu dogurati i do Evrolige
Da dođe Kobe koji je plaćeniji sam 100 puta više od Širokog i da igra sam izgubio bi ne samo od Širokog nego da se skupi 5. forumaša dobili bi ga i pored toga što on toliko košta , Igokea ima dvojicu isprepadanih mladih igrača u odnosu na Baraća recimo koji je vrhunski potencijal takođe i Bošnjaka ...
Limit Mladih igrača Igokee je Bih liga , dok i Barać i Bošnjak mogu dogurati i do Evrolige
igokein problem što nema svoje omladince..gugugug je napisao/la:Nije pravdanje nego kažem ono što je činjenica i ne može niko reći da nije tako kada je tako da je Igokea iz ABA lige jača od ove Igokee za 20 razlike bar .
to i jest cilj saveza da se mladi razvijaju
ali Klještan uopće nije tako loš igrač..
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Kljestan je vrlo dobar igrac, rado bi ga u Širokom, napravili bi pravog igraca od njega.
...Život za Široki...
ugoovri su istekli samo ramljaku(potpisao za cedevitu) sakicu,persicu i jonesu i s njima ce se pregovarat. sutalo je potpisao na dvije god tako da ostaje osim ako netko plati
Ako netko zna,kako braća Bender završiše u Splitu. Veliki potencijal-šteta.
bracu bender i garica je vidio vujo i prvo odveo u svoju akademiju, a kasnije prebacio u splitbrzi je napisao/la:Ako netko zna,kako braća Bender završiše u Splitu. Veliki potencijal-šteta.
meni je zao sto nisu zavrsili u BiH reprezentaciji
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Njih dvojica su prije cesto dolazili trenirati kod nas preko ljeta,Ivan je i igrao prijateljske utakmice za Siroki,a kako ih nasa uprava nije dovela neznam
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
Jao da je nekako Žižića mlađeg dovest (brat od Andrije) imam tako neki dobar osjecaj ,gledo sam ga jednom,isti brat bez kojeg Cibona ove godine ne bi u play off hrv lige ušla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.