rio_Ferdy88 je napisao/la:Barci naravnoRaul_64 je napisao/la: da Ronaldo ostane i Gareth dodje , nije tesko vidjeti kom bi klubu to najteze palo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
rio_Ferdy88 je napisao/la:Barci naravnoRaul_64 je napisao/la: da Ronaldo ostane i Gareth dodje , nije tesko vidjeti kom bi klubu to najteze palo
Pogodio si.... prvaku Spanije je jedini konkurent prvak Njemacke. Sto se tice Cvjetka njemu je problem drugoplasirana ekipa Bindeslige. Svako po snazi i rezultatima.Raul_64 je napisao/la:Normalno da Ronaldo nece otici , Florentino je sam rekao u zadnjih par dana (vise puta) da ga zeli s novim ugovorom uciniti najplacenijim igracem na svijetu i vjeruje da ce se to dogoditi uskoro..
plus je zanimljivo ovo oko Garetha
da Ronaldo ostane i Gareth dodje , nije tesko vidjeti kom bi klubu to najteze palo
ma u biti se zezam - kad ce te vi to shvatiti i da odemo na pice skupa svi jednom.Raul_64 je napisao/la:Znaci spominjem Garetha , aludiram na United
i nekako mi se @bparena prikaci i kvota post
sta mi radis patrioto nasa , orginalna..
Vjeruj mi da Unitedu ništa nemože pasti teško poslije odlaska Fergiea, a Gareth svakako nije naš igrač, ne ide u u nekog od konkurenata iz Prema, tako da bi iz Unitedove perspektive svejedno bilo gdje završi van Ostrva, niti smo nešto opasno zagrizli za njega jer se zna da United nikad neće dati tolike pare na jednog igrača, tako da ste sami u toj bitKi sa LevyemRaul_64 je napisao/la:Znaci spominjem Garetha , aludiram na United
Milijarda.soxx je napisao/la:Dal' ima Varane otkupnu klauzulu i kolika je ako je ima?
LBJ MVP je napisao/la:Milijarda.soxx je napisao/la:Dal' ima Varane otkupnu klauzulu i kolika je ako je ima?
Pa ako Cavani dođe on i Morata će predvodit napad (s tim da odu i Benz i Pipita). Ne moraju on i Jese igrati protiv Barcelone, ali mogu u Kupu protiv ''slabijih'' momcadi i u ligi dobivat priliku pomaloRMA je napisao/la:Sve to stoji, ali znaš politiku kluba. Nisu dovoljno atraktivna imena, a ako se ne varam Jeseu je prrodna pozicija desno krilo, iako ove sezoje je igrao polušpicu(?). Znači, ako Balega dođe, Jese će slabo dobijati priliku, kao i Morata ukoliko Cavani dođe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.