U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DukeOfWellington
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la DukeOfWellington » 04 jun 2013, 22:14

I mene zanima o kojoj centralizaciji se priča. Ne postoji decentraliziranija država u historiji svemira od BiH. Dovoljno je proučiti osnove državnog uređenja BiH i shvatiti da se novac sliva uglavnom u kantonalne centre. Al što bi neko radi toga promijenio debiloznu furku, totalno je moderno pljuvat' glavni i najveći grad, pogotov ako si drugi, treći, četvrti grad po veličini. Ja sam skoro svaki dan u Tuzli i nikako da naletim na te humanoide, mora da se kriju po mišijim rupama pa ispuzaju kad dobiju šansu. Istina, u kafiću Central pred jednu reprezentativnu utakmicu (možda Latvija, ne sjećam se tačno) konobar je iz pjesme "poludi Cazin i Banjaluko, poludi Šeher Saraj'vo..." isjek'o ovaj dio sa Sarajevom, pa je pjesma išla "poludi Cazin i Banjaluko, i gradu smoga i gradu soli...". Također sam po Zenici jako čudno gledan kad sam se šetao sa šalom Želje, nakon čega su mi neki rekli da sam i dobro proš'o. Međutim, ja i dalje vjerujem da su ovo izolovani primjeri, da probleme radi manjina koja je glasnija jer je njihov modus operandi biti glasan i nametljiv. Ono što me iritira jeste to da su se samo rijetki Tuzlaci na ovom forumu ogradili od ovakvog ponašanja grupe humanoida, dok ih je većina podržala. Zanima me da li bi isto uradili da se ne kriju iza nickova, tj. da li bi ih bilo stid nekom u lice da priznaju da podržavaju onu bruku od danas. Toliko.

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 04 jun 2013, 22:17

ahmad_tz je napisao/la:Najjaci Grahovac na kraju kad nije htio izac, i izvadi Mešu umjesto njeg :lol: :lol: . Kad se povrijedio onaj stoper sto udje umjesto Hajrovica.
ko se to povrijedio?

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 04 jun 2013, 22:19

Jao tuzlaka,koji luzeri :D
Sljedeći put malo spominjite i Veleža,koji vas je 'izbacio' iz lige.
Malo smo ljubomorni što nas ne spominjete.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 04 jun 2013, 22:20

Sakuragi je napisao/la:
ahmad_tz je napisao/la:Najjaci Grahovac na kraju kad nije htio izac, i izvadi Mešu umjesto njeg :lol: :lol: . Kad se povrijedio onaj stoper sto udje umjesto Hajrovica.
ko se to povrijedio?

Ma nije se povrijedio nego neki levat iz Srbije probo da uradi makazice i potrefi ovog momka sa brojem 2 (on je uso umjesto Hajrovica) direkt u glavu. I umjesto da izadje Grahovac i jos neko izadje taj momak i Meša. Ne bi reko da je teza povreda nego jednostavno bilo je bezveze da se vraca a jos par minuta ostalo. Tad je uso onaj momak iz Čelika zabb mu ime :D

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 04 jun 2013, 22:20

DukeOfWellington je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Frenkie je to već davno objasnio u svojoj pjesmi,

Moja Bosna je od
Neretve do Drine
vasa Bosna je od
Bascarsije do Cengic Vile
Vjerovatno od Neretve do Drine ide preko Kalinovika, Foče i Goražda jer u njegovoj Bosni nema Sarajeva isto kao i u Bosni ovih humanoida koji su danas brukali državu u Tuzli.
hahahahahah ko se našo javljat zar vi niste prošle sezone u talu sa Leotarom izbacili SLOBODU i kako očekujete da vam vrate. neznam sta vam ovo predstavlja problem nije trebalo ali eto

i sta ti bgt ovo znaci nema Sarajeva jel to zbog toga sto ne spominje Sarajevo u pjesmi hahahah

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 jun 2013, 22:20

Nije se povrijedio, samo dobio udarac u glavu, onaj iz Winterthura, što je igrao drugo poluvrijeme štopera, Sead Jakupović.

I trebala biti izmjena da izađe Grahovac, al ovaj se u međuvremenu ozlijedi, i morao da izađe van terena, te je ušao ovaj iz mlade, a izašao Jakupović. Kasnije izašao Mešanović.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 04 jun 2013, 22:22

ludinjo22 je napisao/la: hahahahahah ko se našo javljat zar vi niste prošle sezone u talu sa Leotarom izbacili SLOBODU i kako očekujete da vam vrate. neznam sta vam ovo predstavlja problem nije trebalo ali eto

i sta ti bgt ovo znaci nema Sarajeva jel to zbog toga sto ne spominje Sarajevo u pjesmi hahahah
Ha ha ha,evo ga :mrgreen:
Velež vas je sa zadovoljstvom izbacio.I opet će ako se ikad vratite.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 04 jun 2013, 22:23

Dnas je bilo i nereda na poluvremenu utakmice, bas mi jedan jaran iz zivinica prica , momak ni kriv ni duzan je mogao poginut , zasto zato sto je doso da navija za Bosnu i Hercegovinu , zato sto je iz zivinica , momak nema nikakve veze ni sa zelojm ni sarajevom ni slobodom , jednostavno ne prati nasu ligu , jedino prati reprezentaciju , znaci momak je dobio zeljeznu sipku po glavi , i imo je vise srece nego sto je tezak da je sve uredu da nema veci povreda ,.. cemu ljudi sve ovo vodi?
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 04 jun 2013, 22:24

tepsija je napisao/la:
ludinjo22 je napisao/la: hahahahahah ko se našo javljat zar vi niste prošle sezone u talu sa Leotarom izbacili SLOBODU i kako očekujete da vam vrate. neznam sta vam ovo predstavlja problem nije trebalo ali eto

Ha ha ha,evo ga :mrgreen:
Velež vas je sa zadovoljstvom izbacio.I opet će ako se ikad vratite.
Zvijezda 1-0 Velež
koga je Velež izbacio?????

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 04 jun 2013, 22:26

DukeOfWellington je napisao/la:I mene zanima o kojoj centralizaciji se priča. Ne postoji decentraliziranija država u historiji svemira od BiH.
Slažem se, ali šta to znači nekom prosječnom stanovniku BiH koji ne živi u Sa? On je uvjeren da se u glavnom gradu bolje živi jer je gore državni vrh i da sve pare idu u Sa.
Također sam po Zenici jako čudno gledan kad sam se šetao sa šalom Želje, nakon čega su mi neki rekli da sam i dobro proš'o.
Jesi probao šetati sa šalom Čelika po Sarajevu?
Međutim, ja i dalje vjerujem da su ovo izolovani primjeri, da probleme radi manjina koja je glasnija jer je njihov modus operandi biti glasan i nametljiv.
Nije to ni tako velika manjina :mrgreen: Što je situacija lošija sve više je onih koji su bjesni i traže krivce u drugima, a kako je postalo isfur tražiti krivce u drugim narodima/nacijama, ljudi upiru prstom prema glavnom gradu.
NAPRIJED NARODE!

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 04 jun 2013, 22:27

Danas najbolji Mešanović nema sanse da ga mi zadrzimo ode on vani sigurno. Pozitivno me u ove dvije tekme iznenadio Arežina. Stvarno ne znam kako opisat tog momka :D. Izgleda malo smotano dok trči, sav izmotan, a probas ga napast i napravi te budalom, takvi su najgori po protivnike :D, mali ce uspjet sigurno.

Medo10
Kontakt:

Post Postao/la Medo10 » 04 jun 2013, 22:36

robijas_Ri je napisao/la:Danas najbolji Mešanović nema sanse da ga mi zadrzimo ode on vani sigurno. Pozitivno me u ove dvije tekme iznenadio Arežina. Stvarno ne znam kako opisat tog momka :D. Izgleda malo smotano dok trči, sav izmotan, a probas ga napast i napravi te budalom, takvi su najgori po protivnike :D, mali ce uspjet sigurno.
Treba ga Pape odmah pozvat u A selekciju da nam ga 'rhvatska ne ukrade. :D :mrgreen:

hujka
Kontakt:

Post Postao/la hujka » 04 jun 2013, 22:48

one stoke danas ,,,aplauz za himnu koja ih je pobila na Kapiji a psovanje za glavni grad drzave ...bola ako ces psovati nemoj pred komsijama da cuju kako se u kuci mi ne volimo

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 04 jun 2013, 22:48

napravite temu sarajevo vs tuzla pa tamo raspravljajte :x
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

m1x
Kontakt:

Post Postao/la m1x » 04 jun 2013, 22:50

Pirić, Hajrović, Arežina, Grahovac, Maletić, Mešanović slika
Pohvale i organizatorima utakmice, da nije bilo one grupice ( :oops: ) koja finu pjesmicu otpjeva o Sarajevu sve bi bilo savršeno.
Drago mi je da sam imao priliku uživo gledati mladu reprezentaciju i nadam se da će nekada ponovi doći u TK.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 04 jun 2013, 22:51

m1x je napisao/la:Pirić, Hajrović, Arežina, Grahovac, Maletić, Mešanović slika
Pohvale i organizatorima utakmice, da nije bilo one grupice ( :oops: ) koja finu pjesmicu otpjeva o Sarajevu sve bi bilo savršeno.
Drago mi je da sam imao priliku uživo gledati mladu reprezentaciju i nadam se da će nekada ponovi doći u TK.
Preporučujem Gradačac. Tamo sigurno nećemo čuti tu pjesmicu.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 04 jun 2013, 22:52

Jbt ja odem na 2-3 sata i vratim se i opet se Sarajvo proziva i postove citam... :roll: :roll: :roll:
Aco hajde malo ovo uredi. ;)
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 04 jun 2013, 22:54

'Armija zmajeva': Ograđujemo se od skandiranja 'Fukara', Tušanj smo napustili u 33. minutu (video)

Udruženje navijača 'Armija zmajeva', koje prati sve utakmice bh. fudbalskih selekcija i u posjedu je najveće bh. zastave, oglasilo se saopćenjem za javnost kojim se ograđuje od incidenta na stadionu Tušanj tokom utakmice mladih reprezentacija BiH i Srbije.

Navode da su nakon skandiranja 'Je... te Sarajevo', te zbog grubog i huliganskog ponašanja navijačke grupe 'Fukare', koji su napali oko stotinjak navijača iz Živinica, bili primorani napustiti stadion Tušanj u 33 minuti susreta.

-Udruženje navijača "Armija zmajeva" Živinice se ograđuje od bilo kakvih incidenata i skandiranja. Stadion su napustile i druge navijačke skupine koje su došle da podrže reprezentaciju. Prepoznatljivi smo po fer navijanju na utakmicama reprezentacije BiH, a isključivo smo došli bodriti reprezentaciju BiH U21, a ne fizički se obračunati sa pojedincima iz navijačke grupe Fukare i pogrdno skandirati gradu Sarajevu, klubovima FK Sarajevo i FK Željezničar. Ovo što se desilo na stadionu Tušanj je velika sramota i veliki minus za grad Tuzlu, jer zbog ovakvih incidenata na našim terenima mi ne možemo očekivati napredak u bh. sportu, navodi se u saopćenju ovog Udruženja.

Sto dalje ovi bili od PL :|

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 04 jun 2013, 23:02

Navode da su nakon skandiranja 'Je... te Sarajevo', te zbog grubog i huliganskog ponašanja navijačke grupe 'Fukare', koji su napali oko stotinjak navijača iz Živinica, bili primorani napustiti stadion Tušanj u 33 minuti susreta.

Prepoznatljivi smo po fer navijanju na utakmicama reprezentacije BiH, a isključivo smo došli bodriti reprezentaciju BiH U21, a ne fizički se obračunati sa pojedincima iz navijačke grupe Fukare

de nek se izjasne jesmol ih svi napali il ih je jedan samo istjero :lol: :lol:

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 04 jun 2013, 23:02

ee jesu nam se Srbi smijali slatko :evil: nije stvar sto Tuzlaci ne vole Sarajevo, nego je ovo bruka sto se na reprezentativnoj utakmici pljuje po Sarajevu ... al jbg, neki ce uvijek patiti i imati zavist prema Sarajevu ..
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Sveti i 17 gostiju.