Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Otelo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Otelo » 04 jun 2013, 21:16

Moja nene pravi ovakve dzempere pa ako ko hoce nek u inbox napise igraca i broj.10Km po komadu (za jednocifrene brojeve a 15 za dvocifrene)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

_melich_
Kontakt:

Post Postao/la _melich_ » 04 jun 2013, 21:18

Ja bih istog momenta dao 22 miliona za Armenca jer ce on za godinu dana vrijediti 40 kao sto je slucaj i sa Wilianom. Gledao sam ga u ligi prvaka u gotovo u svakoj utakmici je bio najbolji pojedinac na terenu. Protiv Chelsea u obje utakmice bio igrac utakmice za mene, tako da se ovaj momak dokazao i u LP . Iskreno se nadam da cemo ga dovesti i da necemo previse oklijevati, jer ako mislimo igrat LP iduce sezone bez kvalitetnih pojacanja to je nemoguce :)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 jun 2013, 21:28

_melich_ je napisao/la:Ja bih istog momenta dao 22 miliona za Armenca jer ce on za godinu dana vrijediti 40 kao sto je slucaj i sa Wilianom. Gledao sam ga u ligi prvaka u gotovo u svakoj utakmici je bio najbolji pojedinac na terenu. Protiv Chelsea u obje utakmice bio igrac utakmice za mene, tako da se ovaj momak dokazao i u LP . Iskreno se nadam da cemo ga dovesti i da necemo previse oklijevati, jer ako mislimo igrat LP iduce sezone bez kvalitetnih pojacanja to je nemoguce :)
Armenija nije Brazil i to se nikad nece desiti,isto tako nikad niko nece cijeniti jednog Armenca vise nego Brazilca to je u svijetu fudbala vec odavno poznato a i mi sami kao drzava znamo puno o tome,posebno kada su nasi igraci u pitanju....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 04 jun 2013, 21:30

slika

Kad su izašli ovi dresovi samo nisu objavljene slike. Po ovoj frizuri Coutinha, zaključujem da su ovi dresovi stigli prije mjesec i po do dva mjeseca.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

_melich_
Kontakt:

Post Postao/la _melich_ » 04 jun 2013, 21:34

Ponos Torina je napisao/la:
_melich_ je napisao/la:Ja bih istog momenta dao 22 miliona za Armenca jer ce on za godinu dana vrijediti 40 kao sto je slucaj i sa Wilianom. Gledao sam ga u ligi prvaka u gotovo u svakoj utakmici je bio najbolji pojedinac na terenu. Protiv Chelsea u obje utakmice bio igrac utakmice za mene, tako da se ovaj momak dokazao i u LP . Iskreno se nadam da cemo ga dovesti i da necemo previse oklijevati, jer ako mislimo igrat LP iduce sezone bez kvalitetnih pojacanja to je nemoguce :)
Armenija nije Brazil i to se nikad nece desiti,isto tako nikad niko nece cijeniti jednog Armenca vise nego Brazilca to je u svijetu fudbala vec odavno poznato a i mi sami kao drzava znamo puno o tome,posebno kada su nasi igraci u pitanju....
Ja se slazem s tobom da jedan Armenac ne moze vrijediti kao Brazilac ili Englez, al' kvalitet ovog momka je neosporan i na transfermarketu on vrijedi 17 miliona i trenutno je najvrijedniji igrac Sahtara i svakako uz Srnu najbolji. Ja sam ubijedjen da ce se za ovog momkaotimati Real i Barca ako ga povrede zaobiju.

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 04 jun 2013, 22:03

slika

Kreator dzempera koje cemo nositi sljedece sezone :lol:
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 04 jun 2013, 22:13

Nadmašio je prošlogodišnji ljubičasti, definitivno.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 04 jun 2013, 22:21

Znaju ameri da je i loša reklama ipak reklama 8-) ,da je neki obični dres niko nebi obraćao pažnju ovako gledam dosta stranica objavljuje ovu začuđujuću garnituru ali je i to jedna vrsta marketinga za klub :mrgreen: .

Ma nek je domaci gotivan a ostali manje vise,bitnije su pare od warriora ;) .

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 04 jun 2013, 22:23

al' ko ce htjet kupit ovakav dres :?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 04 jun 2013, 22:24

Zodiac je napisao/la:Znaju ameri da je i loša reklama ipak reklama 8-) ,da je neki obični dres niko nebi obraćao pažnju ovako gledam dosta stranica objavljuje ovu začuđujuću garnituru ali je i to jedna vrsta marketinga za klub :mrgreen: .
Ali zato su ovi dresovi unsellable, pretpostavljam da je i to bitan, ako ne i najbitniji aspekt.

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 04 jun 2013, 22:30

rodjo ba djes na senaida :lol:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 04 jun 2013, 22:31

Ne kontam role :mrgreen: Senaid je neuništiv :mrgreen:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 04 jun 2013, 22:36

the scouser je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:Znaju ameri da je i loša reklama ipak reklama 8-) ,da je neki obični dres niko nebi obraćao pažnju ovako gledam dosta stranica objavljuje ovu začuđujuću garnituru ali je i to jedna vrsta marketinga za klub :mrgreen: .
Ali zato su ovi dresovi unsellable, pretpostavljam da je i to bitan, ako ne i najbitniji aspekt.
To je već drugi par cipela :mrgreen: .

edit:pa biće navala na domaće :D .

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 04 jun 2013, 22:44

the scouser je napisao/la:Ne kontam role :mrgreen: Senaid je neuništiv :mrgreen:
ma ja, senaid je stijena :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 04 jun 2013, 22:45

Jbg, ako imaš tri dresa valjda bi logično bilo da druga dva napucaš, jer se crveni uvijek prodaju bez obzira na sve.

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 04 jun 2013, 22:51

Ovaj drugi dres bi bio strasan da nema bojanke na dnu dresa :)

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 04 jun 2013, 22:52

Neće ovo na dobro nikako izaći, svi su na temi zadovoljni, svi se slažu i svi se smiju. :mrgreen:
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 04 jun 2013, 22:54

Henderson je napisao/la:Neće ovo na dobro nikako izaći, svi su na temi zadovoljni, svi se slažu i svi se smiju. :mrgreen:
hahahaha pa nek i nas malo sunce obasja (jos samo treba da sutra izadje "suarez potpiso za real za 40 MILIONA FUNTI hahaha ) :)

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 04 jun 2013, 22:59

HeKen je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Neće ovo na dobro nikako izaći, svi su na temi zadovoljni, svi se slažu i svi se smiju. :mrgreen:
hahahaha pa nek i nas malo sunce obasja (jos samo treba da sutra izadje "suarez potpiso za real za 40 MILIONA FUNTI hahaha ) :)
Bliži se mjesec ramazana, pa je Jordan Henderson miran. Čekaj dok prođe ramazan. :mrgreen:

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 04 jun 2013, 23:22

http://www.sportklub.info/ager-se-dogovorio-sa-monakom" onclick="window.open(this.href);return false;

Ne vjerujem bas u ovo :)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.