Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Moja nene pravi ovakve dzempere pa ako ko hoce nek u inbox napise igraca i broj.10Km po komadu (za jednocifrene brojeve a 15 za dvocifrene)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ja bih istog momenta dao 22 miliona za Armenca jer ce on za godinu dana vrijediti 40 kao sto je slucaj i sa Wilianom. Gledao sam ga u ligi prvaka u gotovo u svakoj utakmici je bio najbolji pojedinac na terenu. Protiv Chelsea u obje utakmice bio igrac utakmice za mene, tako da se ovaj momak dokazao i u LP . Iskreno se nadam da cemo ga dovesti i da necemo previse oklijevati, jer ako mislimo igrat LP iduce sezone bez kvalitetnih pojacanja to je nemoguce 

- Ponos Torina
- Kontakt:
Armenija nije Brazil i to se nikad nece desiti,isto tako nikad niko nece cijeniti jednog Armenca vise nego Brazilca to je u svijetu fudbala vec odavno poznato a i mi sami kao drzava znamo puno o tome,posebno kada su nasi igraci u pitanju...._melich_ je napisao/la:Ja bih istog momenta dao 22 miliona za Armenca jer ce on za godinu dana vrijediti 40 kao sto je slucaj i sa Wilianom. Gledao sam ga u ligi prvaka u gotovo u svakoj utakmici je bio najbolji pojedinac na terenu. Protiv Chelsea u obje utakmice bio igrac utakmice za mene, tako da se ovaj momak dokazao i u LP . Iskreno se nadam da cemo ga dovesti i da necemo previse oklijevati, jer ako mislimo igrat LP iduce sezone bez kvalitetnih pojacanja to je nemoguce
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Kad su izašli ovi dresovi samo nisu objavljene slike. Po ovoj frizuri Coutinha, zaključujem da su ovi dresovi stigli prije mjesec i po do dva mjeseca.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Ja se slazem s tobom da jedan Armenac ne moze vrijediti kao Brazilac ili Englez, al' kvalitet ovog momka je neosporan i na transfermarketu on vrijedi 17 miliona i trenutno je najvrijedniji igrac Sahtara i svakako uz Srnu najbolji. Ja sam ubijedjen da ce se za ovog momkaotimati Real i Barca ako ga povrede zaobiju.Ponos Torina je napisao/la:Armenija nije Brazil i to se nikad nece desiti,isto tako nikad niko nece cijeniti jednog Armenca vise nego Brazilca to je u svijetu fudbala vec odavno poznato a i mi sami kao drzava znamo puno o tome,posebno kada su nasi igraci u pitanju...._melich_ je napisao/la:Ja bih istog momenta dao 22 miliona za Armenca jer ce on za godinu dana vrijediti 40 kao sto je slucaj i sa Wilianom. Gledao sam ga u ligi prvaka u gotovo u svakoj utakmici je bio najbolji pojedinac na terenu. Protiv Chelsea u obje utakmice bio igrac utakmice za mene, tako da se ovaj momak dokazao i u LP . Iskreno se nadam da cemo ga dovesti i da necemo previse oklijevati, jer ako mislimo igrat LP iduce sezone bez kvalitetnih pojacanja to je nemoguce

Kreator dzempera koje cemo nositi sljedece sezone

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
- the scouser
- Kontakt:
Nadmašio je prošlogodišnji ljubičasti, definitivno.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Znaju ameri da je i loša reklama ipak reklama
,da je neki obični dres niko nebi obraćao pažnju ovako gledam dosta stranica objavljuje ovu začuđujuću garnituru ali je i to jedna vrsta marketinga za klub
.
Ma nek je domaci gotivan a ostali manje vise,bitnije su pare od warriora
.

Ma nek je domaci gotivan a ostali manje vise,bitnije su pare od warriora

- the scouser
- Kontakt:
Ali zato su ovi dresovi unsellable, pretpostavljam da je i to bitan, ako ne i najbitniji aspekt.Zodiac je napisao/la:Znaju ameri da je i loša reklama ipak reklama,da je neki obični dres niko nebi obraćao pažnju ovako gledam dosta stranica objavljuje ovu začuđujuću garnituru ali je i to jedna vrsta marketinga za klub
.
- the scouser
- Kontakt:
Ne kontam role
Senaid je neuništiv 

To je već drugi par cipelathe scouser je napisao/la:Ali zato su ovi dresovi unsellable, pretpostavljam da je i to bitan, ako ne i najbitniji aspekt.Zodiac je napisao/la:Znaju ameri da je i loša reklama ipak reklama,da je neki obični dres niko nebi obraćao pažnju ovako gledam dosta stranica objavljuje ovu začuđujuću garnituru ali je i to jedna vrsta marketinga za klub
.

edit:pa biće navala na domaće

ma ja, senaid je stijenathe scouser je napisao/la:Ne kontam roleSenaid je neuništiv

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- the scouser
- Kontakt:
Jbg, ako imaš tri dresa valjda bi logično bilo da druga dva napucaš, jer se crveni uvijek prodaju bez obzira na sve.
Ovaj drugi dres bi bio strasan da nema bojanke na dnu dresa 

Neće ovo na dobro nikako izaći, svi su na temi zadovoljni, svi se slažu i svi se smiju. 

hahahaha pa nek i nas malo sunce obasja (jos samo treba da sutra izadje "suarez potpiso za real za 40 MILIONA FUNTI hahaha )Henderson je napisao/la:Neće ovo na dobro nikako izaći, svi su na temi zadovoljni, svi se slažu i svi se smiju.

Bliži se mjesec ramazana, pa je Jordan Henderson miran. Čekaj dok prođe ramazan.HeKen je napisao/la:hahahaha pa nek i nas malo sunce obasja (jos samo treba da sutra izadje "suarez potpiso za real za 40 MILIONA FUNTI hahaha )Henderson je napisao/la:Neće ovo na dobro nikako izaći, svi su na temi zadovoljni, svi se slažu i svi se smiju.

http://www.sportklub.info/ager-se-dogovorio-sa-monakom" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne vjerujem bas u ovo
Ne vjerujem bas u ovo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.