HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Kevin
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la Kevin » 30 nov 2008, 16:16

Eagles je napisao/la:
Kevin je napisao/la: a evo pitat ću te onako: Kakvo je suđenje na Pecari i kad se netko zadnji put požalio??
Pa ja nisam uopce spominjo Pecaru po meni je Siroki jedini profesionalni klub iz manjeg mjesta (profesionalniji i od velike vecine takozvanih velikih klubova) sli ova gostovanja sto sam spomenuo (Trebinje,Orasje,Laktasi...) su najsumnjivija sto se tice sudjenja.Opet kazem Sirokom svaka cast uz Zrinjski je jedini klub koji nesto vrijedi u BiH.
opet ja tebi kažem,ti si ovo rekao : "Nas problem je puno klubova iz malih sredina kojima vladaju lokalni mocnici,jer je u gradovima (Sarajevo,Zenica,Mostar,Tuzla)ipak najbolje sudjenje."

Široki je mala sredina i naveo si Zenicu i Tuzlu gdje je najbolje suđenje,a toliko i toliko prigovora,baš najviše iz tih gradova + još ove koje si naveo Orašje, Trebinje,Laktaši itd....hoću ti reć da se nemore staviti Zenica Tuzla u isti kontekst sa Sarajevom,Mostarom i Širokim...ni blizu...niti jedan prigovor nije bio s Pecare,a iz Mostara ipak je i to dokazan i s pravom(protiv Slavije) ali opet je u Mostaru normalno ...samo sam to htio reć..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 01 dec 2008, 00:08

Kevin je napisao/la:
alan_cardec je napisao/la:
antipolitika je napisao/la:benajun aj da se ovako izrazim ne seri!Zrinjski je za tebe i tvoje vehlikane evropska momcad!!!nesto kao Juventus,nismo cisti al smo veliki!!!
ahhahh :D
Fino rečeno.Naravno da niste čisti,a i da ste veliki ne bih baš rekao.E znaš šta su za vas jedan Velež i Borac :?:
INSTITUCIJE.Želju i Sarajevo neću ni da spominjem.Kad uspijete osvojiti bar kup u konkurenciji kakva je bila prije rata onda se javite.Ne može se postati "veliki klub" za desetak godina.Još vi hljeba/kruha treba da pojedete da biste se mogli porediti ne sa Juveom,nego npr. Željom.

Šta za vas znači pojam "veliki klub"?Klub koji ispadne iz Evrope od prvaka Luksemburga,klub koji u dvije utakmice u Evropi primi 11 komada(to nijednoj bh ekipi nije pošlo za rukom koliko god bila slaba) i klub koji jednostavno prisvoji stadion koji nikad nije bio njihov,ne može sebe zvati "velikim klubom".
Znaš šta su Velež o Borac..?' ekipe koje se bore za ostanak odnosno ekipe koje su prošle godine igrale drugu ligu..DRUGU LIGU...kao drugo, barem sada mogu osvojiti kup u ovoj konkurenciji, a vi ste toliko jadni da ni u ovoj nemožete......i ovo štose tiče Europe...barem je igraju..za razliku od tvog Veleža i Borca...

nemas nista od prslosti..ona je iza i nikad se neće vratiti..gledaj malo naprijed...
Ne možemo gledati naprijed dok skroz ne raščistimo sa prljavim stvarima iz prošlosti,a kojih ima jako mnogo.Dokaz ti je ona izjava Zajka Zebe.Toga će u budućnosti biti još mnogo.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 01 dec 2008, 01:07

alan_cardec je napisao/la:benajun aj da se ovako izrazim ne seri!Zrinjski je za tebe i tvoje vehlikane evropska momcad!!!nesto kao Juventus,nismo cisti al smo veliki!!!

Fino rečeno.Naravno da niste čisti,a i da ste veliki ne bih baš rekao.E znaš šta su za vas jedan Velež i Borac :?:
INSTITUCIJE.Želju i Sarajevo neću ni da spominjem.Kad uspijete osvojiti bar kup u konkurenciji kakva je bila prije rata onda se javite.Ne može se postati "veliki klub" za desetak godina.Još vi hljeba/kruha treba da pojedete da biste se mogli porediti ne sa Juveom,nego npr. Željom.

Šta za vas znači pojam "veliki klub"?Klub koji ispadne iz Evrope od prvaka Luksemburga,klub koji u dvije utakmice u Evropi primi 11 komada(to nijednoj bh ekipi nije pošlo za rukom koliko god bila slaba) i klub koji jednostavno prisvoji stadion koji nikad nije bio njihov,ne može sebe zvati "velikim klubom".

Znaš šta su Velež o Borac..?' ekipe koje se bore za ostanak odnosno ekipe koje su prošle godine igrale drugu ligu..DRUGU LIGU...kao drugo, barem sada mogu osvojiti kup u ovoj konkurenciji, a vi ste toliko jadni da ni u ovoj nemožete......i ovo štose tiče Europe...barem je igraju..za razliku od tvog Veleža i Borca...

nemas nista od prslosti..ona je iza i nikad se neće vratiti..gledaj malo naprijed..

Ne možemo gledati naprijed dok skroz ne raščistimo sa prljavim stvarima iz prošlosti,a kojih ima jako mnogo.Dokaz ti je ona izjava Zajka Zebe.Toga će u budućnosti biti još mnogo.

ne bi da je prva izjava takva...pa je li kontrolor suđenja Zenici kad je Čelik preokrenuo sa 0:2 na 3:2 protiv Širokog priznao sve pa šta je bilo?? ništa..

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 01 dec 2008, 02:21

Kevin je napisao/la:
alan_cardec je napisao/la:benajun aj da se ovako izrazim ne seri!Zrinjski je za tebe i tvoje vehlikane evropska momcad!!!nesto kao Juventus,nismo cisti al smo veliki!!!

nemas nista od prslosti..ona je iza i nikad se neće vratiti..gledaj malo naprijed..

ne bi da je prva izjava takva...pa je li kontrolor suđenja Zenici kad je Čelik preokrenuo sa 0:2 na 3:2 protiv Širokog priznao sve pa šta je bilo?? ništa..
Pa naravno,ništa se nije desilo.Isto ko što se nije desilo ništa u nekim slučajevima prije i poslije te utakmice u Zenici.

Kad je u zadnjem kolu one prve sezone zajedničke lige,Brotnjo na Sokocu kupio pobjedu protiv Glasinca i ostao u ligi,a Kozara ispala,o tome je brujala čitava BiH,ali ljudi iz Saveza nisu ništa uradili.

Kad je Željo u zadnjem kolu pustio Žepča da ga pobjedi na Grbavici,tada je ispao Borac i ljudi iz saveza nisu ništa uradili.

Kad je Slavija vodila u Trebinju 3:0,a Leotar preokrenuo na 4:3,znalo se da je tekma naštimana,da je blokirana na svim kladionicama,velike sume su stavljane na prelaz iz 2 u 1 što se naravno i dogodilo,a ljudi iz Saveza nisu ništa uradili.

Neće se ništa desiti ni nakon naštimane utakmice Leotar-zrinjski,ni nakon što je Zeba izjavio to što je izjavio vezano za utakmicu zrinjski-široki...

Nakon svih nabrojanih primjera(a ima ih još),ljudi iz Saveza nisu prstom mrdnuli,tako da ni ti ne trebaš očekivati da će se bilo šta desiti vezano za tu utakmicu koju si naveo kao primjer.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 01 dec 2008, 11:44

slažem se za sve navedeno, zato sam i rekao da nista do sada nisu napravili, neće niti odsad..to i je problem..ali mi je drago što su bar ove suce počeli davalja kaznjavat jbo im m...cu...glupu..

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 01 dec 2008, 15:21

alan_cardec je napisao/la: Nakon svih nabrojanih primjera(a ima ih još),ljudi iz Saveza nisu prstom mrdnuli,tako da ni ti ne trebaš očekivati da će se bilo šta desiti vezano za tu utakmicu koju si naveo kao primjer.
Pa vjerujem da su ljudi iz saveza su imali prste u ovome
Zajko Zeba je rekao: "u svlacionicu su usli Jelic i NEKI POLITICARI!

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 01 dec 2008, 22:37

Evo potvrdjeno iz saveza da su Zrinjskom ponistena dva cista gola...sta rec vec farsa pred proljece...pa dokad vise???
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 01 dec 2008, 23:53

antipolitika je napisao/la:Evo potvrdjeno iz saveza da su Zrinjskom ponistena dva cista gola...sta rec vec farsa pred proljece...pa dokad vise???
Ma šta ba dokad više :?: Pa sjeti se čovječe za koga navijaš.Šta ste sebi vi umislili da ste neki opak klub.Prvi ste pa šta sad.Oštećuju sudije i druge ekipe pa nikom ništa.
RIP Adis Selmanović

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 02 dec 2008, 01:13

antipolitika je napisao/la:Evo potvrdjeno iz saveza da su Zrinjskom ponistena dva cista gola...sta rec vec farsa pred proljece...pa dokad vise???
Ma šta ba dokad više :?: Pa sjeti se čovječe za koga navijaš.Šta ste sebi vi umislili da ste neki opak klub.Prvi ste pa šta sad.Oštećuju sudije i druge ekipe pa nikom ništa.
Nikom ništa???
Imamo nepovljniji raspored od Slavije i ovaj bod ili tri mogu biti prevaga na kraju sezone!!!
Uostalom zar nije svima u cilju da se ove stvari ne dešavaju više. Svaki klub ima oraha u džepovima ali je vrijeme da sve ovo ako se ne može ukloniti makar svede na minimum.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 dec 2008, 01:54

Marin je napisao/la:
Nikom ništa???
Imamo nepovljniji raspored od Slavije i ovaj bod ili tri mogu biti prevaga na kraju sezone!!!
Uostalom zar nije svima u cilju da se ove stvari ne dešavaju više. Svaki klub ima oraha u džepovima ali je vrijeme da sve ovo ako se ne može ukloniti makar svede na minimum.
Ako si čitao moje prethodne postove na ovoj temi,mogao si zaključiti da sam i ja za to da se sve ove loše stvari više ne dešavaju,ili kako ti reče, barem svedu na minimum.Ovaj forumaš me je povukao za jezik pa sam mu morao odgovoriti.Pita "dokle više".Neko ko nije upoznat sa situacijom u bh fudbalu bi,čitajući njegov post,mogao zaključiti da zrinjskog sudije zakidaju skoro svako kolo.Da je zaista tačno da sudije zakidaju zrinjskog,oni sigurno ne bi bili prvi i ne bi imali čak 6 bodova više u odnosu na Slaviju.To njihovo prvo mjesto je posljedica nečeg drugog.(naravno ne samo kvaliteta)
RIP Adis Selmanović

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 02 dec 2008, 03:35

alan-cardec
ne zelim dizat Zrinjski u visine ali nemoj ga ni ti blatit
Ove sezone jedino su suci bili na strani Zrinjskog protiv Slavije a na nekoliko utakmica (gostovanja)bili protiv njih.Ti sto govore da je Zrinjski mutnim poslovima dosao do pobjeda u Laktasima ili u Mostaru protiv Zvijezde ti nisu ni bili na tim utakmicama niti su gledali snimku (ja jesam) u Laktasima se istoimeni klub nakon vodstva od 3-1 opustio a trener Zrinjskog Dragan Jovic zamjenio neke igrace cime smo dobili na svjezini i u nekoliko kontri preokrenuli smo rezultat.Tu je po meni sve cisto kao i svima koji su gledali tu tekmu,Pod Bijelim Brijegom protiv Zvijezde je u pocetku Zrinjski stisnuo jako i poveli su sa 2-0.Zatim igra Zrinjskoga opada a Zvijezda preuzima inicijativu i preokrece rezultat u 2-3.Poslijednjih 10 min Zrinjski sve snage salje u napad i ponovo preokrece rezultat i pobijeđuje.
Slaviji je u Mostaru dosuđen sumnjiv penal (priznajem,meni je kao navijacu draze da moj klub izgubi časno nego da pobijedi prljavo) kod rezultata 0-0 u drugom poluvremenu (ne sjecam se sad tocno u kojoj minuti) ali ti mi reci ima li ijedan tim kojemu ove sezone (ali i predhodnih) nisu pomogli suci na domacem terenu.
Inace od pocetka se Slavija branila igraci su pokusavali sto vise odugovlaciti,non stop su se valjali po blatu i krsili,ne znam,to je jedina utakmica Slavije koju sam gledao ove sezone ali po onome sto su pokazali Pod Bijelim Brijegom ne zasluzuju prvaci.JA BIH PRIJE REKAO DA SLAVIJA NIJE TAKO VISOKO NA TABELI A I KUPU SAMO ZBOG KVALITETE.
Ja bih ovim putem pohvalio ekipe Zvijezde ,Zeljeznicara i Sirokog koje su jedine igrale nogomet/fudbal i pokazale zelju za pobijedom Pod Bijelim Brijegom.U Zrinjskom ove sezone pusu novi vjetrovi.Stanje se itekako promijenilo u odnosu na predhodne sezone.I sadasnji rezultati Zrinjskoga su rezultat tih novih vjetrova i zdrave politike u klubu.

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 02 dec 2008, 10:33

alen itd kako vec ja sam naveo samo primjer zrinjskog jer je i tema o zrinjskom a ne o olimpiku ,najvise sto boli svakog covjeka mozda i nisu toliko kradje sudaca vec pogibeljni startovi krkana iz leotara koji nemaju u glavi dva klikera gledao sam utakmicu i onako udaranje nisam vidio jos od utakmice orasje zrinjski i nisam umislio da smo mi netko i nesto jer jesmo a nas se ne moze dobit vec se mora osakatit par igraca i jos pored toga pokrast ocito...cast sarajevu!
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

*D-i-N-O-V-i-Ć*
Kontakt:

Post Postao/la *D-i-N-O-V-i-Ć* » 02 dec 2008, 10:48

Ja mislim da je Zrinjski zasluženo lider i treba im čestitat na tome ;) A posebno mi se sviđa onaj moj prezimenjak Selimović 8-) :D

Sloboda je kvalitetnija ekipa od Slavije i Laktaša ali da nismo imali ovako puno povrijeda bili bi mi omdah iza Zrinjskog.... ;) :)
*I OCA, I MATER, I KRV SVOJU,
DAĆU ZA CRVENO-CRNU BOJU
JER MI SMO FUKARE IZ GRADA SOLI
k**** NAS BOLI, TUZLA NAS VOLI*

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 02 dec 2008, 10:54

Ma ljudi ti u nedosatku svoga uspjeha obicno blate druge i omalozavaju.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 02 dec 2008, 12:46

Čestitke Zrinjskom na osvojenom naslovu jesenjeg prvaka PL.
Jesenji dio prvenstva su odigrali veoma dobro i sasvim zasluženo se nalaze na prvom mjestu.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 dec 2008, 13:26

antipolitika je napisao/la:alen itd kako vec ja sam naveo samo primjer zrinjskog jer je i tema o zrinjskom a ne o olimpiku ,najvise sto boli svakog covjeka mozda i nisu toliko kradje sudaca vec pogibeljni startovi krkana iz leotara koji nemaju u glavi dva klikera gledao sam utakmicu i onako udaranje nisam vidio jos od utakmice orasje zrinjski i nisam umislio da smo mi netko i nesto jer jesmo a nas se ne moze dobit vec se mora osakatit par igraca i jos pored toga pokrast ocito...cast sarajevu!
isto je bilo i Širokom u Trebinju...isto poništen čist gol kod 0:0, isto sekršili igrači Leotara isto tako sudac produzio 6min i kad je u 92' postignut gol, za 30sec je prekinuo utakmicu...tako da znam o čemu pričate i sigurno imate pravo..

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 02 dec 2008, 14:20

Dominikovic ce poslje ovog dobit katnu od 500 KM a od Leotara dobio 5000 KM i nikom nista

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 dec 2008, 18:19

Ma vi ste zlatni,niko drugi ne valja.Svi imaju krkane u ekipi,svi vas udaraju,vi nikoga.Svako plaća sudije,a u vašem klubu "duvaju novi vjetrovi".Ako neko može biti zavidan na rezultatima zrinjskog,ja ne moram.

ajd vozdra.
RIP Adis Selmanović

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 02 dec 2008, 21:30

alan_cardec je napisao/la:Ma vi ste zlatni,niko drugi ne valja.Svi imaju krkane u ekipi,svi vas udaraju,vi nikoga.Svako plaća sudije,a u vašem klubu "duvaju novi vjetrovi".Ako neko može biti zavidan na rezultatima zrinjskog,ja ne moram.

ajd vozdra.
Aje brisi hajvanu

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 dec 2008, 22:47

Eagles je napisao/la:Aje brisi hajvanu
Haha čuj hajvanu.E moj gospodine pa hajvani su svi ovi koji nešto kao čestitaju zrinjskom na prvom mjestu,a zatvaraju oči nad svim ovim slučajevima koji se dešavaju,i situacijom koja vlada u bh. fudbalu,prvom prilikom kad klub iz njihovog grada,sela nebitno,oštete sudije u korist zrinjskog ili bilo koga drugog,ovdje će kritikovati i sudije i zrinjski i Ilju,Čeku,Sulju...Hajvani su oni koji su popušili tu vašu priču da su vas "krkani" tukli u Trebinju,da su sudije i Leotar naštimali rezultat,meni je nećete prodati.Možda sam u ovoj priči "kontra zrinjskog" sam,ali barem imam mozga toliko da se samo nasmijem kad mi jedan navijač zrinjskog kaže "hajvanu". :)
RIP Adis Selmanović

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.