U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bagrcavi
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la bagrcavi » 04 jun 2013, 20:36

NYKnicks Fan je napisao/la:
jasta je napisao/la:Zar stvarno nemamo bolje igrace od ovih? Cast pojedincima.

Tuzla smijesna.

Prvo odjekuje stadionom j....Sarajevo a kasnije j,,,i zeljo i sarajevo...a onda u neka doba poluglasno i polustidljivo j...srbijo...valjda pola pjevalo pola nije :lol: Kriza identiteta sta li?

Bas se pitam sto je u Tuzli sve nizbrdo krenulo? :D

Nedaj se majstore :D .
Kad vi u sarajevu budete navijali bilo za A ili mladu reprezentaciju svih 90 minuta javite se ;)
Pa vi niste sveukupno 10-15 minuta navijali za reprezentaciju.Kad čovjek pomisli da ne možete dotaći dno, vi odete još niže.

Normalnoj publici svaka čast za pun stadion.
DRUG NEBI TI PUNCA

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 04 jun 2013, 20:41

evo i golova ako ko nije vidio

[youtube][/youtube]

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 04 jun 2013, 20:41

storm_raider je napisao/la:Ono kad volis BiH, a mrzis Sarajevo. Isto ono Sarajevo u kojem su bile Olimpijske Igre, glavni grad tvoje (voljene) drzave, grad koji je centar kulturnih zbivanja, koji je dozivio najvecu ratnu opsadu u modernom vremenu,... E pacenici, papci i podrumasi...
Ampak, ne bih rekao da iko u Tz mrzi ovo što si ti nabrojao. Sarajevo u ovom skandiranju/psovci predstavlja simbol centralizacije i povlašćivanja tog centra kako u sportu tako i u ekonomiji itd. To ne opravdavam i mislim da je daleko od istine, ali je činjenica da gotovo u svakoj zemlji postoji ta neka mržnja ostalih gradova, regija i provincija prema glavnom gradu. Pogotovo je to izraženo u Bosni gdje ljudi jednostavno moraju okriviti nekog za svu ovu nepravdu koju gledaju, loš životni standard, besparicu, beznađe... Isto mišljenje prema Sa imaju i ljudi u Krajini npr.

Ne treba od ovog praviti neki skandal, meni je čak bilo simpatično da na utakmici BiH-Srbija navijači BiH psuju svoj glavni grad. Malo osvježenja nakon nacionalizma i šovinizma na koji smo navikli...
NAPRIJED NARODE!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 jun 2013, 20:56

sad ozbiljno...dobra tekma..drugo poluvrijeme mnogo bolje od prvog..izjednacenje i stativa Mesanovica..srbi punnooo bolji i agresivniji u prvom...nerjeseno najrealnije...neznam sto al ovaj malac iz arsenala,hajrovic me uopste nije ama bas nicim impresionirao...tvrda tekma,bilo i par bas grubih startova al sve u zaru borbe...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 04 jun 2013, 21:33

Zeman je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Ono kad volis BiH, a mrzis Sarajevo. Isto ono Sarajevo u kojem su bile Olimpijske Igre, glavni grad tvoje (voljene) drzave, grad koji je centar kulturnih zbivanja, koji je dozivio najvecu ratnu opsadu u modernom vremenu,... E pacenici, papci i podrumasi...
Ampak, ne bih rekao da iko u Tz mrzi ovo što si ti nabrojao. Sarajevo u ovom skandiranju/psovci predstavlja simbol centralizacije i povlašćivanja tog centra kako u sportu tako i u ekonomiji itd. To ne opravdavam i mislim da je daleko od istine, ali je činjenica da gotovo u svakoj zemlji postoji ta neka mržnja ostalih gradova, regija i provincija prema glavnom gradu. Pogotovo je to izraženo u Bosni gdje ljudi jednostavno moraju okriviti nekog za svu ovu nepravdu koju gledaju, loš životni standard, besparicu, beznađe... Isto mišljenje prema Sa imaju i ljudi u Krajini npr.

Ne treba od ovog praviti neki skandal, meni je čak bilo simpatično da na utakmici BiH-Srbija navijači BiH psuju svoj glavni grad. Malo osvježenja nakon nacionalizma i šovinizma na koji smo navikli...

Odsad se treba na svakoj utakmice repke psovat po neki grad BiH da te malo osvjezimo :lol: A boze kakvih svakvih budala komentarisu ovdje.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 04 jun 2013, 21:36

Frenkie je to već davno objasnio u svojoj pjesmi,

Moja Bosna je od
Neretve do Drine
vasa Bosna je od
Bascarsije do Cengic Vile

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 04 jun 2013, 21:39

Coraco je napisao/la:Frenkie je to već davno objasnio u svojoj pjesmi,

Moja Bosna je od
Neretve do Drine
vasa Bosna je od
Bascarsije do Cengic Vile
Vjerovatno od Neretve do Drine ide preko Kalinovika, Foče i Goražda jer u njegovoj Bosni nema Sarajeva isto kao i u Bosni ovih humanoida koji su danas brukali državu u Tuzli.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 04 jun 2013, 21:46

Sve cestitke nasim mladim momcima , pogotovo na drugom poluvremenu . Da budemo realni Tuzla je pokazala i Zenici i Sarajevu kako treba docekat mladu reprezentaciju , eto desio se taj incident , glupost navijaca tuzlanske Slobode FUKARA , zaista reprezentacija nema nikakave veze ni sa Sarajevom ni sa Zeljom ni sa bilo kojim klubom u BIH..Citam sad pojedine kometare srbskih navijaca na ovo tipa ''poklat cete se vi medjusobno'' ili '' trebali ste pjevat **** te bosno , pozz iz Banja Luke'' zaista zalosno , kad covjek pogleda ovako sa strane , zaista cemo se medjusobno poklat , nismo jedinstveni , zaista nismo , i zbog toga nam nikad dobro nece biti ...Ja sam zato ako ovi iz RS hoce da budu srbija ma idite u pi**u materinu , **** , ako ovi dole iz Hercegovine hoce da budu Hrvatska ma idi te i vi i pm , nek bosna bude tuzla zenica sarajevo i zna se koji gradovi... dovoljno nam je al dajte ljudi Boziji da se ujedino , da uvazavamo i postujemo jedni druge , pa kako ce nam neko drugi zeljet dobro i pomoc ako to mi necemo sami sebi kako?? ja sam bio danas na tekmi vjerujte mi samo njih stotinjak je to pjevalo , i vjerujte mi stariji tuzlaci su samo ovo govorili '' ova djeca neznaju da navijaju'' zaista ne sudite pravim tuzlacima na osnovu ovih pojedinaca koji ''misle'' da cine dobro slobodi s tim sto vrijedjaju sarajevo ili bilo koji drugi klub ili grad u BIH ..Veliki pozdrav za sve iskrene navijace jedne nam jedine , ma gdje oni bili , pravi navijaci ne navijaju samo nego vole i zive za ovu domovinu ;)
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 04 jun 2013, 21:49

Zeman je napisao/la:

haha ma jasta,drzava nam pomaze tj nase klubove malo je reci,nicu stadioni,stotine hiljada godisnje dobijamo itd kako da ne

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 04 jun 2013, 21:50

DukeOfWellington je napisao/la:Vjerovatno od Neretve do Drine ide preko Kalinovika, Foče i Goražda jer u njegovoj Bosni nema Sarajeva isto kao i u Bosni ovih humanoida koji su danas brukali državu u Tuzli.
Moguće da ide preko Kalinovika, Foče i Goražda, al' ima u njegovoj Bosni šehera.
Samo tom šeheru je Bosna kratka relacija kako već napisah. Šeher ostavi sebe u Bosni, a izbaci sve ostale. Šta je gore od ta dva zla, ne znam.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 04 jun 2013, 21:54

bacelonafan je napisao/la:
Zeman je napisao/la:

haha ma jasta,drzava nam pomaze tj nase klubove malo je reci,nicu stadioni,stotine hiljada godisnje dobijamo itd kako da ne
niču i u sarajevu kako da ne :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 jun 2013, 21:59

Sta vam je ljudi se bore protiv centralizacije kao i Dodik :lol:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 jun 2013, 22:01

bistrikboy je napisao/la:Sta vam je ljudi se bore protiv centralizacije kao i Dodik :lol:
:mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 04 jun 2013, 22:04

Džaba, vi opet ne kontate. Opet ponavljam:
To ne opravdavam i mislim da je daleko od istine, ali je činjenica da gotovo u svakoj zemlji postoji ta neka mržnja ostalih gradova, regija i provincija prema glavnom gradu.
Ista zavist ili mržnja postoji prema Zagrebu u Dalmaciji i Istri, prema Parizu u Marseillu itd... Ništa neobično da bi se pravila senzacija od toga.

Što se utakmice tiče, ja bih rekao da je kod prvog gola najviše pogriješio Grahovac.
NAPRIJED NARODE!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 04 jun 2013, 22:04

Zbog prijateljskog meca izmedju BiH i Srbije je poceo baraz mec izmedju Sarajeva i Tuzle.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 04 jun 2013, 22:09

TUZLA :lol: :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: samir_tm87, dana/u 04 jun 2013, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 04 jun 2013, 22:10

Jeste ga.mad svi zajedno

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 04 jun 2013, 22:11

Zeman je napisao/la:Džaba, vi opet ne kontate. Opet ponavljam:
To ne opravdavam i mislim da je daleko od istine, ali je činjenica da gotovo u svakoj zemlji postoji ta neka mržnja ostalih gradova, regija i provincija prema glavnom gradu.
Ista zavist ili mržnja postoji prema Zagrebu u Dalmaciji i Istri, prema Parizu u Marseillu itd... Ništa neobično da bi se pravila senzacija od toga.

Što se utakmice tiče, ja bih rekao da je kod prvog gola najviše pogriješio Grahovac.
Greška Grahovca, al' je ostatak utakmice odigrao odlično, pogotovo drugo poluvrijeme kad je zaigrao malo ofanzivnije.
Mislim da je Jagodić trebao ranije ubacit malog Prcića :D momak je odmah ubrzao igru, ali već je bilo kasno.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 04 jun 2013, 22:12

Najjaci Grahovac na kraju kad nije htio izac, i izvadi Mešu umjesto njeg :lol: :lol: . Kad se povrijedio onaj stoper sto udje umjesto Hajrovica.

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 04 jun 2013, 22:13

Maletic! :mrgreen:

Pitanje za neke koji mozda znaju? Momak je rodjen u Beogradu a igra za BiH jos od 17te godine. Znali iko odakle su mu roditelji iz BiH?
shandrlike-tandrlike

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, HariTz, Normus90, s4mke i 31 gost.