Sve cestitke nasim mladim momcima , pogotovo na drugom poluvremenu . Da budemo realni Tuzla je pokazala i Zenici i Sarajevu kako treba docekat mladu reprezentaciju , eto desio se taj incident , glupost navijaca tuzlanske Slobode FUKARA , zaista reprezentacija nema nikakave veze ni sa Sarajevom ni sa Zeljom ni sa bilo kojim klubom u BIH..Citam sad pojedine kometare srbskih navijaca na ovo tipa ''poklat cete se vi medjusobno'' ili '' trebali ste pjevat **** te bosno , pozz iz Banja Luke'' zaista zalosno , kad covjek pogleda ovako sa strane , zaista cemo se medjusobno poklat , nismo jedinstveni , zaista nismo , i zbog toga nam nikad dobro nece biti ...Ja sam zato ako ovi iz RS hoce da budu srbija ma idite u pi**u materinu , **** , ako ovi dole iz Hercegovine hoce da budu Hrvatska ma idi te i vi i pm , nek bosna bude tuzla zenica sarajevo i zna se koji gradovi... dovoljno nam je al dajte ljudi Boziji da se ujedino , da uvazavamo i postujemo jedni druge , pa kako ce nam neko drugi zeljet dobro i pomoc ako to mi necemo sami sebi kako?? ja sam bio danas na tekmi vjerujte mi samo njih stotinjak je to pjevalo , i vjerujte mi stariji tuzlaci su samo ovo govorili '' ova djeca neznaju da navijaju'' zaista ne sudite pravim tuzlacima na osnovu ovih pojedinaca koji ''misle'' da cine dobro slobodi s tim sto vrijedjaju sarajevo ili bilo koji drugi klub ili grad u BIH ..Veliki pozdrav za sve iskrene navijace jedne nam jedine , ma gdje oni bili , pravi navijaci ne navijaju samo nego vole i zive za ovu domovinu

>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.