Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
I prije je Tsonga znao ovako iznenaditi da bi poslije lagano ispao,ali ko zna,domaca publika,mozda i uspije uraditi nesto.Sto se Ferrera tice,on ima sanse jedino protiv Novaka,protiv Nadala ima blokadu goru od Federera.
Nema on velike sanse ni protiv Novaka, vise. Nazalost, ovo je ta sezona, kada veliki Federer ispada iz samog svetskog vrha. Ne odbrani li titulu u SW19, ispasce iz top3 i tesko da se moze vratiti, a onda su zagarantovana polufinala na hardu sa Djokovicem i Murrayem, koji su od njega jaci igraci na toj podlozi. A kako stvari stoje, vise nije favorit ni protiv Tsonge, Berdycha ili Del Potra, protiv kojih igra u 1/4ama finala.darker10 je napisao/la:I prije je Tsonga znao ovako iznenaditi da bi poslije lagano ispao,ali ko zna,domaca publika,mozda i uspije uraditi nesto.Sto se Ferrera tice,on ima sanse jedino protiv Novaka,protiv Nadala ima blokadu goru od Federera.
Sve ce teze biti da dolazi do zavrsnica Slamova.
@retro
Daj bre, urazumi se covece. Otici s foruma zbog poraza Federera od Tsonge.

-
- Kontakt:
Tsongasticno!
Ukoliko Nadal kiksa protiv Djokovica vjerujem da Tsonga moze do titule u Parizu. Vrijeme je da Federer ode u penziju.
Ukoliko Nadal kiksa protiv Djokovica vjerujem da Tsonga moze do titule u Parizu. Vrijeme je da Federer ode u penziju.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
- Kontakt:
Tsonga sad ne smije propustiti priliku za finale ali opet sa druge strane ovo je velika sansa za Ferera u svakom slucaju bice zanimljivo i nadam se pobjedi Tsonge ne samo sto sam njegov fan vec i zbog toga sto ce Ferera i Nadal i Djokovic otresti ko slinu u eventualnom finalu dok Tsonga ima dobre sanse.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ne vjerujem da je ispo Federer...

Rafa samo naprijed jedan je ispo sad da Nole ispadne i to je to.....

Rafa samo naprijed jedan je ispo sad da Nole ispadne i to je to.....

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Ma kakav Tsonga, ne može on nikoga više iznenaditi.
Ide David u finale.
Volio bih Nole da uzme sad, a ne bi mi bilo mrsko i Haas i Ferrer kad bi šta napravili, ali pošto vjerovatno ne mogu, onda nek Novak ide do kraja.

Volio bih Nole da uzme sad, a ne bi mi bilo mrsko i Haas i Ferrer kad bi šta napravili, ali pošto vjerovatno ne mogu, onda nek Novak ide do kraja.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
retro je napisao/la:Ako zijani Federer, ja necu vise pisati na forumu.

- legenda reala
- Kontakt:
Šteta stvarno što ovaj Tsonga nema malo više mozga mogo je ovo biti jako dobar teniser, ja ga nekako uvijek uživam gledati, pobjeđivo ili gubio, atraktivan je
retro uz tebe smo izdrži

retro uz tebe smo izdrži

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Umjesto Federera, @retro otisao u penziju 
@retro mani federera, ne napustaj forum. Bit ce jos meceva.
Danas oba jednorucna bekenda ispala, sutra oba dvorucna. Idemo Haas i Wawrinka. A Tsonga do titule. Volio bih da on osvoji RG.

@retro mani federera, ne napustaj forum. Bit ce jos meceva.
Danas oba jednorucna bekenda ispala, sutra oba dvorucna. Idemo Haas i Wawrinka. A Tsonga do titule. Volio bih da on osvoji RG.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- BeyKopites
- Kontakt:
Bravo za Tsongu, Roger zasluženo počišćen...Kako ulazi u godine, totalno ga više ne možeš gledati bez strepnje protiv bilo koga, bukvalno se Fedex "igra" a bome i sa živcima svojih navijača.Kad ga ide, perfektno je, ali kad ga ne ide onda je katastrofalno.Prevelike su to oscilacije koje po meni sebi ne bi trebao dopuštati, bez obzira što je 32-godišnjak i što je sve osvojio.On je veliki šampion i trebao bi svojim navijačima pružiti barem solidnu partiju, nebitno da li protiv njega igrali Nadal,Djokovic,Tsonga ...ili... Haider-Maurer.Znači jednostavno se osjeti ta nedovljna pripremljenost ili nedovoljno interesovanje...Ovim svakako ne umanjujem odličnu igru Tsonge.
Trebao bi on svakako da se usredotoči na Wimbledon ili USO, ne zato da bi se kasnije mogao penzionisati nakon osvajanja jednog slama
već zato da mu ostavi motivaciju za sljedeće sezone koje je obećao svojim navijačima.Ja garantujem da on sa maximalnom motivacijom i dovoljnom pripremljenosti može dostići vrh na bilo kojem turniru.
Trebao bi on svakako da se usredotoči na Wimbledon ili USO, ne zato da bi se kasnije mogao penzionisati nakon osvajanja jednog slama

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Očekivano, ako mene pitate.
Federer je već protiv Simona pokazao ranjivost i van trojca Novak-Nadal-Murray, a iščupao se zahvaljujući činjenici što je nasuprot sebe imao upravo Simona. Tsonga je već druga priča. Ne boji se nikog, napada kad god mu se ukaže prilika, a danas je pokazao da se može vratiti i kad ima break zaostatka. Odlično je returnirao, sjajno napadao Rogerov backhand, miksao udarce i to mu se na kraju isplatilo. Servis? Tu se nema šta dodadi - danas je bio fantastičan.
Federer jeste griješio, ali imao je i puno iznuđenih grešaka, što je dovoljan pokazatelj kako je pucao Tsonga.
Drugi meč sam pratio kraičkom oka. Ferrer isprašio Robreda, što je također očekivano. Polufinalni par Tsonga - Ferrer će biti daleko neizvjesniji od današnjih četvrtfinalnih dvoboja.
Istina, to i nije tako teško.
Blagu prednost dajem Tsongi, čisto zbog toga što on koliko-toliko može ugroziti Nadala i Đokovića, dok to od Ferrera ne očekujem. Španca i dalje gledam kao nekog ko spusti gaće kad treba igrati protiv najboljih. Tsonga ima i publiku iza sebe, igra dovoljno agresivno da probije i Đokovića, a može više i protiv Nadala (naravno, u odnosu na Ferrera).
Sve u svemu, očekujem više neizvjesnosti u sutrašnjim mečevima. Više šansi dajem Haasu protiv Đokovića nego Wawrinki protiv Nadala. Nijemac (Amer, kako god želite
) u meč ulazi odmorniji, a i on igra dovoljno ofanzivan tenis da uzme (barem) set Novaku. Novaka još ne mogu definisati. Daleko od nekog svog nivoa, a opet dovoljno dobar da prođe dalje. Moguće da će ga i dalje kočiti Jelenina smrt.
Wawrinka je preživio maraton protiv Gasqueta. Sutra na svježeg Nadala. Može mu zaprijetiti, ali teško da može više od jednog seta (i to ako se sve živo posloži). Da l' je Švicarac na redu da skine jedan skalp? Da li će se vratiti ono propušteno protiv Noleta?

Federer je već protiv Simona pokazao ranjivost i van trojca Novak-Nadal-Murray, a iščupao se zahvaljujući činjenici što je nasuprot sebe imao upravo Simona. Tsonga je već druga priča. Ne boji se nikog, napada kad god mu se ukaže prilika, a danas je pokazao da se može vratiti i kad ima break zaostatka. Odlično je returnirao, sjajno napadao Rogerov backhand, miksao udarce i to mu se na kraju isplatilo. Servis? Tu se nema šta dodadi - danas je bio fantastičan.

Drugi meč sam pratio kraičkom oka. Ferrer isprašio Robreda, što je također očekivano. Polufinalni par Tsonga - Ferrer će biti daleko neizvjesniji od današnjih četvrtfinalnih dvoboja.

Sve u svemu, očekujem više neizvjesnosti u sutrašnjim mečevima. Više šansi dajem Haasu protiv Đokovića nego Wawrinki protiv Nadala. Nijemac (Amer, kako god želite

Wawrinka je preživio maraton protiv Gasqueta. Sutra na svježeg Nadala. Može mu zaprijetiti, ali teško da može više od jednog seta (i to ako se sve živo posloži). Da l' je Švicarac na redu da skine jedan skalp? Da li će se vratiti ono propušteno protiv Noleta?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nole se povrijedio na treningu? Pojavila se jaka bol u desnom ramenu? 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Unofficialpage je napisao/la:Nole se povrijedio na treningu? Pojavila se jaka bol u desnom ramenu?

E jbajga
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kaze jedan bilo na Eurosportu, "Game, Set & Mats". Koliko je tacno ne znam.ppppp je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:Nole se povrijedio na treningu? Pojavila se jaka bol u desnom ramenu?![]()
E jbajga

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Sportfanatik
- Kontakt:
već se izvlači za poraz od Najvećeg u 1/2finaluUnofficialpage je napisao/la:Nole se povrijedio na treningu? Pojavila se jaka bol u desnom ramenu?
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Na brzinu pregledah neke forume, na kojima se uglavnom druka za Djokovica i niko nista ne govori o tome.Unofficialpage je napisao/la:Nole se povrijedio na treningu? Pojavila se jaka bol u desnom ramenu?
Po svemu sudeci: 1 false alarm.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Cekam opet Game,.set and mats da vidim ili neku informaciju.MaGiCa je napisao/la:Na brzinu pregledah neke forume, na kojima se uglavnom druka za Djokovica i niko nista ne govori o tome.Unofficialpage je napisao/la:Nole se povrijedio na treningu? Pojavila se jaka bol u desnom ramenu?
Po svemu sudeci: 1 false alarm.
Najvjerovatnije
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Šteta za Fedexa, ali Tsonga je bolji bio. Sretno Jo!
-
- Kontakt:
vjerujem u wawrinku a jedva cekam ferera i tsongu da vidim
- Sportfanatik
- Kontakt:
vjeruj ti, nema šansebarbarezsergej je napisao/la:vjerujem u wawrinku a jedva cekam ferera i tsongu da vidim
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.