Jesil ti ikada igrao fudbala u zivotu, pa fudbaler ne bih rodjenog oca pustio namjerno a kamoli bilo koga drugog. Taj Cimirot je cijelu sezonu u Leotaru (zaparo svoju cijelu profesionalu karijeru) igra kao centralni vezni i nije se snasao na desnom beku ocigledno je da je na toj poziciji nasa mlada repka najslabija pa i Jagodic eksperimentise.Miske10 je napisao/la:Ma nemoj?Nije uradio nista osim sto je namjerno pustao protivnicke igrace i,imam utisak,namjerno dao autogol.To je ono sto ja mislim.vendeta87 je napisao/la:Ti stvarno nemas veze sa zivotom, pa sta je Cimirot to danas lose uradio, jeste odigrao losu tekmu na njemu neprirodnoj poziciji al nije on ni prvi ni posljednji kojem se to desilo.Miske10 je napisao/la:Vidim pojedinci se pale bez razloga.Gojko Cimirot je kvalitetan igrac,ali danas je pokazao kakav je covjek.Jedini uslov da igras za reprezentaciju jedne zemlje je taj da je postujes,dje tu problem?Ja nisam iz Sarajeva,ali nekorektno je sto se vrijedjao glavni grad i to u utakmici protiv Srbije,to su cinjenice i nemate se sta palit.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Smori ti više, ne moraš 3,4 posta pisat' kad si rekao sta mislis jednim. Hajd malo recite gdje se onako srčano navijalo za mlade i pjevalo cijelo vrijeme. U Sarajevu, gdje ni A reprezentaciju ni dočekaju kako treba?AlenHalilovic je napisao/la:A ja Tuzlanske logike i pravdanja![]()
Pa Zenicanin sam, svi znaju koliko je puta repka igrali u Zenici pa nekome nije palo napamet da **** glavni grad.
Jos hoce da se opravdaju sa Zenicom...

Ponosan na Tuzlu i mlade, iako su mogli biti malo bolji.
-
- Kontakt:
Čuj naslova
Isto Gospodar Prstenova , oni orlovi kad ih Gandalf zovne i Sauronovi zmajevi

Isto Gospodar Prstenova , oni orlovi kad ih Gandalf zovne i Sauronovi zmajevi

Tuzlaci,libo vas taki,puna tribina,ispostovane himne,carsija 

Zar stvarno nemamo bolje igrace od ovih? Cast pojedincima.
Tuzla smijesna.
Prvo odjekuje stadionom j....Sarajevo a kasnije j,,,i zeljo i sarajevo...a onda u neka doba poluglasno i polustidljivo j...srbijo...valjda pola pjevalo pola nije
Kriza identiteta sta li?
Bas se pitam sto je u Tuzli sve nizbrdo krenulo?
Nedaj se majstore
.
Tuzla smijesna.
Prvo odjekuje stadionom j....Sarajevo a kasnije j,,,i zeljo i sarajevo...a onda u neka doba poluglasno i polustidljivo j...srbijo...valjda pola pjevalo pola nije

Bas se pitam sto je u Tuzli sve nizbrdo krenulo?

Nedaj se majstore

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Kad vi u sarajevu budete navijali bilo za A ili mladu reprezentaciju svih 90 minuta javite sejasta je napisao/la:Zar stvarno nemamo bolje igrace od ovih? Cast pojedincima.
Tuzla smijesna.
Prvo odjekuje stadionom j....Sarajevo a kasnije j,,,i zeljo i sarajevo...a onda u neka doba poluglasno i polustidljivo j...srbijo...valjda pola pjevalo pola nijeKriza identiteta sta li?
Bas se pitam sto je u Tuzli sve nizbrdo krenulo?![]()
Nedaj se majstore.

Hmm, na ovoj prijateljskoj protiv A reprezentacije je na Grbavici bilo oko 4000-4500 gledalaca, u Tuzli je tek za 500-1000 bilo vise gledalaca. Protiv Grcke je jedino posjeta bila katastrofalna kada je na stadionu bilo nekih 500 ljudi, no ni na Bilinom protiv Kipra nije bilo vise (cak sta vise, mislim da je bilo manje), dok protiv Njemacke je bilo opet nekih 5000 gledalacafanatic je napisao/la:Ja sam ubjedjen da bi na onu tekmu u21-A repka doslo vise raje i u BL(krajisnici) nego sto je bilo na grbavici.ASD je napisao/la:Kako bi odlicno bilo kada bi se sve utakmice mlade Repke igrale u Tuzli, Mostaru i Gradačcu.
Sreca pa evo Tusanj se popravlja u Gradaccu fin stadion ce bit' pa nek' sve ove u21, u19 tu igraju jer je besmisleno da igraju u Sa pred 500-njak ljudi il' max par hiljada kad je neka bas vazna tekma na stadionu koji prima 30 000.

Druga je stvar U-17 i U-19, tu priznajem da je posjeta sramotna. Idem redovno na te utakmice kada se igraju u Sarajevu i stvarno je smjesno da ti momci igraju pred nekih 100 ljudi, a tek djevojke (pogotovo U-17 i U-19) pa tu ne bude ni 50 ukupno osoba (bez 'lože' naravno).
Zanimljivo ponasanje Tuzlaka,zanimljivo
Zanimljiv i autogol Gojkare,zanimljiv
Sve u svemu igra mlade repke ni tamo ni vamo..Ima dobrih igraca,ima i onih koji to bas i nisu,ostaje da se vidi kako ce biti u kvalama..

Sve u svemu igra mlade repke ni tamo ni vamo..Ima dobrih igraca,ima i onih koji to bas i nisu,ostaje da se vidi kako ce biti u kvalama..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ja bih se istinski zabrin'o da me ovaj hvalichily-rz je napisao/la:Tuzlaci,libo vas taki,puna tribina,ispostovane himne,carsija

Prosječna partija s kakvom u kvalifikacijama nećemo imati nikakve šanse. Međutim, uz fudbalskog Mocarta Zolotića i uz vrsnog golgetera Hodžića kojeg treba pod hitno prekomandovati u U-21 imamo jako dobre šanse.
papci, ne generalizujte .. Tuzla i Tuzlaci su se pokazali u pravom svijetlu kod intoniranja himne reprezentacije Srbije, kao i što su tako osvjetlali obraz BiH .. pokazali su se tako što su napunili stadion
kad pričate o pjevanju kontra Sarajeva, krivite one koji su to i radili .. nemate pravo kriviti TUZLU I TUZLAKE, nemate pravo GENERALIZOVATI

kad pričate o pjevanju kontra Sarajeva, krivite one koji su to i radili .. nemate pravo kriviti TUZLU I TUZLAKE, nemate pravo GENERALIZOVATI

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
I bice cim prodju kvalifikacije za U-19 koji se igraju u narednih pet dana. Tamo je trenutno mnogo vise potrebniji.DukeOfWellington je napisao/la: uz vrsnog golgetera Hodžića kojeg treba pod hitno prekomandovati u U-21
i pokazali su da se nikad ne vrate u premijer ligu jer je nezasluzuju, ja im to od srca zelimDevilS je napisao/la:Keenan.- je napisao/la:Tuzlaci još jednom pokazali koliki su papci i kreteni.
sto se tice repke u21 grahovac i hajrovic su klase i sigurno buduci A reprezent., cimirot je igrao na beku i nije to njegova pozicija tak da mu je tesko sta zamjeriti
Ja sam iz Sarajeva koliko si ti iz VatikanaNYKnicks Fan je napisao/la:Kad vi u sarajevu budete navijali bilo za A ili mladu reprezentaciju svih 90 minuta javite sejasta je napisao/la:Zar stvarno nemamo bolje igrace od ovih? Cast pojedincima.
Tuzla smijesna.
Prvo odjekuje stadionom j....Sarajevo a kasnije j,,,i zeljo i sarajevo...a onda u neka doba poluglasno i polustidljivo j...srbijo...valjda pola pjevalo pola nijeKriza identiteta sta li?
Bas se pitam sto je u Tuzli sve nizbrdo krenulo?![]()
Nedaj se majstore.

Podrska braci iz Sandzaka,bla,bla,majorizacija bla bla,ugrozeni,bla bla,.DukeOfWellington je napisao/la:]
Ja bih se istinski zabrin'o da me ovaj hvali![]()
![]()
![]()
Idi slavi tupavi,ostala ti braca u ligi,.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
A ti proslavi što ti je reprezentacija uspjela odigrat nerješeno na vrućem gostovanju u Tuzlichily-rz je napisao/la: Podrska braci iz Sandzaka,bla,bla,majorizacija bla bla,ugrozeni,bla bla,.
Idi slavi tupavi,ostala ti braca u ligi,.

Hajd ne za*ebaji molim te, dosta tog tvog otvorenog nacionalizma...da se kojim slučajem svaka reprezentacija tj. njihova himna dočeka s aplauzom bilo bi nam svima bolje al´ naravno daleko smo mi od neke Evrope i njezinih članica.majstorija10 je napisao/la:to nezvizdanje srpske himne mi izaslo kao inat sarajljima
Žali Bože što smo geografski u njoj...još neki dan čitam ovdje komentar nekog člana kako "dabome" treba zvižducima dočekati Amerikance i njihovu himnu na Koševu a Amerikanci mu najviše pomoći poslali tokom rata i glavni razlog što zemlja nije totalno otišla u pi*ku materinu! Znači treba zviždati zemlji koja ti drži cjelovitost zemlje u svojim rukama i koja se bori za to godinama, ma bravo za nas!
Dobro su ljudi još davno rekli...nema gorih od nas, malo nas je al´ smo mraka neviđena!
Ma da vise ne budem dosadan njima na dusu sve te prozivke. 

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
[youtube][/youtube] samo da dodam jedno TUZLACI dotakli ste DNO DNA i vise nikad necete isplivat nikad!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Sta se cudite sva komunisticka stoka je dole naseljena , cast izuzetcima...
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nek si ti fino doveo u istu ravan SAD i be-ge pašaluk, stvarno si mađioničar.Alucard je napisao/la:Hajd ne za*ebaji molim te, dosta tog tvog otvorenog nacionalizma...da se kojim slučajem svaka reprezentacija tj. njihova himna dočeka s aplauzom bilo bi nam svima bolje al´ naravno daleko smo mi od neke Evrope i njezinih članica.majstorija10 je napisao/la:to nezvizdanje srpske himne mi izaslo kao inat sarajljima
Žali Bože što smo geografski u njoj...još neki dan čitam ovdje komentar nekog člana kako "dabome" treba zvižducima dočekati Amerikance i njihovu himnu na Koševu a Amerikanci mu najviše pomoći poslali tokom rata i glavni razlog što zemlja nije totalno otišla u pi*ku materinu! Znači treba zviždati zemlji koja ti drži cjelovitost zemlje u svojim rukama i koja se bori za to godinama, ma bravo za nas!
Dobro su ljudi još davno rekli...nema gorih od nas, malo nas je al´ smo mraka neviđena!
Kaže poslovica, s čovjekom ljudski s konjem konjski.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.