Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ferrer udara samo tako,Robredo druga liga....Ako Tsonga uzme Federera...ovo bi mogao biti zaista dobar polufinalni meč..vrijedi napomenuti da Ferrer do sada nije izgubio ni jedan set....moje simpatije idu prema što kažu pit-bulu..
- Citizen-X
- Kontakt:
nekad mi nisu jasni ovi igraci - nikako....aqarius je napisao/la:Ferrer udara samo tako,Robredo druga liga....Ako Tsonga uzme Federera...ovo bi mogao biti zaista dobar polufinalni meč..vrijedi napomenuti da Ferrer do sada nije izgubio ni jedan set....moje simpatije idu prema što kažu pit-bulu..
skinuce gace nadalu u rezultatu 6:1 6:0 6:2 a ovako odigra dobro protiv svih ovaj ferer
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
kriptonitCitizen-X je napisao/la:nekad mi nisu jasni ovi igraci - nikako....aqarius je napisao/la:Ferrer udara samo tako,Robredo druga liga....Ako Tsonga uzme Federera...ovo bi mogao biti zaista dobar polufinalni meč..vrijedi napomenuti da Ferrer do sada nije izgubio ni jedan set....moje simpatije idu prema što kažu pit-bulu..
skinuce gace nadalu u rezultatu 6:1 6:0 6:2 a ovako odigra dobro protiv svih ovaj ferer

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
3:0 poraz federera od tsonge, ko bi rekao da je to moguce 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
otrese ga Tsonga ko slinu
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Tsonga! Posalji ovu budalu u penziju! 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Greivis je napisao/la:Vidi se da znas materiu. Mada, mozda Federer i u tri izgubi, ako se Aliu bude zurilo.Monolog je napisao/la:Tsonga u četiri seta, Ferrer u tri.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Koliko puta viđena situacija.U trenutku inspiracije slabiji igrac pobijedi favorita i zatim dođe u sljedeće kolo gdje ce ispasti od nekog slabijeg igraca.Za Federera mozda i dobro,bolje izgubiti sada nego ici na Nadala gdje sa ovakvom igrom nema sta traziti.VI sto govorite da se Federer povuce niste dobri u glavi.Kada on ode,tenis ce izgubiti i onog jedinog igraca koji svoje rezultate duguje Bogom danoj tehnici i talentu,a ne teretani.
Ma jasno je k'o dan bilo, rekao sam vec na samom pocetku turnira, do Tsonge moze i to je to.
Tsonga i Ferrer bez izgubljenog seta do polufinala. Tsonga ima vise muda za Djokovica ili Nadala, nek on ide.
Al' oni smecevi Federera
Tsonga i Ferrer bez izgubljenog seta do polufinala. Tsonga ima vise muda za Djokovica ili Nadala, nek on ide.
Al' oni smecevi Federera

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Ovo je stvarno postalo iritantno, gledati ovako nemoćnog Federera.
Možda još na WB da može nešto više, a sve ostalo je mrka kapa. Nikakve igre, promjene strategije, forsira i kad ne ide...
Možda još na WB da može nešto više, a sve ostalo je mrka kapa. Nikakve igre, promjene strategije, forsira i kad ne ide...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Ma pusti ovu djecu sa foruma sta oni znaju koje Roger Federer.ionako mu nikad nije odgovaral ova podloga sad ce nejegova trava i tu on treba traziti svoju sansu.
PS: Ja kao Rafin fan imam vise postovanja za njega od njegovi navijaca strasno
PS: Ja kao Rafin fan imam vise postovanja za njega od njegovi navijaca strasno

Zadnja izmjena: emir18, dana/u 04 jun 2013, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Uvijek je on tako.Vjerovatno bi mogao vratiti gomilu vise servisa da se samo povuce par koraka unazad,ali on to ne radiSarajevo1946 je napisao/la:Ovo je stvarno postalo iritantno, gledati ovako nemoćnog Federera.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne moze Roger vise, godine cine svoje. On ne moze vise da igra onako kako zeli on a i mi. Federer moze doci do cetvrfiala ali dalje ne moze. Pokusat jos nesto na Wimbledonu i povuci se kao sampion a ne kao gubitnik. Ne vjerujem da je cilj Federeru da igra a da bude ispd TOP 10 igraca. 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Kažem je da će izgubit od Tsonge, i da je vrijeme za penziju. Nažalost, Federer postaje sve nemoćniji, ne razmišlja kad igra, srlja u propast i sam sebe uništava. Autodestrukcija, šta drugo reći.
U x situacija je recena ista stvar od brojnih ljudi na ovom forumu nakon sto je Federer izgubio od Nadala na Wimbledonu 2008. godine.Covjek je od tada osvojio 5-6 Grand Slamova.Mozda ih ne osvaja 2-3 svake godine kao prije,ali covjek je jos uvijek tu i glupo je govoriti nakon svakog poraza da je kraj.Za nekih mjesec dana bas u ovo vrijeme (18:38) Federer ce mozda osvojiti Wimbledon.Bas me zanima sta bi rekli u tom slucaju.Unofficialpage je napisao/la:Ne moze Roger vise, godine cine svoje. On ne moze vise da igra onako kako zeli on a i mi. Federer moze doci do cetvrfiala ali dalje ne moze. Pokusat jos nesto na Wimbledonu i povuci se kao sampion a ne kao gubitnik. Ne vjerujem da je cilj Federeru da igra a da bude ispd TOP 10 igraca.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja navijam za Rogera. Realnost je drugacija, sad ce sve cesce da gubi od "slabijih" igraca. Osvoji Wimbledon i fino u penziju, znam da za mene nece tenis biti isti ali Roger ne moze vise puno toga ucinit.darker10 je napisao/la:U x situacija je recena ista stvar od brojnih ljudi na ovom forumu nakon sto je Federer izgubio od Nadala na Wimbledonu 2008. godine.Covjek je od tada osvojio 5-6 Grand Slamova.Mozda ih ne osvaja 2-3 svake godine kao prije,ali covjek je jos uvijek tu i glupo je govoriti nakon svakog poraza da je kraj.Za nekih mjesec dana bas u ovo vrijeme (18:38) Federer ce mozda osvojiti Wimbledon.Bas me zanima sta bi rekli u tom slucaju.Unofficialpage je napisao/la:Ne moze Roger vise, godine cine svoje. On ne moze vise da igra onako kako zeli on a i mi. Federer moze doci do cetvrfiala ali dalje ne moze. Pokusat jos nesto na Wimbledonu i povuci se kao sampion a ne kao gubitnik. Ne vjerujem da je cilj Federeru da igra a da bude ispd TOP 10 igraca.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nije sramota izgubiti od Tsonge.To je jedan fenomenalan igrac koji kada ima svoj dan,moze pobijediti bilo koga.Nazalost po Federera to je bilo danas.Danas je kljucan momenat bio u prvom setu,kada je spasio 3 break lopte i opet dopustio Tsongi da mu uzme taj game i to tako sto je poslije spasenih lopti lagano dvije izbacio u aut.Unofficialpage je napisao/la:Ja navijam za Rogera. Realnost je drugacija, sad ce sve cesce da gubi od "slabijih" igraca. Osvoji Wimbledon i fino u penziju, znam da za mene nece tenis biti isti ali Roger ne moze vise puno toga ucinit.darker10 je napisao/la:U x situacija je recena ista stvar od brojnih ljudi na ovom forumu nakon sto je Federer izgubio od Nadala na Wimbledonu 2008. godine.Covjek je od tada osvojio 5-6 Grand Slamova.Mozda ih ne osvaja 2-3 svake godine kao prije,ali covjek je jos uvijek tu i glupo je govoriti nakon svakog poraza da je kraj.Za nekih mjesec dana bas u ovo vrijeme (18:38) Federer ce mozda osvojiti Wimbledon.Bas me zanima sta bi rekli u tom slucaju.Unofficialpage je napisao/la:Ne moze Roger vise, godine cine svoje. On ne moze vise da igra onako kako zeli on a i mi. Federer moze doci do cetvrfiala ali dalje ne moze. Pokusat jos nesto na Wimbledonu i povuci se kao sampion a ne kao gubitnik. Ne vjerujem da je cilj Federeru da igra a da bude ispd TOP 10 igraca.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Tom Tsongi je sve češće njegov dan. Kako je krenulo, uskoro bismo mogli pričati o velikoj petorci. A i ovaj Ferrer dobro gura. Možda i šestorci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.