FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
svraka donio titulu? nemojte ba biti smiješni. on je ekstra izgledao kad je zeba stvarao višak igrača i pogađao igrače u obrve u prekidima, kad je kvesić dominirao na boku, nyema uzimao lopte i za sebe i za njega, a gušo branio i sve ono što prođe do njega. od te četvorice ne dam reći da je bio bolji prošle godine, a moglo bi se argumentovati za još neke.
najbolji igrač bi valjda trebao povući ekipu kad loše ide, a svraka potone još više kad ekipa ne igra dobro.
najbolji igrač bi valjda trebao povući ekipu kad loše ide, a svraka potone još više kad ekipa ne igra dobro.
O tome dal potone kad ne ide dobro bi se dalo diskutovat a da je bio najbolji bio je!ChWilla je napisao/la:svraka donio titulu? nemojte ba biti smiješni. on je ekstra izgledao kad je zeba stvarao višak igrača i pogađao igrače u obrve u prekidima, kad je kvesić dominirao na boku, nyema uzimao lopte i za sebe i za njega, a gušo branio i sve ono što prođe do njega. od te četvorice ne dam reći da je bio bolji prošle godine, a moglo bi se argumentovati za još neke.
Citav se dan naprdjuje kako recimo u hrvatskoj prodaju bolje igrace nego sto je kod nas slucaj.Pa evo primjera kod nas ti niko nikada nece oprostiti uspjeh kakav god da je.Svraka je nas i nase dijete i ne znam sto odmah ocekivanja od njega mora se prodat za milion pa da neko kaze da je dobar neka ga u Zelji nek igra ako se nekad i proda i Zeljo zaradi aferim.Sami se volimo minimizirat a kad nam to neko drugi uradi onda ne valja !
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
od ove četvorice nije bio bolji da hebe rak raka. možda ko gleda samo statistiku, mada ga i tu zeba i gušo šiju.
Ako ces tako onda je Kvesa trco i za sebe i za ZebuChWilla je napisao/la:od ove četvorice nije bio bolji da hebe rak raka. možda ko gleda samo statistiku, mada ga i tu zeba i gušo šiju.

pa i gušo i zeba su izdanci naše škole, šta je problem?
a kvesić bi sad vrijedio duplo više nego svraka da se nije povrijedio, ali eto...
a kvesić bi sad vrijedio duplo više nego svraka da se nije povrijedio, ali eto...
Svraka kakav god da je bio, ako ga ne prodamo sada dok ima solidne igre za reprezentaciju necemo ga nikako onda.
NO PYRO NO PARTY
to je tačno. ali najbolji igrač lige...to je smiješno. ni blizu toga on nije.
Ja nisam nigdje osporio nikoga ni Gusu ni Zebu niti sam raspravljao o njihovim kvalitetama.Sto se mene tice meni je sve i jedan igrac odlican dok igra kod nas i donosi cupove !ChWilla je napisao/la:pa i gušo i zeba su izdanci naše škole, šta je problem?
A za moj pojam Svraka je najbolji igrac lige...Mogu razumjeti da neko ne misli i ne vidi stvari kao ja ali mi nece biti jasno pljuvanje po nekome u ovom slucaju po Svraki.
zadnju polusezonu su tomić i stanić odigrali bolje od njega. ako hoćeš baš "našu djecu" (meni je to bitno k'o lanjski snijeg, ako ne i manje), odigrao je i zola do povrede, a dalo bi se i za hodžića argumentovati da je napravio više u mnogo manje minuta. o prošloj sezoni je smiješno pričati da je bio najbolji, a šta bi bilo da se bekrić uozbilji, raščisti sa amarom i skine stomak - još smiješnije...
Svraka kako je dobio poziv za reprezentaciju za nas nije ni jednu utakmice muski odigrao. Momak je postao prava pic.ka(da prostite). Mi na terminu jace igramo nego on.
NO PYRO NO PARTY
Meni je bitno to sto je nase djete, do te mjere kad krene biti osporavan a nema potrebe za tim. Po vama je u redu da ga puste za 50 000 KM jer ne vrijedi vise imamo bolje, a da se to desi bilo bi placa po interentu sto i kako.ChWilla je napisao/la:zadnju polusezonu su tomić i stanić odigrali bolje od njega. ako hoćeš baš "našu djecu" (meni je to bitno k'o lanjski snijeg, ako ne i manje), odigrao je i zola do povrede, a dalo bi se i za hodžića argumentovati da je napravio više u mnogo manje minuta. o prošloj sezoni je smiješno pričati da je bio najbolji, a šta bi bilo da se bekrić uozbilji, raščisti sa amarom i skine stomak - još smiješnije...
to nije niko rekao, već samo da nije ni naš najbolji igrač, a kamoli lige. ali, strijelac dva gola za reprezentaciju ne treba da ide za male pare 

- DukeOfWellington
- Kontakt:
To su oni isti što su se udarali u dupe kad se za Džeku dobilo 50,000, a sad kukaju. Svraka je puno, puno, puno bolji nego što ga neki ovdje pokušavaju predstavit'. Oni bi i Messija prodali za 50 hiljada nakon loše polusezone.
ali je lošiji nego što bi se reklo po statistici i lošiji je od para koje ćemo za njega dobiti (hoću reći, zbog statistike će otići za više nego što objektivno vrijedi) eto živi bili pa vidjeli, vrijeme će pokazati.
A koliko objektivno vrijedi daj reci pa kad ode onda cemo opet pricati ?ChWilla je napisao/la:ali je lošiji nego što bi se reklo po statistici i lošiji je od para koje ćemo za njega dobiti (hoću reći, zbog statistike će otići za više nego što objektivno vrijedi) eto živi bili pa vidjeli, vrijeme će pokazati.
malo. jedno 200.000 eura po meni, i to velikodušno, al' zbog ona dva gola za reprezentaciju neko će se zajebati pa istovariti...jedno duplo toliko.
-
- Kontakt:
Nama pored evorpe gdje imamo zaradit mogucnost ostaje kaka ja vidim jos jedna solucija a i ta ce se isplatit tek za 2-3 godine. To je da dovedemo mlade igrace koji po mogucnosti igraju za repku U21 U19 U17 ! npr: Kovacevic Adnan iz Travnika,istice mu ugovor sto je dobro,Anid Travnicic i tako dalje. Pa nek za 2 godine zaigraju u prvih 11 (a mladjarija je to sad) imamo igraca koji igra/igrao u repki ,mlad a sigurno ce ih Amar iskrojit u dobre igrace i onda ih prodavat . I ja jedinu soluciju tu vidim
Ma vi stvarno niste normalni !!!
Inace sve fudbalske neznalice se skupe i neko im da pola miliona da kupe nekog igraca, Svraka je imao ovakih ponuda Amar smatra da je malo i nije mu dao da ide !ChWilla je napisao/la:malo. jedno 200.000 eura po meni, i to velikodušno, al' zbog ona dva gola za reprezentaciju neko će se zajebati pa istovariti...jedno duplo toliko.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Sve ispod pola miliona eura za Svraku je prodaja u bescijenje.
nije cijena ono što tražiš, nego za šta ode. a niko sretni od mene ako se zeznu pa daju i 800.000. ali samo polako, vrijeme će pokazati.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], avalPacidoroP i 12 gostiju.