18:30hroni je napisao/la:U koliko sati se igra utakmica?
Latvija-Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Latvija-Bosna i Hercegovina
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Hvala @rodman,,,al mislio sam malo se zajebavat:)
Jesi siguran.Rodman je napisao/la:18:30hroni je napisao/la:U koliko sati se igra utakmica?

Utakmica se igra u 17:30
Po forumskom vremenu?!
Po forumskom vremenu?!

Ma u 2 ujutru, kao protiv Meksika 

„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Volio bi da u Latvije igraju najbolji (povreda), da ne kazu kasnije lako nam je bilo kad su oni bili bez Caune ili kako vec 

Ma i da dobijemo Njemacku oni bi nasli razlog da tu pobijedu umanje tako daOrao je napisao/la:Volio bi da u Latvije igraju najbolji (povreda), da ne kazu kasnije lako nam je bilo kad su oni bili bez Caune ili kako vec

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Ko će naći razlog da umanji našu pobjedu ?
Za čije bi nas to mišljenje trebalo briga da bude ?
Pustite se priča, uživajmo u igrama reprezentacije
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Latviji ne igra najbolji igrac,nije on dzaba starter u CSKA Moskva,sampionu Rusije! ali to nas ne smije zavaravati,nego maximalno ozbiljno trebamo uci u utakmicu i onda rezultat nece izostati...
Da @nichudin nije banvan reako bi ti "ne igraju Radovac i Hrgota, bice nerjeseno".zizu1991 je napisao/la:Ko će naći razlog da umanji našu pobjedu ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Goalgetter
- Kontakt:
Naravno da je dobra stvar za nas sto Cauna ne igra, ali ne mjenja nista na tome da ce biti jako tesko gostovanje, i da cemo morati dati maksimum da dodjemo do pobjede.
Lagana pobjeda, tipujem 2/2
Očekujem golijadu naših, nekih 4 ili 5:0 ovo dobijamo. Pjanić, Džeko i Lulić strijelci, možda i Sejo iz kakvog slobodnjaka, u formi je
Očekujem golijadu naših, nekih 4 ili 5:0 ovo dobijamo. Pjanić, Džeko i Lulić strijelci, možda i Sejo iz kakvog slobodnjaka, u formi je

Kako saznaje **** portal, utakmicu iz Rige 7. juna sa početkom u 19,30 sati prenosit će popularni komentator Marjan Mijajlović, a FACE TV priprema specijalni i ekskluzivni program prije i poslije utakmice.

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Ne komplikujte mi zivot vise. Na kraju ima da cekam od 5 tekmu. 

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- DukeOfWellington
- Kontakt:
adisice je napisao/la:Kako saznaje **** portal, utakmicu iz Rige 7. juna sa početkom u 19,30 sati prenosit će popularni komentator Marjan Mijajlović, a FACE TV priprema specijalni i ekskluzivni program prije i poslije utakmice.![]()
![]()

Pa do kad više

Recimo da je Latvija stepenicu iznad Lihtenštajna, tako da je realno nekih 3 ili 4 gola razlike za nas.
Mislim isto da će Litvanija i Grčka odigrati neriješeno.

Mislim isto da će Litvanija i Grčka odigrati neriješeno.
Tako je,ja cu svakako to da uradim jer bice dobrih stvari za gledati pred tekmu.AjsKjub je napisao/la:Ne komplikujte mi zivot vise. Na kraju ima da cekam od 5 tekmu.

- Goalgetter
- Kontakt:
adisice je napisao/la:Kako saznaje **** portal, utakmicu iz Rige 7. juna sa početkom u 19,30 sati prenosit će popularni komentator Marjan Mijajlović, a FACE TV priprema specijalni i ekskluzivni program prije i poslije utakmice.![]()
![]()

Pa je li toliko tesko skontati

Ja cu pocet' gledati u Cetvrtak. Fak it.
Pa **** portale i novinare, znaju li oni vise, kad je utakmica ocel se dogovorit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.