RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 04 jun 2013, 17:45

upravo to je taj tandem ibro meho.....spremni su uolozit pare zajedno!!!!

a jedna tuzna vijet je ta da ke igor remetic dobio otkaz kao trener juniora....jbg nije sve do njega

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 04 jun 2013, 17:48

Ma znam drug al' me ova vijest o Kodri tako iznenadila da sam to napisao.Nek on nama dođe a stepene ćemo poslije računati :D
Ma nije Rema sam kriv al' kod 10-0,trener prvi leti bez obzira ko je.Žao je i meni Reme treba ostati u klubu,mora biti mjesta za njega.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 04 jun 2013, 17:49

" onclick="window.open(this.href);return false;

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 jun 2013, 17:49

zar nisu trebali postaviti umjetnu travu u vrapčićima na pomoćnom terenu ili počinje gradnja terena u sjevernom logoru?
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 04 jun 2013, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 04 jun 2013, 17:55

VELEZDOGROBA je napisao/la:upravo to je taj tandem ibro meho.....spremni su uolozit pare zajedno!!!!

a jedna tuzna vijet je ta da ke igor remetic dobio otkaz kao trener juniora....jbg nije sve do njega
Brato, neznam sta da ti kazem. Volim Remu ko i svak ali klub je morao preuzet neke mjere radi ovakvih rezultata - kakve takve.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 04 jun 2013, 18:03

To za Kodru je drama vijest,sa takvom osobom se moze jurisat i na titulu nakon koje me odmah mozete zakopat. A za Remu,i meni ga je zao iz mnogo razloga ali 10:0 nebi starom oprostio
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 jun 2013, 18:05

moRAja je napisao/la:To za Kodru je drama vijest,sa takvom osobom se moze jurisat i na titulu nakon koje me odmah mozete zakopat. A za Remu,i meni ga je zao iz mnogo razloga ali 10:0 nebi starom oprostio
zato se dosad ništa ne iznosi u javnosti u vezi skupštine, ali sam svjestan da će biti otpora...

jesus345
Kontakt:

Post Postao/la jesus345 » 04 jun 2013, 18:08

moRAja je napisao/la:Goodison nije problem u onome sta je napisao. Sve je u pravu i to znamo mi i bez njega a sto ti ne mozes prepoznati cinizam i omalovazavanje u njegovom postu to je tvoj problem. Okani se merhameta i otvori oci
kakav cinizam, dečko je u pravu :) opušteno...

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 04 jun 2013, 18:47

Cuj zao reme? Zali li rema nas zbog sramnih rez.?
Ziv i sretan bio Igore al u Bingu otvaraju par novih mjesta pa bujrum!
Imas pojma? Izvoli radi i dokazi se, digni nas par nivoa tvojim radom u suprotnom da si mi brat bratski - **** bola od posla kojem nisi dorastao. Evo i ovi pioniri/predpioniri pa i kadeti imaju katastrofa uslove za rad ali opet imaju mnogo mnogo bolje rezultate! Rema & Tana = BINGO!
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 04 jun 2013, 19:25

Ako ovo bude istina za Kodru, imaš bure pive od mene. :)
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 04 jun 2013, 19:28

VELEZDOGROBA je napisao/la:provjerena informacija
jednan od kandidata s kojim se pregovara za direktora kluba je nasa legenda MEHO KODRO!!!!
ako bude ova struja u klubu spominju se pojacanja kajkut,jusufbasic,vladavic,colic,ostanak majkica,asim skaljic---

ekipa po imenima za prvaka;p
daj boze da ovo izdobri
KONAČNO!
Konačno neke dobre vijesti vezane za naš klub.Konačno da više prestanemo pričati o glupostima,o tribini,o upravi,o rezultatima.Ako Meho dođe i ako bude sve ovako kako se piše,opet ćemo pričati o tribini,ali o njenom proširenju :)
Meho je gigant u Španiji,u Sociedadu je jedna od najvećih živih legendi.Njegov povratak u Mostar bi sigurno bio popraćen i zanimanjem španske sportske javnosti,njegov brat je sportski menadžer,i sa ovim mogućim pojačanjima,to bi bilo to.Nadam se da će biti nešto od ovoga jer to bi nas vinulo visoko.Osjetno bi poraslo(usnulo) zanimanje za Velež,rezultati bi došli,i Velež bi konačno bio tamo gdje pripada.U samom vrhu.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 jun 2013, 19:36

prošle godine je MEHO KODRO dao intervju jednoj bh. novini, gdje kaže da se pomalo zasitio svega i da se sprema za povratak kući tj. u Mostar, a da je tako, govori činjenica da je uredio svoju kuću u Blagaju ili vilu, nisam siguran...izgleda da je to to...abd da se i ostvari...

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 04 jun 2013, 21:25

Neznam šta da kažem na ovu vijest o Mehi.Ipak vi koji ste u Mostaru znate bolje šta se priča po gradu,al fakat to bi bila bomba za naše podneblje i dalje bogami.Pa ljudi mi pričamo o MEHI KODRI živoj legendi Veleža,Mostara i BiH,o čovjeku kojeg današnji igrači kako Veleža tako bogami i naše lige spominju kao uzor ne samo u fudbalu već uopšte u životu.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

kerzen
Kontakt:

Post Postao/la kerzen » 05 jun 2013, 00:09

ne moze tanu nato sklonit a kamoli meho kodro i ibro

refko
Kontakt:

Post Postao/la refko » 05 jun 2013, 03:16

nista nevjerujem dok nevidim da je Kodro dosao(vjerovao sam prije ,a onda se nista ne promjeni)..zato moji RODJENI ne radujmo se dok ne bude gotova stvar...VELEZ DO GROBA---

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 05 jun 2013, 03:56

Prosle sedmice sam cuo ovo u vezi povratka Kodre ali niti sam htijeo ista pisati niti paliti raju dok ne bude malo vise informacija.Kontam u sebi da je ovo previse dobro da bi bilo istinito :roll: .Ako se pak desi ovo da Mesa uzme direktorsku fotelju ,u tom slucaju treba hitrom reci Zelji i Sirokom da dobro ociste ove cupove jer ce od iduce godine biti u nasim vitrinama :D .

P.S.Ne treba se unaprijed radovati,ovo je jos na dugom stapu,nema jos nista konkretno,ali treba se nadati nekom preokretu vise kod nas,vrijeme je vise da se nesto pokrene ;) .

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 05 jun 2013, 04:18

Jedini kolektiv koji bi ikada mogao dignuti nivo ove PL BH jesmo mi i radujem se prije svega ovim vijestima oko terena za malu raju, To sagraditi i to u SJEVERNOM i onda im .ebat m..tere ako ako budu losi. Potreban nam je jak pritisak na omladinski pogon kako trenera tako i djecu.

Ovo za Mehu je vec po meni malo sfera fantazije al nikad se ne zna . samo da ne provedemo ljeto mastajuci o ovome i onda pred pcetak skinutih gaca opet sa Okcem na celu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 05 jun 2013, 11:15

kerzen je napisao/la:ne moze tanu nato sklonit a kamoli meho kodro i ibro
Mogu raja kad su skonili Piku a doveli Coru(jbg mislilo se da radi za dobrobit kluba),sto sada istog nebi mogli skloniti..
I ako je ovo istina za Mehu svi na skupstinu i dati mu podrsku
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 05 jun 2013, 16:01

To sad hoce neki da kazu da ako je istina da se pregovara sa Kodrom da se to ne radi uz znanje Tanovica? Svakakvih budalastina covjek moze cut na ovom forumu svega mi.

Sve se te stvari radi grupno i timski i planski. Nije Velez nicija babovina ma kako to neki ovdje predstavljali. Nego ljudi rade najbolje sto mogu i kako mogu sa onim sto imaju. Tanovic nije imao rezultat ko Meha Trbonja - istina. Ali evo isto tako Tanovic je dosao nakon Pike i Core - i jesu li to ova dvojica imali bolje rezultate od njega? Piki ispao Velez iz PLa a Coro hem imao strajkove igraca svako 2 sedmice hem imao onu svoju poznatu izreku na pitanje da se uradi web stranica Velezu - "ma kakva stranica kome to treba".

Tanovic nije Trbonja, ali jest bolji od vecine ovih ostalih padobranaca koji se namecu. Uostalom, vidjece se sve ako zaista dodje Kodro. Ja tvrdim 100% da bi i Kodro zadrzao Tanovica u nekoj ulozi u klubu, isto kao sto ga i Maric stalno posjecuje i ostali.

Po cemu su to Velezove legende gluplje od forumasa? Ako njima valja sto meni nebi valjo.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 05 jun 2013, 16:13

anel hebibovic na pragu pelaska u sarajevo....ugovor mu istice 30.07.2013 godine tako da ode džabe u sarajevo....
toliko o ovoj upravi

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.