pa imaš li sat. reciver nađi eutelsat 16 stepeni istočno frekvencija 11262 h 30000 i uživaj ko čovjekknabs je napisao/la:Kraljevine Denmark, zasto ?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
pa imaš li sat. reciver nađi eutelsat 16 stepeni istočno frekvencija 11262 h 30000 i uživaj ko čovjekknabs je napisao/la:Kraljevine Denmark, zasto ?
To mu i ja predlazem. Gledat ce ko covjek i utakmice protiv Slovacke i Litvanije ako do tada Face TV bude FTA ...adisice je napisao/la:pa imaš li sat. reciver nađi eutelsat 16 stepeni istočno frekvencija 11262 h 30000 i uživaj ko čovjekknabs je napisao/la:Kraljevine Denmark, zasto ?
Mogu jedino velikom glavom fatat frekvencije, nemam druze zivim u studentskom domu tako da jedino internet predplata dolazi u obzir, nista hvala vamTrinity74 je napisao/la:To mu i ja predlazem. Gledat ce ko covjek i utakmice protiv Slovacke i Litvanije ako do tada Face TV bude FTA ...adisice je napisao/la:pa imaš li sat. reciver nađi eutelsat 16 stepeni istočno frekvencija 11262 h 30000 i uživaj ko čovjekknabs je napisao/la:Kraljevine Denmark, zasto ?
jesmo mi navijaci u miru. u hotelu gdje je reprezentacija svaku noc festa, alkohol se donosi litrima.bhsport je napisao/la:Svaka cast Safetu pa ovakvu tekmu docekujemo u velikom miru, a to se odnosi na forum.
Uzivanje je biti navijac BH repke ovih dana, mir, tisina i na dan tekme - POBJEDA!
Safet radi dobar posao za sada, napreduje iz tekme u tekmu, kao i repka. Mislim da idemo na rutinsku igru i pobjedu od 2 razlike 0-2 a strijelci Dzeko i Pjanic.
Consigliere je napisao/la:jesmo mi navijaci u miru. u hotelu gdje je reprezentacija svaku noc festa, alkohol se donosi litrima.bhsport je napisao/la:Svaka cast Safetu pa ovakvu tekmu docekujemo u velikom miru, a to se odnosi na forum.
Uzivanje je biti navijac BH repke ovih dana, mir, tisina i na dan tekme - POBJEDA!
Safet radi dobar posao za sada, napreduje iz tekme u tekmu, kao i repka. Mislim da idemo na rutinsku igru i pobjedu od 2 razlike 0-2 a strijelci Dzeko i Pjanic.
Ibro moze popiti sam tonu alkohola.Consigliere je napisao/la:jesmo mi navijaci u miru. u hotelu gdje je reprezentacija svaku noc festa, alkohol se donosi litrima.bhsport je napisao/la:Svaka cast Safetu pa ovakvu tekmu docekujemo u velikom miru, a to se odnosi na forum.
Druze,nemoj bez veze placat kad imas besplatno. Evo ti malo precesljaj ove stranice po fb. Ima toga svugdje. Mozes i proguglat face tv besplatno, ovo ono. Nemas brige.knabs je napisao/la:
Mogu jedino velikom glavom fatat frekvencije, nemam druze zivim u studentskom domu tako da jedino internet predplata dolazi u obzir, nista hvala vam
Nek taj Stavros pjeva nije fudbal za njihSabinho je napisao/la:Aleksandar Starkovs: "Priznajem,ponadali smo se da nas nece natrpati u Zenici u prvoj utakmici kad smo poveli 1:0.ali cim su izjednacili bio sam svjestan sta nam se sprema.Izdvojio bih Dzekine cevape,svakako su bili socni".
Nismo, najvjerovatnije cemo morati napraviti kompromis, neka tekma krene u 19h. Vuk sit i sve ovce na broju, sta ga je8em.AzRimiRzA je napisao/la:Jeste li se slozili u koliko sati je utakmica?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.