A nemoze na ovom forumu URL...prijavi kao ---SPAM---...Zike_HzSa je napisao/la:kobe je napisao/la:http://www.---SPAM---/sport/nogomet/clanak/091129020#091129020&id=1
Da malo zasladim bordo naciji.
Brate nemoze da otvori![]()
Stavio na URL ??
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne **** lep,nego uporan ! 

- samir_tm87
- Kontakt:
SAMO ZA LESINARE!!BlueSharks je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Kakvog transa,ako je moguce znati?BlueSharks je napisao/la:čestitke pitarima, nek ste im očitali lekciju......turci deru u sred banja luke......mogli su komotno pjevati poslije onog transa......idioti

ne moras bas u rijec kopirat , ubaci i nesto svogZike_HzSa je napisao/la:alibi je napisao/la:JOOOOOJ nemoj mi njihovih "POTEZA".Zike_HzSa je napisao/la:Sad` je na potezu UPRAVA !
Mislim nebi` bilo dobro da nam , sada dobrim rezultatima u posljedenje vrijeme, zamažu oči !
1. Otjerati Baljka!
2. Otjerati Alihodžića!
3. Otjerati Merdanovića!
4. Ostaviti Škoru!
5. Proslaviti titulu!
p.s Sretan Vam DzakmicDan !!!

ah ti forumashi

Daj nam onda stranicu , bas me interesuje staje ?njonjo3717 je napisao/la:A nemoze na ovom forumu URL...prijavi kao ---SPAM---...Zike_HzSa je napisao/la:kobe je napisao/la:http://www.---SPAM---/sport/nogomet/clanak/091129020#091129020&id=1
Da malo zasladim bordo naciji.
Brate nemoze da otvori![]()
Stavio na URL ??

"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
Svaka cast za pobjedu. Samo kao sto neko rece da pojacanja ne budu Spalevic,a posebno s.upak Pelak. Jedini igrac kojim se kunem zadnjih 10 god je Skoro,Skoro i Skoro. Njegov odnos ka bordo dresu je za primjer i zato dole kapa maestro...

3 boda!

uhhhhhhhh
- samir_tm87
- Kontakt:
cestitke ,,, nadam se da ce obadvije ekipe ici u evropu a ne tamo neki borac ili zrinjski , cc
svaka cast!!samir_tm87 je napisao/la: SAMO ZA LESINARE!!
REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINAsteve-o je napisao/la:svaka cast!!samir_tm87 je napisao/la: SAMO ZA LESINARE!!
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- ZRINJSKI-MOSTAR
NAJKVALITETNIJI KLUBOVI IDU U EVROPU:ZRINJSKI,Široki,Sarajevo i Borac.samir_tm87 je napisao/la:cestitke ,,, nadam se da ce obadvije ekipe ici u evropu a ne tamo neki borac ili zrinjski , cc
Kralju neće tvoj Željo u Evropu vjeruj mi nemate vi tu kvalitetu

Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??
ZRINJSKI
ZRINJSKI
Sta reci..zasluzena pobjeda Sarajeva...sve cestitke. Samo nemojte vise pricati lesinari ovakvi onakvi bavite se svojim dvoristem i bezveze je ona jedna zastava armije bih i provokativne pjesme cim ste usli na stadion...toliko o vama i kao mi nismo nacjonalisti i nepjevamo nacjonalisticke pjesme...

- prijeratni mangup
- Kontakt:
a sta je bilo sa onim famoznim aj`borac,aj`banjalucki borac 

Koju su to nacJonalisticku pjesmu pjevale Horde ? Nije valjda "Eto Muje sve do Beograda..." ??
elle je napisao/la:Koju su to nacJonalisticku pjesmu pjevale Horde ? Nije valjda "Eto Muje sve do Beograda..." ??

a jel im treba yastava armije bih na utakmici u bl i poceli su odma sa provokacijama npr. **** borac **** banja luku itd. al necu da se raspravljam vi ste uvjek u pravu internet huligani

Kakve armije , de dobro pogledaj zastavu pa onda otvori udzbenik historije pa onda nesto napisi.A sta se to treba pjevat volim borac volim banjaluku.....l87 je napisao/la:a jel im treba yastava armije bih na utakmici u bl i poceli su odma sa provokacijama npr. **** borac **** banja luku itd. al necu da se raspravljam vi ste uvjek u pravu internet huligani
![]()
![]()
A sta to vi pjevate....
pusti ih bolan, vidis da su oni nevini al' prije svega ugrozeni....damirfile je napisao/la:Kakve armije , de dobro pogledaj zastavu pa onda otvori udzbenik historije pa onda nesto napisi.A sta se to treba pjevat volim borac volim banjaluku.....l87 je napisao/la:a jel im treba yastava armije bih na utakmici u bl i poceli su odma sa provokacijama npr. **** borac **** banja luku itd. al necu da se raspravljam vi ste uvjek u pravu internet huligani
![]()
![]()
A sta to vi pjevate....

eto objasnise ti za zastavu ... Nego koja je nacionalisticka pjesma ? Jedna si Jedina ?l87 je napisao/la:a jel im treba yastava armije bih na utakmici u bl i poceli su odma sa provokacijama npr. **** borac **** banja luku itd. al necu da se raspravljam vi ste uvjek u pravu internet huligani
![]()
![]()