Evo nadam se da ćete izdvojiti vrijeme i pročitati ovaj moj post.
Posljednjih dana,intenzivno se spominju razni igrači. U vezama smo od Ukrajine pa do Portugala, sa velikim brojem igrača se povezujemo. Ali se mora shvatiti jedno - želje i realnost nam nisu isti. Koliko god mi željeli Bentekea,Mykhitariana ili još nekog njihovi pojedinačni transferi bi koštali preko 20 miliona. Naravno, Liverpool to sebi ne može priuštiti. Već sam pisao da Bentekea možete zaboraviti jer čovjek navija za Arsenal i vjerovatno,ako bude napuštao Villu,tamo će nastaviti karijeru.
Mykhitarian - igrač koji igra vezni red,nisam ga baš nešto gledao ove sezone,malo u LŠ protiv Juventusa,ali vidim da ga krasi fenomenalna statistika, to bi moglo značiti da bi nama legao

.
Idemo dalje, ponuda Downing+6m je, ipak prevelika za jednog Mignoleta koji je itekako sklon bizarnim greškama.Ako iko sliči Reini onda je to on

. Ali, mislim da je ovo samo pokušaj da se Begoviću snizi cijena. Što se mene tiče, ne bih dovodio golmana ovo ljeto, neka Reina ostane,zadužio je klub da mu da povjerenje makar još jednu sezonu,osim naravno ako on ne izrazi želju za odlaskom.
Papadopulos - ovo je vjerovatno maska za nekog štopera, povezivali smo se s njim,a vjerovatno sa drugim igračem dogovarali. Samo se nadam da to nije bio Toure,jer kako je on došao,utihnula se priča oko Papadopulosa ( koliko - toliko ). Nadam se da je ovo sve paravan, jer se dovodi Toby
Iago Aspas je naš, 9miliona smo dali, daj Bože da ne bude promašaj, ali eto, neka me demantuje.
Još imam osjećaj da bi naš tim mogao Tello pojačati, kao neko iz pozadine, ili npr Atsu, Ben Arfa, Eriksen pa nije isključena opcija ni da se dovede Remy
Sad što se odlazaka tiče, pod hitno se trebaju prodati Škrtel, Šelvi i Assaidi. Apsolutna 0 ove sezone i nadam se da se kreću prema izlaznim vratima. @Suarez - prije mjesec,dva bih rekao da je neko lud ko kaže da on napušta Liverpool,jer je tako istinito izjavljivao da on ostaje i iduće godine. Međutim, u posljednje vrijeme on sam sebi pravi put ka izlasku iz Liverpoola i moli Real da otkupi njegov ugovor. Neko reče da će se Suarez prodati,samo ako ovaj zatraži pismeno. To mi se ne sviđa jer mu u ugovoru stoji, ako pismeno zatraži transfer, aktivira se klauzula od 40miliona funti. To je malo za ovakvog igrača, koji je nosio jednu prosječnu ekipu kroz čitavu sezonu, i vjerovatno će se ovo desiti, a ako se desi onda nam je uprava smiješna jer ne bi mogli izvući više od 50miliona za ovakvu igračinu.
Dakle, suma-sumarum, radi se dobar posao, no sve bi to uprskalo prodaja Suareza ispod 50 miliona. Ali ajde da vjerujemo da uprava ima neki back-up, da dodje kao zamjena za Luisa i da zauzme njegovo mjesto. Upamite da ovo ljeto moramo napraviti dobru ekipu,jer iduće sezone ide onaj fair-play pa ćeš trošiti onoliko koliko si bio u plusu, tako da sve nade oko povratka starog Liverpula moramo položiti u ovo ljeto

Ja te volim, volim Željo..