pa imaš li sat. reciver nađi eutelsat 16 stepeni istočno frekvencija 11262 h 30000 i uživaj ko čovjekknabs je napisao/la:Kraljevine Denmark, zasto ?
Latvija-Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Latvija-Bosna i Hercegovina
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
To mu i ja predlazem. Gledat ce ko covjek i utakmice protiv Slovacke i Litvanije ako do tada Face TV bude FTA ...adisice je napisao/la:pa imaš li sat. reciver nađi eutelsat 16 stepeni istočno frekvencija 11262 h 30000 i uživaj ko čovjekknabs je napisao/la:Kraljevine Denmark, zasto ?
Mogu jedino velikom glavom fatat frekvencije, nemam druze zivim u studentskom domu tako da jedino internet predplata dolazi u obzir, nista hvala vamTrinity74 je napisao/la:To mu i ja predlazem. Gledat ce ko covjek i utakmice protiv Slovacke i Litvanije ako do tada Face TV bude FTA ...adisice je napisao/la:pa imaš li sat. reciver nađi eutelsat 16 stepeni istočno frekvencija 11262 h 30000 i uživaj ko čovjekknabs je napisao/la:Kraljevine Denmark, zasto ?
Svaka cast Safetu pa ovakvu tekmu docekujemo u velikom miru, a to se odnosi na forum.
Uzivanje je biti navijac BH repke ovih dana, mir, tisina i na dan tekme - POBJEDA!
Safet radi dobar posao za sada, napreduje iz tekme u tekmu, kao i repka. Mislim da idemo na rutinsku igru i pobjedu od 2 razlike 0-2 a strijelci Dzeko i Pjanic.
Uzivanje je biti navijac BH repke ovih dana, mir, tisina i na dan tekme - POBJEDA!
Safet radi dobar posao za sada, napreduje iz tekme u tekmu, kao i repka. Mislim da idemo na rutinsku igru i pobjedu od 2 razlike 0-2 a strijelci Dzeko i Pjanic.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Consigliere
- Kontakt:
jesmo mi navijaci u miru. u hotelu gdje je reprezentacija svaku noc festa, alkohol se donosi litrima.bhsport je napisao/la:Svaka cast Safetu pa ovakvu tekmu docekujemo u velikom miru, a to se odnosi na forum.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Consigliere je napisao/la:jesmo mi navijaci u miru. u hotelu gdje je reprezentacija svaku noc festa, alkohol se donosi litrima.bhsport je napisao/la:Svaka cast Safetu pa ovakvu tekmu docekujemo u velikom miru, a to se odnosi na forum.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Ibro moze popiti sam tonu alkohola.Consigliere je napisao/la:jesmo mi navijaci u miru. u hotelu gdje je reprezentacija svaku noc festa, alkohol se donosi litrima.bhsport je napisao/la:Svaka cast Safetu pa ovakvu tekmu docekujemo u velikom miru, a to se odnosi na forum.
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
-
neroazzuro
- Kontakt:
Druze,nemoj bez veze placat kad imas besplatno. Evo ti malo precesljaj ove stranice po fb. Ima toga svugdje. Mozes i proguglat face tv besplatno, ovo ono. Nemas brige.knabs je napisao/la:
Mogu jedino velikom glavom fatat frekvencije, nemam druze zivim u studentskom domu tako da jedino internet predplata dolazi u obzir, nista hvala vam
http://www.facebook.com/pages/TV-kanali ... 6623110700" onclick="window.open(this.href);return false;
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
http://livetv.ru/" onclick="window.open(this.href);return false; evo stanica sve djaba svi sportovi sto placati kad ima djaba
pare nisu problem para NEMA
Ma, samo u vrijeme tekme navrati na ovu temu i trazi link, naci cemo ti nesto. 
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ta će ba Latvija Razvalit čemo ih ko beba zvećku In sha Allah
Protiv njih smo odigrali najbolju utakmicu imali najviše šuteva čak 20 (10 u okvir i 10 van) protiv Lichtensteina 13 (svi u okvir),a protiv Litvanije 8(6 po golu).
Što se tiće kornera ista prića protiv Lichtensteina 5,protiv Litvanije samo 3 a protiv Latvije čak 11 !
Oni su zenici sa ona 4 komada prošli ko maćija guza
Protiv njih smo odigrali najbolju utakmicu imali najviše šuteva čak 20 (10 u okvir i 10 van) protiv Lichtensteina 13 (svi u okvir),a protiv Litvanije 8(6 po golu).
Što se tiće kornera ista prića protiv Lichtensteina 5,protiv Litvanije samo 3 a protiv Latvije čak 11 !
Oni su zenici sa ona 4 komada prošli ko maćija guza
Pod prečku u devet banki.... :)
Nek taj Stavros pjeva nije fudbal za njihSabinho je napisao/la:Aleksandar Starkovs: "Priznajem,ponadali smo se da nas nece natrpati u Zenici u prvoj utakmici kad smo poveli 1:0.ali cim su izjednacili bio sam svjestan sta nam se sprema.Izdvojio bih Dzekine cevape,svakako su bili socni".
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
hendikep na bih jucer bio 2,70, danas 2,50...al i dalje odlicna kvota....a kvota na "obicnu" pobjedu bih je 1,60, na premier PP 1,80....fine kvote fakat
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
za ovog sto trazi kako da gleda preko neta: imas na youtube live stream ce biti, odlicna slika, dosad je tako bilo.
evo link: " onclick="window.open(this.href);return false;, mi iz BiH ne mozemo gledat (ne mogu se gledat utakmice svoje reprezentacije), al' posto si u inostranstvu neces imat problema, da ne placas dzaba
evo link: " onclick="window.open(this.href);return false;, mi iz BiH ne mozemo gledat (ne mogu se gledat utakmice svoje reprezentacije), al' posto si u inostranstvu neces imat problema, da ne placas dzaba
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Jeste li se slozili u koliko sati je utakmica? 
Nismo, najvjerovatnije cemo morati napraviti kompromis, neka tekma krene u 19h. Vuk sit i sve ovce na broju, sta ga je8em.AzRimiRzA je napisao/la:Jeste li se slozili u koliko sati je utakmica?
Službeno : Cauna i Lukjanovs neće biti spremni za susret sa BiH
http://sportacentrs.com/futbols/pk_2014 ... _lukjanova" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportacentrs.com/futbols/pk_2014 ... _lukjanova" onclick="window.open(this.href);return false;
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
I da budu spremni, poješćemo ih ! Kad sam vidio kako su brzo igrali na treningu danas, i koliko ozbiljno su se posvetili pripremama, očekujem minimalno 3 gola u mreži domaćina.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
Edvin_manijak
- Kontakt:
Kada i u koliko je sledeći trening reprezentacije u Hrasnici ?
U koliko sati se igra utakmica?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.