NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs
16-8 poeni u reketu za Heat.
13 izgubljenih Pacersa.
Ovo ide ka katastrofi nastave li ovim tempom.
13 izgubljenih Pacersa.
Ovo ide ka katastrofi nastave li ovim tempom.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kao sto rekoh,MIA nece lose sutati cijelu tekmu,a ovi gube loptu kao pocetnici...
Bice ovo gotovo do poluvremena...

Gube se ko abdest, ne znam sta Vogel odmara kojeg vraga Hibberta i Georga. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Miami izgleda odlično. Večeras se teško sa odbranom Miamija nosila i prva petorka IND. Rezerve im jednostavno ne mogu ništa napraviti u napadu, fali kvalitete.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
I meni to nije jasno. U ovakvim utakmicama se to ne radi jos obojica mladi kad bi malo zapeli mogli bi svih 48 min odigrati.BIHfan je napisao/la:Gube se ko abdest, ne znam sta Vogel odmara kojeg vraga Hibberta i Georga.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Evo primjera lijepog protoka i lagana otvorena trica za Hilla, vrlo lijepo.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Defektno žuti izgledaju.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Skoro svaki sut MIA za 3p veceras je bio otvoren...
- Titova-Juga
- Kontakt:
Katastrofalan protok lopte sto olaksava Miamiu da igra odbranu.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Fantastična odbrana Miamija u prvom poluvremenu. Također, odličan posao u ofanzivnom skoku, šampionska predstava.
Sa druge strane, Indiana se mora prilagoditi, inače nemaju šansi.
Sa druge strane, Indiana se mora prilagoditi, inače nemaju šansi.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
IND igra 'po pravilniku' kako izgubiti tekmu...Izgubljene lopte + promasena bacanja...
Gdje je ovaj Miami bio prije?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Miami igra solidno ni vise ni manje. Indiana se prepala prolaska u finale, u napadu niko nema muda uzeti sut osim Stephensona i Georgea, niko se ne krece svi stoje i cekaju. Bosh skace ko da je Barkley pored Hibberta i Westa. Ovako se Ind. moze pozdraviti...
- GunnerEmir
- Kontakt:
U prvom poluvremenu onako kako sam i predvivio...daleko najbolja utakmica miamia do sad...odlična šampionska odbrana prije svega, dosta napadanja na koš i napokon proradili Allen i Wade...GunnerEmir je napisao/la:ja i dalje mislim da će Miami odigrati najbolju utakicu ove serije u ponedjeljak, dobit dvocifrenim brojem razlike, i onda uzet San Antoni u finalu lakše neg IndianuBIHfan je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Ocekujem opet pricu kao i u Cavs eri da LeBron nije imao dovoljno jaku ekipu za naslov. Tacno da se ospes.
Mislim nije jos gotovo za Heat, ali mislim da su se iscrpili i da ce tesko pobijedit u 7 utakmici, a pakao ih ceka protiv odmornih Spursa u finalu.
Govorim za ovu sezonu. Mislim da ce ovakva opravdanja biti. A ustvari on kao lider treba nabrijati suigrace, dati ima samopuzdanja sto znaci da nema opravdanja ako ne uzme ove godine naslov.
Uglavnom vise ne igrate sa pola snage, vec sa malom dozom snage, koja polako nestaje. James poceo uzimati suteve, sto na pocetku nije radio vec je isao na ulaze. To je dokaz da je umoran.
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.
GUNNER 4EVER
GUNNER 4EVER
Previse izgubljenih lopti za indianu, a miami je to kazniio svaki put.
Tek sad vidjeh ovaj flop Bosha
. I onda se cudite sto ima ovoliko "hejtera" ili kako ih vec nazivate. Pa ja pamtim sampionske ekipe Spursa, Lakersa, Bostona znali su i ti igraci nekad odglumiti ali ni blizu kao sto rade ovi cirkusanti Miamia. Classless

- GunnerEmir
- Kontakt:
Ma daj, ako je ovo solidno, onda da bi dobro ekipa igrala treba da ne dopusti protivniku da suta na kos ikako...Miami igra vrhunsku odbranu, raznovrsni su u napadu, vjerovatno će 5 igrača imati 2-cifren učinak na kraju...Wade napada, LeBron napada, Allen pogađa, imaju stalno otvorene šuteve i još da su Miller i Chalmers pogodili po makar 2 od 3-4 otvorena šuta koja su imali sad bi vec bilo 20 razlikeBalon je napisao/la:Miami igra solidno ni vise ni manje. Indiana se prepala prolaska u finale, u napadu niko nema muda uzeti sut osim Stephensona i Georgea, niko se ne krece svi stoje i cekaju. Bosh skace ko da je Barkley pored Hibberta i Westa. Ovako se Ind. moze pozdraviti...
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.
GUNNER 4EVER
GUNNER 4EVER
da je babi k.... bila bi djedGunnerEmir je napisao/la:Ma daj, ako je ovo solidno, onda da bi dobro ekipa igrala treba da ne dopusti protivniku da suta na kos ikako...Miami igra vrhunsku odbranu, raznovrsni su u napadu, vjerovatno će 5 igrača imati 2-cifren učinak na kraju...Wade napada, LeBron napada, Allen pogađa, imaju stalno otvorene šuteve i još da su Miller i Chalmers pogodili po makar 2 od 3-4 otvorena šuta koja su imali sad bi vec bilo 20 razlikeBalon je napisao/la:Miami igra solidno ni vise ni manje. Indiana se prepala prolaska u finale, u napadu niko nema muda uzeti sut osim Stephensona i Georgea, niko se ne krece svi stoje i cekaju. Bosh skace ko da je Barkley pored Hibberta i Westa. Ovako se Ind. moze pozdraviti...
Lijepa prilagodba Indiane, ali nikako da uhvate ritam u napadu uz nekoliko loših odluka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.