AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Francesco Totti On Golazo vs Juventus & Favorite Music | FORZA ROMA
[youtube][/youtube]
Mauro Goicoechea, Maté Man | FORZA ROMA Ep. 7
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mauro Goicoechea, Maté Man | FORZA ROMA Ep. 7
[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
-
nije mi jasno kako samo par rijeci napisanih u obicnom postu na sportskom forumu od strane nekoga ko svoj klub podrzava isto onako kako ti podrzavas svoj moze uvrijediti nekoga. dan je prekratak da se nervirate zbog takvih gluposti, a da ne pricam koji je smor uci na temu i citati nesto sto ima najmanje veze sa samom temom. pomalo ba, mir i ljubav
on topic:
zvanicno je - allegri ostaje u milanu.
blanc
bielsa
garcia (bivsi trener lillea)
the saga continues.

on topic:
zvanicno je - allegri ostaje u milanu.
blanc
bielsa
garcia (bivsi trener lillea)
the saga continues.
-
- Kontakt:
Evo uvijek citam nove vijesti od romi samo zato mi sluzi ovaj forum..ali jednostavno nisam moggao sutjet na nasladivanje ovih laziala..zato im upucujem sljedece.. Kao prvo nismo ljubomorni na vas i vas trofej veselite se jer ko zna kad cete opet.druga stvar 3 puta ste u zivotu igrali ligu prvaka niti jedan put nite skupinu prosli..pa sramota velika..mi smo prolazili teske skuoine i onda bi nas u cetvrfinalu izbacio dva puta jedAn veliki mancester i jednom sretno arsenal..itd..tako da smo ponosni dok mi ispadamo od manče vi ispadate od fenerbarche..treca stvar ja vas uopce ne smatram najvecim rivalom jer se s vama nikad nismo borili za nista.najvise mrzim ali isto tako i postujem inter.s kojim smo 6 god zaredon tukli se za seria a i kup italie..smatrsm isto tako da vi ne bi trebali nas smatrat najvevim rivalom jer po meni je vas najveci rival napoli s kojim ste 11 godina boravili u seriiji b i jos jednom dokazali kakav ste mal klub..neznam sta da kazem..u finalu smo pobijedili sami sebe jer vi da ste protiv pescare igrali ne biste ni nju ppbijedil.jednostavmo nebitni ste i uopce vas ne dozivljamo..odite pisite na svoju temu mozda je popunite malo..eto pozz iz dalmacije ;ps ozbiljno ste nebitni
Gazzetta dello Sport: Laurent Blanc is set for talks with AS Roma to become their next manager. #ASR #PSG
Po meni i najbolja opcija za klupu Rome.RMC: Blanc set to meet Roma representatives tonight. #ASR #PSG
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- IlPrincipino
- Kontakt:
Citam da je Roma razmisljala i o Stramaccioniu i Colantuonu 

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Citam da je Roma dogovorila sa Blanom,sutra bi trebalo biti official
Konacno dobre vijesti(ako su istinite),sad ide i dobar merkato
Benatia za pocetak

Konacno dobre vijesti(ako su istinite),sad ide i dobar merkato

Benatia za pocetak
embrace the chaos
kao prvo, definitivno jeste, nemoj te priče .. ne postoji ništa slađe od pobjede u historijskom derbyu i podizanja trofeja ispred očiju mrskog rivala i samim tim slavlja ispred vaših očiju .. mrzim ja Romu, al' je ne omalovažavam za razliku od tebe koji omalovažavaš Lazio, al' to samo govori o tebi .. pitao sam nekoliko Romanista koji poraz u derby mečevima im je najteže pao i dobio sam odgovor na koji sam svakako znao odgovor, samo sam želio to da čujem iz njihovih "usta"grandecapitano je napisao/la:Kao prvo nismo ljubomorni na vas i vas trofej
kad već spominješ vaša dobra vremena, a naše ispadanje od Fenera od kojeg smo btw bili bolji protivnik, al' samo pukom (ne)srećom ispali, uz pomoć sudija dakako, sjeti se da Lazio ima dva evropska trofeja, dok ih vi nemategrandecapitano je napisao/la:tako da smo ponosni dok mi ispadamo od manče vi ispadate od fenerbarche

grandecapitano je napisao/la:treca stvar ja vas uopce ne smatram najvecim rivalom jer se s vama nikad nismo borili za nista
kao treće, ovo ti je tolika glupost, da ne mogu vjerovati da si to napisao .. za svakog "pravog" Laziala i Romanistu, ne postoji veći rival od Lazija/Rome

rivalstvo se ne ogleda u titulama i borbama za istu, rivalstvo Lazija i Rome se ogleda za prevlast u gradu

u finalu vas je pobjedio Lazio, bez obzira koliko ti tvrdio suprotno .. pobjeda je pobjeda, a ona je pripala nama .. to oko Pescare potvrđuje koliko hejtuješ i omalovažavaš Lazio i pobijaš sve ono što si na kraju napisao, tj. da smo nebitnigrandecapitano je napisao/la:u finalu smo pobijedili sami sebe jer vi da ste protiv pescare igrali ne biste ni nju ppbijedil.jednostavmo nebitni ste i uopce vas ne dozivljamo..ps ozbiljno ste nebitni

vidiš, meni kao i drugim pravim Lazialima, odnosno Romanistima, Roma i Lazio nisu nebitni .. zašto? zato što bez Rome nema Lazija, a bez Lazija nema Rome, bez Laziala nema Romanista, bez Romanista nema Laziala .. sine, posjeti malo grupe po Facebooku u kojima se pod*ebavaju Lazio i Laziali, kao što sam ja na grupama gdje se pod*ebavaju Roma i Romanisti i shvatiti ćeš koliko smo "nebitni" jedni drugima .. pogledaj tuče navijača prije svakog derbya
pogledaj malo parolu koju su vaši navijači napravili pred finale kupa: "O VINCETE O SCAPPATE" (POBJEDITE ILI BJEŽITE) .. toliko o tome da smo vam "nebitni"
sine, pun si hejta, pričaš strogo omalovažavajući Lazio i Laziale i kao što rekoh, demantuješ sam sebe .. na kraju ne mogu a da ne zaključim da si zelen kad je u pitanju odnos "Lazio-Roma", "Laziali-Romanisti"

P.S. kao Laziale, naravno da mrzim Romu, al' nikad ne bih napisao ovakve nebuloze
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Kontakt:
Gle ja znam desetak ljudi iz rima koji su pravi romanisti i koji prisustvuju svakoj utakmici rome pa su mi rekli da nema sta draze nego juventusa pobijedit.tako da svako ima svoje nesto..druga stvar koliko ja znam roma ima europski trofej jedan.kup eufa isti trofej koji i lazio ima samo sta ga je ona osvojila davnih godina al sveisto ne umanjuje stvar..tako da bolje se malo informiraj..treca stvar kazem ti da vas ne smatram najvecim rivalom isto ko naprimjer sto liverpoolu je daleko najveci rival manchester united a ne naprimjer gradski rival everton,isto tako mi ne uzivam u pobjedi nad vama kad vidim kakve nepoznate i jadne igrace imate zadnjih 6 godina pa mi ne prestavlja zadovoljstvo dobit vas,za razliku od laziala koji okrenu rim kad pobjede romu al za vas mi je jasno jer ipakntreba slavit kad pobjedis bolji jaci i polularniji klub u gradu italiji i svijetu,Ali kazem
Ti dok smo se mi borili s interom za seria a vi ste se borili s napolijem za seriu b zato odi na njihovu temu pa se nasladuj tamo,:)))grande lazio
)
Ti dok smo se mi borili s interom za seria a vi ste se borili s napolijem za seriu b zato odi na njihovu temu pa se nasladuj tamo,:)))grande lazio

taj vaš trofej nije priznat', tako da okači ga mačku o rep
dok ste se vi "borili" sa Interom, Lazio je vraćao i još vraća dugove .. dok Lazio dovodi igrače besplatno i za malo miliona, čak uspijemo osvojiti dva kupa Italije, dok ste vi trošili i imate isto dva kupa kao i mi u zadnjoj deceniji .. s tim što smo mi za prethodni prelazni rok potrošili 15-ak mln, vi ste potrošili 80 mln i niste napravili ništa
dok Lazio sa tri vrlo dobra igrača (Klose, Hernanes, Marchetti) i ostalim prosječnim uspije napraviti dobru timsku ekipu i od njih dobre igrače (Radu, Lule, Candreva), vi sa dosta dobrih pojedinaca ne napravite ništa
dok je za nas pobjeda protiv Rome najslađa moguća, za vas (takve poput tebe) je pobjeda protiv Lazija jednaka pobjedi protiv Pescsre .. al' dobro, neka tebi Inter i dalje bude najveći rival, za prave navijače zna se gdje im je srce
pazi molim te, on poredi gradski derby Lazio-Roma, sa derbyjem Liverpool-Everon
al' dobro, nemam više šta diskutovati sa tobom, podbadat' ću se sa Genijem, a možda i njemu "nazio" nije najveći rival

dok ste se vi "borili" sa Interom, Lazio je vraćao i još vraća dugove .. dok Lazio dovodi igrače besplatno i za malo miliona, čak uspijemo osvojiti dva kupa Italije, dok ste vi trošili i imate isto dva kupa kao i mi u zadnjoj deceniji .. s tim što smo mi za prethodni prelazni rok potrošili 15-ak mln, vi ste potrošili 80 mln i niste napravili ništa
dok Lazio sa tri vrlo dobra igrača (Klose, Hernanes, Marchetti) i ostalim prosječnim uspije napraviti dobru timsku ekipu i od njih dobre igrače (Radu, Lule, Candreva), vi sa dosta dobrih pojedinaca ne napravite ništa
dok je za nas pobjeda protiv Rome najslađa moguća, za vas (takve poput tebe) je pobjeda protiv Lazija jednaka pobjedi protiv Pescsre .. al' dobro, neka tebi Inter i dalje bude najveći rival, za prave navijače zna se gdje im je srce

pazi molim te, on poredi gradski derby Lazio-Roma, sa derbyjem Liverpool-Everon

al' dobro, nemam više šta diskutovati sa tobom, podbadat' ću se sa Genijem, a možda i njemu "nazio" nije najveći rival

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
samo cu ti reci da se ima kao sto se nema prva utakmica na koju bih otisao bila bi ona izmedju rome i nazia a ni u kom slucaju protiv intera, juventusa ili milanaJTS je napisao/la: al' dobro, nemam više šta diskutovati sa tobom, podbadat' ću se sa Genijem, a možda i njemu "nazio" nije najveći rival

s druge strane, razumijem ja ovog novopecenog kolegu koji pokusava objasniti da u posljednjoj deceniji (pogotovo u spallettijevoj eri) rezultatski gledano nazio nije bio rival romi, nego je to bio inter pa vise te neke mrznje ima prema njima ali taj isti kolega haman zaboravlja velicinu jednog od najvecih svjetskih (gradskih) derbija?
-
- Kontakt:
E moj jts,da se vratin na nesto staro,vi ste osvojili sad kup ali reci iskreno jeste tribali proc u finale,jer na uzvratnoj utakmici polufinala u rimu vucinica je pokosia marketi i sudac nije svira nista,a istu je stvar stekelenburg napravia protiv lazia prije godini dana i dobia crveni i penal za lazio,a ode nista,sam komentator koji je neutralan i ne navija za nikoga reka da je ovo sramota da ovaj sudac sudi polufinale kupa,bia je cisti penal u osmoj minuti i crveni karton,da je to bilo posteno lazio u finale ne bi prosa,s golom zaostatka i igracem manje,tako da u finalu ste zahvaljujuci sucu usli,a cilu sezonu ste bili isprid nas jedno vrime i na drugoj poziciji,najavljivali mozda cak i borbu za scudetto a sad ste sedmi,i pusete nam u guzicu,..ali pitam jednog laziala i on mi govori da je njemu to super sedmo mistto,jer je prije par godina bia 12..pa onda mu je sedmo misto koda je scudetto osvojia
@ Genije
kad kažeš rezultatski, ajde da se složim, nismo vam bili rivali u borbi za titule .. iako ih ni vi niste osvojili
al' opet ponavljam, mi smo gradski rivali i želja za nadmašivanjem i prevlasti u gradu je ogromna i uvijek tu od prvog derbya koji je odigran .. naše rivalstvo se ne ogleda u titulama i borbama za titulu, nego čisto da budemo bolji od protivnika
evo ti npr, derby Feyenoord-Ajax .. jedni nikako do titula, a drugi redovno .. a opet se mrze i budu neviđene mjere opreza kada oni igraju, eto kolika je to mržnja i rivalstvo
tako je i kod nas, neovisno o titulama, formi, igračima, derby je derby i on se mora pobjediti 
@ grandecapitano
što se tiče kupa, mi smo trebali ispasti već na početku od Siene koja nas je nadigrala, al' sami Bog i Carrizo su nas spasili
još Ciani zabi u 95' min
Juve je također bio bolji protivnik, al' nisu mogli preko Marchettija
što se tiče situacije oko Vučinića, to se moglo a i nije moralo svirati, kakav crveni karton
uostalom to nije bila šansa za gol .. situacija kad je Stek oborio Klosea bila je u šansi za gol, a ovaj je zadnji, tako da ..
Lazio tri sezone u nizu završava polusezonu u top 3, gdje bi možda čak uz adekvatna pojačanja mogli izazvati Juve u borbi za Scudetto, kao što je to Napoli činio .. al' tada u zimskom prelaznom roku Lotito ne pojača ekipu i onda krenu problemi .. umor od evrope, povrede, tanka klupa, pad forme i sve kad sabereš, evo već tri sezone umjesto da idemo u LP, mi ništa .. kad je najpotrebnije pojačati ekipu u januaru, Lotito to ne radi
ako mene pitaš, ja bih za ovu sezonu dao ocjenu 3+ .. osvajanje kupa je naravno veliki plus, titule je tiula, a još izvojevana u derbyu .. u Serie A nije ni moglo bolje, jer zna se da ovu ekipu vuku Klose i Hernanes .. Klose je bio povrijeđen dva mjeseca, Hernanes je imao pad forme, onda povrede drugih, umor, neke igrače Lotito poslao na tribine i eto ti ga na
da bogdom mi možemo kao vi za Osvalda 15 milki, Lamela 12+ milki, Pjanić 11+ milki, itd
nama za LP treba više kvalitetnih igrača, a ne da ovisimo o dva-tri igrača
da ne pričam o borbi za Scudetto
P.S. na svaki tvoj ili Genijev komentar, ja moram napisati opširniji odgovor zašto je to tako .. nemojte poslije pisati kako smaram sa Lazijem na vašoj temi
kad kažeš rezultatski, ajde da se složim, nismo vam bili rivali u borbi za titule .. iako ih ni vi niste osvojili
al' opet ponavljam, mi smo gradski rivali i želja za nadmašivanjem i prevlasti u gradu je ogromna i uvijek tu od prvog derbya koji je odigran .. naše rivalstvo se ne ogleda u titulama i borbama za titulu, nego čisto da budemo bolji od protivnika

evo ti npr, derby Feyenoord-Ajax .. jedni nikako do titula, a drugi redovno .. a opet se mrze i budu neviđene mjere opreza kada oni igraju, eto kolika je to mržnja i rivalstvo

@ grandecapitano
što se tiče kupa, mi smo trebali ispasti već na početku od Siene koja nas je nadigrala, al' sami Bog i Carrizo su nas spasili

Lazio tri sezone u nizu završava polusezonu u top 3, gdje bi možda čak uz adekvatna pojačanja mogli izazvati Juve u borbi za Scudetto, kao što je to Napoli činio .. al' tada u zimskom prelaznom roku Lotito ne pojača ekipu i onda krenu problemi .. umor od evrope, povrede, tanka klupa, pad forme i sve kad sabereš, evo već tri sezone umjesto da idemo u LP, mi ništa .. kad je najpotrebnije pojačati ekipu u januaru, Lotito to ne radi
ako mene pitaš, ja bih za ovu sezonu dao ocjenu 3+ .. osvajanje kupa je naravno veliki plus, titule je tiula, a još izvojevana u derbyu .. u Serie A nije ni moglo bolje, jer zna se da ovu ekipu vuku Klose i Hernanes .. Klose je bio povrijeđen dva mjeseca, Hernanes je imao pad forme, onda povrede drugih, umor, neke igrače Lotito poslao na tribine i eto ti ga na
da bogdom mi možemo kao vi za Osvalda 15 milki, Lamela 12+ milki, Pjanić 11+ milki, itd
nama za LP treba više kvalitetnih igrača, a ne da ovisimo o dva-tri igrača

P.S. na svaki tvoj ili Genijev komentar, ja moram napisati opširniji odgovor zašto je to tako .. nemojte poslije pisati kako smaram sa Lazijem na vašoj temi

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Kontakt:
U hrvatskoj su bile sve novine ispisane i internet da je cisti penal jer je mirko prije dosa do lopte,po meni nezasluzeno finale,i opet kazem ti moze to bit najveci gradski derbi na svitu opet ima nekih romanista koji zele pobijedit radije nekog drugog nego lazia,znam ih nekolicinu koja bi najrade juvu zdrobila,ja npr inter mrzim tri puta vise negi lazio,itd ali svako svoje...kad podes jednom do dalmacije ili rima slucajno pa se nademo da te upoznam pa nek ti potvrde ti romini navijaci Sto sam ti ja reko,da ne bi bilo da lazem.
)

gledaj, jedno je rivalstvo Lazija i Rome koje se ne ogleda u titulama .. a drugo što se neki lože na Juve, Milan, Inter, tj. ekipe koje osvajaju titule, pa im zavide na tome .. pa i one priče tipa, Berlusoni lopov, mafija, Juve Calciopoli, itd .. i sad, zbog svih tih razloga neko mrzi te klubove
ja ne, puca mi neka stvar za njima, samo mi je Roma rival i to je to
meni je apsolutno neshvatiljivo da nekom Romanisti, možda ima i takvih Laziala, Juve, Milan, Inter budu veći rivali od Lazija/Rome
al' da ne diskutujemo više, tebi Lazio nije najveći rival, tvoje mišljenje i stav, Genije je iznio svoje mišljenje, ja svoje i da odmorimo malo, smorili smo
ja ne, puca mi neka stvar za njima, samo mi je Roma rival i to je to

meni je apsolutno neshvatiljivo da nekom Romanisti, možda ima i takvih Laziala, Juve, Milan, Inter budu veći rivali od Lazija/Rome

al' da ne diskutujemo više, tebi Lazio nije najveći rival, tvoje mišljenje i stav, Genije je iznio svoje mišljenje, ja svoje i da odmorimo malo, smorili smo

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
rival i konkurent nije isto.
s jedne strane jts prica o rivalstvu i slazem se s njegovom teorijom da nema sanse da mi inter bude ono sto je nazio. kao sto sam napisao: da mogu birati na koju utakmicu da odem uvijek bi odabrao rimski derbi prije bilo kojeg derbija sa nekom od ekipa sa sjevera. s druge kolega romanista prica o tome da li je nazio bio konkurentan ili ne i na osnovu rezultata donosi taj neki sud koji definitivno razumijem jer onih nekoliko godina borbe sa interom su ostavile ruzna sjecanja svim romanistima.
s jedne strane jts prica o rivalstvu i slazem se s njegovom teorijom da nema sanse da mi inter bude ono sto je nazio. kao sto sam napisao: da mogu birati na koju utakmicu da odem uvijek bi odabrao rimski derbi prije bilo kojeg derbija sa nekom od ekipa sa sjevera. s druge kolega romanista prica o tome da li je nazio bio konkurentan ili ne i na osnovu rezultata donosi taj neki sud koji definitivno razumijem jer onih nekoliko godina borbe sa interom su ostavile ruzna sjecanja svim romanistima.
ta ti je najpametnijaJTS je napisao/la:da odmorimo malo, smorili smo

to je toEvil Genius II je napisao/la:rival i konkurent nije isto.

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Svasta covjek procita na internetu al mrtav hladan doci i reci kako je romi najveci rival Inter, eh ovako:
Prijatelju iz Dalmacije, grandecapitano, jarane moj, nakon sto procita ono sto si naskrabo da ti dam prijateljski savjet: drzi se ti HNL i 'Ajduka. Svega ti. Ili pratis Serie A od 2008 godine ili je nepratis nikako.
Neki romanisti su se umislili da je Roma mega klub, sto nije. U Italiji postoji Juve, Milan, Inter a ostalo je malo nize. To kazem istorijski gledano. Roma je bljesnula par sezona sa Spalettijem i to je to. Sad se nafuravati na to vrijeme i govoriti Roma je velika je isto ko kad bi se ja drzo grande Torina iz pedeset i neke. Rome nigdje nema zadnjih par godina i nece je biti, ukoliko jenki nastave sa ovom politikom i projekta. Ovaj dalmatinac spominje ko neku borbu za trofeje a Lazio i Roma su sto se tice trofeja u pet deka. Saberi se sinko.
Cinjenica jedan: Roma nema ni jedan evropski trofej i tacka. Prahistorijski trofeji sajmova ovih i onih gradova se ne racunaju.
Cinjenica dva: Lazio-Roma je jedan od najvecih i najljucih derbija u svijetu, a samo padobranci i djecurlija mogu reci da im je nekakav Inter ili Juve veci rival. Juvetu i Interu roma nije bitna. Ne u tolikoj mjeri sto neki romanisti misle.
Cinjenica tri: Lazio, koji eto nije toliko bitan ribaru iz Dalmacije silne, je u zadnjih 15 godina osvojio 11 trofeja, sto je duplo vise od grande Rome u istom vremensko periodu, koju doticni smatra spada u "visi" rang. Toliko o poznavanju Il Calcia.
Cinjenica cetiri: Kad vec spominjes Napoli, pomozi mi da se sjetim s kim Napoli igra Derby della Sole?
Maksuz pozdrav za Dalmaciju
Prijatelju iz Dalmacije, grandecapitano, jarane moj, nakon sto procita ono sto si naskrabo da ti dam prijateljski savjet: drzi se ti HNL i 'Ajduka. Svega ti. Ili pratis Serie A od 2008 godine ili je nepratis nikako.
Neki romanisti su se umislili da je Roma mega klub, sto nije. U Italiji postoji Juve, Milan, Inter a ostalo je malo nize. To kazem istorijski gledano. Roma je bljesnula par sezona sa Spalettijem i to je to. Sad se nafuravati na to vrijeme i govoriti Roma je velika je isto ko kad bi se ja drzo grande Torina iz pedeset i neke. Rome nigdje nema zadnjih par godina i nece je biti, ukoliko jenki nastave sa ovom politikom i projekta. Ovaj dalmatinac spominje ko neku borbu za trofeje a Lazio i Roma su sto se tice trofeja u pet deka. Saberi se sinko.
Cinjenica jedan: Roma nema ni jedan evropski trofej i tacka. Prahistorijski trofeji sajmova ovih i onih gradova se ne racunaju.
Cinjenica dva: Lazio-Roma je jedan od najvecih i najljucih derbija u svijetu, a samo padobranci i djecurlija mogu reci da im je nekakav Inter ili Juve veci rival. Juvetu i Interu roma nije bitna. Ne u tolikoj mjeri sto neki romanisti misle.
Cinjenica tri: Lazio, koji eto nije toliko bitan ribaru iz Dalmacije silne, je u zadnjih 15 godina osvojio 11 trofeja, sto je duplo vise od grande Rome u istom vremensko periodu, koju doticni smatra spada u "visi" rang. Toliko o poznavanju Il Calcia.
Cinjenica cetiri: Kad vec spominjes Napoli, pomozi mi da se sjetim s kim Napoli igra Derby della Sole?
Maksuz pozdrav za Dalmaciju

Al se ovdje zakuhalo,pomalo ba
Gotovo je napokon
Blan je novi trener Rome,zaradjivat ce 2 miliona godisnje

Gotovo je napokon
Blan je novi trener Rome,zaradjivat ce 2 miliona godisnje
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
-
- Kontakt:
Jarane,onoliko koliko je roma bitna juvi i interu toliko je nama bitan lazio.slazem se da su juve inter i milan jedan svijet ali odma iza toga svijeta ide roma pa napoli viole lazio itd..to sta roma spada u talijansku veliku cetvorku s njima sve govori,odi na wikepediju i procitaj o seriji a ,.sta pise koliko ima svijetskih klubova i ko ih cini..lazio je s njima u prici hahahhaha..i kao drugo to sta san iz dalmacije ne znaci da sam ribar,ja vrijedam tvoj klub ali ne i tebe a ti si se na mene okomio..ja san jarane moj bia dosada na vise utakmica nego sts ces ti biti do kraja cilog zivota, a mislin da to jedan ribar ne moze priustit,zato se ne lozi tu i mici se s teme na kojoj nisi dobrodosa..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.