NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs
AjsKjub je napisao/la:Sto je veoma moguce gledajuci da je u pitanju LeBrick James.
ubice ih Memphis

Naravno, cak ima i nova dova u kojoj se spominje molitva da James profula zadnji sut kao i da Flopersi ispadnu.lumani je napisao/la:Pojednicni se mole bogu da Miami ispadne,a jos bolji scnario je ,James fula zadnji sut![]()
ehh onda, to mozete godinu dana ponavljate,jer vam je to jaca i nazalost jedina strana
![]()
Ovdje je jedini problem sto ovi instant fanovi Heata misle da su svi protiv Heata i da iz dna duse mi mrzimo ovu ekipu Heata, a prava je istina da ste vi simaptitelji Flopersa nama zgadili ovu ekipu jos vise i vi ste jedini krivci sto se ovdje Jamesovo flopanje stalno spominje. Jer napravi lik flop, svi nautralni u ovom mecu kazu da jest flop i onda dodje lumani i kaze da nije flop pa se onda pocnu pisat stranice i stranice o tome da vama dokazemo da je flop vidio i Saša Matić ali ti se i dalje pravis pametan.
Znaci jednostavno, popustite malo vise.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
BIHfan je napisao/la:Naravno, cak ima i nova dova u kojoj se spominje molitva da James profula zadnji sut kao i da Flopersi ispadnu.lumani je napisao/la:Pojednicni se mole bogu da Miami ispadne,a jos bolji scnario je ,James fula zadnji sut![]()
ehh onda, to mozete godinu dana ponavljate,jer vam je to jaca i nazalost jedina strana
![]()
Ovdje je jedini problem sto ovi instant fanovi Heata misle da su svi protiv Heata i da iz dna duse mi mrzimo ovu ekipu Heata, a prava je istina da ste vi simaptitelji Flopersa nama zgadili ovu ekipu jos vise i vi ste jedini krivci sto se ovdje Jamesovo flopanje stalno spominje. Jer napravi lik flop, svi nautralni u ovom mecu kazu da jest flop i onda dodje lumani i kaze da nije flop pa se onda pocnu pisat stranice i stranice o tome da vama dokazemo da je flop vidio i Saša Matić ali ti se i dalje pravis pametan.
Opet si nekulturan

Zadnja izmjena: lumani, dana/u 04 jun 2013, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sta je tu nekulturno ?lumani je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Naravno, cak ima i nova dova u kojoj se spominje molitva da James profula zadnji sut kao i da Flopersi ispadnu.lumani je napisao/la:Pojednicni se mole bogu da Miami ispadne,a jos bolji scnario je ,James fula zadnji sut![]()
![]()
Opet si nekulturanPa zasto bolan
..Ali nisi ti kriv,to je do odgoja.

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Kad je prva utakmica finala ? Koji pada dan ?
Melo,nije nista,sve je ok
nego se ljudi osjecaju u svakom postu pronadeni.Jbg, je li ovo forum,ili nije vise
Ovo gore sto sam pisao,uopste nisam mislio na Bihfana ,ali opet je se on nasao u mojoj prici 

lumani je napisao/la:Melo,nije nista,sve je oknego se ljudi osjecaju u svakom postu pronadeni.Jbg, je li ovo forum,ili nije vise
Ovo gore sto sam pisao,uopste nisma mislio na Bihfana ,ali opet je se on nasao u mojoj prici
Care o cemu ti? Nesto si mi zbunjen, da nije trema udarila i tebe ko i Kinga.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
BIHfan je napisao/la:lumani je napisao/la:Melo,nije nista,sve je oknego se ljudi osjecaju u svakom postu pronadeni.Jbg, je li ovo forum,ili nije vise
Ovo gore sto sam pisao,uopste nisma mislio na Bihfana ,ali opet je se on nasao u mojoj prici
kako da ne .razmisljam se,da li da gledam ili ne

Hahaha brate ja ih nikad ne spremam, u zavisnosti sta nam King sprema. Ako flopne normalno da cu ovdje ga ismijavat, ako dadne kos za pobjedu cestitat. Kao i uvijek sto sam radio.lumani je napisao/la:BIHfan je napisao/la:lumani je napisao/la:Melo,nije nista,sve je oknego se ljudi osjecaju u svakom postu pronadeni.Jbg, je li ovo forum,ili nije vise
kako da ne .razmisljam se,da li da gledam ili nenego jesi li spremio baklje i ostala sredstva
![]()

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ma kada ne zna da ti odgovori argumentima na post pocne pricati o nekom odgoju, evo vidis vec je uspio okrenuti temu. Moze mi neko od navijaca Heata ovo objasniti i reci da James nije floper
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Neka flopaju koliko zele,libo me neka stvar.Nadam se da ce biti dobra utakmica,a ostalo nije vazno.Jos nisi shvatio,ja niti navijam za Jamesa
niti za Miami.

Sve ja to postujem druze, ali nemoj onda govoriti da James nije floper.lumani je napisao/la:Neka flopaju koliko zele,libo me neka stvar.Nadam se da ce biti dobra utakmica,a ostalo nije vazno.Jos nisi shvatio,ja niti navijam za Jamesaniti za Miami.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
I ja se isto nadam, nek flopaju al da sudije ne padaju na te fore. Znaci sudjenje mora biti korektno i dobro kao u game 6 i bice onda sigurno dobra utakmica. Glavna desavanja na parketu treba da budu igraci i njihovi potezi a ne sudije sto se iskreno nadam. Znam da si hiljadu puta rekao da ne navijas za Jamesa, ali ga ti ovdje branis vise od lika kojem je James idol nad idolima. A nece neko branit nekog igraca da nema neke simpatije prema njemu.lumani je napisao/la:Neka flopaju koliko zele,libo me neka stvar.Nadam se da ce biti dobra utakmica,a ostalo nije vazno.Jos nisi shvatio,ja niti navijam za Jamesaniti za Miami.

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Titova-Juga
- Kontakt:
Koji hinjavac ovaj lumani hahahahahahhaa
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
asunsao je napisao/la:Sve ja to postujem druze, ali nemoj onda govoriti da James nije floper.lumani je napisao/la:Neka flopaju koliko zele,libo me neka stvar.Nadam se da ce biti dobra utakmica,a ostalo nije vazno.Jos nisi shvatio,ja niti navijam za Jamesaniti za Miami.
Ja sam tvrdio, da nije najveci floper lige ;)Ima scena ono kada se drzi za oko,to je gluma 100%a ima ona kada ga Chandler odvali, to za mene nije flop. Flopaju oni svi,samo sto se nije pratilo kao sada..Lebron rijesi koracima
tekmu,nikog to ne zanima,´jer nije flop.
Mislim da niko na zadnjih 15 stranica nije napisao da LeBron nije flop
Šta vi čitate?

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Titova-Juga je napisao/la:Koji hinjavac ovaj lumani hahahahahahhaa
cekaj da stavim naocale,ubi ta prasina :ugeek:
- Titova-Juga
- Kontakt:
Gl. opravdanje za kraljicino kontinuirano flopanje je - "flopaju oni svi"
Eh jbm ti forum i jupol !

Eh jbm ti forum i jupol !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
tito,
citaj malo,citaj...
citaj malo,citaj...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.