Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

DukeOfWellington
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la DukeOfWellington » 03 jun 2013, 22:24

Šta znaš. Možda su novi Ludogorets.

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 03 jun 2013, 22:25

Shanks je napisao/la:Prije bih rekao nove Gradine. :mrgreen:

Nemoj tako. Srebrenik je grad od 40 000 stanovnika. A ovo sela sa po 2-3000 ljudi. :)

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 03 jun 2013, 22:29

Nisam ja ništa rekao loše za Srebrenik, već sam aludirao na katastrofalno izdanje Gradine u PL.Nisam skontao šta si htio htio da kažeš, izvinjavam se. :)
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 03 jun 2013, 23:06

Gradski derbi u Bijeljini! Privilegije velikih gradova! :mrgreen:
Porediti Gabelu sa Obarskom u velicini je isto kao porediti Sarajevo sa Beogradom!Ako se ostvare najave mnogi ce se iznenaditi u poyitivnom smislu.
Radnik u Evropu,Mladost sredina tabele! :D

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 03 jun 2013, 23:22

Bijeljina055 je napisao/la:Gradski derbi u Bijeljini! Privilegije velikih gradova! :mrgreen:
Porediti Gabelu sa Obarskom u velicini je isto kao porediti Sarajevo sa Beogradom!Ako se ostvare najave mnogi ce se iznenaditi u poyitivnom smislu.
Radnik u Evropu,Mladost sredina tabele! :D
Osim što ti je poređenje provokatorsko ono je i netačno.

Ja bih radije rekao da je to isto kao porediti New York i Beograd.

semberac
Kontakt:

Post Postao/la semberac » 03 jun 2013, 23:23

SarajlijaTM je napisao/la:Znači ove godine umjesto 3 boda 6 u Bijeljini ;-)
Jako lijep gradić btw
Samo da znate, cijela Bijeljina bruji od prica da ste od Radnika kupili bodove. Sto se uprave Mladosti tice, oni su druga vrsta ljudi totalno suprotna rukovidstvu Radnika. Igraju fudbal pa sta bude, nema kalkulisanja, nema kupivine, nema prodaje.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 03 jun 2013, 23:25

semberac je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Znači ove godine umjesto 3 boda 6 u Bijeljini ;-)
Jako lijep gradić btw
Samo da znate, cijela Bijeljina bruji od prica da ste od Radnika kupili bodove. Sto se uprave Mladosti tice, oni su druga vrsta ljudi totalno suprotna rukovidstvu Radnika. Igraju fudbal pa sta bude, nema kalkulisanja, nema kupivine, nema prodaje.
Sve da je to i tačno, iako je to tipična laž u svrhu omalovažavanja uspjeha Želje, ne misliš valjda da bi BH velikan kupovao utakmice od nekih amatera koje može pomest' sa 8 igrača bez problema.

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 03 jun 2013, 23:26

Da se ne lažemo, Gabela i Velika Obarska su tu negdje, osim ako nisi poredio Gabelu i Bijeljinu! :D
Koliko sam ja shvatio iz priča ovaj fazon sa ekipom Mladosti je obična politička igra ili bolje rečeno rat SNSDa (Mladost VA) i SDSa (Radnik) u Bijeljini, ispravi me ako griješim. Čak sam čuo da je Mićo Mičić molio da ovi odustanu od ulaska u Premijer ligu.
A pravi bijeljinski derbi bi bio Radnik - Podrinje! :D ;)
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 03 jun 2013, 23:35

Cuj Obarska :mrgreen: ,pa dokle vise.Al j.bg kako se pise ljudi su zasluzeno u PL,mada je to lose za ligu realno
Bolje imati Slogu Doboj u PL nego njih,i nije mi jasno kako Doboj ne moze u PL sve ove godine.
SLOBODA NAVIJAČIMA

semberac
Kontakt:

Post Postao/la semberac » 03 jun 2013, 23:46

ennis je napisao/la:Cuj Obarska :mrgreen: ,pa dokle vise.Al j.bg kako se pise ljudi su zasluzeno u PL,mada je to lose za ligu realno
Bolje imati Slogu Doboj u PL nego njih,i nije mi jasno kako Doboj ne moze u PL sve ove godine.
Da bi neki klub usao u premijer ligu koliko ja znam mora biti prvak u prvoj ligi. Sta sglumite i sta se vise cudite??? Napadate Mladost, umjesto da kritikujete Doboj i ostale velike gradove. Stvar je prosta, klubove u tim gradovima vode ljudi kojima je fudbal sporedna stvar i tu su po zadatku.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 03 jun 2013, 23:49

semberac je napisao/la:
ennis je napisao/la:Cuj Obarska :mrgreen: ,pa dokle vise.Al j.bg kako se pise ljudi su zasluzeno u PL,mada je to lose za ligu realno
Da bi neki klub usao u premijer ligu koliko ja znam mora biti prvak u prvoj ligi. Sta sglumite i sta se vise cudite??? Napadate Mladost, umjesto da kritikujete Doboj i ostale velike gradove. Stvar je prosta, klubove u tim gradovima vode ljudi kojima je fudbal sporedna stvar i tu su po zadatku.
upravo, ljudi su zasluzili ulazak i sta sad ? ako cemo po tim mjestima onda ni siroki ne zasluzuje da bude u PL BiH, a ljudi otkad postoji PL igraju evropu, ili recimo Banjaluka koja od klubova u PL ima samo Borac (koji je pravo zaduzen) pa u prvoj ligi RS NEMA NIKOG tek u trecem rangu takmicenja imamo klubove :) e to treba da se kritikuje a mladost treba nagraditi zbog njihovog uspjeha jer dolaze iz male sredine ;)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 03 jun 2013, 23:51

BolanBolan je napisao/la:Da se ne lažemo, Gabela i Velika Obarska su tu negdje, osim ako nisi poredio Gabelu i Bijeljinu! :D
Koliko sam ja shvatio iz priča ovaj fazon sa ekipom Mladosti je obična politička igra ili bolje rečeno rat SNSDa (Mladost VA) i SDSa (Radnik) u Bijeljini, ispravi me ako griješim. Čak sam čuo da je Mićo Mičić molio da ovi odustanu od ulaska u Premijer ligu.
Treba biti jasan i reci da Podrinje nikada barem u ovim okolnostima nece vidjeti PL,realno imaju uvijek jednu od boljih ekipa svake godine ali nemaju podrsku Grada Bijeljine za tako nesto.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 03 jun 2013, 23:53

Ta ce Obarska :D ,moja kritika i jeste bila usmjerena prema Doboju u smislu sta rade oni kad jedna Obarska uzima 1 mjesto,niste me skontali al nema veze...
SLOBODA NAVIJAČIMA

semberac
Kontakt:

Post Postao/la semberac » 03 jun 2013, 23:57

Bijeljina055 je napisao/la:
BolanBolan je napisao/la:Da se ne lažemo, Gabela i Velika Obarska su tu negdje, osim ako nisi poredio Gabelu i Bijeljinu! :D
Treba biti jasan i reci da Podrinje nikada barem u ovim okolnostima nece vidjeti PL,realno imaju uvijek jednu od boljih ekipa svake godine ali nemaju podrsku Grada Bijeljine za tako nesto.
Nije tacno da Podrinje nema podrsku Grada Bijeljina. Problem je sto Podrinjem od prosle godine upravlja Mico Micic preko svojih politickih poslusnika. Mladost je ta koja nije imala podrsku Grada a izborili su da budu prvi, znaci da je liga prilicno regularna, mislim regularna u odnosu na prije 7,8 godina.Mladost ima svoju upravu, ljude koji vole klub i ne **** zivu silu, pocev od grada bijeljina, fsrs i tako redom. Igraju fudbal bez kalkulisanja. Grad Bijeljina je za ovu godinu za Podrinje planirala 90 000 km, a za Mladost 40 000 km.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 03 jun 2013, 23:59

Dobro si ovo napisao za derbi.Može i Mladost-Podrinje. :) Pa gdje si BolanBolan nema te nigdje dugo? :D
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 04 jun 2013, 00:00

Sloga je proslu ili predproslu sezonu rasturala i onda pred kraj sve prodala. Doboj je kao grad financijski u totalnom ku*cu. Ljudi jedva spajaju kraj s krajem, a da bi stadion gradili. Nema sanse. Upoznat sam s prilikama dole, jer znam raje koja studira i prica koliko je velika razlika, da Federacija puno bolje zivi. Sloga moze uci kad pozeli, ali bi igrali negdje po Modrici, a i nebi imali igrace za PL, te bi imali dobre sanse da skinu rekord Zepca koji je ove godine Gradini za dlaku pobjegao.

Znal itko sta je sa BH Telecomom? Jel oni i dalje ostaju sponzori, te da li je Savez nasao jos neke sponzore koji bi onako grupno sponzorirali ligu?

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 04 jun 2013, 00:01

ennis je napisao/la:Ta ce Obarska :D ,moja kritika i jeste bila usmjerena prema Doboju u smislu sta rade oni kad jedna Obarska uzima 1 mjesto,niste me skontali al nema veze...
Sta onda Svabe kazu za Hoffenheim, u biti nidje veze koliko je mjesto odakle je klub.
Po tim stvarima ako bi gledali Siroki bi igrao kantonalne lige, a klubovi su mu medju najuspjesnijim u dva najpopularnija sporta.
Koliko para, volje i zelje toliko i muzike, ovi iz Bjeljinskog predgradja ako se pokazu na terenu nek' osvoje i tiulu ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 04 jun 2013, 00:01

Mora se reci jos i to da ce Mladost imati posjetu bolju od polovine premijerligasa.
A ovima koji kazu da bi vise volili da je Sloga usla,pa volio bih i ja da je tuzlanska Sloboda usla umjesto Viteza,jel sta je Vitez po velicini u odnosu na Tuzlu,ali ne igraju velicine mjesta fudbal vec fudbaleri.
Zadnja izmjena: Bijeljina055, dana/u 04 jun 2013, 00:20, ukupno mijenjano 2 puta.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 04 jun 2013, 00:10

Signore je napisao/la:Sloga je proslu ili predproslu sezonu rasturala i onda pred kraj sve prodala. Doboj je kao grad financijski u totalnom ku*cu. Ljudi jedva spajaju kraj s krajem, a da bi stadion gradili. Nema sanse. Upoznat sam s prilikama dole, jer znam raje koja studira i prica koliko je velika razlika, da Federacija puno bolje zivi. Sloga moze uci kad pozeli, ali bi igrali negdje po Modrici, a i nebi imali igrace za PL, te bi imali dobre sanse da skinu rekord Zepca koji je ove godine Gradini za dlaku pobjegao.

Znal itko sta je sa BH Telecomom? Jel oni i dalje ostaju sponzori, te da li je Savez nasao jos neke sponzore koji bi onako grupno sponzorirali ligu?
Ugovor je potpisan na 2 godine.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 04 jun 2013, 00:50

Mancini je napisao/la: Dobro si ovo napisao za derbi.Može i Mladost-Podrinje. :) Pa gdje si BolanBolan nema te nigdje dugo? :D
Slučajno tad bio u rodnom kraju, tako da sam bio baš na tom "derbiju", prava engleska atmosfera u Obarskoj bila! :D
Pratim portal i forum kao i ranije samo što sam (bio) izgubio želju za učestvovanjem. Pozdrav!

Posjeta kad bude Mladost igrala na Gradskom u Bijeljini vjerujem da će biti solidna, kao što je i Bijeljina055 pisao, mala mana Bijeljine je što dosta ljudi navija za Zvezdu i Partizan, tako da je i Radnik poprilično zanemaren, iako sudeći po grafitima u Bijeljini navijači Radnika Incident pokušavaju to malo da promijene.
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.