Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Kakav mec. Steta sto ce Stan biti umoran za Nadala. Valjda uzima ovo.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
To kad su mu rekli da je pao na doping testu.
Stan ide po svaku cijenu po winnere umjesto da seta Gusku, spremniji je od njega sigurno.
Wawrinka 86 winnera, brutalno.

Stan ide po svaku cijenu po winnere umjesto da seta Gusku, spremniji je od njega sigurno.
Wawrinka 86 winnera, brutalno.

Zadnja izmjena: retro, dana/u 03 jun 2013, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Ma gluposti radi. Gasquet ako prodje mozda ne bude ni igrao protiv Nadala. A i ako bude, tesko ce sta moci u ovakvom stanju.retro je napisao/la:To kad su mu rekli da je pao na doping testu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da li je uspio ijedan DS od strane Gasqueta?
Svaki put Wawaš stigne i onda Gašo samo pogledom isprati tu lopticu.
Inače, u prethodnom gameu je mogao do breaka. Onaj FH nije smio otići u aut. Sad bi se to moglo osvetiti.

Inače, u prethodnom gameu je mogao do breaka. Onaj FH nije smio otići u aut. Sad bi se to moglo osvetiti.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Zavrsio winnerom, kako bi drugacije. 
92 winnera.
Ovako je prosle godine i Simona izbusio.

92 winnera.

Ovako je prosle godine i Simona izbusio.
Zadnja izmjena: retro, dana/u 03 jun 2013, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
- Paraglajder
- Kontakt:
Vakat je bio da se negdje Stanu vrati za onaj maraton sa Noletom u Australiji. Zasluženo. 

YNWA
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Imao je i Gasquet svoju šansu. Ali, nije mu se dalo. Wawaš zasluženo u četvrtfinalu i nadam se da će nastaviti igrati u ovom tempu, te da će se uspjeti oporaviti do meča sa Nadalom. Gasquet to sigurno ne bi mogao, jer je evidentno da jedva stoji.
Wawrinka je imao više winnera (92-57), više UE (55-46) i osvojio je 13 poena više od Gasqueta u cijelom meču. Imao je i 20 break lopti spram 11 Gasquetovih.

Wawrinka je imao više winnera (92-57), više UE (55-46) i osvojio je 13 poena više od Gasqueta u cijelom meču. Imao je i 20 break lopti spram 11 Gasquetovih.
Previse sili Stanko, preofanzivna igra mogo je ovo I bezbolnije zavrsiti. Sad u cetvrtfinalu, ako se ne varan imamo 4 duela jednorucni bekend VS dvorucni bekend, tako se nekako poredalo. tj elegancija protiv zenskolikih mlakonja koji igraju s dvije ruke 

-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Stan the man , mada mi zao kokaina al ajde
bit ce bolje cetvrtfinale , jer je Gaske bio mrtav dobrano pred kraj meca ..
bit ce bolje cetvrtfinale , jer je Gaske bio mrtav dobrano pred kraj meca ..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ovaj Wawrinka je sila igraač, zaista ima dobre udarce ( posebno jednoručni backhand).., nijednom igraču nece biti lahko protiv njega, to je sigurno...
muXmania je napisao/la:Previse sili Stanko, preofanzivna igra mogo je ovo I bezbolnije zavrsiti. Sad u cetvrtfinalu, ako se ne varan imamo 4 duela jednorucni bekend VS dvorucni bekend, tako se nekako poredalo. tj elegancija protiv zenskolikih mlakonja koji igraju s dvije ruke
Te "zenskolike mlakonje" sto igraju sa dvije ruke ne lansiraju svaki 10. BH u stilu homeruna, niti im svaki peti zavrsava u dnu mreze.

2HBH>>>1HBH u bilo koje doba dana i noci i bilo gde, u danasnjem tenisu.
MaGiCa je napisao/la:muXmania je napisao/la:Previse sili Stanko, preofanzivna igra mogo je ovo I bezbolnije zavrsiti. Sad u cetvrtfinalu, ako se ne varan imamo 4 duela jednorucni bekend VS dvorucni bekend, tako se nekako poredalo. tj elegancija protiv zenskolikih mlakonja koji igraju s dvije ruke
Te "zenskolike mlakonje" sto igraju sa dvije ruke ne lansiraju svaki 10. BH u stilu homeruna, niti im svaki peti zavrsava u dnu mreze.![]()
2HBH>>>1HBH u bilo koje doba dana i noci i bilo gde, u danasnjem tenisu.
Moj MaGiCni ne kazem ja da nije efikasnije, al bar priznaj da je elegantnije I muzevnije.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Zasto je 1HBH muzevniji ? Nikakve logike.Svako igra onako kako je naucio i onako kako zeli.Nekome je ljepsi 1HBH , nekom 2HBH.Jedno je jasno.2HBH je u danasnjem trkackom tenisu mnogo efikasniji.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- BeyKopites
- Kontakt:
Stanislas Wawrinka
Naklon do poda, majstore
Koliko god da je izgledao svježije od mrtvog Gasqueta, mislim da se Stan ne može oporaviti za meč sa Nadalom.Nadal će to, kao i obično na snagu da dobije

Naklon do poda, majstore

Koliko god da je izgledao svježije od mrtvog Gasqueta, mislim da se Stan ne može oporaviti za meč sa Nadalom.Nadal će to, kao i obično na snagu da dobije

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
-
- Kontakt:
Do sada sve ide kao nacrtano.Gotovo nikakvih iznenadjenja.Iskreno me nebi iznenadilo da tako bude i do finala.
-
- Kontakt:
Formance
Sta mislis kolko Hass moze naudit Novaku ?
Sta mislis kolko Hass moze naudit Novaku ?
Hass mu ne moze nista. Haassamosarajvo je napisao/la: Sta mislis kolko Hass moze naudit Novaku ?

Kako samo dobre osnovne udarce Wawrinka ima, mozda i najbolje na touru. No, djaba mu sve to kad nema varijacija u igri i kad je mentalno slab. Tesko da moze ista protiv Nadala uraditi.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Wawrinka! Odlican mec, uzivao sam dok sam gledao. Nzalost, Haas vs Nole i Wawrinka vs Rafa necu moci gledat zbog skole.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.