NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs
Pa ne vidim ja kako je ovaj Miami toliko bolji od onog..onda je bilo puno vise opcija skokovi nisu nedostajali.dolicna grupa PG igraca, tricas Kapono, walker .sl..eto neka su ovi osim Jamesa.wada I Bosha bolji jesu ali u qurcu
Pa ovi ne mogu Indianu izbaciti lahko a da ne pricam o onom Miamiu ..Hibert ih jede ood kosem, a sta bi tek onaj Shaq I Alinzo radili I onakav Wade,Walker,Payton,Williams
Pa ovi ne mogu Indianu izbaciti lahko a da ne pricam o onom Miamiu ..Hibert ih jede ood kosem, a sta bi tek onaj Shaq I Alinzo radili I onakav Wade,Walker,Payton,Williams
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Djecace meni je ovo nalog koji sam napravio jer su me nervirali sa prozivanjem da navijam za NYK a navijam za denver, prosli nalog mi je bio Melo15, i vjerujem da sam duze od tebe na ovom forumuLenBias je napisao/la:davno sam napisao kada i kako sam poceo navijati za heat, novi si ti kolacic ovde djecaceJHam je napisao/la:Sto, jer tad nisi navijao za miami?LenBias je napisao/la: ipak je na kraju ovo najveca nebuloza napisana na zadnjim stranicama ove teme![]()
![]()

Zadnja izmjena: JHam, dana/u 03 jun 2013, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro ova sad ekipa Miamia kad je u formi je ipak bolja od one iz 2006 ali nije to uopste neka aman zaman razlika kao sto to neki predstavljaju ovdje. Imali su Wadea u strasnoj formi i masinu O Neala koji je jos uvijek bio daleko najdominantniji centar tada, problema sa povredama jeste imao ali je on tek 2-3 godine kasnije poceo da "propada" .
Uostalom su bili okruzeni vrlo solidnim igracima, Williams je bio dobar i paklen plej, pa trice Walkera, dobar skakac Posey itd...sad Payton i Mourning nisu imali glavne uloge ali vjerujte da bi ih tada svaka ekipa koja pretenduje na titulu svejedno dovela da je mogla ali ljudi se odlucili za Miami zbog Shaqa i Wadea. Ipak su to iskusni igraci koji su tacno znali sta rade na parketu u tih nekih 10-15 minuta sto su igrali. Smijesno je reducirati tu ekipu samo na Wadea i Shaqa, bilo je tu dosta solidnih igraca oko njih.
Uostalom su bili okruzeni vrlo solidnim igracima, Williams je bio dobar i paklen plej, pa trice Walkera, dobar skakac Posey itd...sad Payton i Mourning nisu imali glavne uloge ali vjerujte da bi ih tada svaka ekipa koja pretenduje na titulu svejedno dovela da je mogla ali ljudi se odlucili za Miami zbog Shaqa i Wadea. Ipak su to iskusni igraci koji su tacno znali sta rade na parketu u tih nekih 10-15 minuta sto su igrali. Smijesno je reducirati tu ekipu samo na Wadea i Shaqa, bilo je tu dosta solidnih igraca oko njih.
ja mislim da necu gledati tekmu veceras, previše nerviranja, može šta u sobi zaplatiti bezveze
dosta mi je sportskih razocarenja u životu, pa da me slucajno ne bi npr koja sudijska lakrdija izbacila iz takta u gluha doba. lagano gledati onaj hokej i garant cu zaspati na pauzi, ujutro ttx i cao 

nema potpisa
@lbjmvp, ja nisam poredio Wadea i Grangera jer je jasno ko je bolji, vec sam rekao da nije veci hendikep poluzdrav Wade od povrijedjenog Grangera, pogotovo jer Indiana nema klupe nikako, a taj jos jedan kvalitetan igrac bi im odlicno dosao kao i Heatu zdrav Wade, tako da je to tu negdje.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Bilo bi da je Wadeu 25 godina, ovako i nije basLenBias je napisao/la:sto je opet daleko od istine
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Ma dobro sad, da budem iskren, nije velika razlika u kvalitetu Wadea i Bryanta. Donekle je shvatljivo sto neki misle da je Kobe bolji. Dosta lijepo je neke stvari i tvoj kolega Spursovac objasnio. Nek su bar one besmislene rasprave James-Bryant prestale.LBJ MVP je napisao/la:Zanimljivo je to da je sam Wade zabijao 35 poena u prosjeku u tom finalu,a Shaq i Walker zajedno 27.
LeBron je 3. po prosjeku poena u playoffu all time,Wade 6. ili 7. mrsko mi sad provjeravat,Kobe koji predstavlja ultimate scorera nije ni među 10![]()
I sta reci na ovo? Nije problem ako neko ko je upuceniji od mene ismijava moje postove, al kad vidim kakvi ljudi to zapravo rade bude me stvarno stid.SaltCityAttack je napisao/la:ona ekipa Miamia bolja nego ova ekipa za 15 poena
Kolega @work u svome elementu, kao i obicno.work je napisao/la: Negdje sam pročitao kao "Kobea nije bilo strah uzimati šuteve." Tačno, međutim nije to ni neka odlika. Lahko je uzeti šut, treba ga pogoditi, a čuvene su Kobijeve cigle.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ja nisam nikad ni napisao da je velika razlika.To su radili oni što ismijavaju Wade i uzdiži Kobea tik iza JordanaGreivis je napisao/la:Ma dobro sad, da budem iskren, nije velika razlika u kvalitetu Wadea i Bryanta. Donekle je shvatljivo sto neki misle da je Kobe bolji. Dosta lijepo je neke stvari i tvoj kolega Spursovac objasnio. Nek su bar one besmislene rasprave James-Bryant prestale.LBJ MVP je napisao/la:Zanimljivo je to da je sam Wade zabijao 35 poena u prosjeku u tom finalu,a Shaq i Walker zajedno 27.
LeBron je 3. po prosjeku poena u playoffu all time,Wade 6. ili 7. mrsko mi sad provjeravat,Kobe koji predstavlja ultimate scorera nije ni među 10![]()

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Bolje uzimati te suteve i bacat cigle nego se kriti u korneru i sebe nazivati "King". Do skora je tvoj miljenik to radio, sad se ponekad i sjeti da je najbolji igrac lige pa i opali koju na kraju meca.work je napisao/la:
Negdje sam pročitao kao "Kobea nije bilo strah uzimati šuteve." Tačno, međutim nije to ni neka odlika. Lahko je uzeti šut, treba ga pogoditi, a čuvene su Kobijeve cigle.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Titova-Juga
- Kontakt:
BIHfan je napisao/la:Bolje uzimati te suteve i bacat cigle nego se kriti u korneru i sebe nazivati "King". Do skora je tvoj miljenik to radio, sad se ponekad i sjeti da je najbolji igrac lige pa i opali koju na kraju meca.work je napisao/la:
Negdje sam pročitao kao "Kobea nije bilo strah uzimati šuteve." Tačno, međutim nije to ni neka odlika. Lahko je uzeti šut, treba ga pogoditi, a čuvene su Kobijeve cigle.
Upravo... skrivanje ko mali miš i dodavanje lopte suigračima na otvorenom šutu... PussyStyle all the way!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
najbolje je sjediti na klupi u smokingu dok ti ekipa pisa krv i daje sve od sebe a biva pregazena
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Nije, ja sam ipak dobio info iz pouzdanog izvora da je najbolje biti troller.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
hahahahaha
Pa dokle vise?? Hebo vas price o Jamesu, Bryantu, Jordanu...Ali moram ovo napisat. Kako pojedini komentiraju gluposti koje napise neko drugi, a oni pisu jos vece nebuloze. Posebno navijaci Bullsa. Od njih sam saznao danas da je momcad Heata s prvim naslovom bolja od ove danasnje i da James nije clutch igrac vec kraljica koja daje drugima loptu u zadnjim sekundama....
Pitam se odakle ta sva silna negativnost, necu rec nista teze, prema Jamesu. Pa Bryant je clutch igrac. Ali isto tako je davio loptu..Pa radije da asisitra nego da puca preko trojice i baci ciglu hebote.
I da nastavimo. Veceras je odlucujuca utakmica. Mislim da ce Miami ipak uci u finale. Prije svega domaci teren. S tim da je prosla utakmica u gostima bila ocajna s njihove strane. Gore od onoga ne mogu. James ce biti ubojit, ali i ostali moraju biti aktivni. ubacit Millera ako ne ide Wadea, nema veze...Bosh se mora pribrati i odigrati konacno dobru utakmicu. Allen barem da nseto pogodi...S druge strane Indiana ce odigrat dobro kao i samo je pitanje oce li Heat potrefit kvalitetna utakmica.
Pa dokle vise?? Hebo vas price o Jamesu, Bryantu, Jordanu...Ali moram ovo napisat. Kako pojedini komentiraju gluposti koje napise neko drugi, a oni pisu jos vece nebuloze. Posebno navijaci Bullsa. Od njih sam saznao danas da je momcad Heata s prvim naslovom bolja od ove danasnje i da James nije clutch igrac vec kraljica koja daje drugima loptu u zadnjim sekundama....
Pitam se odakle ta sva silna negativnost, necu rec nista teze, prema Jamesu. Pa Bryant je clutch igrac. Ali isto tako je davio loptu..Pa radije da asisitra nego da puca preko trojice i baci ciglu hebote.
I da nastavimo. Veceras je odlucujuca utakmica. Mislim da ce Miami ipak uci u finale. Prije svega domaci teren. S tim da je prosla utakmica u gostima bila ocajna s njihove strane. Gore od onoga ne mogu. James ce biti ubojit, ali i ostali moraju biti aktivni. ubacit Millera ako ne ide Wadea, nema veze...Bosh se mora pribrati i odigrati konacno dobru utakmicu. Allen barem da nseto pogodi...S druge strane Indiana ce odigrat dobro kao i samo je pitanje oce li Heat potrefit kvalitetna utakmica.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Titova-Juga
- Kontakt:
Pričati da neki pišu gluposti a zatim dolazi izjava kako Heat ne može igrati gore od zadnje utakmice kao da se Indiana najmanje tu pita. Kada dobiju, eto, Heat igrao loše, a kada izgube, pa eto, Heat je bolja ekipa
Druga odbrana u ligi, perfektan match up ispod koša... ali džaba stručnjacima ovdje objašnjavati. Po njima je i ovaj 'Bron davno prekuc'o G.o.a.t-a.

Druga odbrana u ligi, perfektan match up ispod koša... ali džaba stručnjacima ovdje objašnjavati. Po njima je i ovaj 'Bron davno prekuc'o G.o.a.t-a.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
He odnio his talents to south plaža umjesto u windy grad.Pitam se odakle ta sva silna negativnost, necu rec nista teze, prema Jamesu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Titova-Juga
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:He odnio his talents to south plaža umjesto u windy grad.Pitam se odakle ta sva silna negativnost, necu rec nista teze, prema Jamesu.
Hvala dragom Bogu pa nije...
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ovdje ima par forumasa koji su napredniji od Lebrona, majke mi.
Posto svi pisu o hebenim Flopersima, ja cu da bacim koju rijec o meni mrskim Pacersima, koje fakat ne volim ali imaju ogroman moj respect u odnosu na Floperaše. U stilu forumasa Lillard : Mislim da ce Indiana ipak uci u finale. Slomili su momentum Heata, umor i pritisak je na njih ogroman. Plus Indiana ne moze gore odigrati od onoga u game 6. Hibbert i George ce biti ubojit, ali i ostali moraju biti aktivni. ubacit Augustina ako ne ide Hilla, nema veze...West se mora pribrati i odigrati konacno dobru utakmicu. Stephenson barem da nseto pogodi...S druge strane Miami ce odigrat dobro kao i samo je pitanje oce li Pacerse potrefit kvalitetna utakmica.

Posto svi pisu o hebenim Flopersima, ja cu da bacim koju rijec o meni mrskim Pacersima, koje fakat ne volim ali imaju ogroman moj respect u odnosu na Floperaše. U stilu forumasa Lillard : Mislim da ce Indiana ipak uci u finale. Slomili su momentum Heata, umor i pritisak je na njih ogroman. Plus Indiana ne moze gore odigrati od onoga u game 6. Hibbert i George ce biti ubojit, ali i ostali moraju biti aktivni. ubacit Augustina ako ne ide Hilla, nema veze...West se mora pribrati i odigrati konacno dobru utakmicu. Stephenson barem da nseto pogodi...S druge strane Miami ce odigrat dobro kao i samo je pitanje oce li Pacerse potrefit kvalitetna utakmica.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Hvala Bogu sto svoje zlo nije preselio u Windy City vec na South BeachTitova-Juga je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:He odnio his talents to south plaža umjesto u windy grad.Pitam se odakle ta sva silna negativnost, necu rec nista teze, prema Jamesu.
Hvala dragom Bogu pa nije...
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Pojedinci se mole bogu da Miami ispadne,a jos bolji scnario je ,James fula zadnji sut
ehh onda, to mozete godinu dana ponavljate,jer vam je to jaca i nazalost jedina strana

Zadnja izmjena: lumani, dana/u 04 jun 2013, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.