FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

arbitar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la arbitar » 03 jun 2013, 19:02

DzoleZeljo je napisao/la:
Postao/la Baja_Zvjerka dana 03 jun 2013, 17:03

"Bio sam pregovorima u Lavalu i sve je proteklo u najboljem redu. Dogovorili smo detalje ugovora, već naredne sedmice bih mogao potpisati ugovor ukoliko Laval proda mladog reprezentativca Lindsaya Rosea, što je za očekivati s obzirom da su pregovori o njegovom odlasku u Lorient. Ponavljam, nije to bio probni rad već isključivo pregovori o uvjetima ugovorima kojim sam iznimno zadovoljan" - Vasilić
Baja, oprosti, ali ovaj pa skoro identican text je bio u novinama prosle sezone, bas kada se kuhalo oko prelaska Vasilica u 2. Francusku ligu. Cak sto vise, identicne cinjenice, jer se takoder cekalo da neki igrac ode, da bi mogao Vasilic upasti.
ovo i jeste tekst iz augusta prošle godine

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 03 jun 2013, 19:15

Jbt kad skontas koja je Antolovic klasa i kolko smo izgubili sa njegovim odlaskom :roll:
Amare hvala ti...

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 03 jun 2013, 19:18

karić će najvjerovatnije u penziju, a bukvić bi trebao ići
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 03 jun 2013, 19:20

Kakva je situacija sa Zdenkom Baoticem :D ,jel on jos brani.Pise na "marketu" da je nezaposlen
SLOBODA NAVIJAČIMA

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 03 jun 2013, 19:40

Mandrake je napisao/la:Kako sam načuo ovdje od ljudi bliskih Zrinjskom, Adnan Hadžić dolazi kod vas vjerojatno...
[youtube][/youtube]
Nebi bio loš, obzirom da nemamo nikakvog golmana :mrgreen:
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 03 jun 2013, 19:48

ma taj golman je vec odavno na nasem spisku kad sam pricao,ali sam i tad rekao da ga ne bi volio,ali eto..E sad ono sto mozemo sad uciniti jeste udite na FB,nadite stranicu pitajte premijera Niksica ili tako nekako kako vec ide, i svi pitajte za Grbavicu,eto sad to mozemo uraditi i hajde onda da nas pita 100-tinjak da vidimo sta ce odgovoriti
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 03 jun 2013, 21:02

Teška finansijska situacija

Da bi preživjeli, Plavi će morati prodavati, jasno je to jer situacija u klubu od povratka Amara Osima sredinom 2009, nikada nije bila teža. Novca nema, pare od transfera Ibrahima Šehića u Mersinspor niko više i ne spominje, a odlaskom Roberta Mancinija s klupe Manchester Citya smanjena je vjerovatnoća odlaska Edina Džeke s Etihada, a upravo su takav rasplet očekivali u Dolini ćupova. ...

Baš "smo" sa onim kaznama naštetili klubu, 200.000 (mimo utakmica bez publike) "svaka nam čast" ccc
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 03 jun 2013, 21:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 03 jun 2013, 21:03

Anonimac je napisao/la:Teška finansijska situacija

Da bi preživjeli, Plavi će morati prodavati, jasno je to jer situacija u klubu od povratka Amara Osima sredinom 2009, nikada nije bila teža. Novca nema...
Ma kad(ako) ode Svraka,sve ce se to vratiti u normalu... plus Adil

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 03 jun 2013, 21:09

Ma i nije tako grozna koliko se piše, opet mediji navalili na nas. Jeste loše ali nije grozno. Para ima za osnovne potrebe i to je to. Za dovođenje igrača sigurno nema, jedino nekom prodajom. A prodaje će biti, samose nadam da Svraka neće otići, istina valja ga trpiti još godinu dana, ali kad se aBd naša divna repka plasira u Brazil, i Svraka bude jedan od putnika, cijena će mu se bar malo povečati...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 jun 2013, 21:11

ipetm je napisao/la:Ma i nije tako grozna koliko se piše, opet mediji navalili na nas. Jeste loše ali nije grozno. Para ima za osnovne potrebe i to je to. Za dovođenje igrača sigurno nema, jedino nekom prodajom. A prodaje će biti, samose nadam da Svraka neće otići, istina valja ga trpiti još godinu dana, ali kad se aBd naša divna repka plasira u Brazil, i Svraka bude jedan od putnika, cijena će mu se bar malo povečati...
Upravo tako.Samo on ako nastavi ovako bezvoljno igrati, sumnjam da ćemo mi nešto više hajrovati na njemu.
DRUG NEBI TI PUNCA

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 03 jun 2013, 21:15

ako nastavi kako je krenuo u zadnjoj polusezoni neće on dalje od bosne na ilidži.

Guvo
Kontakt:

Post Postao/la Guvo » 03 jun 2013, 21:25

nime_tm87 je napisao/la:
Anonimac je napisao/la:Teška finansijska situacija

Da bi preživjeli, Plavi će morati prodavati, jasno je to jer situacija u klubu od povratka Amara Osima sredinom 2009, nikada nije bila teža. Novca nema...
Ma kad(ako) ode Svraka,sve ce se to vratiti u normalu... plus Adil
Sa Svrakom jos treba sacekati, jer se sad ne mogu uzeti pare. A tog drugog nece niko. :o
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 03 jun 2013, 21:28

Kad dobijamo te pare (što je neko govorio) za osvojenu titulu, može li nam to "rupe zakrpiti"?

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 03 jun 2013, 22:06

Ne znam fakat kakvo je vaše mišljenje, ali ja se nadam što prijašnjem odlasku Svrake i Adilovića.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 03 jun 2013, 22:08

Trequartista je napisao/la:Ne znam fakat kakvo je vaše mišljenje, ali ja se nadam što prijašnjem odlasku Svrake i Adilovića.
Samo ako dođe dovoljno dobra ponuda. Ništa za deset deka kafe.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 03 jun 2013, 22:10

ChWilla je napisao/la:ako nastavi kako je krenuo u zadnjoj polusezoni neće on dalje od bosne na ilidži.
:lol:
Željeznicar za život cijeli !

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 03 jun 2013, 22:47

Ma cim dodje fina ponuda odma prodaji. Vecina ovih igraca je dostiglo svoj plafon, oni samo mogu biti gori, a na kraju ko ti garantuje da ce Svraka ici u Brazil.
NO PYRO NO PARTY

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 04 jun 2013, 00:20

Kad god citam ova kukanja oko uslova zapitam se jel mi imamo sponzora i placaju li oni sta, pa majka mu stara kako li prezivljavaju ovi klubovi iz malih sredina.
I nikad mi nece biti jasno zasto nasi igraci imaju toliko veca primanja od prosjecnih klubova iz nase lige, iako nisu toliko bolji sta vise da je umjesto Osima neki prijasnji trener maksimum bi nam bila sredina tabele.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Guvo
Kontakt:

Post Postao/la Guvo » 04 jun 2013, 01:03

propuh je napisao/la:Kad god citam ova kukanja oko uslova zapitam se jel mi imamo sponzora i placaju li oni sta, pa majka mu stara kako li prezivljavaju ovi klubovi iz malih sredina.
I nikad mi nece biti jasno zasto nasi igraci imaju toliko veca primanja od prosjecnih klubova iz nase lige, iako nisu toliko bolji sta vise da je umjesto Osima neki prijasnji trener maksimum bi nam bila sredina tabele.
Ne moze se tako rezonovati. Nijedan trener prije nije imao slobodu kao Osim da radi sta zeli. To je malo nezgodno.
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 04 jun 2013, 02:28

Ajmo malo da se osvrnemo na prosle evropske nastupe od 2009 pa do danas, cisto da vidimo mozemo li pronaci gdje lezi najveci problem i da li postoji neko adekvatno rijesenje za isti....

UEFA CHAMPIONS LEAGUE - 2nd Round

H. Tel-Aviv 5-0 Željezničar
Referee: Mark Clattenburg (ENG) – Stadium: Itztadion Bloomfield, Tel Aviv (ISR)
" onclick="window.open(this.href);return false;

Željezničar 0-1 H. Tel-Aviv
Aggregate: 0-6
Referee: Carlos Gómez (ESP) – Stadium: Asim Ferhatović Hase Stadion, Sarajevo (BIH)

UEFA EUROPA LEAGUE - 2nd ROUND

Željezničar 1-0 Sheriff
Referee: Tasos Sidiropoulos (GRE) – Stadium: Asim Ferhatović Hase Stadion, Sarajevo (BIH)

Sheriff 0-0 Željezničar
Aggregate: 0-1
Referee: Kenn Hansen (DEN) – Stadium: Sheriff small Arena, Tiraspol (MDA)

3th ROUND

Željezničar 0-2 M. Tel-Aviv
Referee: Michael Lerjeus (SWE) – Stadium: Asim Ferhatović Hase Stadion, Sarajevo (BIH)

M. Tel-Aviv 6-0 Željezničar
Aggregate: 8-0
Referee: Alan Black (NIR) – Stadium: Itztadion Bloomfield, Tel Aviv (ISR)

UEFA CHAMPIONS LEAGUE - 2nd ROUND

Maribor 4-1 Željezničar
Referee: Thorsten Kinhöfer (GER) – Stadium: Stadion Ljudski vrt, Maribor (SVN)

Željezničar 1-2 Maribor
Aggregate: 2-6
Referee: Danny Makkelie (NED) – Stadium: Asim Ferhatović Hase Stadion, Sarajevo (BIH)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MoSaZeLjo1921, MrkiMedo i 37 gostiju.