SSC Napoli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlCapitano
- Kontakt:
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Re: SSC Napoli
Gomez je vrhunski centarfor, tu nema priče.
Ne znam šta se žalite, ja bih ga rado vidio u Juventusu, ali tu je sad Llorente tako da...
Ne znam šta se žalite, ja bih ga rado vidio u Juventusu, ali tu je sad Llorente tako da...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Sarajevo1946 je napisao/la:Gomez je vrhunski centarfor, tu nema priče.

Koliko su ti ti narodnjaci popili mozak, fakat nemrem vjerovati.

Eto vodi ga kuci, ako ti je dobar, samo sto dalje od Torina, tu nepokretnu krampu..... Koji uistinu ima extra zavrsnicu, al' ostale fudbalske vrline su mu na nivou prosjecnog kamena.....BKwizard je napisao/la:Ocigledno da si slijep ......10DelPiero je napisao/la:Sta se vidi u ovom Gomezu meni stvarno nije jasno ili sam slijep![]()
10DelPiero je napisao/la:Gomez ne moze biti ni klupa Cavaniju a kamoli zamjena za istog
zato bi se Juve ubio da imaju ovakog napadaca u svojim redovima
Mada ipak msm da nece u Napoli jer coja ima preveliku platu, ne vjerujem da AdL mu to moze ponuditi, msm moze al' nece, to ti ga haman dodje isto.....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- 10DelPiero
- Kontakt:
Juve nema veze sa ovim uostalom Juve bi se ubio onoliko koliko bi se Bayern ubio da ima Giaccherinija. Nemoj bit smijesan, ovaj se ne moze ni poredit sa Cavanijem koji radi za citavu ekipu kako u odbrani tako i u napadu te je sposoban pokoji put i sam sebi sansu napravit za razliku od ovog parazita.BKwizard je napisao/la:Ocigledno da si slijep ......10DelPiero je napisao/la:Sta se vidi u ovom Gomezu meni stvarno nije jasno ili sam slijep![]()
10DelPiero je napisao/la:Gomez ne moze biti ni klupa Cavaniju a kamoli zamjena za istog
zato bi se Juve ubio da imaju ovakog napadaca u svojim redovima
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Da ne idemo u tacku sa poredjenjima nepotrebnim,Edi je mašina za kalibar igraca tipa Gomez. 

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
[youtube][/youtube]
Forza Napoli
Forza Napoli
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
- IlCapitano
- Kontakt:
Edi je mašina za sve, osim par trenutnih napadača koji su u istom rangu sa njim. Ostalo je na debelo nižem nivou ispod njega.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
-
cavani, destro pa tek onda ostaliIlCapitano je napisao/la:Edi je mašina za sve, osim par trenutnih napadača koji su u istom rangu sa njim. Ostalo je na debelo nižem nivou ispod njega.

- Sarajevo1946
- Kontakt:
Igrač koji daje 20+ svake sezone je vrhunski napadač, ne moram crtati, lako je skontati ko hoće. Drugo ako nećeMaGiCa je napisao/la:Sarajevo1946 je napisao/la:Gomez je vrhunski centarfor, tu nema priče.
Koliko su ti ti narodnjaci popili mozak, fakat nemrem vjerovati.

I pazi na rječnik.

Stvarno ne znam šta ljudi ovdje gledaju i da jednog takvog strijelca nazivaju krampom.

Edi je mašina za sve, osim par trenutnih napadača koji su u istom rangu sa njim. Ostalo je na debelo nižem nivou ispod njega.

Svakako da je Edinson igrački jači i kompletniji fudbaler, ali to ne može osporiti Maria Gomeza kao jednog od najboljih stiejlaca današnjice. Rasni strijelac i kad imaš dobru ekipu šta će ti više od napadača.
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Ja ironije li ..
@magica 2 godine blati GoV.neza izmedju ostalog Švabskog
na kraju isti dolazi u Napoli
Steroidni Inzagi , oleeeee
ako ce ostati jos 40 miliona pored ove zamjene da se iskoriste kako treba
to moze na kraju biti i upgrade..
@magica 2 godine blati GoV.neza izmedju ostalog Švabskog
na kraju isti dolazi u Napoli

Steroidni Inzagi , oleeeee

ako ce ostati jos 40 miliona pored ove zamjene da se iskoriste kako treba
to moze na kraju biti i upgrade..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
@sabancina
Covece, niko ne odrice Gomezu ono sto on zna, poenta je da se isti dovodi da zameni Cavanija, od koga se razlikuje ko ti od rodjenog Hondurasanina.
Gomez trpa u ekipi koja ga hrani sansama, protiv koje ne mozes da stavis nekakav flaster na jednog igraca i da je smiris, koja je 1 klasicna masina. Toga nema u Napulju. U Napulju igra spic sam ispred i ima samo Hamsika kao WC/potencijalnog WC igraca u vezi. Svi ostali su dobri, ali ne i sjajni igraci.
Drugo, Gomez je trpao po Nemackoj. Nemacka i Italija ne mogu da se porede glede jacine odbrana. U Nemackoj trpa Huntelaar; Grafite, Ailton, Mintal, Gekkas, Barbarez i slicni zavrsavaju sezone kao capocannonieri. Apsolutno je inflatorno porediti ucinak igraca tamo, sa ucinkom igraca u Italiji.
Gomez niti moze, niti ume, niti treba da bude zamena Cavaniju. Cavani se moze zameniti samo sa 3-4 igraca i promenom formacije. A to sto bi ti Gomeza hteo u Juventusu, pa mislim da bi i njemu legli Vidal, Pogba, Marchisio, Pirlo i ostali bolje nego Dzemaili, Behrami, Inler...
@Raul
Ma ne blatim ja njega. Samo konstatujem da je to promasaj, kao sto sam konstatovao da je Cavani>>>Gomez, kad su kobaje likovale nakon susreta BMa i Napolija. Jel vreme pokazalo ko je ko ili nije
Ako vec Matador ide, neka ode u tvoj Royal de Madrid. Bolje da gazi u istorijskom klubu, nego da sluzi kao igracka bahatih Rusa ili Arapa u nekakvim Cityjima, PSGovima, Chelskijima...Zar ne
Covece, niko ne odrice Gomezu ono sto on zna, poenta je da se isti dovodi da zameni Cavanija, od koga se razlikuje ko ti od rodjenog Hondurasanina.

Gomez trpa u ekipi koja ga hrani sansama, protiv koje ne mozes da stavis nekakav flaster na jednog igraca i da je smiris, koja je 1 klasicna masina. Toga nema u Napulju. U Napulju igra spic sam ispred i ima samo Hamsika kao WC/potencijalnog WC igraca u vezi. Svi ostali su dobri, ali ne i sjajni igraci.
Drugo, Gomez je trpao po Nemackoj. Nemacka i Italija ne mogu da se porede glede jacine odbrana. U Nemackoj trpa Huntelaar; Grafite, Ailton, Mintal, Gekkas, Barbarez i slicni zavrsavaju sezone kao capocannonieri. Apsolutno je inflatorno porediti ucinak igraca tamo, sa ucinkom igraca u Italiji.
Gomez niti moze, niti ume, niti treba da bude zamena Cavaniju. Cavani se moze zameniti samo sa 3-4 igraca i promenom formacije. A to sto bi ti Gomeza hteo u Juventusu, pa mislim da bi i njemu legli Vidal, Pogba, Marchisio, Pirlo i ostali bolje nego Dzemaili, Behrami, Inler...
@Raul
Ma ne blatim ja njega. Samo konstatujem da je to promasaj, kao sto sam konstatovao da je Cavani>>>Gomez, kad su kobaje likovale nakon susreta BMa i Napolija. Jel vreme pokazalo ko je ko ili nije

Ako vec Matador ide, neka ode u tvoj Royal de Madrid. Bolje da gazi u istorijskom klubu, nego da sluzi kao igracka bahatih Rusa ili Arapa u nekakvim Cityjima, PSGovima, Chelskijima...Zar ne

Da i Da..MaGiCa je napisao/la:@Raul
Real ne bi od Huge Sancheza dobio boljeg napadaca
Ronaldo u opadanju to nije..
63 miliona su fine pare
dao je 3 dobre godine
Gomez ? steroidni Inzagi nije lose , treba samo malo koncepcijskih promjena..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Sarajevo1946
- Kontakt:
@Magični
Vidiš kako ja tebi tepam, ne ko ti meni.
Pa ne znam šta si ti očekivao da Falcaa dovedu? Igrača ko Cavanija nećete imati u narednih 20-30 godina. Ne samo Napoli, nego Bgm i bilo koji klub u Italiji kakvo je vrijeme došlo.
Ibra, Cavani i Falcao su najbolji napadači svijeta i za njih adekvatne i zamjene sa toliko igračke klase nema. To svi znaju.
Gomez je odmah u drugoj jakosnoj grupi svjetskih napadača i Napoli može biti sretan i presretan ako ga dovede. Ili bi radije da se Denis vrati možda?
a nije baš da su neka mašina? Uglavnom, jedan od najubojitijih napadača na svijetu.
Zaključak:
Mario Gomez je apsolutna premija za Napoli i za većinu drugih klubova.
Vidiš kako ja tebi tepam, ne ko ti meni.

Pa ne znam šta si ti očekivao da Falcaa dovedu? Igrača ko Cavanija nećete imati u narednih 20-30 godina. Ne samo Napoli, nego Bgm i bilo koji klub u Italiji kakvo je vrijeme došlo.
Ibra, Cavani i Falcao su najbolji napadači svijeta i za njih adekvatne i zamjene sa toliko igračke klase nema. To svi znaju.
Gomez je odmah u drugoj jakosnoj grupi svjetskih napadača i Napoli može biti sretan i presretan ako ga dovede. Ili bi radije da se Denis vrati možda?

Tačno tako, a i nije tačno do kraja. Rasni strijelac kad ima adekvatnu podršku, ne mora to biti mašina kao Bayern, isto tako će zabijati. I u Stuttgartu je isto tako zabijaoGomez trpa u ekipi koja ga hrani sansama, protiv koje ne mozes da stavis nekakav flaster na jednog igraca i da je smiris, koja je 1 klasicna masina

Gomez je trpao i u Evropi, ne? A druga stvar, italijanska liga, ovakva kakva jeste, nije više nikakvo mjerilo. Jad i čemer od lige, samo što ti to ne priznaješ.Drugo, Gomez je trpao po Nemackoj. Nemacka i Italija ne mogu da se porede glede jacine odbrana. U Nemackoj trpa Huntelaar; Grafite, Ailton, Mintal, Gekkas, Barbarez i slicni zavrsavaju sezone kao capocannonieri. Apsolutno je inflatorno porediti ucinak igraca tamo, sa ucinkom igraca u Italiji.
Zaključak:
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
To je zato sto sam ja MaGiCa, a ti Saban.Sarajevo1946 je napisao/la: Vidiš kako ja tebi tepam, ne ko ti meni.![]()

Dzekson "Dijamant iz Bosne" bi zavrsio posao bolje. A ni neki drugi igraci ne bi bili losa alternativa, pod uslovom da se nadogradi ostatak ekipe.Pa ne znam šta si ti očekivao da Falcaa dovedu? Igrača ko Cavanija nećete imati u narednih 20-30 godina. Ne samo Napoli, nego Bgm i bilo koji klub u Italiji kakvo je vrijeme došlo.
Gomez je odmah u drugoj jakosnoj grupi svjetskih napadača i Napoli može biti sretan i presretan ako ga dovede. Ili bi radije da se Denis vrati možda?![]()
Za svet cemo videti. Decko je ceo zivot proveo u jednoj filosofiji igre i apsolutno je upitno kako ce se snaci izvan Nemacke. A i u Evropi je igrao sa nemackim klubovima, tako da to sto pricas ne pije vode.Tačno tako, a i nije tačno do kraja. Rasni strijelac kad ima adekvatnu podršku, ne mora to biti mašina kao Bayern, isto tako će zabijati. I u Stuttgartu je isto tako zabijaoa nije baš da su neka mašina? Uglavnom, jedan od najubojitijih napadača na svijetu.
Italijanska liga, ovakva kakva je, je pojam za tezinu postizanja golova. I dalje tvrdim da ko tu igra spica i zabija, moze da igra bilo gde. Ali, ko zabija u drugim ligama, ne mora da znaci da ce zabijati i u Italiji.Gomez je trpao i u Evropi, ne? A druga stvar, italijanska liga, ovakva kakva jeste, nije više nikakvo mjerilo. Jad i čemer od lige, samo što ti to ne priznaješ.
Videcemo i vaseg Llorentea. Na papiru je zamenio "tezu ligu" za "laksu". Pazi kad mu u toj laksoj ligi opadnu brojke, onako kako su padale i Javi Morenu, Ronaldu, Jose Mariju, Stoichkovu i mnogima drugima. Italijansku ligu nikada ne sme niko da potcenjuje.

Videcemo kolika je premija. Od premije do bidona je 1 sezona razlike.Zaključak:

- Sarajevo1946
- Kontakt:
Ma da ti ne kažem šta si.To je zato sto sam ja MaGiCa, a ti Saban.![]()

Džeko spada u ''drugu'' klasu najboljih napadača svijeta, baš kao što je Gomez. Ili bolje rečeno tik do onih najboljih, jer ta druga mi zvuči nekako podcjenjivački.Dzekson "Dijamant iz Bosne" bi zavrsio posao bolje. A ni neki drugi igraci ne bi bili losa alternativa, pod uslovom da se nadogradi ostatak ekipe.
Po tome, on nema nikave validne reference svjetskog napadača i rasnog golgetara, jer biti Nijemac i igrati u Njemačkoj po tebi i nije nešto, čak iako je to na internacionalnom nivou potvrđeno.Za svet cemo videti. Decko je ceo zivot proveo u jednoj filosofiji igre i apsolutno je upitno kako ce se snaci izvan Nemacke. A i u Evropi je igrao sa nemackim klubovima, tako da to sto pricas ne pije vode.

Pa otprilike se slažem, da je ipak u Italiji malo teže zabijati, ali opet gledajući statistički iz sezone u sezonu pada sve više golova, tako da bi se dalo diskutovati šta i kako.Italijanska liga, ovakva kakva je, je pojam za tezinu postizanja golova. I dalje tvrdim da ko tu igra spica i zabija, moze da igra bilo gde. Ali, ko zabija u drugim ligama, ne mora da znaci da ce zabijati i u Italiji.
Videcemo i vaseg Llorentea. Na papiru je zamenio "tezu ligu" za "laksu". Pazi kad mu u toj laksoj ligi opadnu brojke, onako kako su padale i Javi Morenu, Ronaldu, Jose Mariju, Stoichkovu i mnogima drugima. Italijansku ligu nikada ne sme niko da potcenjuje.![]()
Svi ti nabrojani napadači su igrali u nekom drugom vremenu, kada je Calcio bio No1. Hipotetički, Cavani može dati manje kad ode vani, jel to znači da ne valja? Isto tako, prilično sam siguran da će Gomez ukoliko dođe i ako Napoli bude na približnom nivou kao ove sezone dati 20-tak golova.
Što se mene tiče, draže bi mi bilo da ne dođe, pa da svi budemo zadovoljni. Vi sa Denisom, a mi jer je konkurent oslabljen

ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Ja znam sta sam, ali ti imas neku krizu identiteta, izazvanu losom glazbom.Sarajevo1946 je napisao/la: Ma da ti ne kažem šta si.Ne znaš prestati.
![]()

Ne radi se tu o Dzeku kao klasi, vec kao 1om modelu igraca, koji bi se bolje uklopio od Gomeza.Džeko spada u ''drugu'' klasu najboljih napadača svijeta, baš kao što je Gomez. Ili bolje rečeno tik do onih najboljih, jer ta druga mi zvuči nekako podcjenjivački.
Opet mesas babe i zabe. Gomez se pokazao u nemackim sistemima. Italijanski sistemi igre su nesto sasvim drugo. To sto je sa Bayernom trpao u Evropi ili sa Elfom, opet ne menja swustinu - trpao je sa nemackim ekipama. Fora bi bila da se potvrdio u jos nekoj sredini.Po tome, on nema nikave validne reference svjetskog napadača i rasnog golgetara, jer biti Nijemac i igrati u Njemačkoj po tebi i nije nešto, čak iako je to na internacionalnom nivou potvrđeno.Šta pije vodu onda?
![]()

Opet je Serie A najteza uz Pship za davanje golova.Pa otprilike se slažem, da je ipak u Italiji malo teže zabijati, ali opet gledajući statistički iz sezone u sezonu pada sve više golova, tako da bi se dalo diskutovati šta i kako.
Calcio jeste bio tada #1, dok sada nije, ali sistem igre je i dalje isti - takticka bitka, spor tempo, najtvrdje odbrane na rubu regularnosti.Svi ti nabrojani napadači su igrali u nekom drugom vremenu, kada je Calcio bio No1. Hipotetički, Cavani može dati manje kad ode vani, jel to znači da ne valja? Isto tako, prilično sam siguran da će Gomez ukoliko dođe i ako Napoli bude na približnom nivou kao ove sezone dati 20-tak golova.
Cavani se u toj ligi pokazao, ako ode u neku drugu ligu i ne uspe, bice flop u toj drugoj ligi, ali on je u Italiji dokazan igrac. Covek je za 3 sezone dao 100 i kusur golova u Napoliju, jos malo pa polovinu onoga sto je uradio Totti za 20 godina igranja u Romi.

Gomez, ako dodje i ako nastavi da zabija - kapa dole. Povlacim reci. Ali, ako dodje i failuje, sto mu predvidjam, bice nemoguce odbraniti tezu da je eto "samo bio neuspesan u Italiji", zato sto je to jedina opcija da ga vidimo u drugacijim okolnostima, nego sto je igrao u citavoj karijeri.
Nama Denis ne treba. Uostalom, i P.P.Marino je zbog njega izgubio posao.Što se mene tiče, draže bi mi bilo da ne dođe, pa da svi budemo zadovoljni. Vi sa Denisom, a mi jer je konkurent oslabljenSamo sam želio objasniti da Gomez i nije tako loš napadač.

Nama treba neko ko moze da zameni makar i delimicno Cavanija, a da tim i igra ne moraju da ispastaju zbog toga.

- Sarajevo1946
- Kontakt:
Mrsko mi pisati, jer u krug bi u krug išli i tako u nedogled, na kraju bi se posvađali.
Napisao sam što sam mislio da treba, pa vidjećemo....
Dobar si momak, želim vam 2. mjesto i naredne sezone i to je to.

Dobar si momak, želim vam 2. mjesto i naredne sezone i to je to.

ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Nema potrebe za tim.Sarajevo1946 je napisao/la:Mrsko mi pisati, jer u krug bi u krug išli i tako u nedogled, na kraju bi se posvađali.Napisao sam što sam mislio da treba, pa vidjećemo....
![]()
Ako Gomez dodje u Napoli/Italiju i uspe, sto znaci da ispostavlja redovno 20+ golova po sezoni - ja cu se izviniti i povuci sve sto sam rekao za njega.
Ako Gomez dodje u Napoli/Italiju i ne uspe, to da je igrac jednog sistema ostaje, a i ti mi dugujes izvinjenje i necu da te vidim u nekim raspravama na temi odnosa Serie A i BL.
Moze

Dobar si i ti momak, a ja vam zelim 3. mesto, iza nas i najveceg italijanskog kluba.Dobar si momak, želim vam 2. mjesto i naredne sezone i to je to.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.