Najgore od svega je sto Novak samo prebacuje loptice na te vazne poene.Ovaj glumi mudonju i nekog teniskog maga pa pokusava izvuc neke winnere van balansa i kontrole.Jednostavno glup covjek.Edin TM87 je napisao/la:I jos 2 BP
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Jbga, Djokovic igra slabo, a Kohlschreiber to za sada ne ume da materijalizuje.
Ali, ne znaci da okolnosti nisu drugacije od ovih u kojima se igra, da ga Djokovic ne bi oprao u 3 seta onom igrom iz prva tri kola. Djokovic koji ima W/UE ratio nakon 2 seta 15/24 nije "pravi Djokovic". Valjda je i to jasno.
Ali, ne znaci da okolnosti nisu drugacije od ovih u kojima se igra, da ga Djokovic ne bi oprao u 3 seta onom igrom iz prva tri kola. Djokovic koji ima W/UE ratio nakon 2 seta 15/24 nije "pravi Djokovic". Valjda je i to jasno.

Vala nije ni Djokovic odigrao nesto maestralno proslo kolo.Dimitrov mu je dao pobjedu,izbacivao je sve i svasta.Kohlschreiber mu inace ne lezi,ako se ne varam dobio ga je bas na Roland Garrosu prije koju godinu i to u lagana 3 seta.MaGiCa je napisao/la:Jbga, Djokovic igra slabo, a Kohlschreiber to za sada ne ume da materijalizuje.
Nije odigrao maestralno, ali nije ni izbacivao ono sto nikada ne izbacuje van terena.darker10 je napisao/la: Vala nije ni Djokovic odigrao nesto maestralno proslo kolo.Dimitrov mu je dao pobjedu,izbacivao je sve i svasta.Kohlschreiber mu inace ne lezi,ako se ne varam dobio ga je bas na Roland Garrosu prije koju godinu i to u lagana 3 seta.
Ovde ima gomilu laganini riterna koje ne hvata, servira duplu gresku nakon sudijske opomene, jednostavno nije u mecu mentalno. Barem koliko sam ja upratio.
Moguce je da je i do matchup-a, ali sljaka bi trebalo da anulira ofanzivu K-schreibera.
A taj mec iz 2009. - jbga, druga vremena bila. Nije taj Djokovic bio igrac kakav je ovaj danasnji.

Zasigurno da Novak nije na najvisem nivou ovaj mech ali ovaj Kohli je zaista nerezonski lik.
Misljenja sam da ima svoj dan , ima Novaka koji nije u elementu i da mu fali iskljucivo mrven strpljenja i mudrosti da dobije mech.Naravno to se nece desiti jer je Nole veliki sampion i covjek koji zna kako se ponasati u situacijama kada se mech treba dobiti glavom a ne reketom.
Misljenja sam da ima svoj dan , ima Novaka koji nije u elementu i da mu fali iskljucivo mrven strpljenja i mudrosti da dobije mech.Naravno to se nece desiti jer je Nole veliki sampion i covjek koji zna kako se ponasati u situacijama kada se mech treba dobiti glavom a ne reketom.

Johnny b, how much there is to see
ovaj šajber je prava taraba...
Najgori mec u historiji tenisa.
Okonacavam njegovo gledanje i zalim za izgubljenim vremenom. Kakva 2 parmaka, nakon 3 udarca neko izbacuje u aut 100%.
Tommy do finala.
Okonacavam njegovo gledanje i zalim za izgubljenim vremenom. Kakva 2 parmaka, nakon 3 udarca neko izbacuje u aut 100%.
Tommy do finala.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Tomi će dobiti Novaka abd.
Tommy će zaredati Novaka, Rafu i Rogera, kao Nalby 2007.

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
formance je napisao/la:Tommy će zaredati Novaka, Rafu i Rogera, kao Nalby 2007.![]()
I okrenuce ih svu trojicu sa 0-2, kao sto je Boredo uradio Sijslingu, Monfilsu i Almagru.
Nakon toga ce se neki novi @No1e javiti na forum i govoriti kako je ovo "najjaca konkurencija ikada" i "zlatno doba tenisa".

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Neće Rogera.
Tsonga to neće dopustiti.
Haas ubio Mihu. To je sve što se treba reći za prvi meč. Rus u prvom setu nije osvojio gamea na svoj servis.
U prva 2 samo jednom.
Nema se tu šta reći. Tačno kao da nije bio ni 1% fokusiran na igru protiv Nijemca. A, tako se ne može igrati. S druge strane, Tommy je iskoristio ponuđeno i zasluženo prošao dalje.
Gledam Đokovića i Kohlschreibera i ibretim se. Stvarno nekvalitetan meč, ne zna se ko više griješi.
Novak ispod svakog mogućeg nivoa, a Nijemac to nije kapitalizirao. Ok, jeste ovaj Novak drugačiji od onog iz 2009. ali stvarno se protiv ovako nemotivisanog i nikakvog Đokovića moralo bolje.
Uglavnom, nadam se da će Gašo proći Wawrinku mada mu ne dajem neke šanse. Mislim da može do jednog seta, a pitanje je može li više. Što se tiče Rafe, navijam da izgubi od Nishikorija, al' nekako sam ubijeđen da će danas to Španac riješiti u debelom hendikepu.

Haas ubio Mihu. To je sve što se treba reći za prvi meč. Rus u prvom setu nije osvojio gamea na svoj servis.

Gledam Đokovića i Kohlschreibera i ibretim se. Stvarno nekvalitetan meč, ne zna se ko više griješi.

Uglavnom, nadam se da će Gašo proći Wawrinku mada mu ne dajem neke šanse. Mislim da može do jednog seta, a pitanje je može li više. Što se tiče Rafe, navijam da izgubi od Nishikorija, al' nekako sam ubijeđen da će danas to Španac riješiti u debelom hendikepu.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
. . uz obaveznu literaturu pompeznih teniskih članaka i stručnjaka sa eminetnih televizija i sajtova.MaGiCa je napisao/la:Nakon toga ce se neki novi @No1e javiti na forum i govoriti kako je ovo "najjaca konkurencija ikada" i "zlatno doba tenisa".

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Odlican gest organizatora u Parizu...velika torta na centralnom terenu RG-a...sretan rodjendan Rafaele 

Koja dominacija jednorucnih bekenda 

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Kakav ludacki gejm nek traje vjecno!
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
HAJDEEEEEEEEEE STANNNNNNNNNN 

Ovo je mozda I najbolji mec do sad.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Ovako se igra, 'ubij ili budi ubijen'. 

Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Čini mi se da Gašo nema snage. Već je krajem četvrtog seta prerano odustajao od pojedinih lopti. Ne znam, ali ovo je smrt za njea (četiri seta igre).
Meč je stvarno zasjenio sve današnje (mada, to i nije teško s obzirom kakve smo mečeve gledali).
I jedan i drugi idu na winner, napadaju i cijepaju iz svih mogućih i nemogućih pozicija. Šteta što ćemo se oprostiti od jednog, ali to je tenis.
Nego, zanimljivo je da ćemo u četvrtfinalima gledati četvericu igrača koji igraju jednoručni backhand (Federer, Robredo, Haas i Gasquet/Wawrinka). Nešto se ne sjećam da se to desilo u skorijoj prošlosti.

Meč je stvarno zasjenio sve današnje (mada, to i nije teško s obzirom kakve smo mečeve gledali).

Nego, zanimljivo je da ćemo u četvrtfinalima gledati četvericu igrača koji igraju jednoručni backhand (Federer, Robredo, Haas i Gasquet/Wawrinka). Nešto se ne sjećam da se to desilo u skorijoj prošlosti.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.