Carragher23 je napisao/la:sretan rodjendan najboljem klubu LIVERPOOL FC YNWA
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Carragher23 je napisao/la:sretan rodjendan najboljem klubu LIVERPOOL FC YNWA
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
sretan rodendan LIVERPOOLU,abd iduce ga godine slavili uz koji trofej
mogli su u klub vratiti Babela ,slobodan je igrac ,a jos mlad
mogli su u klub vratiti Babela ,slobodan je igrac ,a jos mlad
Mogli su sebi kupiti Cavanija ta rođendan 

dok je rodgersa mi igraca necemo platiti preko 15 milki , niti mozemo ,nerkolfc je napisao/la:Mogli su sebi kupiti Cavanija ta rođendan
Liverpool scouts are at the Toulon U20 tournament to run the rule over Grêmio midfielder Matheus Biteco.
Liverpool have reportedly sent scouts to the Toulon Tournament to watch Grêmio's 17-year-old defensive midfielder Matheus Biteco.
Liverpool have reportedly sent scouts to the Toulon Tournament to watch Grêmio's 17-year-old defensive midfielder Matheus Biteco.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
mi samo ganjamo ove defanzivce Gremia i lucas je dosao i Gremiakeno94 je napisao/la:Liverpool scouts are at the Toulon U20 tournament to run the rule over Grêmio midfielder Matheus Biteco.
S tim sto je Lucas u Gremiu igr'o ofanzivnog veznog i to na zavidnom nivou, cak je dobio i nagradu za najboljeg igraca brazilske ligeseadreds je napisao/la:mi samo ganjamo ove defanzivce Gremia i lucas je dosao i Gremiakeno94 je napisao/la:Liverpool scouts are at the Toulon U20 tournament to run the rule over Grêmio midfielder Matheus Biteco.

JES U PRAVU SI, SAMO STO SU BRAZILCI GLUPI PA GA NE ZOVU U REPKUfanatic je napisao/la:S tim sto je Lucas u Gremiu igr'o ofanzivnog veznog i to na zavidnom nivou, cak je dobio i nagradu za najboljeg igraca brazilske ligeseadreds je napisao/la:mi samo ganjamo ove defanzivce Gremia i lucas je dosao i Gremiakeno94 je napisao/la:Liverpool scouts are at the Toulon U20 tournament to run the rule over Grêmio midfielder Matheus Biteco.
Liverpool have reportedly sent scouts to the Toulon Tournament to watch Grêmio's 17-year-old defensive midfielder Matheus Biteco.tek kad skontam da je on tu nagradu dobio igrajuci ofanzivnog veznog, jasno mi je zasto je brazilska repka u qrcu zadnjih 4-5godina
Kad su mogli platiti Carolla 40 € mil onda je sve moguće.seadreds je napisao/la:dok je rodgersa mi igraca necemo platiti preko 15 milki , niti mozemo ,nerkolfc je napisao/la:Mogli su sebi kupiti Cavanija ta rođendan
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ako prodaju Suareza kao što su prodali Torres vrlo vjerovatno da će se puno potrošiti na jednog igrača.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Pearce kaže da Carroll ide, još malo pa će WH ozvaničiti deal, dolazi Aspas, a ponuda za Suareza nikakva nije stigla. Inače, pominje se Suarez u Atleticu, ne znam koliko je to ozbiljno, ali nije ni naivno pomisliti, sada kada je Falcao otišao. Ja tu njega samo i vidim, čak ni Bayern nije opcija.
Ovo za Glenna, čovjek nekad pokida, nekad slabo, ulazi u godine i svakako da treba da gledamo na budućnost, treba tu novi desni bek svakako, ali zavisi i za koliko ga prodamo, i imali kvalitetnih desnih bekova na tržištu koji bi došli u LFC. Ja lično bih odma' išao po Auriera, kakva je to samo zvijer.Glen Johnson will consider his future at Liverpool this summer following his fourth year at the club, **** understands. It is believed that the England International wishes to see out his later years in Spain and sees now as the perfect time to make the switch.
This Klopp fella, he's not bad is he?
"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."
"IT'S ENDED... THE EUROPEAN CUP IS RETURNING TO ENGLAND AND TO ANFIELD."
"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."

Gostujuci i treci dres.
Ovaj treci i moze proci, ali gostujuci je vec kritican. Ali makar necemo gledati ona ronilacka odijela vise

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
- EdenHazard
- Kontakt:
uz treci dres dobijes kapu i rukavice gratisa, da imas full opremu za zimu 

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Pardon na duplom postu, ne mogu editovati na mobitelu.
http://www.liverpoolecho.co.uk/news/liv ... um=twitter
Pronadjen mrtav covjek na Henry-jevoj jahti.
http://www.liverpoolecho.co.uk/news/liv ... um=twitter
Pronadjen mrtav covjek na Henry-jevoj jahti.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
Huh, zar se ono ne kaže: ne igra dres, nego igračiEdenHazard je napisao/la:uz treci dres dobijes kapu i rukavice gratisa, da imas full opremu za zimu

Istina, dresovi su katastrofalni, al' najbitnije je naredne sezone ostvariti što bolji mogući plasman!
- EdenHazard
- Kontakt:
malo zezancije nije na odmet drugScouser je napisao/la:Huh, zar se ono ne kaže: ne igra dres, nego igračiEdenHazard je napisao/la:uz treci dres dobijes kapu i rukavice gratisa, da imas full opremu za zimu![]()
Istina, dresovi su katastrofalni, al' najbitnije je naredne sezone ostvariti što bolji mogući plasman!

Mi vas cekamo, da budete opet onaj stari Liverpool,
kad se vodila zestoka borba do zadnjeg kola oko pozicija na tabeli.
Imal kakvih naznaka, dolazel neka pojacanja

P.S. Nisam od onih koje ce ovdje dolaziti da podyebaju, cisto inoformativno dodem da vidim imal ko da je dosao u klub i to je to

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Hh, ma znam druže, i ja se malo šalim.
Polahko sve dolazi na svoje. Rodgers kod većine navijača ima veliki plus, i uz njega su 100%. Uz par WC igrača uvjeren sam u povratak u društvo najboljih, gdje i pripadamo. Huh, jedva čekam ponovno borbu za titulu i dramatične mečeve protiv Chelsea, Arsenala, ManU... Ali otom-potom, valjda se ponovo i to desi!
Pojačanja?
Hm, već se ubrzano spominju neka nova imena u redovima Liverpoola. Toure je već pristigao, a kako čitam moguće da i vratar Mignolet vrlo brzo dođe na Anfield uz cifru od 6m + Downing. A također se spominje i odlazak nekih starijih igrača, kao što su; Reina i Glenn, te možda Suarez. Eventualnim odlaskom El Pistolera očekujem neko veliko ime u vrhu napada, a lično tipujem na Bentekea, Jacksona il' Džeku.
Svaka čast na korektnosti, to poštujem.

Polahko sve dolazi na svoje. Rodgers kod većine navijača ima veliki plus, i uz njega su 100%. Uz par WC igrača uvjeren sam u povratak u društvo najboljih, gdje i pripadamo. Huh, jedva čekam ponovno borbu za titulu i dramatične mečeve protiv Chelsea, Arsenala, ManU... Ali otom-potom, valjda se ponovo i to desi!
Pojačanja?
Hm, već se ubrzano spominju neka nova imena u redovima Liverpoola. Toure je već pristigao, a kako čitam moguće da i vratar Mignolet vrlo brzo dođe na Anfield uz cifru od 6m + Downing. A također se spominje i odlazak nekih starijih igrača, kao što su; Reina i Glenn, te možda Suarez. Eventualnim odlaskom El Pistolera očekujem neko veliko ime u vrhu napada, a lično tipujem na Bentekea, Jacksona il' Džeku.

Iskreno brate ovo nigdje nisam procito, jedino sto sam cito je da se spominje cijena oko 6,5mil funti i to je to jer im je previse (bar se tako prica) 15mil funti za BegovicaScouser je napisao/la:Hh, ma znam druže, i ja se malo šalim.![]()
Pojačanja?
- Ponos Torina
- Kontakt:
Liverpool je ponudio 6.5 mill za Mignoleta bez Downinga...
Ukoliko Johnson napusti klub odma mozemo ocekivati dolazak beka iz Leedsa a u pitanju je Sam Byram.
Born: September 16, 1993 (age 19), England, United Kingdom
Weight: 72 kg
Height: 1.80 m
Career start: May 2012
Team: Leeds United
Pozicija:Desni bek a moze igrati i u sredini.....
Ako ode Suarez onda je realno ocekivati da dodju Eriksen,Toby,Papa i jos neki napadac poput(Dzeko,Benteke,Lukaku)
Jedan igrac Wigana je zanimljiv Rodgersu u pitanju je James McCarthy..
Date of birth: 12.11.1990
Place of birth: Glasgow
Height:1,83
Nationality:Ireland
Scottland
Position: Midfield - Central Midfield
Foot: right
Market value: 6.500.000 €
Ukoliko Johnson napusti klub odma mozemo ocekivati dolazak beka iz Leedsa a u pitanju je Sam Byram.
Born: September 16, 1993 (age 19), England, United Kingdom
Weight: 72 kg
Height: 1.80 m
Career start: May 2012
Team: Leeds United
Pozicija:Desni bek a moze igrati i u sredini.....
Ako ode Suarez onda je realno ocekivati da dodju Eriksen,Toby,Papa i jos neki napadac poput(Dzeko,Benteke,Lukaku)
Jedan igrac Wigana je zanimljiv Rodgersu u pitanju je James McCarthy..
Date of birth: 12.11.1990
Place of birth: Glasgow
Height:1,83
Nationality:Ireland
Scottland
Position: Midfield - Central Midfield
Foot: right
Market value: 6.500.000 €
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 03 jun 2013, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.