jesi ti lood Bgm sta lozis raju....sad bih ti i ja iako nisam nanerviran sasuo red psovki....hladni idi gledaj kako rooney daje begovicu goloveTrasimaco je napisao/la:Pipita se ispalila kako sam i ocekivao. Nece da rizikuje novi ban.James je jos drzi fol kulerski, ali i on ce da pukne vjerovatno.
Mislim starno, ne zabiti gol ekipi koja ima igraca manje i uz takve igrace. Sramota!
![]()
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Red or Dead
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
a kakav bi trebao biti,odigrali smo i previse dobro da bi bio nezadovoljanTrasimaco je napisao/la:Pipita se ispalila kako sam i ocekivao. Nece da rizikuje novi ban.James je jos drzi fol kulerski, ali i on ce da pukne vjerovatno.
Mislim starno, ne zabiti gol ekipi koja ima igraca manje i uz takve igrace. Sramota!
![]()

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovo je ono s dopustenjem.Trasimaco je napisao/la:Pipita se ispalila kako sam i ocekivao. Nece da rizikuje novi ban.James je jos drzi fol kulerski, ali i on ce da pukne vjerovatno.
![]()

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ma pusti ih kraju..ne nesijedati bezveze..imali su srece i dobro su prosli jer im je gol visio na koncuJameS je napisao/la:a kakav bi trebao biti,odigrali smo i previse dobro da bi bio nezadovoljanTrasimaco je napisao/la:Pipita se ispalila kako sam i ocekivao. Nece da rizikuje novi ban.James je jos drzi fol kulerski, ali i on ce da pukne vjerovatno.
![]()

cekaj malo ja sam u zadnje vrijeme skuzio da je ovom Trasimacu dozvoljeno malo ockat realfabio je napisao/la:ma hajde odijebi sa teme...nisi zanimljivTrasimaco je napisao/la:Pipita se ispalila kako sam i ocekivao. Nece da rizikuje novi ban.James je jos drzi fol kulerski, ali i on ce da pukne vjerovatno.
![]()
pa u cemu je fazon sad
sto tjerate covjeka sad
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
-
- Kontakt:
samo ih zezajte, uprite u njih k'o u zivotinju, hahahahahahahahaahahahaaaaaaaa
- nidjo_barca
- Kontakt:
a necemo,boli me za njih,gledajmo svoja posla.Mes_Que_Un_Club je napisao/la:samo ih zezajte, uprite u njih k'o u zivotinju, hahahahahahahahaahahahaaaaaaaa

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Pa sta se ljutis? Priznaj da je Real cirkus od ekipe! Budi realan. To je najmanje sto mozes u ovom trenutku.fabio je napisao/la:ma hajde odijebi sa teme...nisi zanimljiv
senoRA je napisao/la:jesi ti lood Bgm sta lozis raju....sad bih ti i ja iako nisam nanerviran sasuo red psovki....hladni idi gledaj kako rooney daje begovicu golove

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
ma real je odigrao dosta dobro. ronaldo je mogao i bolje ali je bio out 2 mjeseca. najvece razocarenje je xabi alonso.
pa on je u liverpoolu bio bolji 5 puta. imao je previse netocnih dodavanja. uglavnom real ne igra lose i imaju realne sanse za osvajanje spanske lige. uostalom i barcelona je ulozila dosta para u ekipu a izgledaju mi za nijansu slabije nego prosle godine
pa on je u liverpoolu bio bolji 5 puta. imao je previse netocnih dodavanja. uglavnom real ne igra lose i imaju realne sanse za osvajanje spanske lige. uostalom i barcelona je ulozila dosta para u ekipu a izgledaju mi za nijansu slabije nego prosle godine
ibro je zabio gol iz ofsd...a Real je odigrao bolje imao bolje sanseTrasimaco je napisao/la:Pa sta se ljutis? Priznaj da je Real cirkus od ekipe! Budi realan. To je najmanje sto mozes u ovom trenutku.fabio je napisao/la:ma hajde odijebi sa teme...nisi zanimljiv
senoRA je napisao/la:jesi ti lood Bgm sta lozis raju....sad bih ti i ja iako nisam nanerviran sasuo red psovki....hladni idi gledaj kako rooney daje begovicu golove

-
- Kontakt:
izgleda za nijansu slabije, zato sto ljudi ocitaju tvoj stil igre, ne mozes ti igrat stalno isto, ali protiv lewata kao sto je real, uvijek uspije,... bez obzira sto su im bila 2 reda u odbrani, citav bedem .....
uopce nije bio badem.samo sto je Real bolji u dobrani nego prosle godine,,,a KAKA,HIGUAIN,RONALDO..zar to nije isto kao u Barci 3 napadu..i 3 sredini..Busquets,Xavi,Keita...Marcelo,Xabi,Lass...inteticna 4-3-2-1...Mes_Que_Un_Club je napisao/la:izgleda za nijansu slabije, zato sto ljudi ocitaju tvoj stil igre, ne mozes ti igrat stalno isto, ali protiv lewata kao sto je real, uvijek uspije,... bez obzira sto su im bila 2 reda u odbrani, citav bedem .....
[youtube][/youtube]

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Ma daj James, ona ekipa bi trebala satrati Barcelonu... po imenima. Pa pogledaj samo ta imena! A oni im ne mogu dati gol u 90 minuta i jos ovi gotovo citavo 2. poluvrijeme igraju s igracem manje. Pa slijep vidi sta se trebalo desiti. Da se Perez pita, ovdje bi bilo 0:4. Samo jbg, realnost je druga prica. Pokvarene su mu malo igracke.JameS je napisao/la:a kakav bi trebao biti,odigrali smo i previse dobro da bi bio nezadovoljanTrasimaco je napisao/la:Pipita se ispalila kako sam i ocekivao. Nece da rizikuje novi ban.James je jos drzi fol kulerski, ali i on ce da pukne vjerovatno.
![]()

fabio je napisao/la: ibro je zabio gol iz ofsd...a Real je odigrao bolje imao bolje sansejos da je Ronaldo fit...
bitno je da si se ti razocarao sa 1-0 kontao si bice cirkus..ne neeeeeeeeeeee .mogla je Barca da izgubi znaju i oni da su dobro prosli

Isuse, Allahu, Jahve... pa sta ti pricas covjece?

aha kako god ti kazes... :mrgreen:ti izgleda vise volis Barcu nego Man.Und...Trasimaco je napisao/la:Ma daj James, ona ekipa bi trebala satrati Barcelonu... po imenima. Pa pogledaj samo ta imena! A oni im ne mogu dati gol u 90 minuta i jos ovi gotovo citavo 2. poluvrijeme igraju s igracem manje. Pa slijep vidi sta se trebalo desiti. Da se Perez pita, ovdje bi bilo 0:4. Samo jbg, realnost je druga prica. Pokvarene su mu malo igracke.JameS je napisao/la:a kakav bi trebao biti,odigrali smo i previse dobro da bi bio nezadovoljanTrasimaco je napisao/la:Pipita se ispalila kako sam i ocekivao. Nece da rizikuje novi ban.James je jos drzi fol kulerski, ali i on ce da pukne vjerovatno.
![]()
![]()
fabio je napisao/la: ibro je zabio gol iz ofsd...a Real je odigrao bolje imao bolje sansejos da je Ronaldo fit...
bitno je da si se ti razocarao sa 1-0 kontao si bice cirkus..ne neeeeeeeeeeee .mogla je Barca da izgubi znaju i oni da su dobro prosli
![]()
![]()
![]()
Isuse, Allahu, Jahve... pa sta ti pricas covjece?Pa ovo i jeste bio cirkus. Nisam ja nista razocaran. A nisam ni nesto sretan, pravo da ti kazem. Mozda sam samo zadovoljan sto sam upravu bio, jer sam od pocetka sezone ponavljao isto. Mogla je Barca izgubiti, ali da je imala mozda dva igraca manje.
![]()

- Stole iz Bora
- Kontakt:
BIO na kratko ..Pipita je napisao/la:Real Madrid je prvi u Ligi Prvaka i La Ligi

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Omerbavarac
- Kontakt:
@Pipita gdje si bolan??? Rano je za spavanje....
Hajde malo koju pametnu da cujes.......

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- rob do bagro
- Kontakt:
ne smije...zbio se u svoje gnijezdoomerbavarac je napisao/la:@Pipita gdje si bolan??? Rano je za spavanje....![]()
![]()
Hajde malo koju pametnu da cujes.......
![]()
![]()

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Čuj on da voli Barcu,fabio je napisao/la:aha kako god ti kazes... :mrgreen:ti izgleda vise volis Barcu nego Man.Und...Trasimaco je napisao/la: Isuse, Allahu, Jahve... pa sta ti pricas covjece?Pa ovo i jeste bio cirkus. Nisam ja nista razocaran. A nisam ni nesto sretan, pravo da ti kazem. Mozda sam samo zadovoljan sto sam upravu bio, jer sam od pocetka sezone ponavljao isto. Mogla je Barca izgubiti, ali da je imala mozda dva igraca manje.
![]()
o li toliko mrzis Real posto smo vas toliko puta izbacili iz LP

Ne može on njih zaajebavat, tj. nema osnove za to, ko što ima za Real, Bayern i sl.

Ja volim United, a Barcu postujem. I jako sam realan kad god pisem. Na stranu sto se volim zezati, ali ovo veceras je bila prava slika Reala. Bio je ovo sudar dva skroz razlicita tima i dvije razlicite filozofije. Jedna forsira svoju skolu i pametno kupuje, dok druga kao razmazeno deriste hoce sve odjednom. Zar si ti nesto ocekivao od ovog Reala? Haj reci iskreno!fabio je napisao/la:aha kako god ti kazes... :mrgreen:ti izgleda vise volis Barcu nego Man.Und...o li toliko mrzis Real posto smo vas toliko puta izbacili iz LP
A sto se tice tog odnosa United-Real... nakon vecerasnje utakmice prizeljkujem Real u nekoj fazi LP. Po mogucnosti odmah da se nastavi ta tradicija uspjesnih nastupa Reala u LP.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.