pile87 je napisao/la:Pa nije to bas tako kako ti mislis, vidi, sve i jedna ekipa koja je uzela nase prvenstvo je dozivila sunavrat takav da i danas osjecaju posljedice toga.Modrica, Leotar, Borac pa i maleni se nisu opravlili od titule a ni oni se vise ne sjecaju kad su je uzeli.Titula u ovoj ligi kosta puno para, igraci moraju imati dobre ugovore i moraju redovno biti placani a da ne spominjem tekuce troskove i dugove koji sve i jednoj ekipi u naspoj ligi stizu kao produkt nekih ljudi prije u klubu.zeljo4life je napisao/la:Ova prica ce piciti jos dva mjeseca,dok ne pocne liga,ili do evropskih tekmi...je pznajuci Sefa nebi rekao da ce biti nekih pojacanja i transfera,nazalost...bagrcavi je napisao/la:Uhvatili ste se stvari na koje apsolutno ne možete uticati piskaranjem na ovom forumu.Dosta ste gluposti napisali što se tiče navijača, bolje vam je pričajte o pojačanjima i sličnim stvarima, jer je to i bit ove teme.
A mi uzimamo redovno ligu, neuspjeh nam je kad neuzmemo duplu a ne raspadnemo se zbog finasija ili sta ti ja znam.
Zahvaljujuci jednoj stavari rezonu koji ima Amar Osim i onoj ekipi koju on pravi.Moze biti cjepidlaka ko hoce i mozda tudje **** nece smrditi kao nase i mozda su tudji igraci bolji a nisu ali jednu stvar mora svako od navijaca imati na umu prije nego s+bilos ta bude kritikovano MI SMO KOSTANTA BiH FUDBALA I BICEMO JOS DUGO GODINA!Jednog dana ce se steci uslovi za nesto vise i to treba iskoristiti i za dusmane: najteze se podnosi prvih 10 godina Zeljine dominacije!
Ja sam to sinoc I rekao trebamo spustiti lopticu SVI Amar,navijaci I igraci sve je to opet dobro I svi su u neku ruku upravu ali zna se nasa slaba strana a to je direktor ,predsjednik,marketing to su ljudi koji su dozvolili da nam se tribina srusi radi njihovog nemara teren nam jos uvijek nije dobro radi onog snijega ja sam vam rekao I jos jednom cu ponoviti Almir Gredic nema kapacitet da bude predsjednik Zeljeznicara ja ga licno postujem I sve to ali nije nama treba covjek kao sto je Gracic koji ima pare I da pogura ovo sto Amar radi