Ne pravi se da si Majstor aka KOLASINAC... njega samo jednom mati radja.majstorija10 je napisao/la:Podsjetite na koga ste zaboravili
Latvija-Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Re: Latvija-Bosna i Hercegovina
Zamisli tebe slikaju kraj Zaima Backovića i Fazlija ti poslije dobaci još jedan na budžetu.harishp je napisao/la:Zamisli tebe slikaju kraj Razije Mujanovic,i neko ti poslije dobaci da si sponzorac.Saurman je napisao/la:Što su se sponzoruše okupile oko Saliha i Lule.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Sead Hajrovic interview. Izet still wants to play for Bosnia (Izet jos uvijek hoce da igra za BiH)
http://www.bigsoccerbosnia.com/15/post/ ... osnia.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobar intervju, nadam se da će naši iz Saveza da urade nešto po pitanju njegovog starijeg brata.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
jest da bi tim pojeo svoje nogov al' ne bi nam bio visakvalterboy je napisao/la:
Sead Hajrovic interview. Izet still wants to play for Bosnia (Izet jos uvijek hoce da igra za BiH)
http://www.bigsoccerbosnia.com/15/post/ ... osnia.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Goalgetter
- Kontakt:
Prvo neka pojede G0vno koje je posrao, pa onda moze igrati za nas 
Pa zar nije on zaigrao za Svicu?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Goalgetter
- Kontakt:
Samo u prijateljskoj, ima jos pravo nastupa za nas.emir18 je napisao/la:Pa zar nije on zaigrao za Svicu?
Aham,prvo nek pita Dzeku da mu halai pa teko onda moze da se nudi.Goalgetter je napisao/la:Samo u prijateljskoj, ima jos pravo nastupa za nas.emir18 je napisao/la:Pa zar nije on zaigrao za Svicu?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- sagitarius
- Kontakt:
Nevezano za Latviju-BiH utakmicu ..
A-U21 FULL HD cijela utakmica
[youtube][/youtube]
A-U21 FULL HD cijela utakmica
[youtube][/youtube]
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- majstorija10
- Kontakt:
bravo momcino na intervju sa seom masallah i aferimvalterboy je napisao/la:
emir18 je napisao/la:Aham,prvo nek pita Dzeku da mu halai pa teko onda moze da se nudi.Goalgetter je napisao/la:Samo u prijateljskoj, ima jos pravo nastupa za nas.emir18 je napisao/la:Pa zar nije on zaigrao za Svicu?
Vala baš
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Jadnoj Amri se jos uvijek stuca kad god Dzeko fula golCartman je napisao/la:Sad mi pade na pamet kad je se saznalo za Amru i Dzeku. Pojedini su vise to komentarisali nego njegove igre.Da ne ponavljam sta je se sve govorilo o jadnoj curi.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Amri se Edin sviđao još u Želji dok je bio.Cartman je napisao/la:Sad mi pade na pamet kad je se saznalo za Amru i Dzeku. Pojedini su vise to komentarisali nego njegove igre.Da ne ponavljam sta je se sve govorilo o jadnoj curi.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Dok bi i on sredio papire, taman bi ga mogli imat za kvale za ep 2016..valterboy je napisao/la:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Eh ima lijeka i za ovog Izeta.
Treba ga kontaktirati i ubijediti da ce biti vazna uloga u nasoj repki. Otici mu na noge.
E kad potpise da ce igrati za nas, dati mu sansu u prvoj zvanicnoj tekmi (da ga kaparisemo), prihvatit ko najrodjenijeg. E onda, do kraja karijere nikad ga vise ne zvati, samo zbog one zajebancije sa svicarcima.
I nije mi jasan ovaj mali Hajrovic, prema njemu Izeta nikad niko nije ni zvao od nasih, sto je prema informacijama koje posjedujemo zvanicno laz.
Spahic i Dzeko su ga licno zvali da igra za nas. Kako se Seji tolerisu ovolike lazi?
Treba ga kontaktirati i ubijediti da ce biti vazna uloga u nasoj repki. Otici mu na noge.
E kad potpise da ce igrati za nas, dati mu sansu u prvoj zvanicnoj tekmi (da ga kaparisemo), prihvatit ko najrodjenijeg. E onda, do kraja karijere nikad ga vise ne zvati, samo zbog one zajebancije sa svicarcima.
I nije mi jasan ovaj mali Hajrovic, prema njemu Izeta nikad niko nije ni zvao od nasih, sto je prema informacijama koje posjedujemo zvanicno laz.
Spahic i Dzeko su ga licno zvali da igra za nas. Kako se Seji tolerisu ovolike lazi?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Naravno da je laz. Izetu je Pape isao na noge u Svicu, gledao ga, to su svi potvrdili. Pricao je sa njim i na tlf, i to je Pape potvrdio vise puta.
I savez ga je kontaktirao. Sead bezpotrebno kenja, jos po njegovoj prici ispade da je izabrao BIH zato sto smo bili brzi jer nije pozvan u U20 Svice.
Ocigledno se i iz ovog intervjua vidi a i iz ostalih da obojica prvenstveno gledaju svoj interes i da je ovaj zaigrao za BIH jer je vidio da nece moci za Svicu a Izet bi sada takodjer za BIH jer vidi da nece moci za Svicu.
Nema veze, mi smo merhametlije, istrpili smo i gore od njh, neka igraju, bitno je na terenu kakvi su, ali nekkave legende ili sta ja znam, meni nikada nece biti.
I savez ga je kontaktirao. Sead bezpotrebno kenja, jos po njegovoj prici ispade da je izabrao BIH zato sto smo bili brzi jer nije pozvan u U20 Svice.
Ocigledno se i iz ovog intervjua vidi a i iz ostalih da obojica prvenstveno gledaju svoj interes i da je ovaj zaigrao za BIH jer je vidio da nece moci za Svicu a Izet bi sada takodjer za BIH jer vidi da nece moci za Svicu.
Nema veze, mi smo merhametlije, istrpili smo i gore od njh, neka igraju, bitno je na terenu kakvi su, ali nekkave legende ili sta ja znam, meni nikada nece biti.
Selekor Alexander Starkov za utakmicu protiv naše selekcije pozvao je 24 igrača, a fudbaleri Latvije odradit će nekoliko treninga pred sami susret.
Na spisku selktora Latvije našli su se sljedeći igrači: Pavel Doroševs (Metalurgs), Arturs Vaičulis (Riga Daugava), Jevgenijs Nerugals (Daugavpils Daugava), Oskars Klava (Azal Baku), Kaspars Gorkšs (Reading), Deniss Ivanovs (Baku), Nauris Bulvitis (Jurmala Spartaks), Vitalijs Maksimenko (Brighton & Hove Albion), Vitalijs Smirnovs (Ventspils), Vladislavs Gabovs (Skonto), Pavel Mihadjuks (Riga), Alexandrs Fertovs (Skonto), Ritvars Rugins (Skonto), Alan Sinelnikovs (Skonto), Igors Tarasovs (Ventspils), Jurijs Žigajevs (Ventspils), Glebs Kļuškins (Daugava Riga), Ivans Lukyanovs (Volga), Olegs Laizāns (Jenisej), Aleksejs Višnakovs (Baltika), Edgars Gauračs (Torpedo Moskva) i Valerijs Šabala (Skonto).
Na spisku selktora Latvije našli su se sljedeći igrači: Pavel Doroševs (Metalurgs), Arturs Vaičulis (Riga Daugava), Jevgenijs Nerugals (Daugavpils Daugava), Oskars Klava (Azal Baku), Kaspars Gorkšs (Reading), Deniss Ivanovs (Baku), Nauris Bulvitis (Jurmala Spartaks), Vitalijs Maksimenko (Brighton & Hove Albion), Vitalijs Smirnovs (Ventspils), Vladislavs Gabovs (Skonto), Pavel Mihadjuks (Riga), Alexandrs Fertovs (Skonto), Ritvars Rugins (Skonto), Alan Sinelnikovs (Skonto), Igors Tarasovs (Ventspils), Jurijs Žigajevs (Ventspils), Glebs Kļuškins (Daugava Riga), Ivans Lukyanovs (Volga), Olegs Laizāns (Jenisej), Aleksejs Višnakovs (Baltika), Edgars Gauračs (Torpedo Moskva) i Valerijs Šabala (Skonto).
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
A Rudnews????
- Bayern@heart
- Kontakt:
A gdje je onaj iz HSV-a Rudnevs i onaj mislim iz CSKA moskve Cauna kako li već se zoveRule_hz je napisao/la:Selekor Alexander Starkov za utakmicu protiv naše selekcije pozvao je 24 igrača, a fudbaleri Latvije odradit će nekoliko treninga pred sami susret.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.