Negdje sam procitao da ce Liverpool razmisljati samo o transferu koji ukljucuje Higuaina plus pare . Al ne vjerujem da ce biti bas nekih 58 miliona , mozda 40 plus Pipito .Charager je napisao/la:Jel ovo istina suarez u real a higuain ulfc +58miliona za taj transfer
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Dobro su prošli to nije ništa a šta je s luis albertom onim iz barselone b
Charager je napisao/la:Dobro su prošli to nije ništa a šta je s luis albertom onim iz barselone b
valjda je i taj transfer gotov
OK hvala
Sezona završena, a Liverpool nažalost nije uspio u pohodu ka četvrtom mjestu.
Dakle, generalno sam umoran od konstantnih priča vezanih oko Suareza i njegovog eventualnog odlaska. Lično ne bih volio da ode, kao i većina forumaša ovdje. Jako sam skeptičan glede toga da li ćemo ga gledati i naredne sezone u dresu Redsa. Mišljenja sam kako se samo čeka dobra ponuda od strane Madrida i on odlazi. El Pistolero je jedini igrač kojeg trenutno imamo u rotaciji a za koga se može reći da je WC igrač. On je ujedno po meni bio i jedan od mamaca zbog kojeg bi potencijalni novi kvalitetni igrači došli da igraju za Liverpool, i pored toga što nećemo igrati Europu naredne sezone. Uz recimo 2/3 nova igrača o kojima smo pričali prethodnih sedmica pored Suareza imali bi baš respektabilnu momčad, koja bi mogla da se bori za povratak u veliku četvorku. Ovako nisam siguran, malo mi je splasnuo onaj početni optimizam kad su se sva ova nova imena pojavila. Između ostalog i zbog toga što smo doveli Aspasa, koji možda i ne bude loše riješenje na kraju krajeva, ali mi smo u poziciji da moramo juriti WC igrače. U suprotnom ako ne osiguramo CL naredne sezone, i ovo malo igrača koji vrijede zatražiće isto što i Suarez ako ne sljedeće godine onda one tamo, a tu mislim na; Johnsona, Aggera, Coutinha, Sterlinga, Dannyja...
Suarez me je također malo razočarao iz razloga što je on generalno sam kreirao svoju sudbinu i imidž na otoku raznim ispadima i glupostima koji su nam svima poznati. Sad izlazi sa izjavama i priča kako su nepravedni prema njemu kako bi želio da napusti Englesku samo iz tog razloga, iako je tokom cijele godine pričao drugu priču, i što je najgore od svega bukvalno se sam nudi Madridu, što me je najviše i šokiralo u cijeloj priči. Napravio si grešku dečko, ujeo si igrača, mislim šta da očekuješ drugo od medija koji su te bukvalno jedva čekali na zub, a i sam si znao da je tako. Na kraju ću pomisliti da je namjerno odradio ugriz nad Ivanovićem kako bi primio suspenziju i imao izgovor da ode na kraju sezone. U smislu shvatite me... Ne znam možda griješim. U svakom slučaju biće mi jako žao ukoliko bude otišao.
Što se tiče novca ne bi trebali da ga pustimo ispod 50m. I taj stav uprave kluba mi se dopada.
Dakle, generalno sam umoran od konstantnih priča vezanih oko Suareza i njegovog eventualnog odlaska. Lično ne bih volio da ode, kao i većina forumaša ovdje. Jako sam skeptičan glede toga da li ćemo ga gledati i naredne sezone u dresu Redsa. Mišljenja sam kako se samo čeka dobra ponuda od strane Madrida i on odlazi. El Pistolero je jedini igrač kojeg trenutno imamo u rotaciji a za koga se može reći da je WC igrač. On je ujedno po meni bio i jedan od mamaca zbog kojeg bi potencijalni novi kvalitetni igrači došli da igraju za Liverpool, i pored toga što nećemo igrati Europu naredne sezone. Uz recimo 2/3 nova igrača o kojima smo pričali prethodnih sedmica pored Suareza imali bi baš respektabilnu momčad, koja bi mogla da se bori za povratak u veliku četvorku. Ovako nisam siguran, malo mi je splasnuo onaj početni optimizam kad su se sva ova nova imena pojavila. Između ostalog i zbog toga što smo doveli Aspasa, koji možda i ne bude loše riješenje na kraju krajeva, ali mi smo u poziciji da moramo juriti WC igrače. U suprotnom ako ne osiguramo CL naredne sezone, i ovo malo igrača koji vrijede zatražiće isto što i Suarez ako ne sljedeće godine onda one tamo, a tu mislim na; Johnsona, Aggera, Coutinha, Sterlinga, Dannyja...
Suarez me je također malo razočarao iz razloga što je on generalno sam kreirao svoju sudbinu i imidž na otoku raznim ispadima i glupostima koji su nam svima poznati. Sad izlazi sa izjavama i priča kako su nepravedni prema njemu kako bi želio da napusti Englesku samo iz tog razloga, iako je tokom cijele godine pričao drugu priču, i što je najgore od svega bukvalno se sam nudi Madridu, što me je najviše i šokiralo u cijeloj priči. Napravio si grešku dečko, ujeo si igrača, mislim šta da očekuješ drugo od medija koji su te bukvalno jedva čekali na zub, a i sam si znao da je tako. Na kraju ću pomisliti da je namjerno odradio ugriz nad Ivanovićem kako bi primio suspenziju i imao izgovor da ode na kraju sezone. U smislu shvatite me... Ne znam možda griješim. U svakom slučaju biće mi jako žao ukoliko bude otišao.
Što se tiče novca ne bi trebali da ga pustimo ispod 50m. I taj stav uprave kluba mi se dopada.

This Klopp fella, he's not bad is he?
"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."
"IT'S ENDED... THE EUROPEAN CUP IS RETURNING TO ENGLAND AND TO ANFIELD."
"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."
" onclick="window.open(this.href);return false;
ovo morate pogledatii
ovo morate pogledatii

Izgleda da je Carrollov transfer u West Ham gotov. Sada se moze ocekivati dolazak Pape 
Takodjer Julio Cesar vjerovatno prelazi u Arsenal, tako da je vrlo moguc Asmirov prelazak kod nas ako Reina napusti klub, s obzirom da nikome vise nije potreban golman od timova iz vrha, bar sto se Premiershipa tice.

Takodjer Julio Cesar vjerovatno prelazi u Arsenal, tako da je vrlo moguc Asmirov prelazak kod nas ako Reina napusti klub, s obzirom da nikome vise nije potreban golman od timova iz vrha, bar sto se Premiershipa tice.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Priča vezana oko Andynatora je već prije odrađena. WHU je zvanično njegov novi klub.
Upravo pročitah da je naša naredna meta vratar Mignolet, a cijena je 6m. Ne bih imao ništa protiv njegovog dolaska jer je u Sun'landu bio itekako dobar, ali ipak Begović je moja lična želja među vratnicama Redsa!
Inače, fantastična asistencija Aspasa u sinoćnjem meču protiv Espanyola:

Upravo pročitah da je naša naredna meta vratar Mignolet, a cijena je 6m. Ne bih imao ništa protiv njegovog dolaska jer je u Sun'landu bio itekako dobar, ali ipak Begović je moja lična želja među vratnicama Redsa!
Inače, fantastična asistencija Aspasa u sinoćnjem meču protiv Espanyola:

Manchester United & Liverpool On Red Alert As English Wonderkid Rejects New Contract.
Riječ je o 18-godišnjem napdaču koji je odbio produžiti ugovor sa Crewe Alexandrom, Maxu Claytonu
Riječ je o 18-godišnjem napdaču koji je odbio produžiti ugovor sa Crewe Alexandrom, Maxu Claytonu
Ja te volim, volim Željo..

Još nisam nigdje ni čuo ni pročitao da nam Aspas neće biti pojačanje. Nisam ga gledao, ali vjerujem da će nam pomoći.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
Upravo pogledah kratki rezime najboljih fudbalskih liga, i uočih par vrlo dobrih napadača koji bi u Liverpoolu mogli imati veoma važnu rolu. Negredo, Soldado, Jackson, Yilmaz, Benteke - imena koja su mi nekako i najviše zapala za oko. Wow, šta bih dao da nekog od navedenih igrača vidim u dresu Redsa... Uh, čovječe.
Inače, vrlo je moguće da tinejdžera Hughesa (Derby) gledamo u dresu Liverpoola. Najveći potencijal na Ostrvu sigurno!
Inače, vrlo je moguće da tinejdžera Hughesa (Derby) gledamo u dresu Liverpoola. Najveći potencijal na Ostrvu sigurno!
Pacheco opet dao gol . Nadam se da ce bar dobiti priliku kod nas .
Dali je kutinjo veceras u sastavu ?
West Ham je blizu prodaje dva igrača, vjerujem da je to jedini problem bio do sada. Cijena je dogovorena, samo West Ham skuplja pare i sprema se za salary cap. Carrola sigurno više nikad nećemo gledati u dresu Liverpoola.
Coutinho i Lucas nisu ni pozvani za repku. Noćas samo Glen igra od naših.
Coutinho i Lucas nisu ni pozvani za repku. Noćas samo Glen igra od naših.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Nažalost nije...lolja72 je napisao/la:Dali je kutinjo veceras u sastavu ?
Kod: Označi sve
Brazil: Julio Cesar; Dani Alves, Thiago Silva, David Luiz, Marcelo; Paulinho, Fernando; Neymar, Oscar, Lucas Moura; Fred.
Texeira također zabio za Portugal U21 protiv Hrvata .
Sto se mene tice, meni bi najdraze bilo da niko iz Liverpoola nikad ne zaigra za reprezentaciju, pogotovo u ovim prijateljskim utakmicama, uvijek zavrsi necijom povredom.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Neki novi Reina mozda

Johnson odigrao dobro prvo poluvrijeme,spasio gol,namjestio stopostotnu sansu koju Walcott nije pretvorio u gol...
Aubameyang 19 golova 14 aistencija u 37 utakmica kad bi njega nekako doveli

Johnson odigrao dobro prvo poluvrijeme,spasio gol,namjestio stopostotnu sansu koju Walcott nije pretvorio u gol...
Aubameyang 19 golova 14 aistencija u 37 utakmica kad bi njega nekako doveli

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kakva će to igračina biti, već sada se vidi.nerkolfc je napisao/la:Texeira također zabio za Portugal U21 protiv Hrvata .

NJega i Susa u isti klub poslati na posudbu da se uigraju skupaOTNYS_YNWA je napisao/la:Kakva će to igračina biti, već sada se vidi.nerkolfc je napisao/la:Texeira također zabio za Portugal U21 protiv Hrvata .

Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro i 8 gostiju.